JUMP! Jelentkezés

Kenyeres András további programjai:

Versenyszféra&Versenysport

Jump!

A nagy ugrás: hogyan lépjünk túl saját korlátjainkon? workshop

Kenyeres András workshopja – business coach, tréner, a Magyar férfi vízilabda-válogatott mentál- és kommunikációs tanácsadója, a Metropolitan Egyetem oktatója, a Győztes gondolkodás c. könyv szerzője.

Fő témák, amely köré tréningünk szerveződik:

Saját erőforrások tényleges megismerése, kiaknázása; a kishitűség, a tanult tehetetlenség leküzdésének hatékony lépései, új kihívások esetén a „nekem ez úgysem menne”-attitűd elhagyása.

Megpróbálunk túllépni a saját korlátjainkon? Motiváltnak érezzük magunkat arra, hogy kitörjünk, szembe nézzünk új kihívásokkal? Célunk ezzel a tréninggel az, hogy a résztvevők újult energiával álljanak neki az előttük álló új kihívásokhoz, tudatosan gondolják át, mérjék fel, hogy milyen külső és belső erőforrásokkal rendelkeznek, illetve, hogy milyen formában nyitnak az újjal szemben. Olyan példákkal és gyakorlatokkal fognak találkozni, amely segíteni fogja őket abban, hogy jobban, pozitívabban képzelhessék el magukat új, számukra szokatlan helyzetekben, illetve hogy hatékonyan eloszlathassák kétségeiket!

A témák, amelyek érinteni fogunk a tréningen:

 • honnan eredeztethető a tanult tehetetlenség, mennyiben a miénk és mennyiben „hozott anyag”?
 • milyen kapcsolatban van a velünk történt negatív élmények értelmezése azzal, hogy hogyan állunk a jövőbeli kihívásokhoz?
 • negatív érzések és azok megvalósulásai
 • mire van és lehet és befolyásunk, hogyan különítsük ezeket el?
 • belső monológok szerepe és átírásának lehetőségei
 • az átkeretezésben rejlő lehetőségek kiaknázása
 • önbizalom és a tanult tehetetlenség kapcsolata
 • a kapcsolatrendszer (barátok, pár, család) szerepe a folyamatban
 • Képzés ára: 60.000 Ft+áfa/fő/modul
 • Időpont: 2019. december 11. (szerda), 9.00 – 16.00 óráig
 • Helyszín: Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest, Városligeti fasor 32.

Amennyiben kérdésed van, írj nekünk bizalommal az info@businesscoach.hu  e-mail címre.

JUMP! Jelentkezés

Kenyeres András szakmai rövid bemutatkozása:

„Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen végeztem természettudományi karokon. A kutatói pálya után multinacionális üzleti környezetben dolgoztam 13 éven át, ennek jó részét vezetőként. A multinacionális vállalati karrierem után megalapítottam önálló tanácsadó cégemet, melyben olyan szervezeteket, illetve egyéneket mentorálok, coacholok, támogatok, akik tenni szeretnének hatékonyságuk növelésének érdekében, dolgozni azon, hogy sikeresen teljesíthessék az önmaguk elé kijelölt céljaikat, hogy az egyének kiteljesedhessenek karrierjükben, illetve magánéletükben egyaránt. A Budapesti Metropolitan Egyetem oktatója vagyok, illetve 2017 januárjától a Magyar férfi vízilabda-válogatott mentáltrénere és kommunikációs tanácsadójaként is dolgozom. Saját podcast műsoromat vezetem Igenek és nemek címmel. 2019. szeptemberében jelent meg első könyvem a HVG Könyvek gondozásában Győztes gondolkodás címmel.”

Programnaptár