Jelentkezés
PROGRAMNAPTÁR

Így kommunikálj írásban minél hatékonyabban, profihoz méltóan – A tartalom és a forma egységben: érzelmek, adatvizualizáció, infografikák.

Egy átlagembert ötször annyi információ ér, mint tíz évvel ezelőtt. Ez másodpercenként 23 szót is jelenthet. Hogy könnyebb legyen elképzelni: ez 174 darab, például Nők Lapja vagy HVG hetilapnyi mennyiség. Ráadásul ez pár évvel ezelőtti adat, azóta ez akár meg is többszöröződhetett.

E-mailek, hírlevelek, Facebook, Twitter, Messenger-SMS-Viber és társaik, és emellett természetesen a klasszikus nyomtatott termékek: feljegyzések, számlák, újságok, borítékok, bár ez utóbbi kategóriából jellemzően egyre kevesebb. És akkor még csak azokat említettük, ahol valamilyen írott szöveget kell feldolgoznia agyunknak.

Biztosan észrevetted magadon, hogy az elmúlt évek alatt mennyire drasztikusan megváltoztak az információfeldolgozási szokásaid. Sőt: nem csak a tiéd, hanem azoké is, akik az általad készített írásos anyagokat olvassák.

Nélkülözhetetlenné vált tehát, hogy te is alkalmazkodj ehhez: a tartalom és a forma, illetve a kettő egysége tudja biztosítani az általad átadni kívánt információk tényleges befogadását.

Workshopunk célja az, hogy segítséget és támpontokat adjon ahhoz, hogyan tudsz a mai világ igényeinek megfelelő írásos anyagot készíteni. Hogyan strukturáld az emailt, prezentációt, feljegyzést? Miért, és hogyan használd a különböző eszközöket (design, képek, adatok, tartalmi elemek) úgy, hogy felkeltse és fenn is tartsa olvasód érdeklődését, ezzel elérve az általad kívánt hatást.

Milyen témákkal, eszközökkel foglalkozunk a workshopon?

  • Napjaink információfogyasztásának pszichológiája
  • Hogyan kezdjünk neki az anyag összeállításának? Hogyan strukturáljuk?
  • A szükséges (akár saját) erőforrások biztosítása
  • Anyagunk felépítése, nélkülözhetetlen tartalmi elemek
  • Az érzelmek és a racionalitás, mint eszközök használata
  • Hogyan használjuk az adatainkat, infografikák fontossága
  • Képi elemek a kommunikációban
  • További vizuális elemek szerepe: a design

A program vezetője:


Forgách Géza ACC                    

executive coach, pszichológus, tréner

 

 

Géza közgazdászként kezdte pályafutását. Az elmúlt 15 évben ügyfélkapcsolati, HR és kereskedelmi területen szerzett tapasztalatot közép- és felsővezetőként.

Hiszi, hogy követhetetlenül gyorsuló és változó világunkban a helytállás feltétele a folyamatos tanulás, tanulni akarás. Ez a fejlődésre irányuló belső motiváció olyan lehetőségeket teremt, amelyek segítségével aktívan tudunk adaptálódni, új és izgalmas helyzetekben kiemelkedő teljesítményt nyújtani.

Az emberi viselkedés mély és titokzatos világa iránti kíváncsiság folyamatosan motiválta ennek alapos megismerésére, ezért a Debreceni Egyetemen pszichológus diplomát szerzett. Azóta is folyamatosan képezi magát az ehhez kapcsolódó területeken. Jelenleg – fejlesztési vezetői pozíciója mellett – a Máltai Szeretetszolgálat munkáját is támogatja pszichológusként.

Támogatói folyamataiban legfontosabbnak önmagunk és környezetünk reális értékelését, és ezen keresztül a körülöttünk zajló folyamatok tényleges megértését és ennek kontrollálását tartja.

Workshop választható időpontjai:  2020. október 5. (hétfő) 9.00-16.00

Helyszín: Business Coach Kft. Iroda, 1068, Budapest, Városligeti fasor 32.

Képzés ára: 60 000 Ft+áfa/fő

Jelentkezés

Amennyiben kérdésed van írj az info@businesscoach.hu címre.

Szeretettel várunk!