Leadership Jelentkezés
2021 évi órarend
Programnaptár
“Kifejezetten tetszett a Leadership Trends program első alkalma, aminek témája az volt, hogy mit tehet a vezető azért, hogy megteremtse csapata számára a pszichológiai biztonságot. Minden munkahelyen releváns téma!
Az inspiratív környezet arra motivált, hogy mélyen elgondolkodjak, és kaptam a csapattól több konkrét ötletet is. Bincze Bea stílusa, tudása, témavezetése is pozitív élmény volt.”

Tihanyi Attila , TDK Hungary Components Kft.
“A Leadership Trends sorozat első alkalommal a vezetői magányosságot járta körbe dr. Almási Kittivel és Vásárhelyi Judittal.
A rendelkezésre álló 3 órát optimálisan beosztva remek gondolatokat hallottam mindkét tanácsadótól. Kitti szelíden, nagy tapasztalattal segítette olyan tapasztalatok kimondását, amelyet nem lehetett könnyű még akár egy szűk körben is elmesélni. Judit rendkívül puhán, finoman, de mégis határozottan terelte a beszélgetést a kitűzött irányba.
Meglepett, hogy a jelenlévő felsővezetők nagy része hasonló gondokkal birkózik, mint én. A megküzdési stratégia mindenkinél más, több jól használható ötletet hallottunk a részvevőktől. Jól éreztem magam, biztonságban. A képzést nyugodt szívvel ajánlom minden érdeklődőnek.”
Szabó Zsolt, Sharp ügyvezető
“Nagyon tetszett a Leadership trends Employer brandinget körbejáró, nyugati színvonalú workshopja. Mindenképpen hasznos az hogy kicsit kiléptem a hétköznapokból, és láttam más embereket, hasonló problémákkal más megközelítésből. Megerősítés volt, hogy egy csomó minden, amit csinálunk az jó és Seres Miklós (Hilti ügyvezető) és Zsoldos Imre (Celanese Magyarország pénzügyi igazgató) előadása megerősített abban, hogy folytatnom kell a saját cégünknél a “coaching alapú vezetést”, vagy ennek a ránk szabott verzióját. “
Pál László Balázs, Győri keksz gyárigazgató
“Fel voltam dobódva egész este, nagyon élveztem a sok értelmes, hasznos és tanulságos véleményt.
Inspiráló volt számomra és tudtam az elhangzottakból ötleteket meríteni.
Az est hangulata nagyon családias, de egyben szakmai, tartalmas és tömény volt. Az előadók profi szakemberként osztották meg velünk eredményeiket, ötleteiket. Meglepett a nyíltságuk és őszinteségük.
Ez utóbbi amúgy minden részvevőre érvényes volt, amit más hasonló jellegű tréningeken nem tapasztaltam. Látszott, hogy a résztvevők örömmel voltak ott és vettek részt az eseményen.

Mit is írhatnék még! KÖSZÖNÖM!”

Bálint Zsófia, PEUGEOT márkaigazgató
“Nagyon inspiráló este volt számomra, engem ilyen közegben kap el FLOW…
A kollégáim reggel döbbenten kérdezték, hogy mit reggeliztem, amitől így pörgök??? Ők nem tudták, hogy ez még a “vacsora” volt… 😉 ”
Leadrship Trends résztvevő
“Olyan érdekesek voltak az előadások, hogy otthon még feleségemmel is beszélgettem a dologról. :-)”
Leadrship Trends résztvevő
„Kicsit irigykedve hallgattam megoldásokat, melyeket én erőforrás hiányában, vagy strukturális okok miatt nem tudok megvalósítani. Ugyanakkor sok gondolat indult el bennem, mit lehet tenni a mi lehetőségeinkkel…. „
Apáti Béla, Rónatabak Kft.
„Minden felsővezető számára alapvető skillként tudatosan foglalkoznia kellene azzal, hogy a pszichológiai biztonság miért fontos és milyen hatásokkal bír.„

Pócs Zsuzsanna, BMW Magyarország marketing igazgatója:

LEADERSHIP TRENDS

Trendi Vezető!

Szemléletváltó beszélgetések – információéheseknek!

