NYÁRI DIADAL COACH KÉPZÉS JELENTKEZÉS
Videók
“Mindenképpen ajánlom a Business Coach Kft. DIADAL Business Coach képzését minden olyan 45 év feletti üzleti életben tevékenykedőnek, akiben felmerül a karrierváltás lehetősége. Kitűnő szakemberek segítségével, strukturált képzési anyag mellett találhat egy új pályát az, aki addigi vezetői tapasztalatait szeretné hasznosítani.”
Iványi Zoltán, Restart-Up program Társ alapító

Miért érdemes akkreditált coachképzést választani?

DIADAL COACH KÉPZÉS

A világ legnagyobb coach szervezete, az International Coach Federation (ICF) 2014. augusztus 28-án jóváhagyta az alapozó DIADAL coach képzést (D63), mint 63 órányi Approved Coach Specific Training Hours (ACSTH). Minden, az ICF által megadott feltételnek teljes körűen megfeleltünk, elsőre átmentünk a vizsgán!

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL (Diagnózis, Iránykijelölés, Alternatívák, Döntés, Alkalmazás, Lezárás) alapjaira épülő 63 órás business coach képzéseinknek, egy intenzív NYÁRI tanfolyama indul 2020. június 22-én.

nem tudod megoldani, hogy 2 hónapon keresztül heti egy nap látogassd a képzésünket, vagy a tanulási stílusodhoz az intenzív módszer jobban illik, akkor itt van a megoldás:

NYÁRI INTENZÍV DIADAL COACH KÉPZÉS!

Légy professzionális coach 1 nyár alatt:

elmélet, gyakorlat konkrét esetek és pillanattanulmányok alapján, eszköztár és vizsga

Őszre már Business Coach lehetsz!

 Kiknek ajánljuk?

Ajánljuk mindazoknak, akik a coachok nemes hivatását szeretnék választani és egy nemzetközi akkreditáció útjára kívánnak lépni, vagy azoknak, akik coach készségeiket – ICF coach kompetenciáikat – szeretnék fejleszteni akár magánemberként, akár vezetőként, akár HR területen dolgozó munkatársként.

Ajánljuk azoknak is, akik szeretnek emberekkel foglalkozni, változtatni szeretnének, de még nem tudják, milyen irányba mozduljanak.

A képzés gyakorlat-orientált, az elmélet és a gyakorlat aránya 30-70%. A gyakorlatok nagy csoportban, kiscsoportokban, triádokban (coach-coachee-megfigyelő), akvárium helyzetekben és valós coacheeval is történnek.

Amit érdemes tudni és a döntés során mérlegelni:

 • MÁR több, mint 10 ÉVE oktatunk business coachokat!
  több mint 2.100 oktatott óraszám
 • tanáraink 90 %-a nemzetközileg akkreditált coach
 • különböző stílusú oktatók, több mint 15.000 óra coaching tapasztalattal, akik számos szakmai könyvet, publikációit tudhatnak maguk mögött
 • ACSTH kreditek: képzésünket az ICF akkreditálta, így elvégzésével megszerezhető a nemzetközi coach akkreditációhoz szükséges kreditszám
 • best practice példák a valós „business coach” életből
 • folyamatos coaching gyakorlási lehetőség a Gyémántcsiszolda coach műhelyben, már az oktatás alatt is.
 • folyamatos továbbfejlődési lehetőségek, mindig a legfrissebb nemzetközi trendek alapján aktualizált oktatási anyagok

A képzés tartalmi felépítése, tematikája:

I. 5 nap

 • Coaching alapismeretek
 • Coaching folyamata, fázisai, eszközei. A DIADAL, az első magyar coaching folyamatmodell eszközei esetekkel
 • Önismeret, emberismeret
 • Kérdezéstechnika
 • A coaching módszertana, eszköztára I.

Szünet: Házi feladat, alkalmazáskövetés

II. 5 nap

 • A coaching módszertana, eszköztára II.
 • Coaching Etika, Coaching szerződés, ICF kompetenciák
 • A coaching értékesítése, self branding
 • Gyakorlatok valós ügyféllel
 • Alapvizsga

Itt olvashatja néhány résztvevő véleményét a képzésről.

Mennyibe kerül?

A tanfolyam díja: 430.000 Ft +áfa 

A tanfolyam díja tartalmazza:

 • Elektronikusan megküldött tananyagot modulonként
 • Modulonként 6 órás workshopot, vagy akik nem tudnak egy adott modulon részt venni, a kieső modul után 1 órás skype-os telefonkonferenciás, csoportos konzultációt vagy videófelvételt DVD-n
 • Vizsgát
 • Oklevél kiállítást

Mit kell tenned?

Kérjük töltse ki online jelentkezési lapunkat és ott megadott linkedin profilját áttekintjük és amennyiben még szükségesnek találjuk, telefonos felvételi elbeszélgetést tartunk. Ezt követően kiállítjuk a számlát és szeretettel várjuk az első képzési napon.

NYÁRI DIADAL COACH KÉPZÉS JELENTKEZÉS


Vezető oktatóink:
 

Komócsin Laura PCC,

Márton Koczó Ildikó MCC,

Bincze Bea PCC,

Lisztes Henriett ACC

A képzés oktatóiról ITT tájékozódhat.

 

Képzés időtartama: 10 alkalom, 9.00-16.00,

Képzés időpontjai: 2020. június 22.–júnus 26. és 2020. augusztus 13.–augusztus 19. (hétvégén nincs)

Képzés helyszíne: Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest Városligeti fasor 32.

