Telekommunikáció és IT

FMCG, Retail, Gyógyszeripar

Energetika, gyártás, logisztika

SSC

Pénzügyi szektor

Ajánlások

“A 3 éves szervezetfejlesztési projektünk 2019-ben kezdődött. Egyszer sem kérdőjeleztük meg a döntésünket, hogy a Business Coach Kft-vel dolgozunk. A projekt célja az volt, hogy megfelelő folyamatokat, rendszereket hozzunk létre, professzionális, legújabb trendeknek megfelelően versenyképesen és fenntarthatóan működjünk, hangsúlyt fektessünk a rugalmasságra és az alkalmazkodóképességre, valamint hogy előtérbe kerüljön a pozitív attitűd és a soft skillek fejlesztése. 

A Business Coach Kft. csapatának erőssége a rugalmas megközelítés és igényeink alapján testreszabott programok megvalósítása. Átfogó diagnózissal indultunk, amelyet digitalizált felmérések és eszközök segítségével végeztek. Az oktatók jól felkészültek, agilisek és megoldás-orientált gondolkodásmóddal segítették a fejlődésünket. Megkönnyítették az átalakulásunkat és a csapat most már teljesen természetesnek veszi az állandó változást.

Az eredményeket folyamatosan tapasztaljuk a közös program elindítása óta. 2020, a világjárvány-válság ellenére a legjobb üzleti évünk volt. Erősebb a csapatkohézió és együttműködés jellemzi a különböző üzleti egységeket. A csapat a 2020-as jól ismert nehézségek ellenére is motivált.”

Péter István – MOL PB

“A Business Coach Kft-vel már évek óta együttműködünk. Vezetőinknek továbbképzést tartottak, mindíg pozitív visszajelzéseket kaptunk róluk. Amikor három évvel ezelőtt felmerült az igény egy belső coaching közösség kiépítésére, a képzést tartó cégek közül Lauráékat választottuk nemcsak a múltbeli tapasztalataink, hanem az ajánlott képzési tematikájuk és magasan képzett kollégáik alapján is. A kis közösségünk elvégezte a tanfolyamot, azóta is szorgalmasan coacholják a BT vezetőit és egyre inkább elterjed a coaching szemléletű vezetés a BT-ben. Én magam is executive coaching továbbképzésben veszek részt pár másik vezetőnkkel együtt. Hiszem, hogy a lehető legjobb helyet választottuk a tanulásra és hamarosan mi is PCC szintű ICF vizsgát teszünk és így még magasabb szinten támogathatjuk kollégáinkat, vezetőinket. Köszönettel! ”

Grócz Mária HR vezető BT CEE&Russia

  • “A Business Coach szakemberei sok éves releváns/nagyvállalati tapasztalattal rendelkeznek, amit ötvöztek magas szintű coaching ismeretekkel.
  • üzleti tudásuk hitelességüket növeli a coaching keretein belül is
  • folyamatosan fejlesztik magukat, úttörői a változásnak!”

Urbán Anita Grundfos Magyarország HR igazgató

Grundfos_Logo_CMYK

“Napjainkban még mindig úri huncutságnak tűnhet, ha valakinek személyes coach-a van. De legyünk őszinték: coach-a lehet bárkinek. Tehát a hangsúly azon van, hogy milyen coach-od van. Laura számomra azaz ember, aki azonnal elnyerte a bizalmamat, és a vele való közös munka hatására kézzel fogható eredményeket értem el a munkámban és a magánéletemben. Nagyszerű ember, akinek mély szakmai tudása van, rendkívül felkészült, és gyakorlatias tanácsai nagyon jól alkalmazhatóak. Tehát a választáson nagyon sok múlik. Ha most kellene coach-ot választanom, akkor biztos, hogy újra Laurára voksolnék.”

Krégl Klementina, Magyar Telekom leányvállalat, vezérigazgató

„Kinevezésem után nem sokkal azon kaptam magam, hogy semmire nincs időm. Háromszor annyit dolgoztam, mint korábban, nem tudtam új ötleteket megvalósítani, a magánéletem háttérbe szorulásáról nem is beszélve. Éreztem, hogy valamit nem jól csinálok, de nem tudtam pontosan, hogy hol hibázok. Ekkor fordultam Komócsin Laurához, akivel megkerestük az okokat, megtaláltuk a megoldást a hétköznapi cselekvés szintjén, és akitől olyan útravalót kaptam, amit később is hasznosítani tudtam.”

Bedecs Andrea, MOL, kiskereskedelmi igazgató

“A coaching munka egy megunhatatlan,folyamatos felfedezés számomra. A master-edzőm pedig, aki Bán Zsuzsanna, modell és minta egy felelős, egyenes beszédű szakmai barátra.

