Jelentkezés
XXI. századi Csúcsvezetői Szabadegyetem
Leadership Trends

XXI. századi Csúcsvezetői Klub

Kedves Csúcsvezető!

A többéves felsővezetőknek tartott képzések során, mindig megfogalmazódott a résztvevők számára, hogy milyen nagyon hasznosak a képzéseken való együttgondolkodások, főleg, amikor különböző iparágakban dolgozó vezetők közösen ötletelhetnek az összegyűlt tapasztalataikra építve. Az igényeket meghallva, arra gondoltunk, hogy kipróbáljuk és létrehozzuk a XXI. századi Csúcsvezetői Klubot.

Az első alkalom nagyon sikeres volt (amin Pósfai Gábor, a Decathlon Ausztria és Berényi Attila a Szentkirályi Magyarország ügyvezetője osztotta meg gondolatait) és a visszajelzésekben az alábbi kifejezéseket kaptunk: “nagyszerű klubtagok”,

“példaértékű előadók”, „pozitív megerősítés”, „közösnevező” „új gondolatok” „közösségépítés”.

Úgy érzem ez egy olyan program, amely hozzájárulhat a jövőbeni céljaid megvalósításához, így szeretettel meghívlak, hogy csatlakozz a klubhoz.

 

Amit a klubról érdemes tudni:
 
2020-ban indult a XXI. századi Csúcsvezetői Klub, ami zártkörű, meghívásos alapon működik, maximum 20 fő résztvételével. A regisztrációs sorrendben tudjuk fogadni a résztvevők jelentkezését. Akik a 20. jelentkező után regisztrálnak, várólistára kerülnek és akkor értesítjük Őket, ha valaki visszalép (pl. külföldre költözik vagy más vis major lép fel). Egy cégtől maximum 2 fő vehet részt a rendezvényeken.

Minden alkalommal 2 ex tanítványunk mesél 10-15 percben a céljaikról, hogyan jutottak el idáig, mire büszkék, milyen sikereket értek el, majd arról, hogy mi most az aktuális kihívásuk, amihez örülnének a többiek tapasztalatainak/ötleteinek. Ezután brainstorming következik a többi résztvevővel, hogy még milyen lehetőségek várnak rájuk

A klub következő programja:

2020. április 21. (kedd)

Vendégeink:

 • Heiszler Gabriella a SPAR ügyvezető igazgatója, aki mesél arról, hogy hogyan szeretné megvalósítani azt, hogy a cégük piacvezető legyen.
 • Hesz Tamás, a Mercedes értékesítési és marketing igazgatója olyan céget képvisel, akik már piacvezetők, neki pedig az a kihívás, hogy hogyan maradhatnak a dobogó tetején.

2020. szeptember 15. (kedd)

Téma: Sabbatical Hogyan fogan meg az ötlet, mik az előjelek, hogy itt az ideje? Hogyan kell előkészíteni, “jóváhagyatni” cégben és otthon? Visszatérés a munka világába?

Vendégeink:

 • Fogarasi Norbert Morgan Stanley ügyvezető igazgató
 • Sziráki Edit ex BNP sales és HR igazgató

 • 2020 évi őszi időpontok és előadók egyeztetés alatt.
 • Időzítés: negyedévente egy kedd este (17.00-20.00)
 • Helyszín: a Business Coach Kft Városligeti fasori irodája
 • Tagsági díj: 100.000 Ft+áfa, mely legalább 4 klubestet és speciális rendezvényekre díjmentes részvételt foglal magában. (A 4 alkalomra csak egyben lehet jelentkezni, külön nem lehetséges. A tagsági díj, a jelentkezéstől számított 365 napig érvényes.)
Jelentkezés

A program háziasszonya, akinek a klubbal kapcsolatban felteheted a kérdéseidet:

 

Komócsin Laura PCC

senior executive coach

e-mail: laura.komocsin@businesscoach.hu

XXI. századi Csúcsvezetői Szabadegyetem
Leadership Trends

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés.

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés. Ajánljuk mindazoknak, akik a coachok nemes hivatását szeretnék választani és egy nemzetközi akkreditáció útjára kívánnak lépni, vagy azoknak, akik coach készségeiket szeretnék fejleszteni akár magánemberként, akár vezetőként, akár HR területen dolgozó munkatársként.

Tovább >>

Csúcsvezetői Szabadegyetem

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. Századi Csúcsvezetői Szabadegyetem

A csúcson mindig van hely, de annyi sosincs, hogy le is lehessen ülni…Versenyképes tudás és networking! Kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozat, limitált létszámmal, azoknak akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy egy újabb lépcsőt meg tudnak „ugrani”. 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.

Miért válasszon minket

   • 12 coach, 200 ügyfél és több mint 15 000 órányi tapasztalat
   • Munkatársaink nemzetközileg elismert szaktekintélyek
   • Tökéletes, ügyfélközpontú kiszolgálás

Rólunk mondták

„Ezek a dolgok nemcsak ügyfélként voltak számomra hasznosak, hanem coaching-szemléletű, gyakorló vezetőként is hasznosítani tudom őket”
Markhot Attila, Section menedzser, Ericsson
„Laura nagyszerű coach és mentor, egy meghatározó személyiség, a cége pedig meghatározó szereplő a magyar coaching, mentoring és tréningpiacon.”
Sávainé Ábel Anita, Képzés-fejlesztési igazgató, K&H Bank
„Az üléseink alatt úgy éreztem, hogy folyamatosan haladunk, ráadásul olyan eszközöket adott a kezembe, amelyekhez visszanyúlva újra és újra meg tudom oldani a hasonló helyzeteket.”
Kiss Enikő Györgyi, HR üzletfejlesztési vezető, IBM
“Szkeptikusoknak üzenem: Működik!”
Kevi Zoltán, Üzletág igazgató, Erste Bank
“Ezúton is köszönöm a számomra igen hasznos közös munkát!”
Mázsár Péter, Kereskedelmi igazgató, Egis
“A coaching olyan volt számomra, mint ateistának a templom, aztán mégis “hívő” lettem.”
Bajor Tamás, Inter-Európa Bank
“A coachom segített abban, hogy mint vezető, erősségeimet jobban kihasználjam, és beosztott kollégáim erényeit is jobban felszínre hozzam.”
Rowlands Teréz, Területi igazgató, Tesco
“A coachomban nagyon kedvelem a finom őszinteségét, mellyel nem engedi, hogy elegánsan elslisszoljunk a probléma mellett, nagy tapintattal vezet rá a szembesülés útjára.”
Nagy Andrea, Igazgató, Magyar Telekom
“A Business Coach kft segítségével vezetői eszköztárunk tovább fejlődött, megtanultuk, hogyan merjük kiengedni a kezünkből a gyeplőt, hogyan tudjuk inspirálni a csapatot.”
Sekerka Orsolya, Fejlesztési igazgató, Telenor
A Business Coach kft összes “megmozdulására” azt tudnánk legkifejezőbben mondani, hogy minőségi, igényes és hiteles.
Jakobsen Petra, HR igazgató, Bonafarm
“Csak ajánlani tudom!”
Bolyó Gábor, Főosztályvezető, Provident
“A Business Coach Kft coachai mind nagyon gyakorlatiasak és nagy üzleti tapasztalattal rendelkeznek.”
Kolos Gábor, Kereskedelmi és marketing igazgató, Prímagáz