Fékek nélkül = Féktelenül, jól haladva, akár a negatív hiedelmeink felismerésével és átfordításával.
Az a típusú ember, coach vagyok, aki folyamatosan képzi magát, „tudás megoszt”, majd ezt a kettőt váltogatja.
Akár napi szinten is.
Személyes leszek, magamat adom.


Időszerű volt, hogy ezt a hírlevelet, beharangozót megírjam a január 23-i workshophoz, hogy minél több érdekelthez eljuthasson; tudjon róla, jelentkezhessen, aki szívesen jönne.
Belevágok: Épp Team Coach képzésen zártuk a napot (nagyon színvonalas Laura és Mónika képzése, csak ajánlani tudom másoknak is, de az egy másik történet.), amikor beugrott, hogy ez a hírlevél más lesz: a nap folyamán tanult / említett FÉKEK nélkül eszközt fogom használni, – mégiscsak coachok vagyunk – tehát előrevivő kommunikációt alkalmazok.
Amúgy is nagyon hiszek benne: a workshopon egy egész blokkot szentelek neki; nemzetközi best practice.
F, vagyis a fókusz: ügyfél nélkül nincs coaching, és aki belekóstolt, így vagy úgy, de mind szerelmes lett a szakmájába. Tehát mese nincs, ügyfél kell.
É: vagyis érzések: megértés – , mert megéltem; vágy – , hogy segíthessek,megoszthassam a tudásom, tapasztalatom; öröm – , ha van rá elég érdeklődés.
K: vagyis kérés: gyere el te is, ha kíváncsi vagy, szeretnél egy kreatív és támogató csoportban friss impulzusokhoz jutni a témában!
E: vagyis eredmény, amiért neked jó lesz, hogy eljöttél: friss ötletek, új impulzusok, lendület, sok példa, interaktív műhelymunka, saját élmény.
K: vagyis a következmények, a károd, ha mégsem jössz el – nos, ezt mindenki döntse el maga.
Technikai részletek és bővebb információ a honlapon. Kattints ide, és olvasd el:
Itt jelentkezzhttp://businesscoach.hu/jelentkezesi-lap/előfoglalási kedvezmény 2012. december 15-ig!

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjének figyelembevételével fogadjuk.
Várjuk mindazokat, akik ötleteket, javaslatokat várnak arra vonatkozóan, hogy mit tehetnek azért, hogy több, vagy még több ügyfelük legyen!
Üdvözlettel,
Papp Eszter
Business és Life Coach
Business Coach Kft Marketing és Értékesítési Vezető
Korábbi workshopunk résztvevőinek személyes ajánlása:
 „Tartalmas, ötletekkel teli, gondolatébresztő volt a workshop.
Számtalan gyakorlati tippet kaptam az előadóktól, és a valódi műhelymunka eredményeként inspiráltan kezdek hozzá saját üzletfejlesztési akciótervem részletes kidolgozásához, megvalósításához.
Ajánlom ezt a szakmai napot azoknak a kezdő coachoknak, akik friss diplomájukkal a kezükben az indulási irányt keresik, és azoknak a coachoknak is, akik némi tapasztalattal a hátuk mögött szeretnék rendszerezni, tudatossá tenni saját márkaépítési, marketing- és értékesítési tevékenységüket.”
Szabados Andrea, Business Coach
A Noble Manhattan BUDA/Budapesti Coaching Támogató Csoport elnöke
„Gyakorlatorientált műhelymunka volt, jól felkészült előadókkal, akik hasznos szakmai és piaci információkat osztottak meg. Jó volt részesének lenni!”
Őri Júlia – Senior HR Tanácsadó, Business Coach
Ötleteket ébresztett, hogy merre induljak a céljaim megvalósításához.”
Bakos Andrea – Belső Coach, Törley