 • Két-három hetente, szerda esténként, 3 óra, 17 – 20 óráig.
 • Ez az az este, ahol frissen tarthatod a tudásod és építünk az egymástól tanulásra és a kapcsolatépítésre is
 • Új információk, kutatások, innovatív feldolgozás
 • Gyakorló vezetők illetve témaspecifikus szakemberek

Itt a helyed, ha:

 • olyan vezető vagy, akik szeretne többet tudni az aktuális trendekről, vezetői kutatásokról
 • ha  információéhes szakembereknek tartod magadat
 • ha nem félsz sem a tényektől, sem az érzelmektől

 Leadership trends csomag tartalma: 11 alkalom 33 órányi új ismeret!

(+ jelekre kattintva megismerkedhetsz a részletekkel.)

2021. március 3.

Témagazda: Bincze Bea PCC executive coach, beszéd coach, mentor, tréner

Vendége: Branyiczki Imre, az EPAM Systems Kft. HR igazgatója

A pszichológiai biztonság alapvető az együttműködéshez és az innovációhoz.
A Google Aristotle projektje is azt támasztja alá, hogy a sikeres és kevésbé sikeres csapatok között a pszichológiai biztonság szintje jelenti a különbséget. Ahhoz, hogy elmondjuk a véleményünket öncenzúra nélkül, hogy megosszuk az ötletekeinket, feltegyük a kérdéseinket, fontos, hogy azt érezzük, nem lesz negatív következménye. Nemzetközi kutatások alapján 10-ből 3 ért vele egyet, hogy számít a véleménye a munkahelyén, 85% nem osztja meg a főnökével, ha nem ért egyet vele. Vendégünkkel rápillantunk, mit tesznek az ő cégüknél a félelemmentes munkakörülmények kialakításáért. A résztvevőkkel felfedezzük, mi a helyzet náluk a pszichológia biztonsággal, és mit lehet tennie ennek javításáért.

Közelebbről!

Témagazda:

Bincze Bea PCC 

executive coach, 

beszéd coach, mentor, tréner

2021. június 16.

Juhász Erika ACC business coach, tréner

Vendége: Katona Zsuzsa dokumentumfilm rendező

Történelmi családok (Weiss, Kornfeld, Chorin, Eszterházy) életén keresztül vizsgáljuk meg, milyen értékek mentén éltek, dolgoztak, alkottak.

Keressük a magyarázatot, hová tűnt mára néhány alapérték? Van-e értékválság, és ha igen, vezetőként mi ezzel a feladat. Van-e vállalati, csoport vagy csapatérték? Hol lehet rátalálni?

És mit kezdhet egy vezető a generációs értékkülönbségekkel?

Közelebbről!

Témagazda:

Juhász Erika

business coach, tréner, fejvadász

 

 

 

Vendége:

Katona Zsuzsa

dokumentumfilm rendező

2021. március 31.

Témagazda: Bincze Bea PCC executive coach, beszéd coach, mentor, tréner

Vendége: Román GergelOnline / Digital Igazgató  – Tízpróba Magyarország Kft. / Decathlon Hungary

Mi határozza meg, hogy hogyan emlékszünk vissza valamire? Miben hasonlítanak egymáshoz életünk felejthetetlen pillanatai, amiktől még most is boldogság tölt el bennünket? Hogyan tudunk tudatosan létrehozni ilyen élményeket?
Az ügyfélélményekkel foglalkozó kutatások alapján jöttek rá, hogy a velünk történt élményeket nem átlagoljuk, hanem a kiemelkedő pillanatoknak, a csúcspontoknak és a mélypontoknak meghatározó szerepe van, az áltagosakra pedig nem emlékszünk. Vendégünkkel közösen rápillantunk arra, hogy az ő sikerük miben rejlik. Majd a résztvevőkkel közösen felfedezzük, hogy mik a meghatározó élmények titkai, és gyakorlatban is kipróbáljuk, hogyan tudunk mi is minél több ilyet kialakítani az ügyfeleinknek, a dolgozóinknak, és saját magunknak is.

Közelebbről!