Vagyis: alapos tudás a Piacról, az Emberről. Nagy tereptapasztalat. Kérdés,kérdés,kérdés. Minden nézőpontról rátekinteni. S a kreativ szem,amivel mindent észre vesz, de csak azt teszi szóvá (ám azt igen) ,ami a kitűzött célhoz és a nagyobb hatékonysághoz aktuálisan fontos…”

Lajkó Ferenc vezérigazgató- helyettes Waberer’s International

“Thanks to Laura, this coaching was a great productive collaboration!”

Walter Wartenweiler, Vice President – Research and Development/Walters Kluwer, Lausanne, Switzerland

“Judit 2 fantasztikus tulajdonságát emelem ki, melyekkel jó néhány bonyolult helyzeten segített keresztül. Hihetetlen energikus, és ezt nem tartja meg csak a maga számára hanem képes továbbadni, feltölteni, új energiákat adni. Nagyon kedvelem a finom őszinteségét, mellyel nem engedi, hogy elegánsan elslisszoljunk a probléma mellett,nagy tapintattal vezet rá a szembesülés útjára.”

Nagy Andrea, Igazgató, Magyar Telekom HR Kompetencia Központ

“Örültem, amikor külföldi lapokban olvastam a coachingról, mert számomra hiánypótló információ volt e műfaj létezése. Ösztönösen én is igyekeztem fejleszteni a kollegáimat, később jó volt megerősítést kapni ezekben a coachomtól, Komócsin Laurától, de még jobb volt új technikákat, eszközöket elsajátítani. Szakmailag egy mélyvízbe kerültem, úszni akartam megtanulni, és az volt az elvárásom, hogy egy coach megmondja, hová menjek, hogy készüljek fel, mennyi idő lesz, kitől, hogyan tanuljak meg úszni leghatékonyabban. Az már egy plusz, előre nem várt hozadéka volt a coaching folyamatnak, hogy végre olyan alapvető problémákon is dolgozhattunk Laurával, melyek már korábban is gondot okoztak, de sosem fogalmaztam meg őket.”

Megyeri István, Erste Leasing Elnök Vezérigazgatója

„Tudtam, hogy mi az a coach, de nem igazán lelkesedtem az ötletért. Kellett egy kis idő, hogy barátkozzak a gondolattal, majd elhatároztam: komolyan veszem. Onnantól kezdve a legjobb coachot akartam. Számomra a legjobb Komócsin Laura volt.”

Tallós Dániel, az American Express Business Travel ügyvezetője

“Rengeteg könyv létezik és rengeteget lehet beszélni vezetésről és menedzsmentről, illetve arról, mitől lesz nagyszerű és sikeres egy felsővezető. Az igazság az, hogy önmagunkkal kell kezdeni… rájönni, hogy kik is vagyunk, és mik az erősségeink. Ez a szemlélet alapozta meg vezetői képességeim fejlesztését és határozott menedzsment stílusomat egy kreatív üzletágban. Persze ezt vagy szeretik az emberek vagy nem, de legalább tudják, mire számíthatnak. Önmagunk és saját menedzment stílusunk megtalálásának egyetlen módja van, mégpedig, ha őszintén elbeszélgetünk egy tapasztalt szakemberrel, akiben tökéletesen megbízunk. Erre nem tudok elképzelni sem megfelelőbb, sem képzettebb,sem elszántabb edzőt, mint Bán Zsuzsanna. A coaching folyamat közben biztonságban éreztem magam aztán egyre magabiztosabbnak is. Nagyszerű, felfedező,megvilágositó élmény volt, amelyből azóta is rengeteget profitálok, de nemcsak én, hanem a vállalatom is.”

Hannes Wirnsberger ügyvezető igazgató DDB Reklámügynökség

„Éreztem, hogy nekem egy olyan „személyi edző” kell, aki kordában tud tartani, aki elég erős egyéniség ahhoz, hogy ne tudjam én irányítani a folyamatot. Komócsin Laura ilyen coach. Tudta, hogy kell bánni velem. A megfelelő pillanatban olyan eszközöket használt, melyek szinte megváltoztatták az életemet. Megismertem a „normális” működési mechanizmusom kereteit, így nem kell, hogy rossz érzésem legyen olyan dolgok miatt, melyek kívül esnek ezen. El tudtam engedni bizonyos dolgokat, és képes lettem más aspektusból közelíteni egy-egy helyzethez. Egy tömörített önismereti térképet kaptam, amivel könnyebben tájékozódom, és ez a kollegáimnak is feltűnt, ami önmagáért beszél.”

Rajki Annamária, Magyar Telekom igazgató

“Van úgy, hogy mindent tudsz, de mégis vársz valamire. Laura a kételyeket oszlatja el, azaz hozzásegít ahhoz, hogy ne legyenek. Abban az esetben pedig, ha nem tudsz mindent, segít megtalálni az utat a „tudáshoz”. A „tudás” önmagad és környezeted definiálása, ami után látod, mit kell(ene) tenned.”

Kerti Zsolt, Magyar Telekom, osztályvezető

“A coaching olyan volt számomra, mint ateistának a templom, aztán mégis “hívő” lettem. Laura megmutatta nekem, hogy lehet a korbács végére cukrot tenni, nem hittem, de sikerült. Örök hálám!”

