Leadership Jelentkezés
Programnaptár
“A Leadership Trends sorozat első alkalommal a vezetői magányosságot járta körbe dr. Almási Kittivel és Vásárhelyi Judittal.
A rendelkezésre álló 3 órát optimálisan beosztva remek gondolatokat hallottam mindkét tanácsadótól. Kitti szelíden, nagy tapasztalattal segítette olyan tapasztalatok kimondását, amelyet nem lehetett könnyű még akár egy szűk körben is elmesélni. Judit rendkívül puhán, finoman, de mégis határozottan terelte a beszélgetést a kitűzött irányba.
Meglepett, hogy a jelenlévő felsővezetők nagy része hasonló gondokkal birkózik, mint én. A megküzdési stratégia mindenkinél más, több jól használható ötletet hallottunk a részvevőktől. Jól éreztem magam, biztonságban. A képzést nyugodt szívvel ajánlom minden érdeklődőnek.”
Szabó Zsolt, Sharp ügyvezető
“Nagyon tetszett a Leadership trends Employer brandinget körbejáró, nyugati színvonalú workshopja. Mindenképpen hasznos az hogy kicsit kiléptem a hétköznapokból, és láttam más embereket, hasonló problémákkal más megközelítésből. Megerősítés volt, hogy egy csomó minden, amit csinálunk az jó és Seres Miklós (Hilti ügyvezető) és Zsoldos Imre (Celanese Magyarország pénzügyi igazgató) előadása megerősített abban, hogy folytatnom kell a saját cégünknél a “coaching alapú vezetést”, vagy ennek a ránk szabott verzióját. “
Pál László Balázs, Győri keksz gyárigazgató

LEADERSHIP TRENDS

Trendi Vezető!

Ultramodern ismeretek és tudás – információéheseknek!

Két-három hetente, szerda esténként a Leadership Trends program keretein belül, 3 óra, 17 – 20 óráig.

 Ez az az este, ahol frissen tarthatod a tudásod!

 Leadership trends csomag tartalma: 11 alkalom 33 órányi új ismeret!

(+ jelekre kattintva megismerkedhetsz a részletekkel.)

Vásárhelyi Judit ACC, senior executive coach, tréner

Vendége: dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus, író

A vezetők bizonyos, és nem kis része küzd a vezetői elmagányosodással, folyamatos feszültségben él, nyomasztja őket a felelősség, a döntéseik súlya. Feloldható-e ez a magány?

Nehezített körülmények között dolgoznak, hiszen vannak információk, amelyeket nem oszthatnak meg munkatársaikkal, felfelé nem panaszkodhatnak, folyamatosan határozott, döntésképes vezetői képet kell mutatniuk magukról.

A programon megnézzük, tényleg létező jelenség –e manapság is, ki hogyan éli meg, mik lehetnek ennek okai, és hogyan lehet feloldani.

Közelebbről!

Témagazda:

Vásárhelyi Judit ACC

senior executive coach,

tréner

 

Vendége:

dr. Almási Kitti,

klinikai szakpszichológus, író

Márton-Koczó Ildikó senior executive coach, tréner

Vendégei:

Polus Enikő, mentálhigiénés szakértő, szexuálterapeuta

Gerendás Paula, festőművész, aki  a színek szakértőjeként élőben mutatja meg, hogyan lehet vászonra vinni a képzés során elhangzottakat, fókuszálva az ecsetre és a belső hangra.

Értekezletek, ahová mindenki kütyüvel érkezik és a megszólalóknak fogalmuk sincs, hogyan legyenek érdekesebbek, mint egy tablet vagy egy okostelefon.

Delegált feladatok, amelyeket két e-mail között ad ki a vezető, így hasznos információk sikkadnak el. Szakértői beszélgetések, ahol a résztvevők fél füllel ülnek, egyik résztvevő épp azon gondolkodik, hogyan fogja délután négyre befejezni az előző munkát, a másiknak még nehezebben megy a koncentráció, türelmetlen, nem érdekli a téma. Csak néhány eset, amikor nem megfelelően vagyunk jelen és nem tudunk kellő minőségben figyelni. Bennünk van a hiba? Vagy lassan az egész világ a figyelemhiány zavarával küzd?