Témagazda:

Bincze Bea PCC 

executive coach, 

beszéd coach, mentor, tréner

 

Vendége:

Román Gergely 

Online / Digital Igazgató

Tízpróba Magyarország Kft. / Decathlon Hungary

 

 

15 éve dolgozom a Decathlon Csapatában jelenleg mint Online Kereskedelmi Igazgató. A Csapatommal azon dolgozunk, hogy a digitális csatornán keresztül is elérhetővé tegyük a sportolás örömét. Mindezt fenntartható módon egy olyan élménynek köszönhetően ami nem ér véget a fizetéssel. Ezt megelőzően a cégnél mint Ügyfélélmény Igazgató dolgoztam, amikor azon dolgoztunk, hogy a Decathlonnal való találkozás egy különleges emlék maradjon. A hazai piacon ezen a területen még rengeteg lépés van előttünk, ezért is szeretek ezzel a témával foglalkozni.

2021. április 14.

Juhász Erika ACC business coach, tréner

Vendége: Vörös Mónika, Lead for People Experience for East Europe at Unilever

Kevés időszerűbb téma van annál, mint a tehetségek megszerzése és megtartása. Ki számít ma tehetségnek? Hogyan akadunk rá, miről vesszük észre, hogy keltjük fel az érdeklődését? Majd amikor már a csapatunk, projektünk tagja, hogyan tartjuk fenn az érdeklődését, egyáltalán hogyan tartjuk meg őket hosszútávon?

Közelebbről!

Témagazda:

Juhász Erika

business coach, tréner, fejvadász

 

 

 

Vendége:

Vörös Mónika

Lead for People Experience for East Europe at Unilever.

2021. április 28.

Témagazda: Márton-Koczó Ildikó MCC executive és team coach, tréner

Vendégei: Szabó Szilvia, a CCC Hungary HR vezetője és Bessenyei Zsolt, a Pick Szeged HR igazgatója

Életünk során a boldogság-szintünket egy U-alakhoz lehet hasonlítani: egyre boldogtalanabbá válunk, ahogy a 40-es éveinkhez közelítünk, majd onnan újra “visszapattanunk” – állítja Keith Bender. A University of Wisconsin-Milwaukee közgazdaságtan professzora korfa-analízisében elismerte, arra még nincs magyarázat, hogy miért kezdünk el zsémbeskedni életünk derekán, ám szerinte van kitörésés a taposómalomból. Csak tőlünk függ, hogy a nyomasztó beszűkülés áldozatai leszünk-e, vagy tudatosan változtatunk az életünkön, akár úgy, hogy közben szeretteink körében és a munkahelyen is jól érezzük magunkat – ezt a témát járja körbe a Leadership Trends aktuális programja.

Közelebbről!

Témagazda:

Márton-Koczó Ildikó MCC

executive és team coach, tréner

2021. május 12.

Témagazda: Uj Anikó ACC executive coach, vezetési tanácsadó

Vendégei:

Németh Balázs, ex-digitális nomád, a Ruinos IT ügyvezető igazgatója, a Digital Nomad Hungary alapítója

Vígh Bori, digitális nomád, a Nomad Cruise programigazgatója, blogger

New Work: Minden jel arra mutat, hogy a pandémia elmúltával sem fogunk visszatérni a korábban megszokott munkahelyi életünkbe. A munkatársak egy része továbbra is otthonról vagy távmunkában fog dolgozni, legalább időszakosan. Ezért a vezetőknek arra kell készülniük, hogy hosszabb távon hibrid működésű, félig vagy teljesen remote csapatokat kell irányítsanak. 

Még a pandémia előtti években feltűnt egy új munka- és életforma: a digitális nomádok életmódja első pillantásra sokak számára romantikusan vonzónak tűnhet. De hogyan is tölti munkanapjait egy digitális nomád valójában? Milyen személyes készségekre van szükség ahhoz, hogy bármely munkatárs egy remote csapat tagjaként hatékonyan tudjon dolgozni? És hogyan lehet, ha nem is nomád, de remote vezetőként hatékony csapatot működtetni? 

Ezeket a kérdéseket járjuk körbe saját személyes tapasztalatuk alapján, és fogalmazunk meg közös tanulságokat remote és nem remote vezetők számára egyaránt meghívott vendégeinkkel Vígh Bori digitális nomáddal, a Nomad Cruise programigazgatójával, és Németh Balázs ex-digitális nomáddal, a Ruinos IT ügyvezető igazgatójával, a Digital Nomad Hungary alapítójával. 

