Jobb vezetők, jobb világ! Pályázat felsővezetőknek. Határidő 2022.04.01.

Pályázati kiírás a XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia ingyenes részvételére és/vagy a XXI. századi Csúcsvezetői Klubon való előadási lehetőségre.

A Business Coach Kft (melynek mottója: Jobb vezetők, jobb világ!) pályázatot hírdet olyan felsővezetőknek, akik a pozíciójuk kiemelkedő betöltése mellett mást is tesznek azért, hogy jobb legyen a világ.
​Egyre több az olyan sikeres felsővezető, aki amellett, hogy kiemelkedően ellátja munkahelyi pozícióját, (a vállalati CSR programon túl) személyesen is hozzájárul a társadalmi felelősségvállaláshoz. Van aki fákat ültet, van aki felkarol egy szegénysorsú gyereket, mentorál munkanélkülit…

A pályázat nyertese(i) ingyenes részvételi lehetőséget kapnak a 2022. évi XXI. századi Csúcsvezetői Akadémián és/vagy a XXI. századi Csúcsvezetői klubon való előadásra.

A XXI. századi Csúcsvezetői Akadémiáról  az alábbi linken olvashat: http://businesscoach.hu/vezetokepzes/komplex-vezetokepzo-programok/xxi-szazadi-csucsvezetoi-akademia/

A  XXI. századi Csúcsvezetői klubról az alábbi linken található információ: http://businesscoach.hu/csucsvezetoi-klub/

A pályázatba az alábbi információkat kérjük:

 • Név:
 • E-mail cím:
 • Jelenlegi cég:
 • Pozíció:
 • Vezetett csapat létszáma:
 • Hány évnyi vezetői tapasztalata van:
 • Linkedin profil linkje:
 • Mit szeretne megpályázni: 2022. évi XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia ingyenes részvételét és/vagy a XXI. századi Csúcsvezetői klubon való előadási lehetőséget
 • Egyéni, személyes társadalmi felelősségvállalásának megfogalmazása legfeljebb 3 mondatban:
 • Mikor kezdte (évszám) ezen társadalmi felelősségvállalást?
 • Mi volt az indító oka, miért pont ezt választotta?
 • Hogyan épül az erősségeire ez a tevékenyég?
 • Mik az eddig elért eredményei ezen a területen és mik a távoli céljai?
 • Egyéb, a pályázat elbírálásához hasznos kiegészítő információ.

A pályázatokból cikket írunk (kérésre név nélkül) így nagyobb nyilvánossághoz jut a projektjük és több támogatottságot kaphat.

Pályázatokat (mely terjedelme minimum 1000 legfeljebb 2000 szó) 2022.04.01-ig várjuk a laura.komocsin@businesscoach.hu e-mail címre.

Sikeres pályázást!

A Business Coach Kft csapata

Ajánlás!

Felnőtt életünk során szerencsések vagyunk, ha olyan vezetőkkel sikerül találkoznunk vagy együtt dolgoznunk, akik inspirálnak bennünket és a mindennapi munkájuk mellett, még  képesek energiát fordítanak arra is, hogy egy jobb világ vegyen körül bennünket és mindezt teszik őszintén és példaértékűen.

Ha Te is azok közé a szerencsések közé tartozol, akik ilyen vezetőkkel találkoztak, elismerésed képpen, küldd el számunkra ajánlásodat, hogy szerinted ki érdemelné meg a „Jobb Vezetők, Jobb Világ” 2022. díját. Mi pedig felkeressük őt és meghívjuk a pályázatra. Nem kell mást tenned csak kérjük töltsd ki az ajánlást:

AJÁNLÁS

Bemutatkozik a zsűri:

A Jobb vezetők, Jobb világ! pályázat a társadalmi felelősségvállalásról szól, ezért a zsűritagokat az élet különböző, de számunkra nagyon értékes területeiről kértük fel. Mivel a megcélzott jobb világot a jövő generációjának is szeretnénk biztosítani, ezért azzal a szemmel gyűjtöttünk különböző forrásokból ötleteket a zsűribe, akik a fiatalokat is ismerhetik, példaképeik. Így van köztük best seller ifjúsági regényíró, sportoló, különleges oktatási intézmény vezetője és a magyar Greta Thunberg is.

Komócsin Laura  “Jobb vezetők, jobb világ!” pályázat alapítója és zsűrielnöke

Risztov Éva olimpiai bajnok

Balatoni József (Jocó bácsi világa) best seller ifjúsági regényíró

Nagy Réka  Ökoanyu

Greskovits György Milestone Intézet Oktatási programvezető

Visszatekintő

2020. évi nyerteseink

A Business Coach Kft. 2020. évi  Jobb vezetők, jobb világ!  pályázat nyerteseinek 2020. szeptember 30-án  a New York Kávéház Fehér szalonjában ünnepélyes keretek között átadták át a díjakat.

Egyre több az olyan sikeres felsővezető, aki amellett, hogy kiemelkedően ellátja munkahelyi pozícióját, (a vállalati CSR programon túl) személyesen is hozzájárul a társadalmi felelősségvállaláshoz. Van, aki fákat ültet, van, aki felkarol egy szegénysorsú gyermeket, van aki állatokat ment… Végtelenségig sorolhatnánk még az önzetlen társadalmi akciókat.

Az első alkalommal meghirdetett „Jobb vezetők, jobb világ!” pályázatra tizenhárman pályáztak az ország számos neves rangú intézményének vezető beosztású dolgozói.

 

 

 

Díjazottak:

Fogarasi Norbert, Morgan Stanley Magyarország, Ügyvezető igazgató
Hegedűs László, BlackRock Magyarország, HR igazgató
dr. Ábrahám László, Sensirion Hungary, Ügyvezető igazgató
Schubauer Krisztina, Hiventures, Marketing és Kommunikációs Igazgató

A pályázatok elbírálói Komócsin Laura, a pályázat alapítója és a Business Coach Kft. vezetője, Risztov Éva, olimpiai bajnok, Balatoni József (Jocó bácsi világa), best seller ifjúsági regényíró, Nagy Réka, Ökoanyu és Greskovits György, a Milestone Intézet oktatási programvezetője.

Kezdetektől az első nyertesekig!
Spájz – hétköznapok kincseskamrája 2020.10.06.

 

Rádióriport
XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia
XXI. századi Csúcsvezetői Klub

Click edit button to change this text.