A figyelem és az érzelmi biztonság érzete szoros összeköttetésben áll egymással. Csakhogy a munkahelyek és a napi rutinjaink többsége is nélkülözi a biztonságot, a gyorsaság, a cselekvési kényszer, az időnyomás gyengíti a jelenlétünket, mindig valahol máshol vagyunk, már a következő feladat tervezésénél vagy az előző elemzésénél.

A résztvevők megismerik a jelenség pszichológiai hátterét és konkrét, hatásos gyakorlatokat kapnak, hogyan fókuszálhatnak jobban, miként maradhatnak egy-egy helyzetben nagyobb koncentrációval.

Közelebbről!

Témagazda:

Márton-Koczó Ildikó

senior executive coach,

tréner

  

Vendégei:

Polus Enikő

mentálhigiénés szakértő, szexuálterapeuta

 

 

Gerendás Paula,

festőművész

Paula 33 éve fest, és egy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy elhagyja a sales és marketing karrierjét, laptopját ecsetre és vászonra cserélve megvalósítja gyermekkori álmait. Paula alkotási lendületét nyáron a Gozsdu Montmartre-ra kilátogatók élőben is többször megcsodálhatták, most pedig a Leadership Trends képzés résztvevőinek mutatja meg, milyen koncentráltan tud alkotni és inspirációt merítve a környezetből.

Lisztes Henriett ACC executive coach

Vendég: Forgács Mariann CEO besocial.hu

A felnőttek 2/3-a használ valamilyen social media platformot, a fiatalabbaknál ez az arány még magasabb.

Vezetőként sem lehet figyelmen kívül hagyni már ezeknek a csatornáknak a jelentőségét.

Ezen a kurzuson azt mutatjuk meg, hogy vezetőként, hogyan lehet hatékonyan használni a social mediában rejlő lehetőségeket, eszközöket.

Fő fókuszunk az, hogy még elismertebb vezetők legyünk ezen új eszközök segítségével, könnyebben elérhessük a fiatalabb generációt, az emberek jobban értsék, hogy mit testesítünk meg, milyen értékeink vannak, így könnyebb a bizalmat kialakítani és elmélyíteni a dolgozókkal, lehetséges munkavállalókkal szemben, sikeresebb lehet a megtartás és a rekrutálás is.

Közelebbről!

Témagazda:

Lisztes Henriett ACC

executive coach

 

 

Vendége:

Forgács Mariann, CEO besocial.hu

Több mint 7 éve csapatával, az első hazai social media ügynökségként segít eligazodni a közösségi kommunikáció folyamatosan változó világában.
Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és a változatos ügyfélkörnek köszönhetően mára a legnagyobb hazai és nemzetközi partnerekkel dolgoznak (Coca-Cola, Fanta, Naturaqua, Nestea, Cappy, Renault, Dacia, IKEA, Nestlé, Pick, Herz, MediaMarkt stb.). Emellett szakmai blogok (besocial.hu/blog, marketingmorzsak.hu) rendszeres írója, konferenciák előadója.

Mákos Nándor ACC executive coach

Vendég: Lévai Richárd marketingvezető RG Stúdió*

A modern kor hatékony vezetőjének egyik kulcs kompetenciája arról szól, hogy érti és hatékonyan tudja alkalmazni a digitális kommunikációs eszközöket. Egy mai vezető egyre gyakrabban találja magát olyan helyzetekben, amikor mobil applikációk használata nélkül nem vagy nagyon alacsony hatékonysággal tudja megszólítani célközönségét.

Szerencsére egyre több olyan mobilappal találkozunk melyek a vezetői munkát, az intéznivalókat, a tervek megvalósítását megkönnyítik vagy éppen a személyes fejlődésünket támogatják.

Ezek az alkalmazások segíthetnek saját időbeosztásunk menedzsmentjétől a csoportmunka támogatásig, nyomon tudjuk követni, melyik projekttel mennyit foglalkoztunk, monitorozhatjuk weboldunk forgalmát vagy akár hirdetéseket is tudunk indítani a készülékünkről.

Néha talán már azt is érezhetjük, hogy túl nagy a kínálat a mobilapp-ok területén és elkelne a támogatás annak eldöntésében, hogy melyek azok az alkalmazások, amelyekre szükségünk van és melyeket telepítsük fel az okostelefonunkra.