Közelebbről!

Témagazda:


Uj Anikó ACC 

executive coach, 

vezetési tanácsadó

2021. május 26.

Témagazda: Forgách Géza ACC executive coach, pszichológus, tréner

Szakértő előadó: Hankó Gergely természetvédelmi mérnök, közgazdász, Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének ügyvezető igazgatója, PET Kupa projektvezetője

Szakértő vendég: Csizmadia Máté pszichológus, agrárközgazdász, szakokleveles munkajogi tanácsadó, a A Zöld Pszichológia blog tulajdonosa/szerzője.

Szintén vendégünk lesz Osztertág Balázs, aki családjával életmódjában a fenntarthatóságot tartja a legfontosabbnak (zöld étkezés, zero waste stb).

A magyarországi munkavállalók 82 százaléka számára fontos, hogy munkahelyük környezettudatosan működjön (forrás: Profession.hu, 2019). Ezzel párhuzamosan egyre több, és egyre riasztóbb hír jut el mindannyiunkhoz a klímaváltozással, a környezetszennyezéssel, bolygónk jövőjével kapcsolatban. A fiatal generációk pedig egyre érzékenyebbek erre, közöttük gyakrabban is jelenik meg a klímaszorongás, sőt sokszor indulatosan is viszonyulnak a „jövőjüket tönkretevő” idősebb generációhoz.

Mit tehet egy munkáltató ebben a helyzetben? Milyen eszközei vannak kitűnni? A tényleges társadalmi felelősségvállaláson kívül milyen előnye származhat az erőfeszítéseiből? Milyen versenyelőnyöket biztosíthat ez neki?

Közelebbről!

Témagazda:

Forgách Géza

executive coach, pszichológus, tréner

 

 

 

Vendége:

Hankó Gergely természetvédelmi mérnök, közgazdász, Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének ügyvezető igazgatója, PET Kupa projektvezetője

14 éve dolgozik a környezetvédelem és a fenntarthatóság területén. Fenntarthatósági önkéntes projektekjéért, a Gömörszőlősi Paraszt-wellnessért 2015-ben a Vidékfejlesztési Minisztérium Herman Ottó Innovátor Díjjal tüntette ki. 2018 óta, a zöldipar érdekképviselőjeként, a magyar környezetvédelmi cégeknek és szervezeteknek lehetőségeit szélesíti, s igyekszik minél több nagyvállalatot megnyerni a kiterjesztett gyártói felelősség s a körforgásos gazdaság eszméinek. Ennek eredményeképpen tanácsadásuk egyre sikeresebb, lábnyomcsökkentés, felelősségvállalási projektek, mentorprogramok, termékportfoliók átvizsgálása, s rendszerfolyamatok fenntarthatóbbá tétele miatt keresik leginkább.

Jelenleg a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének ügyvezető igazgatója, az ISWA (International Solid Waste Association) nemzeti tagozatának alelnöke, illetve a PET Kupa projektvezetője.

 

Csizmadia Máté pszichológus, agrárközgazdász, szakokleveles munkajogi tanácsadó. A Zöld Pszichológia blog (zoldpszichologia.blog.hu) tulajdonosa/szerzője.

A Mezőgazdasági Termelők Országos Szövetségének foglalkoztatási szakértője. Az Európai Mezőgazdasági Munkaadók Szövetségének (COPA – GEOPA) magyar delegáltja. Érdeklődését nagyon korán meghatározta a környezetvédelem, amit azóta is aktívan művel. Pszichológiai tanulmányai során gyorsan világossá vált számára, hogy a környezetvédelem kérdései is erőteljesen kötődnek a pszichológiához. Elindította a Zöld Pszichológia Blogot, hogy tudásának és tapasztalatainak a megosztásával, szakmai írások segítségével felhívja a figyelmet a környezetvédelem fontosságára és megismertesse annak pszichológiáját.

2021. június 9.

Kulcu-Gusztafik Anita business coach, tréner

Balaskó Lóránd, Szociológus, Nemzetközi toborzási részleg csoportvezetője

Az üzlet materiális, számokkal teli és folyamatosan változó világát élve mégis egyre több információt látunk a testről, lélekről, hitről és a belső egyensúly megtartásáról. A program során beszélgetünk a spiritualitásról, az üzletről és a vezetői szerepről, valamint ezek összehangolásáról.

