ONLINE KARÁCSONY 2020

Rendhagyó év, különleges évzárás

egyedi igények szerint, cégreszabottan

Hamarosan furcsa, szokatlan, kapcsolódásban szegény(ebb) évet zárunk. 2020-ban nehezebb volt elismerést adni, megünnepelni egy-egy eredményt, apró és nagy sikereket. A névnapi és születésnapi köszöntések, a céges informális bulik, a 1-to-1 beszélgetések is online térbe szorultak. A legtöbb vezető még bizonytalan, hogy a megszokott karácsonyi és évzáró partik helyett hogyan kerekítse le ezt az évet. Ehhez kínál ötleteket a Business Coach Kft csapata.

Ajánlatot kérek

 Mi minden van egy jó karácsonyban?

Ünneplés

Akárkinek akármilyen is volt az éve a COVID vagy más miatt, akkor is biztosan van olyan, amire idén is büszke lehet egyéni, vagy csapat szinten. Állítsuk most ezeket az ünnep alkalmával reflektorfénybe és ünnepeljük meg közösen!

Történetmesélés

Hozhatunk mi is olyan meséket/történeteket, amin a csapat elgondolkodhat és közös tanulságokat vonhat le, hívhatunk elismert vendégelőadót (humorista, olimpikon, színész…), aki mesél, és ki is facilitálhatjuk a csapatból a legviccesebb/legmaradandóbb céges sztorikat akár 2020-ból, akár a cég indulásától, amiből végül egy „könyvre” való is összegyűlhet.

Fényképnézegetés

Amihez előre összegyűjthetők akár a korábbi céges események fotói, akár, ha személyesebb szintre vinné a csapat, akkor mindenki mutathat egy családi fotót, akár háttérképként is kitéve vagy előzetesen montázst készítve belőlük.

Ajándékozás 

Online térben is lehet ajándékozni, mert a legnagyobb ajándék az elismerés. Akinek könnyen megy, teheti ott helyben, akinek komfortosabb, biztosítunk erre az alkalomra készített elektronikus képeslapokat, amik névre szólóan megcímezhetők, amiben megírhatják 2020-ban miért különösen hálásak a másiknak, vagy mit kívánnak 2021-re…

Csillagszóró

Szikrázhatnak egyszerre a csillagszórók a képernyőkön, de sziporkázhatnak a csapattagok is egy jó hangulatú közös improvizációban vagy társasjátékban.

Ölelés

Szeretet/elismerés nyelv, pozitív pletyka…

Éneklés

Ha a csapat nyitott rá, ha kevésbé, akkor egy közös csengettyűzés, mindenki a saját otthoni karácsonyi csengőjével

Étel/ital

Nyitottak vagyunk további szellemi táplálék nyújtására is, vagy eljuttatható egy üveg bor/pezsgő, hogy közösen koccintsanak vele, vagy akár közös karácsonyi süti sütés is megoldható online.

Mi ajándukunk

Minden megrendelt karácsonyi program mellé ingyenesen adunk elektronikusan kitölthető karácsonyi üdvözlőlapokat.

Ajánlatunkat megelőzi egy 15-20 perces ingyenes telefonos igénypontosítás, hogy a csapat a számára legmegfelelőbb karácsonyi programot kaphassa. Árazásunk függ a csapat létszámától (ha bizonyos elemeket szeretnének kisebb csoportbontásban is), az időtartamtól (általában 2-3 órás programokra van igény, de ettől eltérőre is nyitottak vagyunk) és az extra szolgáltatások igénylésétől (pl. a vezetőt támogassa az ünnepi beszédére felkészülésben egy olyan kollégánk, aki TEDx előadókat készít fel?)

Rugalmasak vagyunk időzítésben, mert vannak cégek, akik ezt munkaidőn belül szeretnék, de vannak, ahol kifejezetten esti programot terveznek, és mindezeket a magyar mellett angolul és németül is szívesen biztosítjuk, hiszen a célunk az, hogy annak ellenére, hogy a COVID az online térbe tereli az idei céges karácsonyt, attól még fantasztikusan emlékezetes legyen!

Ajánlatot kérek