Ha érdekel ez a téma köztünk a helyed. Ezen a workshopon a szakértő segítségével járjuk körül a témát és megosztjuk egymással az eddig szerzett tapasztalatainkat.

Közelebbről!

Témagazda:

Mákos Nándor ACC

executive coach

Vendége:

Lévai Richárd

Lévai Richárd az üzleti eredményeket szállító közösségi marketing specialistája, több marketing könyv szerzője. Az idén 17 éves RG Stúdió marketing vezetője és egyik alapítója. 2015-ben a magyar kommunikációs szakma véleményvezér toplistáján az első háromba került a Diktio Labs kutatásában, 2016-ban a VOSZ az Év Vállalkozója díjával tüntette ki.

Komócsin Laura PCC senior executive coach

Vendégei:

Berényi Attila, aki többször nyert legjobb munkahely díjat a Pepsi ügyvezetőjeként 

Zsoldos Imre, aki Mentor Oscar díjat nyert a Roche SSC CFO-jaként

Seres Miklós, HILTI úgyvezető

Byssz Róbert, Philips Globális Sales Transzformációs Igazgató

Kötetlen beszélgetés olyan felsővezetőkkel, akiknek sikerült nagyot alkotnia employer branding témában. Mi vált be, mit nem javasolnak a cél érdekében? Hogyan lehet vonzó egy vállalat ahhoz, hogy megszerezze a legjobb munkavállalókat, majd tartósan el is kötelezze?

Közelebbről!

Témagazda:

Komócsin Laura PCC

senior executive coach

 

Vendégei:

Berényi Attila,

aki többször nyert legjobb munkahely díjat

a Pepsi ügyvezetőjeként

Zsoldos Imre,

aki Mentor Oscar díjat nyert

a Roche SSC CFO-jaként

Seres Miklós,

HILTI úgyvezető

 

Byssz Róbert

Philips Globális Sales Transzformációs Igazgató

Vásárhelyi Judit ACC, senior executive coach, tréner

Vendégei:

Szende Csaba Managing Director, Eaton EMEA Business Service Center

Harsányi Bence  improszínész Momentán társulat 

A vezetői munkában kiemelkedő tényező a jó együttműködés, a munkatársak kezelése, kiválasztása és megtartása, a jó munkahelyi légkör megteremtése. A jó együttműködés megteremtése nem könnyű feladat, mert igen sok tényező befolyásolhatja. Nemcsak a különféle érdekeltségeket, célokat kell figyelembe venni, hanem az emberi tényezőket, pl. generációs különbségeket, vagy különböző személyiségek kezelését. A különböző személyiségeknél pedig igen nagy gondot okoz annak felismerése, hogy egy adott embernél meddig erősség egy személyiség –tulajdonság, és mikor lehet az már káros, akár veszélyes a környezetre.

Ez a vezetőkre is igaz, hiszen vezetőként nekünk is van főnökünk, és ő is lehet számunkra problémás személyiség. Hogyan kezeljük? Hogyan élhetünk túl helyzeteket?

Meddig „csak” problémás és honnan veszélyes már a környezetére egy személyiség.

Mikor és hogyan éltünk már át ilyen helyzeteket, hogyan oldottuk meg azokat?

Programunk segít abban, hogy résztvevőink felismerjék ezeket a tulajdonságokat, a különböző típusú problémás személyiségeket és megtanulják kezelni azokat, hogy ne váljanak áldozattá, ill. ne hagyjanak áldozattá válni másokat. Ránézünk, hogy a karizmának van e sötét oldala?

Nem hagyhatjuk ki, hogy ránézzünk saját magunkra, megfigyeljük saját viselkedésünket is, és csak elhatározás kérdése, hogy mit tegyünk, ha magunkon fedezünk fel bizonyos viselkedési jeleket.

Közelebbről!

Vásárhelyi Judit ACC

senior executive coach,

tréner

 

Vendégei:

Szende Csaba

Managing Director,

Eaton EMEA Business Service Center

 

 

Harsányi Bence,

Improszínész,

Momentán társulat

Bincze Bea ACC executive coach, beszéd coach, mentor, tréner

Vendége: Hári Péter CEO, a CX-RAY hálózatelemző cég alapítója

Mai kompetitív világunkban a networking még fontosabb az üzletben, mint bármikor korábban. A social media nem váltja ki a személyes kapcsolatokat.

