Forgách Géza ACC
executive coach, pszichológus, tréner
Elérhetősége: geza.forgach@businesscoach.hu

Géza közgazdászként kezdte pályafutását. Az elmúlt 15 évben ügyfélkapcsolati, HR és kereskedelmi területen szerzett tapasztalatot közép- és felsővezetőként.

Hiszi, hogy követhetetlenül gyorsuló és változó világunkban a helytállás feltétele a folyamatos tanulás, tanulni akarás. Ez a fejlődésre irányuló belső motiváció olyan lehetőségeket teremt, amelyek segítségével aktívan tudunk adaptálódni, új és izgalmas helyzetekben kiemelkedő teljesítményt nyújtani.

Az emberi viselkedés mély és titokzatos világa iránti kíváncsiság folyamatosan motiválta ennek alapos megismerésére, ezért a Debreceni Egyetemen pszichológus diplomát szerzett. Azóta is folyamatosan képezi magát az ehhez kapcsolódó területeken. Jelenleg – fejlesztési vezetői pozíciója mellett – a Máltai Szeretetszolgálat munkáját is támogatja pszichológusként.

Támogatói folyamataiban legfontosabbnak önmagunk és környezetünk reális értékelését, és ezen keresztül a körülöttünk zajló folyamatok tényleges megértését és ennek kontrollálását tartja.

 

Mentés

Mentés