Közelebbről!

Témagazda:

Kulcu-Gusztafik Anita

business coach, tréner

2021. szeptember 15.

Témagazda: Juhász Tünde Mentálhigiénés segítő szakember, improvizációs színész
Vendége: Molnár Andrea People and Culture Manager (Hungary, Czech, Germany) AMC Networks
Az angolszász üzleti egyetemek egyik legnépszerűbb „tantárgya” az improvizáció. Mit ad ez a módszer a vezetőknek? Hogyan teszi a kommunikációt magabiztossá, könnyeddé? Hogyan alapozza meg a bizalmat? Mi az összefüggés az improvizáció és a karizmatikus viselkedés között? Játékos gyakorlatokon, szituációkon keresztül dolgozzuk fel a téma elméleti hátterét és ismerjük meg a technikákat.
Közelebbről!
Juhász Tünde
Mentálhigiénés segítő szakember, improvizációs színész
Közgazdasági végzettség és 8, bankban töltött év után fordultam a színjátszás felé. 9 év improvizációs színészi, és a multis élet tapasztalatait ötvözve, mentálhigiénés és meseterápiás tanulmányaimmal kiegészítve tartom készségfejlesztő és önismereti programjaimat.
v
v
v

vMolnár Andrea

People and Culture Manager (Hungary, Czech, Germany)
AMC Networks
2021. szeptember 29.

Témagazda: Komócsin Laura MCC senior executive coach

Vendége: Fogarasi Norbert, Morgan Stanley Magyarország, Ügyvezető igazgató

Manapság azt vesszük észre, hogy egyre többeket foglalkoztat 40-50 év között, amikor még van energiájuk az, hogy tenni akarnak a jobb világért, csak még nem jöttek rá, hogy milyen módon tegyék azt. Kóbor kutyákkal foglakozzanak, drogosokat segítsenek? Vajon ki legyen a célcsoportjuk és pontosan mit is tegyenek? Vendégünk a 2020 évi “Jobb vezetők jobb világ! pályázat” nyertese, aki elmeséli, hogy ő hogyan találta meg a saját CSRját.

Közelebbről!

Témagazda:


Komócsin Laura MCC

senior executive coach

 

v

2021. október 6.

Témagazda: Márton-Koczó Ildikó MCC executive és team coach, tréner

Vendége: Dr. Kondor Bence Barnabás vagyok, TP GROUP alapítója és ügyvezetője

A Leadership Trends záró programja jól bizonyítja, hogy valóban információéheseknek szántuk az esti inspiráló beszélgetéseket. Nemzetközi kutatások alapján ugyanis 5 olyan globális megatrendet járunk körül, amelyek jelentős hatással vannak a vezetői létre és a vezetői szerepben történő növekedésre. A legfrissebb vezetői, pszichológiai kutatások, elemzések kerülnek górcső alá, többek között arról, hogy mit jelent a gyakorlatban az inkluzív és a többgenerációs vezetés vagy épp a vezetői integritás és elszámoltathatóság kihívásai, továbbá a csapatkohézió erősítése online munkakörnyezetben.

Közelebbről!

Témagazda: 

Márton-Koczó Ildikó MCC

senior executive coach, tréner

Csatlakozás díja: 

 • 5 alkalmas bérlet (előre kiválasztott képzési napok): 225.000 Ft+áfa
 • 1 alkalom: 49.500 Ft+Áfa

Kedvezmények:

 • Törzshallgatói kedvezmény -10 % a nagy képzésinken résztvevők részére (XXI.századi Csúcsvezetői Akadémia, Vezető Akadémia, DIADAL coach képzés)

Időtartam: 2021. március 3. – október 6.

Képzési napok: 11 modul, 17.00 – 20.00 óráig

2021. március 03., március 31., április 14., április 28., május 12.,  május 26., június 9., június 16.,  nyári szünet,  szeptember 15., szeptember 29., október 6.

Hiányzás esetén online konzultációt biztosítunk.

Helyszín: ONLINE platform ( ZOOM)

A képzés ötletgazdája, akinek felteheted a kérdéseidet:

Márton-Koczó Ildikó MCC,

executive coach, tréner

 ildiko.koczo@businesscoach.hu

Leadership Jelentkezés

*A vendégek felkérés alatt, a változtatás jogát fenntartjuk.

