Jelentkezés
XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia
Számomra a XXI. századi vezetői klub valóban egy exkluzív, szuper inspiratív közeg ahol különböző iparágakból , üzleti területről érkező csúcsvezetők nyíltan, teljes diszkréció mellett folytatnak értékes eszmecseréket. Jókedv, networking, tanulás, inspiráció, támogatás… alig várom a következő találkozást.
Uher Zoltán, Grundfos gyárigazgató
Számomra a legtöbbet az jelentette, hogy egy olyan csapat jött össze itt, akikkel mélységében lehet beszélni a témáról magyarázkodás, köntörfalazás nélkül, őszintén.
Egy résztvevő
Leadership Trends

XXI. századi Csúcsvezetői Klub

Kedves Csúcsvezető!

A többéves felsővezetőknek tartott képzések során, mindig megfogalmazódott a résztvevők számára, hogy milyen nagyon hasznosak a képzéseken való együttgondolkodások, főleg, amikor különböző iparágakban dolgozó vezetők közösen ötletelhetnek az összegyűlt tapasztalataikra építve. Az igényeket meghallva, arra gondoltunk, hogy kipróbáljuk és létrehozzuk a XXI. századi Csúcsvezetői Klubot.

Úgy érzem ez egy olyan program, amely hozzájárulhat a jövőbeni céljaid megvalósításához, így szeretettel meghívlak, hogy csatlakozz a klubhoz.

Amit a klubról érdemes tudni:
2020-ban indult a XXI. századi Csúcsvezetői Klub, ami zártkörű, meghívásos alapon működik, maximum 30 fő. Regisztrációs sorrendben tudjuk fogadni a résztvevők jelentkezését. Akik a 30. jelentkező után regisztrálnak, várólistára kerülnek és akkor értesítjük Őket, ha valaki visszalép (pl. külföldre költözik vagy más vis major lép fel). Egy cégtől maximum 2 fő vehet részt a rendezvényeken és csak felsővezetők. Minden alkalommal 2 felsővezető mesél 10-15 percben a céljaikról, hogyan jutottak el idáig, mire büszkék, milyen sikereket értek el, majd arról, hogy mi most az aktuális kihívásuk, amihez örülnének a többiek tapasztalatainak/ötleteinek. Ezután brainstorming következik a többi résztvevővel, hogy még milyen lehetőségeket próbálhatnának ki.

2020 évi visszatekintés:

Az első alkalom nagyon sikeres volt (amin Pósfai Gábor, a Decathlon Ausztria és Berényi Attila, a Szentkirályi Magyarország ügyvezetője osztotta meg gondolatait) és a visszajelzésekben az alábbi kifejezéseket kaptunk: “nagyszerű klubtagok”, “példaértékű előadók”, „pozitív megerősítés”, „közösnevező” „új gondolatok” „közösségépítés”.

Második alkalom is igazi „üzleti csemegéket” tartogatott a klubtagoknak. Külön köszönet Heiszler Gabriellának (Spar ügyvezető igazgató) és Hesz Tamásnak (Mercedes értékesítési és marketing igazgatója), hogy megosztották tapasztalataikat hogyan lehet dobogóra kerülni és mit kell tenni ahhoz, hogy ott is maradjon a cég.

Harmadik alkalommal a pandémia miatt online formában tudtuk megtartani a Csúcsvezetői Klubunkat, amelynek témája a sabbatical (alkotói szabadság) volt. Két nagyon jó és különböző történetet is megismerhettünk Fogarasi Norberttől (Morgan Stanley ügyvezető) és Sziráki Edittől (BNP Pariba ex sales igazgató), hogy hogyan tud jól működni az alkotói szabadság és utána hogyan lehet visszatérni az üzleti életbe.

Negyedik alkalommal a témánk “Élet a csúcson túl?” volt. Ahol Dávid Ilonának megismerhettük a friss a történetét-útkeresését, hiszen a MÁV, majd Volán vezérigazgatói pozíciójának betöltése után nem Őt kérték fel, hogy legyen az összevont szervezet vezetője,
Szőcs László pedig hasonlón ment végig évekkel ezelőtt a MOL csoportszintű HR igazgatói
pozíciója után, amikor kereste merre, hogyan tovább.

2021. január 27. (szerda)


Téma: „Nyomot hagyni”

Ide 2 olyan felsővezetőt kértünk fel előadónak, akik a “Jobb vezetők, jobb világ!” pályázaton nyertek 2020-ban, ők mesélnek majd arról miért és milyen nyomot akartak hagyni maguk után, hogyan indultak el az útjukon.

Vendégeink: 

Ábrahám László (ex National Instruments CEO) és Schubauer Krisztina, akik a Jobb vezetők, jobb világ! díjat nyerték.

2021. április 7. (szerda)

Téma: Hogyan lesz valaki magyarként sikeres vezető a Közel és Távol-Keleten?

Erre az alkalomra 2 olyan magyar vezetőt kértünk fel, akik nagyon különböző úton haladtak, de ma mindketten sikeres vezetők Ázsiában.
Az egyikük a Katari nemzeti bankban dolgozik, ahova egy fejvadász kereste meg, másikuk a győri Audiban dolgozott, majd cégen belül folytatta karrierjét Kínában.
Izgalmas élettörténeteket hallgathatunk hogyan érheti el valaki, hogy magyarként is elismert vezető legyen külföldön.

