gyémántcsiszolda jelentkezés
“Nem véletlenül ekkora a sikere a Gyémántcsiszoldának (ld. néhány órás, gyakorlatban megszerezhető tudást ad, magánszemély számára is megfizethető, nem érinti a munkaidőt vagy csak minimálisan). Briliáns!”
Palla Zsófia , Képzési szakértő / Training specialist Magyar Suzuki Zrt.

Munkaidő utáni valós coaching ülés

Csiszolási lehetőség coachoknak, csiszolódási lehetőség coacheeknak

Mindannyian emlékszünk arra, hogy milyen jó volt a coach képzésre járni, ahol teljesen beleszerettünk ebbe a csodálatos szakmába, de sokan éreztük, bátortalanul kilépve a „nagy színpadra”, még nem vagyunk teljesen készen, még több gyakorlatot szeretnénk, még több akvárium coachingot és triádot, hogy igazán színvonalas munkát végezhessünk coachként. Tanáraink is azzal az útravalólóval bocsátottak el bennünket, hogy: „gyakorolni és gyakorolni!”

Itt jön a kérdés: de hol? Sokan éreztük úgy, hogy nem szeretnénk a coachinggal egyedül maradni és szeretnénk egy kis segítséget, megerősítést kapni, hogy jó úton járunk, mindegy, hogy tavaly, vagy már öt éve végeztük is el a coach képzésünket.

Ezeket a dilemmákat és visszajelzéseket meghallva utóragyogást biztosítunk a számotokra és megnyitjuk a GYÉMÁNTCSISZOLDA elnevezésű coachműhelyünket: ahol csiszolási lehetőséget kínálunk a coachoknak, és csiszolódási lehetőséget coacheeknak havonta egyszer kedd délutánonként.

Műhelyünk kitárja ajtóit:

 • Végzett coachoknak (business coachok, executive coachok), hogy gyakorolhassák megszerzett tudásukat.
 • Coacheeknak, akiknek dilemmájuk van és szeretnének coach támogatást igénybevenni a kihívásaikhoz.
 • Megfigyelőknek, hiszen lehet a coachingot úgy is gyakorolni, hogy te megfigyelsz és visszajelzést adsz.

A műhelymunkát Bincze Bea ACC (executive coach, beszéd coach, mentor és tréner)  vezeti, aki szakértelmével segíti a coachok fejlődését. A cél a gyakorlás biztonságos környezetben, a teljes titoktartás keretein belül.

Műhelymunka részletei:

Időzítés: havonta egyszer, KEDDENKÉNT, 17.30 -19.30

2019. II. féléves időpontok: 2019. szeptember 24., október 15., november 12.

Helyszín: Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest Városligeti fasor 32.

Műhelyvezető: Bincze Bea ACC executive coach

Belépő: 5000 Ft/alkalom

gyémántcsiszolda jelentkezés

Lépjetek be a GYÉMÁNTCSISZOLDÁBA, közösen csiszolgassuk tudásunkat, hogy még fényesebben ragyogjunk. Hívd bátran ismerőseidet is, hiszen mindenkinek jut egy szerep.

 

Kérdéseitekkel keressétek

Bincze Beát bizalommal:

bea.bincze@businesscoach.hu

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés.

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés. Ajánljuk mindazoknak, akik a coachok nemes hivatását szeretnék választani és egy nemzetközi akkreditáció útjára kívánnak lépni, vagy azoknak, akik coach készségeiket szeretnék fejleszteni akár magánemberként, akár vezetőként, akár HR területen dolgozó munkatársként.

Tovább >>

Csúcsvezetői Szabadegyetem

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. Századi Csúcsvezetői Szabadegyetem

A csúcson mindig van hely, de annyi sosincs, hogy le is lehessen ülni…Versenyképes tudás és networking! Kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozat, limitált létszámmal, azoknak akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy egy újabb lépcsőt meg tudnak „ugrani”. 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.

Miért válasszon minket

   • 10 coach, 200 ügyfél és több mint 15 000 órányi tapasztalat
   • Munkatársaink nemzetközileg elismert szaktekintélyek
   • Tökéletes, ügyfélközpontú kiszolgálás

Rólunk mondták

„Ezek a dolgok nemcsak ügyfélként voltak számomra hasznosak, hanem coaching-szemléletű, gyakorló vezetőként is hasznosítani tudom őket”
Markhot Attila, Section menedzser, Ericsson
„Laura nagyszerű coach és mentor, egy meghatározó személyiség, a cége pedig meghatározó szereplő a magyar coaching, mentoring és tréningpiacon.”
Sávainé Ábel Anita, Képzés-fejlesztési igazgató, K&H Bank
„Az üléseink alatt úgy éreztem, hogy folyamatosan haladunk, ráadásul olyan eszközöket adott a kezembe, amelyekhez visszanyúlva újra és újra meg tudom oldani a hasonló helyzeteket.”
Kiss Enikő Györgyi, HR üzletfejlesztési vezető, IBM
“Szkeptikusoknak üzenem: Működik!”
Kevi Zoltán, Üzletág igazgató, Erste Bank
“Ezúton is köszönöm a számomra igen hasznos közös munkát!”
Mázsár Péter, Kereskedelmi igazgató, Egis
“A coaching olyan volt számomra, mint ateistának a templom, aztán mégis “hívő” lettem.”
Bajor Tamás, Inter-Európa Bank
“A coachom segített abban, hogy mint vezető, erősségeimet jobban kihasználjam, és beosztott kollégáim erényeit is jobban felszínre hozzam.”
Rowlands Teréz, Területi igazgató, Tesco
“A coachomban nagyon kedvelem a finom őszinteségét, mellyel nem engedi, hogy elegánsan elslisszoljunk a probléma mellett, nagy tapintattal vezet rá a szembesülés útjára.”
Nagy Andrea, Igazgató, Magyar Telekom
“A Business Coach kft segítségével vezetői eszköztárunk tovább fejlődött, megtanultuk, hogyan merjük kiengedni a kezünkből a gyeplőt, hogyan tudjuk inspirálni a csapatot.”
Sekerka Orsolya, Fejlesztési igazgató, Telenor
A Business Coach kft összes “megmozdulására” azt tudnánk legkifejezőbben mondani, hogy minőségi, igényes és hiteles.
Jakobsen Petra, HR igazgató, Bonafarm
“Csak ajánlani tudom!”
Bolyó Gábor, Főosztályvezető, Provident
“A Business Coach Kft coachai mind nagyon gyakorlatiasak és nagy üzleti tapasztalattal rendelkeznek.”
Kolos Gábor, Kereskedelmi és marketing igazgató, Prímagáz