Milyen a jó network? Hogyan tudunk néhány egyszerű kérdéssel meglepően sok információhoz jutni?

A networking események kellemes várakozással töltik el, vagy zavarba ejtő koccintások és önreklámozó beszélgetések jutnak az eszébe?

Workshopunkon lehetőségünk lesz:

 • Vizuálisan is rápillantani a saját hálózatunkra.
 • Megismerni, hogy mitől jó a hálózat.
 • Felfedezni a networkölés tipikus csapdáit, és azt is, hogyan tudjuk ezeket a csapdákat eredményesen kezelni.
 • Megalkotni saját stratégiánkat a hálózatunk erősítésére, kapcsolataink elmélyítésére.

Programunk segít megismerni erősségeinket és fejlesztendő területeinket hogy magabiztosan tudjuk networkünket használni céljaink elérése érdekében.

Közelebbről!

Témagazda:

Bincze Bea ACC

executive coach,

beszéd coach, mentor, tréner

 

 

Venédége:

Hári Péter a CX-Ray Kft. ügyvezetője, szervezetpszichológus, adatelemző. Doktori kutatását üzleti csapatok együttműködési kapcsolatainak teljesítményre gyakorolt hatásáról végezte. Péter fontosnak tartja, hogy a munkahelyek a lehető legjobbat hozzák ki alkalmazottaikból. Hisz abban, hogy ezen vízióját az adatvezérelt HR és az adatokon alapuló döntéshozás együtt fogják megvalósítani. A hálózatok tapasztalt szakértőjeként pontosan tudja, hogy mennyire fontosak ma a rejtett emberi kapcsolatok egy sikerre vágyó szervezet életében.

Az este vendége:

Sterczer Hilda

expedíciós hegymászó,

Erőss Zsolt néhai hegymászó özvegye,

a Hópárduc Alapítvány kuratóriumi elnöke

 

Témagazda: Márton-Koczó Ildikó senior executive coach, tréner

A szokások szerves részei az életünknek: rendszert adnak, biztonságot, a mindennapok zűrzavarában segítik a kiszámíthatóságot. Ám mi történik, felfedezzük, hogy ha ezek a szokások gátolnak? Ha nem engednek változni, változtatni? Ha ellehetetlenítik a kapcsolatainkat, ha eredménytelenné teszik a munkát vagy unalmassá a hétköznapokat? Írjunk példákat, hátha ismerősek lesznek? Nézzük csak:

„Évek óta így csináljuk, minek változtassunk!” – elv alapján működik a csapat vagy a szervezet, csakhogy a piac időközben elment mellettük és innovációra lenne szükség

„Évek óta itt dolgozom, ismerek mindenkit, a munka minden csínját-bínját, ha most új helyre mennék, újra kellene kezdenem!”

„Nem szoktam nemet mondani, rossz lenne konfrontálódni, így állandóan el vagyok úszva a feladatokkal.”

„Nagyon szeretnék lefogyni, már sokszor próbáltam, de nehéz. Most még eszek egy kicsit és majd hétfőtől fogyózom.”

„A szokásos kávét kérem szépen! Nem kellene innom már így délután, mert magas a vérnyomásom, de olyan nehéz változtatni!”

És még ezer és ezer példát írhatnánk, amikor nehéz megtörni vagy épp új szokást beilleszteni az életünkben. Ezek főleg az akaraterőn múlnak, amely edzhető, ám van még néhány tipp, trükk, amely segít, hogy változzon az életünk, a helyzetünk, a környezetünk, az eredményességünk, stb.

A résztvevők több, a szokások formálásához hasznos pszichológiai érdekességet és módszertant ismernek meg, valamint eszközöket ahhoz, hogy a környezetük szokásrendszerét próbálják pozitívan befolyásolni.

Közelebbről!

