Jelentkezés
Nemzetközi coach minősítés felkészítő

Coach Club

Coaching irányzatok és specialitások
Haladj tovább az úton!

Coach Club programsorozatunk a coach végzettséggel rendelkező érdeklődők számára:

  • coaching irányzatokat és specialitásokat kínál,
  • komplex és moduláris formában, 3 óra/alkalom időtartamban
  • modulok utáni akvárium coaching lehetőséggel

A program egyedisége:

Minden szakmai alkalmat követ egy akvárium coaching alkalom, ahol az adott modulon tanultakat van lehetőség gyakorolni és coacholni valós ügyfelet.

Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching (Komócsin Laura MCC)

Marshall a Goldsmith a világ egyik legelismertebb executive coacha. Az általa kidolgozott stakeholder centered coaching specialitása, hogy a folyamatban nagyon aktív szerepe van a coachee stakeholdereinek a fejlesztendő területek meghatározásától az alternatívák gyűjtésén át a folyamatos visszajelzéseikkel támogatják a coacheet. Ebben a módszertanban is fontos szerepet kap Marshall a Goldsmith nevéhez köthető 21 elemből álló felsővezetői To Stop lista, aminek mentén értékeli a vezető önmagát és az általa meghatározott fontos személyektől is ebben a struktúrában kapja a visszajelzést. A coach club keretein belül első alkalommal ebbe a módszertanba ad betekintést Komócsin Laura mestercoach és készít fel arra, hogyan vigyük végig a második alkalommal egy valós ügyféllel.

Szakértő:


Komócsin Laura MCC

senior executive coach

Karrier Coaching (Juhász Erika ACC)

Egy gyorsan változó, összetett és meglehetősen bizonytalan világban a karrierkérdések tudatos, felelősségteljes kezelése elengedhetetlen. Reális helyzetértékelés, stabil szakmai identitás, hitelesség, ön-azonosság, valós kompetenciák, saját válaszok megtalálása – fontos hívószavai a karrier coachingnak.

Ma egy coachnak készülni kell azokra a helyzetekre, amikor karrierkérdések kerülnek egy coaching ülés fókuszába.

A karrier coaching eredménye, hogy az ügyfél új narratívát ad addigi karrierjének, céljaival és értékrendjével összhangban lévő jövőképet tud megfogalmazni, felelőssé válik szakmai életútja tekintetében, alapvető értékeivel összhangban tud döntést hozni és annak megfelelően haladni.

Szakértő:


Juhász Erika ACC

business, team és group coach

Brief Coaching (dr. Varga Eszter PCC)

Szükséges e megismerni a probléma természetét, amellyel az ügyfél az ülésre érkezett? A coaching folyamat távolodás a problémától vagy haladás a megoldás felé?

A Megoldásközpontú brief coaching ahelyett, hogy a problémákat akarná megérteni és megoldani, a coachee megcélzott jövőjének részletes felfedezésével dolgozik. A brief coaching lényege, hogy erőforrásokat kell keresni a hiányok keresése helyett. A folyamat során a lehetséges és megcélzott jövőt kell felfedezni és azt kell felkutatni, hogy mi az, ami már most hozzájárul ennek a jövőnek az eléréséhez. A coachee-t úgy kell kezelni, mint aki a saját életének a szakértője minden szempontból. Képzeljük el, hogy a folyamat során csoda történik……

Forrás: Chris Iveson/Evan George/Harvey Ratner: Brief Coaching/Megoldásközpontú megközelítés

Szakértő:


dr. Varga Eszter PCC
senior executive coach

Challenging Coaching (Lisztes Henriett ACC)

Csúcsteljesítményt elérni és tartósan megtartani, mindezt úgy, hogy az energiaszintünk is a maximális közelében maradjon – ehhez kellenek a korlátokat jobban feszegető merész célok és a John Blakey és Ian Day által kidolgozott a „FACTS” modell, amely nagyszerű keretet ad az igazán merész „courageos” célok megfogalmazásához, hogy megfeleljünk a több kihívással járó, folyamatosan változó gazdasági környezetnek. Felsővezetőkkel való coaching munkát hatékonyan támogathatja a challenging coaching módszertana, gyakorlati ismereteket és technikát nyújt arra, hogyan lehet a személyközpontú, támogató szemléletmódot ötvözni a korlátokat feszegető coaching stílussal. Ennek a rutinnak és egyben a „challenging coaching” vezetői szemléletének a megszerzését, fejlesztését támogatja a program.

Szakértő:

Lisztes Henriett ACC
senior executive coach, team coach, tréner

NLP Coaching (Bincze Bea PCC, NLP mester)

Az NLP, azaz a neurolingvisztikus programozás segít, hogy megértsük, hogyan szervezik az emberek gondolkodásukat, érzéseiket, nyelvüket és viselkedésüket, hogy elérjék az általuk elért eredményeket. Mindannyian szűrőket használunk az érzékszerveinken ár érkező információk feldolgozására, és ezek alapján készítjük egyéni mentális térképeinket. Az NLP használatával hozzáférünk tudatos és tudatalatti információkhoz is, amik segítik, hogy tudatosabban éljünk és hatékonyabban érjük el céljainkat. Coachként az NLP használata segít, hogy gyorsabban mélyüljön a coaching folyamat, és a viselkedés és a készségek mellett a hiedelmek, értékek és az identitás szintjén is hatékonyan dolgozhassunk.

A program során megismerkedünk az előfeltevésekkel, a metakérdésekkel, a hatékony célkitűzéssel, és gyakorlatban is kipróbálunk néhány eszközt, amit beépíthetünk a coachingjainkba is.

Szakértő:


Bincze Bea PCC 
executive coach, mentor, tréner, NLP master

  • Egy modul ára: 60.000 Ft + áfa / fő (3 órás szakmai program + 3 órás akvárium gyakorlási lehetőség a tanultak alapján)
    Komplex program ára: 270.000 Ft + áfa / fő (5 modul, azaz 10×3 óra alkalom
  • A programok helyszíne: Business Coach Kft. irodája (Budapest, Városligeti fasor 32.) – igény esetén a program online formában is megvalósulhat
  • Időpontok: 2022 év második félévében, részletesen hamarosan
  • Programok időzítése az adott napon: 17:00-20:00 (1 modul 2×3órás programot jelent.)
  • A program 8 fő jelentkezése esetén indul, maximális létszám: 15 fő.

A program szakmai felelőse, akinek a programmal kapcsolatban felteheted a kérdéseidet:


Lisztes Henriett ACC

senior executive coach, team coach, tréner
henriett.lisztes@businesscoach.hu

Jelentkezés
Nemzetközi coach minősítés felkészítő

Vállalati belső és vezetői coach

Kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

Vállalati belső és vezetői coach

Vállalati belső és vezetői coach (Corporate Internal and Executive Coach) kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

A majd 100 éves hagyományokra visszatekintő és egyben dinamikusan megújuló Budapesti Corvinus Egyetem a releváns gazdasági, szervezetfejlesztési ismereteket, a Business Coach Kft. pedig a naprakész coaching elméleti és gyakorlati ismereteket, a piaci és ügyfél igényeket folyamatosan detektáló és ahhoz maximálisan igazodó rugalmas, agilis szemléletet hozza a képzésbe.

Tovább >>

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

A csúcson mindig van hely, de annyi sosincs, hogy le is lehessen ülni…Versenyképes tudás és networking! Kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozat, limitált létszámmal, azoknak akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy egy újabb lépcsőt meg tudnak „ugrani”. 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.