Igen. Évente egyszer ősszel rendezünk egy alumni találkozót. Folyamatosan küldünk nekik aktuális információkat és alkalmanként coaching lehetőségekbe is bevonjuk őket. Vannak olyan évfolyamok, ahol pedig olyan jó közösség alakult ki, hogy évek óta rendszeresen összejárnak, egymást ajánlják ügyfeleknek.

Itt csak olyanok oktatnak, akik maguk is coachok és a tanítványoknak is van üzleti tapasztalata.

A piac hígulás azt jelenti, hogy nagyobb hangsúlyt helyeznek a coachok kiválasztására és egyre fontosabb lesz az elvégzett képzés színvonal, hírneve, a tudás, befektetett energia és a folyamatos továbbképzés. Ma Magyarországon kb. 1500 coach van és közülük csak kb. 150 nemzetközileg akkreditált, azaz, ha valaki ezt tényleg magas színvonalon akarja végezni, nem kell a teljes piaccal versenyeznie.

Az oktatás során handoutokat kaptok, illetve számos interaktív és személyes támogatást biztosítunk. Ajánlott tankönyv van: Komócsin Laura – Módszertani kézikönyv coachoknak és coachingszemléletű vezetőknek I. és II. (Az executive coach képzés tartalmazza a könyveket.)

Az irodánkban bele tudtok lapozni és meg is tudjátok vásárolni személyesen ott vagy az interneten: http://businesscoach.hu/shop/

Nem. Ugyanannyi óraszámban, ugyanazokkal a tanárokkal, ugyanazt a tematikát tanítjuk. Mindenkinek más a tanulási stílusa. Van, akinél hosszabb az átalakulási folyamat, van olyan, aki a rövidebb intenzívebb folyamatokat preferálja.

Számos érvet olvashattok a képzések bemutatásánál a honlapon itt:

http://businesscoach.hu/leendo-coachoknak/executive-coach-es-cosching-szemleletu-vezeto-kepzes/

A honlapon felsoroltakon kívül:

  • Hitelesség! – oktatóink valós felsővezetői tapasztalatokkal rendelkeznek.
  • Erre a képzésre CSAK olyanok jelentkezhetnek, akik maguk is rendelkeznek minimum 5 éves vezetői tapasztalattal. Hisszük: nem mindegy, hogy kikkel tanulsz.
  • Oktatóink, folyamatosan képzik magukat és maguk is gyakorló executive coachok.
  • Naprakész tematika, tudás, információk.
  • Teret adunk az eszmecserére, networkingre…

Az egyik nagy különbség, hogy a tanácsadónak értenie kell az adott szakterülethez, coachként nem feltétlenül, mert mi más eszközökkel dolgozunk. A coach soha nem adhat tanácsot, nem mondhatja meg a „tutit”, fontos, hogy a coacheet kell rávezetni a saját megoldására. A képzés során számos coaching eszköz segíti a tanácsadóból a coach-csá válást. Ha valaki tanácsadóból válik coach-csá, nagy fejlődési ívet jár be.

Az ICF (International Coach Federation) által kiállított akkreditáció egy fajta minőségbiztosítás. Ez a minősítés is alátámasztja, hogy egy végiggondolt, jól felépített képzésről van szó. Ha a jövőben majd szeretnél nemzetközileg akkreditált coach lenni (Magyarországon multinacionális cégeknél dolgozni, külföldön coacholni) akkor érdemes a mi képzésünket választanod.

Tanítványaink azok:

  • akik coachok akarnak lenni.
  • akik a B tervre készülnek.
  • akik munkájukat akarják támogatni ezen készségekkel.
  • akik belső coachként szeretnének működni.
  • akik személyes fejlődésüket szeretnék ezzel megtámogatni.
X

A törvényi változások miatt honlapunk jelenleg átalakítás alatt van.

Köszönjük megértését!