Témagazda:

Márton-Koczó Ildikó

senior executive coach,

tréner

Juhász Erika business coach, tréner

Gusztafik Anita junior coach

A napunk mottója: “Aki ma nem ér rá a munkától tanulni, az holnap nem tud a tudatlanság miatt dolgozni.” (egy “Baby boomer” gondolata egy generációs kutatásból)

Témafelvezető kerekasztal-beszélgetésünk fókuszába a generációs sztereotípiák kerülnek. Megkérdezünk kutatókat, felsővezetőket, pályakezdőket és újrakezdőket arról, ki hogyan látja a munkahelyi generációs különbségeket ma Magyarországon és a nagyvilágban. Szót ejtünk arról, miben hasonlít vagy különbözik a globálisan egyre terjedő “Diversity at the Workplace” filozófia a multigenerációs munkahelyektől.

Szórakoztató de egyben tanulságos közös kis játékunk rávilágít a sztereotípiák működési mechanizmusára és segít bennünket abban, hogy megértsük, mit tehetünk a sztereotípiákkal és ellenük.

A folytatásban “World Café” módszerrel, közös műhelymunka keretében megvitatjuk, mit tudunk kezdeni a generációs különbségekkel, hogyan fókuszáljunk a különbségek helyett a hasonlóságokra és rávilágítunk arra, mit tudnak a generációk tanulni egymástól. Az este közös illetve egyéni reflexióval zárul, hogy minden résztvevőnek legyen alkalma összegeznie, másnap milyen új ötleteket, módszereket tud bevinni a munkahelyére, ezzel segítve a generációk egymástól tanulását.

Közelebbről!

Témagazdák:


Juhász Erika

business coach,

tréner

 

Gusztafik Anita

junior coach

Juhász Erika business coach, tréner, fejvadász

A külpolitikából átvett kifejezés a transzformációs együttműködés nem jelent mást, mint a különböző, akár ellentétes érdekek ellenére is építhető kapcsolatok. Lényege, hogy nem a különbözőségekre, hanem a hasonlóságokra, a közös lehetőségekre és az ezek megtalálásához szükséges bizalomra épít. Mindezt nem utópisztikusan vagy idealista módon, hanem arra építve, hogy az élet, a politika, az üzlet minden területén lehet találni olyan metszéspontokat, amelyek segítik a közös, hatékony és eredményes munkát.

A résztvevők bizalomépítő technikákat valamint a másik elfogadását segítő eszközöket ismernek meg.

Közelebbről!

Témagazda:

Juhász Erika

business coach, tréner, fejvadász

 

 

 

v

Lénárt Éva agile and design thinking coach

Számos fórum foglalkozik a hatékony változásvezetés és innovációt ösztönző módszertanok problematikájával vállalati környezetben. Hogy gondolkodnak a startupperek? Hogyan aknázhatjuk ki a szinergiákat, ha a csapat tagok életkora, adottságai és tapasztalatai, munkastílusa eltérő, ráadásul a világ más-más pontján ülnek? Milyen technológiai eszközökre és módszertanra támaszkodjunk? Hagyományos, hibrid vagy agilis keretet válasszunk?

Nem a munkatársainkat megtartó programokon kell gondolkodnunk, hanem azon, hogyan tegyük A vállalati agilitás a folyamat és termékfejlesztésben is a normál üzletmenet linearitásától eltérő, exponenciális fejlesztési megközelítéseket igényel. Lehetőségként éljük meg vagy stresszt okoz egy ilyen szervezeti dinamika?

Merünk hibázni és tanulni belőle? Tudunk vezetőként hitelesen képviselni önvezető csapatokat és teret adni az újító kezdeményezéseknek? Áldás vagy átok a szabadság és a felelősség? Készen állunk arra, hogy minden pillanatban és minden irányból megjelenhet egy nálunk sokkal agilisabban reagáló versenytárs a piacon?  Romboló az innováció? A méret a lényeg vagy a kreativitás? Mesterséges intelligencia és robotok vagy soft skill-ek a kulcs? Mennyire agilisak a magyarok? Rend vagy káosz?

Jót s jól, ebben áll a nagy titok!

Design thinking, design sprint, design studio, agile and scrum master, growth mindset – olyan innovációs és problémamegoldási eszközöket és folyamatokat fogunk csapatmunka során pro és kontra megvizsgálni, melyeket akár már holnap kipróbálhatnak a résztvevők akár a munkában, akár a saját életükben.

Közelebbről!

Lénárt Éva

agile and design

thinking coach

Csatlakozás díja: 

 • Teljes képzésre (11 modul): 459.000 Ft+áfa/fő

Időtartam: 2019. szeptember 25 – 2020. március 18.

