JELENTKEZÉSI LAP

Legyen minden nap a te napod!

A mindennapokban különböző kihívásokkal találkozunk, amelyek könnyen tehetnek minket olyan helyzetbe, ahonnan kevésbé látjuk a megoldást. A nap végén azonban a Te döntésed, hogy hogyan kezeled a nehézségeket!

  • Számodra milyen egy jó nap?
  • Milyen egy rossz?
  • Mivel lehetne elérni, hogy a jó napokból több legyen?

Ezeket a kérdéseket tette fel Caroline Webb, a Minden nap a te napod című könyv írója, aki karrierje jelentős részét annak szentelte, hogy kitalálja miként válaszolhatunk őszinte mosollyal, amikor megkérdezik milyen napunk volt.

Caroline munkája tudományos kutatási eredményeken és gyakorlati tapasztalatokon alapszik, amelyeket felhasználva sajátítjuk el a sikeres hétköznapok pszichológiáját a program során.

A képzési nap során tudatosítjuk az agyunk és testünk működését a mindennapi feladatok alatt, gyakorlatokat sajátítunk el a nap irányának meghatározására, a produktivitás növelésére, és a kapcsolatok kezelésére.

„Hogy miként töltjük a napjainkat, az értelemszerűen azt is jelenti, miként töltjük az életünket”- Annie Dillard

Hiszünk abban, hogy programunk segít résztvevőinknek abban, hogy tudományosan megalapozott eszközökkel megteremtsék azt az állapotot, amelynek eredményeképpen képesek egy nyugodt, boldog, sikeres életet irányítani.

Tréner:

Kulcu–Gusztafik Anita

junior coach, tréner,CX-Ray tanácsadó, aki hisz abban,

hogy lehet az életet másképp élni, ez csak döntés, cselekvés és kitartás kérdése.

 

Időpont:  2019. április 15. (hétfő) 9.00-16.00

Részvételi díj: 40.000 Ft/fő/áfa

Helyszín: Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest, Városligeti fasor 32.

JELENTKEZÉSI LAP