Programra való érkezés 16.30-tól.

Vállalati belső és vezetői coach

Kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

Vállalati belső és vezetői coach

Vállalati belső és vezetői coach (Corporate Internal and Executive Coach) kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

A majd 100 éves hagyományokra visszatekintő és egyben dinamikusan megújuló Budapesti Corvinus Egyetem a releváns gazdasági, szervezetfejlesztési ismereteket, a Business Coach Kft. pedig a naprakész coaching elméleti és gyakorlati ismereteket, a piaci és ügyfél igényeket folyamatosan detektáló és ahhoz maximálisan igazodó rugalmas, agilis szemléletet hozza a képzésbe.

A képzéssel célunk, hogy a Corvinus és a Business Coach Kft. a szakmai tartalmat tekintve a igazán nívós coach képzést hozza létre nemcsak a hazai, de a régiós piacon is, és garancia legyen arra, hogy a képzésen részt vevők megbízható szakmai tudás birtokosai.

Tovább >>

XXI. Századi Csúcsvezetői Akadémia

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. Századi Csúcsvezetői Akadémia

A csúcson mindig van hely, de annyi sosincs, hogy le is lehessen ülni…Versenyképes tudás és networking! Kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozat, limitált létszámmal, azoknak akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy egy újabb lépcsőt meg tudnak „ugrani”. 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.

Miért válasszon minket

   • 12 coach, 200 ügyfél és több mint 15 000 órányi tapasztalat
   • Munkatársaink nemzetközileg elismert szaktekintélyek
   • Tökéletes, ügyfélközpontú kiszolgálás

Rólunk mondták

„Ezek a dolgok nemcsak ügyfélként voltak számomra hasznosak, hanem coaching-szemléletű, gyakorló vezetőként is hasznosítani tudom őket”
Markhot Attila, Section menedzser, Ericsson
„Laura nagyszerű coach és mentor, egy meghatározó személyiség, a cége pedig meghatározó szereplő a magyar coaching, mentoring és tréningpiacon.”
Sávainé Ábel Anita, Képzés-fejlesztési igazgató, K&H Bank
„Az üléseink alatt úgy éreztem, hogy folyamatosan haladunk, ráadásul olyan eszközöket adott a kezembe, amelyekhez visszanyúlva újra és újra meg tudom oldani a hasonló helyzeteket.”
Kiss Enikő Györgyi, HR üzletfejlesztési vezető, IBM
“Szkeptikusoknak üzenem: Működik!”
Kevi Zoltán, Üzletág igazgató, Erste Bank
“Ezúton is köszönöm a számomra igen hasznos közös munkát!”
Mázsár Péter, Kereskedelmi igazgató, Egis
“A coaching olyan volt számomra, mint ateistának a templom, aztán mégis “hívő” lettem.”
Bajor Tamás, Inter-Európa Bank
“A coachom segített abban, hogy mint vezető, erősségeimet jobban kihasználjam, és beosztott kollégáim erényeit is jobban felszínre hozzam.”
Rowlands Teréz, Területi igazgató, Tesco
“A coachomban nagyon kedvelem a finom őszinteségét, mellyel nem engedi, hogy elegánsan elslisszoljunk a probléma mellett, nagy tapintattal vezet rá a szembesülés útjára.”
Nagy Andrea, Igazgató, Magyar Telekom
“A Business Coach kft segítségével vezetői eszköztárunk tovább fejlődött, megtanultuk, hogyan merjük kiengedni a kezünkből a gyeplőt, hogyan tudjuk inspirálni a csapatot.”
Sekerka Orsolya, Fejlesztési igazgató, Telenor
A Business Coach kft összes “megmozdulására” azt tudnánk legkifejezőbben mondani, hogy minőségi, igényes és hiteles.
Jakobsen Petra, HR igazgató, Bonafarm
“Csak ajánlani tudom!”
Bolyó Gábor, Főosztályvezető, Provident
“A Business Coach Kft coachai mind nagyon gyakorlatiasak és nagy üzleti tapasztalattal rendelkeznek.”
Kolos Gábor, Kereskedelmi és marketing igazgató, Prímagáz