Képzési napok: 11 modul, 17.00 – 20.00 óráig

2019. szeptember 25., 2019. október 9., 2019. október 16., 2019. november 6., 2019. november 27., 2019. december 11., 2020. január 8., 2020. január 22., 2020. február 12., 2020. március 4., 2020. március 18.

Hiányzás esetén az anyag megnézése után, skypos konzultációt biztosítunk.

Helyszín: Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest, Városligeti fasor 32.

A képzés ötletgazdája, akinek felteheted a kérdéseidet:

Márton – Koczó Ildikó,

executive coach, tréner

 ildiko.koczo@businesscoach.hu

Leadership Jelentkezés

*A vendégek felkérés alatt, a változtatás jogát fenntartjuk.

Programra való érkezés 16.30-tól.

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés.

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés. Ajánljuk mindazoknak, akik a coachok nemes hivatását szeretnék választani és egy nemzetközi akkreditáció útjára kívánnak lépni, vagy azoknak, akik coach készségeiket szeretnék fejleszteni akár magánemberként, akár vezetőként, akár HR területen dolgozó munkatársként.

Tovább >>

Csúcsvezetői Szabadegyetem

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. Századi Csúcsvezetői Szabadegyetem

A csúcson mindig van hely, de annyi sosincs, hogy le is lehessen ülni…Versenyképes tudás és networking! Kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozat, limitált létszámmal, azoknak akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy egy újabb lépcsőt meg tudnak „ugrani”. 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.

Miért válasszon minket

   • 12 coach, 200 ügyfél és több mint 15 000 órányi tapasztalat
   • Munkatársaink nemzetközileg elismert szaktekintélyek
   • Tökéletes, ügyfélközpontú kiszolgálás

Rólunk mondták

„Ezek a dolgok nemcsak ügyfélként voltak számomra hasznosak, hanem coaching-szemléletű, gyakorló vezetőként is hasznosítani tudom őket”
Markhot Attila, Section menedzser, Ericsson
„Laura nagyszerű coach és mentor, egy meghatározó személyiség, a cége pedig meghatározó szereplő a magyar coaching, mentoring és tréningpiacon.”
Sávainé Ábel Anita, Képzés-fejlesztési igazgató, K&H Bank
„Az üléseink alatt úgy éreztem, hogy folyamatosan haladunk, ráadásul olyan eszközöket adott a kezembe, amelyekhez visszanyúlva újra és újra meg tudom oldani a hasonló helyzeteket.”
Kiss Enikő Györgyi, HR üzletfejlesztési vezető, IBM
“Szkeptikusoknak üzenem: Működik!”
Kevi Zoltán, Üzletág igazgató, Erste Bank
“Ezúton is köszönöm a számomra igen hasznos közös munkát!”
Mázsár Péter, Kereskedelmi igazgató, Egis
“A coaching olyan volt számomra, mint ateistának a templom, aztán mégis “hívő” lettem.”
Bajor Tamás, Inter-Európa Bank
“A coachom segített abban, hogy mint vezető, erősségeimet jobban kihasználjam, és beosztott kollégáim erényeit is jobban felszínre hozzam.”
Rowlands Teréz, Területi igazgató, Tesco
“A coachomban nagyon kedvelem a finom őszinteségét, mellyel nem engedi, hogy elegánsan elslisszoljunk a probléma mellett, nagy tapintattal vezet rá a szembesülés útjára.”
Nagy Andrea, Igazgató, Magyar Telekom
“A Business Coach kft segítségével vezetői eszköztárunk tovább fejlődött, megtanultuk, hogyan merjük kiengedni a kezünkből a gyeplőt, hogyan tudjuk inspirálni a csapatot.”
Sekerka Orsolya, Fejlesztési igazgató, Telenor
A Business Coach kft összes “megmozdulására” azt tudnánk legkifejezőbben mondani, hogy minőségi, igényes és hiteles.
Jakobsen Petra, HR igazgató, Bonafarm
“Csak ajánlani tudom!”
Bolyó Gábor, Főosztályvezető, Provident
“A Business Coach Kft coachai mind nagyon gyakorlatiasak és nagy üzleti tapasztalattal rendelkeznek.”
Kolos Gábor, Kereskedelmi és marketing igazgató, Prímagáz