Bajor Tamás, Inter-Európa Bank

“Én mindig a reggeli coaching időpontokat választom. Laurával töltött másfél óra után bármilyen nehéz nap könnyebben indul.”

Sándor Tibor, Pont Rendszerház, Projektmenedzser

“A projekt vezetőjeként kerültem kapcsolatba Komócsin Laurával, aki a rendelkezésre álló információkat gyorsan feldolgozva szakmailag is érdemben tudott segíteni, és akivel személyesen is könnyű volt megtalálni a közös hangot. Laura mint coach fontos segítséget nyújtott a projekt céljainak és a projekttagok egyéni céljainak összehangolásában, tapasztalata alapján hatékony megoldásokat tudott javasolni az együttműködésben adódó problémák elhárítására, azok megelőzésére. Laura továbbá hasznos javaslatokkal szolgált a projekt külső és belső kommunikációjának átformálásához, hatékonysága javításához. Munkája bármely szervezet számára hasznos és eredményes lehet.”

Geszti Péter, Budapest Bank, Működési kockázat-kezelési vezető

„Számomra Vásárhelyi Judit egy olyan hosszú idő alatt megszerezhető szakmai tapasztalat és tudás megtestesítője, aki profi megoldásokat képes nyújtani. Vezetői utam során bármikor fordultam hozzá támogatásért, mindig a legmegfelelőbb módszertant, kaptam. Mindig készen állt segíteni, a valós problémákra és kérésekre koncentrálva, hatékony, eredményes megoldásokat nyújtani.

Juditot személyiség vonásai abszolút alkalmassá teszik, hogy olyan munkában vegyen részt, ahol a bizalom kiépítése elsődleges fontosságú. Örömmel tölt el, ha Judittal dolgozhatom együtt. Már tervezem a következő ilyen alkalmat… Mindenkinek szeretettel ajánlom.”

Torma Csilla, Gazdasági Igazgató, MagyarCom Services Ltd., International Carrier Sales & Solutions (ICSS)

Csapatunk egy nagy tapasztalatokkal rendelkező, üzleti szférában dolgozó, vezetői coach és tanácsadó csapat. Laura DIADAL képzése nemcsak kiváló áttekintést adott az eszközökről, hanem inspirációs forrásként is szolgált. Laura gyakorlati példái, előadói karizmája az eszközöket élővé, és érthetővé varázsolják.

Julow Katalin Ph.D

Értékesítés irányítási tanácsadás és coaching igazgató

K&H Bank

„Évek óta dolgozunk Laurával és munkatársaival együtt a vezetők fejlesztésében, támogatásában, mert mindannyian hiszünk abban, hogy ahhoz, hogy a munkatársaink jól érezzék magukat jó vezetőkre van szükségük, ami pedig folyamatos fejlesztést és tanulást feltételez. Fel kell készülnünk már az első pillanatra is az interjún és akkor sem szabad kétségbe esnünk amikor akadályokkal találkozunk, a komplex vezetőfejlesztési programot is ennek megfelelően építettük fel. Külön köszönet a mentor programunk támogatásáért, amit már több éve indítunk el újra meg újra és nagy népszerűségnek örvend a kollégáink körében.”

Mihok Krisztina HR vezető Erste Bank Hungary

“Több körös kiválasztási folyamat  eredményeként döntöttünk a Business Coach Kft-vel való együttműködésről. A Siemens Mobility kutatás-fejlesztési területén  újonnan kinevezett vezetők és tehetségek részére indítottunk egy képzést 2019. őszén.    

A 6* 1 napos oktatási tematikát a Business Coach dolgozta ki a Siemens Mobility által megadott szempontok alapján. Megbízóként fontos volt számunkra, hogy a Business Coach vegye  figyelembe az IT terület sajátosságait, valamint a képzés szellemisége és szakmai színvonala tükrözze a Siemens által képviselt vállalati értékeket. A szakmai tartalom mellett hangsúlyoztuk, hogy nagyon gyakorlatias, a tréning teremből kilépve egyből hasznosítható tudást szeretnénk adni  a kollégáknak.

Kiemelném, hogy szakmailag és emberileg is olyan oktatókat kaptunk,  akik remekül passzoltak az IT-s szakemberek jellemzően introvertált személyiségéhez és analitikus gondolkodásához. 

 A képzést egy nyitó és záró beszélgetéssel kereteztük, ahol a tréning résztvevői, az ügyvezetés és képző intézet is részt vett, közösen átbeszéltük  az élményeket és tapasztalatokat. A hallgatók elégedettségét mértük,  90% fölötti eredményt mutatott, amit a szóbeli pozitív visszajelzések is megerősítettek.

Sikeres, őszinte kommunikáción alapuló, tartalmas együttműködést tudtunk kialakítani a Business Coach Kft-vel, nyitottak vagyunk a  további közös munkára.”

 Kazsik Judit HR BP – Siemens Mobility Kft.