gyémántcsiszolda jelentkezés

Csiszolási lehetőség coachoknak,

csiszolódási lehetőség coacheeknak

Mindannyian emlékszünk arra, hogy milyen jó volt a coach képzésre járni, ahol teljesen beleszerettünk ebbe a csodálatos szakmába, de sokan éreztük, bátortalanul kilépve a „nagy színpadra”, még nem vagyunk teljesen készen, még több gyakorlatot szeretnénk, még több akvárium coachingot és triádot, hogy igazán színvonalas munkát végezhessünk coachként. Tanáraink is azzal az útravalólóval bocsátottak el bennünket, hogy: „gyakorolni és gyakorolni!”

Itt jön a kérdés: de hol? Sokan éreztük úgy, hogy nem szeretnénk a coachinggal egyedül maradni és szeretnénk egy kis segítséget, megerősítést kapni, hogy jó úton járunk, mindegy, hogy tavaly, vagy már öt éve végeztük is el a coach képzésünket.

Ezeket a dilemmákat és visszajelzéseket meghallva utóragyogást biztosítunk a számotokra és 2017-ben megnyitjuk a GYÉMÁNTCSISZOLDA elnevezésű coach műhelyünket: ahol csiszolási lehetőséget kínálunk a coachoknak, és csiszolódási lehetőséget coacheeknak havonta egyszer, szerda délután.

Műhelyünk kitárja ajtóit:

  • Végzett coachoknak (business coachok, executive coachok), hogy gyakorolhassák megszerzett tudásukat.
  • Coacheeknak, akiknek dilemmájuk van és szeretnének coach támogatást igénybevenni a kihívásaikhoz.
  • Megfigyelőknek, hiszen lehet a coachingot úgy is gyakorolni, hogy te megfigyelsz és visszajelzést adsz.

A műhelymunkát Bincze Bea ACC executive coach és tréner vezeti, aki szakértelmével segíti a coachok fejlődését. A cél a gyakorlás biztonságos környezetben, a teljes titoktartás keretein belül.

Műhelymunka részletei:

Időzítés: havonta egyszer, szerdánként, 17.30 -19.30

Időpont:  2017. november 22., 2017. december 06.

Helyszín: Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest Városligeti fasor 32.

Műhelyvezető: Bincze Bea ACC executive coach

Belépő: 5000 Ft / alkalom

Bővebb információ