Vendégeink: 

Borock Árpád Head of Market Risk Qatar National Bank

Kis László Head of resarch and development engines at Audi China

2021. június 2. (szerda)


Téma: „Túltolás”

Hogyan vegyük észre felsővezetőként, ha már túlzásba esünk, az egészségünk kárára megy a sok stressz, milyen jeleket kell észrevenni, hogyan akadályozható meg, hogy baj legyen. Itt az egyik vendégünk ügyvezetőként eljutott a kórházig és sok tanulságot tudott levonni belőle, a másik pedig egy élsportolói hátterű felsővezető, aki hisz a megelőzés fontosságában.

Vendégeink: 

Román Gergely E-kereskedelmi igazgató Decathlon

Fehér László ügyvezető igazgató Corwell Group

2021. szeptember 22. (szerda)


Téma: „Tanuljunk az “Év cégvezetője” díj nyerteseivel!”

A szeptemberi klub 3 vendégelőadója az “Év cégvezetője” díj nyertesei..

Vendégeink: 

Boros László a kisvállalati kategóriában a Magnus Aircraft Corporation vezérigazgatója, akik Pécsett gyártanak repülőgépet és már van leányvállalatuk az USA és Kína mellett olyan egzotikus országban is, mint Nigéria.
Kanalovics Balázs a középvállalati kategória nyertese, a Wartsila ügyvezetője. Mottója: Dream big. Start small. But most of all, start.
Tárai Gábor a 15 évi BOSCH karrier után a Wellisbe átigazolt nagyvállalati kategóriás, akik a COVID idején nem visszavonulót fújtak a többi versenytársukhoz hasonlóan, hanem megragadták az alkalmat: Európában piacvezetők lettek és a medencék hatalmas amerikai piacára is sikerült belépniük, amivel 3 év alatt megtízszerezhetik a bevételeiket.

2021. november 17. (szerda)


Téma: Utodlás, utódaink kiválasztása

Vendégünk két olyan felsővezető, akik eljutottatok a cégüknél a karrierlétra tetejére és többször is kellett gondoskodniuk az utódotokról, aki vagy az lett, akit ők jelöltetek vagy nem, ennek a folyamatnak a tanulságairól, tapasztalatairól  mesélnek őszintén. Hogyan választották ki, hogyan fejlesztették, támogatták utódaik kiválasztását, mit csinálnának most másképp.

Vendégeink: 

Dr. Beck György Ex Vodafone CEO

Szalay Péter Ex IBM CEO, ex Vodafone CEO

  • 2021 évi időpontok: 2021. január 27., 2021. április 7., 2021. június 2., 2021. szeptember 22., 2021. november 17.
  • Időzítés:  negyedévente egy szerda este (17.00-20.00)
  • Helyszín: a Business Coach Kft Városligeti fasori irodája vagy ONLINE, ha a járványügyi előírásoknak megfelelően
  • Tagsági díj: 100.000 Ft+áfa, mely legalább 4 klubestet és speciális rendezvényekre díjmentes részvételt foglal magában. (A 4 alkalomra csak egyben lehet jelentkezni, külön nem lehetséges. A tagsági díj, a jelentkezéstől számított 365 napig érvényes.)
Jelentkezés

A program háziasszonya, akinek a klubbal kapcsolatban felteheted a kérdéseidet:

 

Komócsin Laura MCC

senior executive coach

e-mail: laura.komocsin@businesscoach.hu

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia
Leadership Trends

2021. szeptember 22. (szerda)


Téma: „Akik már kiléptek a nagyvállalti létből”

Két olyan felsővezetőt hívunk el, akik kiléptek a nagyvállalati körből, az egyikük azt az utat választotta, hogy nulláról felépít egy céget, a másikuk, hogy bevásárol egy már működő cégbe. Mindkettőnek megvannak az előnyei-hátrányai, ezért érdemes a tapasztalataikból tanulni. A vendégelőadóinkban közös, hogy az “Év cégvezetője” díj nyertesei, akik mindketten magyar tulajdonú, mára már multinacionális céget vezetnek.

Vendégeink: 

Boros László a kisvállalati kategóriában a Magnus Aircraft Corporation vezérigazgatója, akik Pécsett gyártanak repülőgépet és már van leányvállalatuk az USA és Kína mellett olyan egzotikus országban is, mint Nigéria.
Tárai Gábor a 15 évi BOSCH karrier után a Wellisbe átigazolt nagyvállalati kategóriás, akik a COVID idején nem visszavonulót fújtak a többi versenytársukhoz hasonlóan, hanem megragadták az alkalmat: Európában piacvezetők lettek és a medencék hatalmas amerikai piacára is sikerült belépniük, amivel 3 év alatt megtízszerezhetik a bevételeiket.

Vállalati belső és vezetői coach

Kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

Vállalati belső és vezetői coach

Vállalati belső és vezetői coach (Corporate Internal and Executive Coach) kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

A majd 100 éves hagyományokra visszatekintő és egyben dinamikusan megújuló Budapesti Corvinus Egyetem a releváns gazdasági, szervezetfejlesztési ismereteket, a Business Coach Kft. pedig a naprakész coaching elméleti és gyakorlati ismereteket, a piaci és ügyfél igényeket folyamatosan detektáló és ahhoz maximálisan igazodó rugalmas, agilis szemléletet hozza a képzésbe.

Tovább >>

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

A csúcson mindig van hely, de annyi sosincs, hogy le is lehessen ülni…Versenyképes tudás és networking! Kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozat, limitált létszámmal, azoknak akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy egy újabb lépcsőt meg tudnak „ugrani”. 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.