Képzés nyelve: magyar

Általános szabályok:
A programon személyesen lehet részt venni. A hallgatók max. két alkalommal hiányozhatnak a képzésről, ezekről az alkalmakról a képzési anyagot elektronikus formában megkapják, és skype-on egyeztethetnek az oktatóval.

A részvételi díjat megfizetni lehet készpénzzel vagy átutalással, számla ellenében, 15 napos fizetési határidővel, a Business Coach Kft. OTP Banknál vezetett 11705998-21279458 számú bankszámlájára. Részletfizetésre egyéni mérlegelés után van lehetőség. Ennek engedélyezése esetén max. három részletben fizetendő a részvételi díj, azzal a megkötéssel, hogy az utolsó részletet a záróvizsga előtt teljesíteni köteles a hallgató.

Visszalépési lehetőség és költségei:

 • 3 héttel a képzés megkezdése előtt: teljes pénzvisszafizetés
 • 2 héttel a képzés megkezdése előtt: 50% visszafizetése
 • 1 héttel a képzés megkezdése előtt 10% visszafizetése
 • 1 héten belül nem tudjuk elfogadni a lemondást, azonban lehetőség van arra, hogy a befizetett díj ellenében a következő a képzésen a hallgató részt vegyen.

Nem jogosult vizsgát tenni, egyúttal nem kap oklevelet, aki több, mint két alkalommal hiányzik képzési napról, illetve aki a részvételi díjat legkésőbb a záróvizsga napjáig nem fizeti meg.

Vizsgára bocsátás feltételei:

 • képzési napokon való aktív részvétel ( legfeljebb 20% hiányzás)
 • képzési díj összegének kiegyenlítése
 • összes hangfelvétel leadása: 3 darab 20-30 perces coaching hangfelvétel átirattal eljuttatni e-mailben az alábbi határidőkig: 1. felvételt és átiratot 2020. július 10-ig, 2. felvételt és átiratot 2020. július 24-ig és a 3. harmadik hangfelvételt és átiratot 2020. augusztus 7-ig. legalább 1 darab hangfelvétel összhangban kell legyen az ICF-kompetenciákkal

 

Képzéssel kapcsolatos kérdéseit szeretettel várja a képzés vezetője

Bincze Bea PCC

e-mailben: bea.bincze@businesscoach.hu

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés.

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés. Ajánljuk mindazoknak, akik a coachok nemes hivatását szeretnék választani és egy nemzetközi akkreditáció útjára kívánnak lépni, vagy azoknak, akik coach készségeiket szeretnék fejleszteni akár magánemberként, akár vezetőként, akár HR területen dolgozó munkatársként.

Tovább >>

Csúcsvezetői Szabadegyetem

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. Századi Csúcsvezetői Szabadegyetem

A csúcson mindig van hely, de annyi sosincs, hogy le is lehessen ülni…Versenyképes tudás és networking! Kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozat, limitált létszámmal, azoknak akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy egy újabb lépcsőt meg tudnak „ugrani”. 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.

Miért válasszon minket

   • 12 coach, 200 ügyfél és több mint 15 000 órányi tapasztalat
   • Munkatársaink nemzetközileg elismert szaktekintélyek
   • Tökéletes, ügyfélközpontú kiszolgálás

Rólunk mondták

„Ezek a dolgok nemcsak ügyfélként voltak számomra hasznosak, hanem coaching-szemléletű, gyakorló vezetőként is hasznosítani tudom őket”
Markhot Attila, Section menedzser, Ericsson
„Laura nagyszerű coach és mentor, egy meghatározó személyiség, a cége pedig meghatározó szereplő a magyar coaching, mentoring és tréningpiacon.”
Sávainé Ábel Anita, Képzés-fejlesztési igazgató, K&H Bank
„Az üléseink alatt úgy éreztem, hogy folyamatosan haladunk, ráadásul olyan eszközöket adott a kezembe, amelyekhez visszanyúlva újra és újra meg tudom oldani a hasonló helyzeteket.”
Kiss Enikő Györgyi, HR üzletfejlesztési vezető, IBM
“Szkeptikusoknak üzenem: Működik!”
Kevi Zoltán, Üzletág igazgató, Erste Bank
“Ezúton is köszönöm a számomra igen hasznos közös munkát!”
Mázsár Péter, Kereskedelmi igazgató, Egis
“A coaching olyan volt számomra, mint ateistának a templom, aztán mégis “hívő” lettem.”
Bajor Tamás, Inter-Európa Bank
“A coachom segített abban, hogy mint vezető, erősségeimet jobban kihasználjam, és beosztott kollégáim erényeit is jobban felszínre hozzam.”
Rowlands Teréz, Területi igazgató, Tesco
“A coachomban nagyon kedvelem a finom őszinteségét, mellyel nem engedi, hogy elegánsan elslisszoljunk a probléma mellett, nagy tapintattal vezet rá a szembesülés útjára.”
Nagy Andrea, Igazgató, Magyar Telekom
“A Business Coach kft segítségével vezetői eszköztárunk tovább fejlődött, megtanultuk, hogyan merjük kiengedni a kezünkből a gyeplőt, hogyan tudjuk inspirálni a csapatot.”
Sekerka Orsolya, Fejlesztési igazgató, Telenor
A Business Coach kft összes “megmozdulására” azt tudnánk legkifejezőbben mondani, hogy minőségi, igényes és hiteles.
Jakobsen Petra, HR igazgató, Bonafarm
“Csak ajánlani tudom!”
Bolyó Gábor, Főosztályvezető, Provident
“A Business Coach Kft coachai mind nagyon gyakorlatiasak és nagy üzleti tapasztalattal rendelkeznek.”
Kolos Gábor, Kereskedelmi és marketing igazgató, Prímagáz

Click edit button to change this text.