2018 november

Vezetői Akadémia Vezetői Kompetenciafejlesztő képzés 2018.11.15.- 2019.02.07.

Bincze Bea, Esemény, vezetőképzés|

Egy vállalat sikerességét döntően befolyásolja, hogy mennyire hatékonyak és eredményesek a középvezetői. A munkatársakkal való jó együttműködéshez, a feladatok sikeres elvégzéséhez kapcsolódó készségek fontossága kiemelkedő mai gyorsan változó világunkban, ahol a egyre nagyobb hangsúly van a tehetségek megszerzésén és megtartásán. Azért állítottuk össze 10 x 1 napos komplex vezetői kompetenciafejlesztő képzésünket, hogy az intenzív, gyakorlatias és interaktív program a résztvevők naprakész tudást szerezzenek, új módszereket és eszköztárat ismerjenek meg, amit már következő naptól kezdve alkalmazni tudnak, hogy sikeresebben oldják meg vezetői feladataikat. A tréningek során megoszthatják egymással és komoly vezetői tapasztalttal rendelkező trénereinkkel saját vezetői kihívásaikat, és a jó gyakorlataikat is.

Leadership Trends 5. modul: Kulisszatitkok sikeres employer brand építőktől 2018.11.21.

Egyéb, Esemény, felsővezető, leader, manager, programajánló, ügyvezető, vezető, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

Kötetlen beszélgetés olyan felsővezetőkkel, akiknek sikerült nagyot alkotnia employer branding témában. Mi vált be, mit nem javasolnak a cél érdekében?

DIADAL Csütörtök Esti Coach Képzés 2018.11.22.–2019.4.25.

coach képzés, DIADAL, Egyéb, Esemény|

Business coach képzés ESTI időpontban! Ha már döntött, hogy szeretne részt venni a coach képzésünkün, de eddig csak az időpont volt az akadály, akkor ehhez kínál megoldást az ICF (a világ legnagyobb coach szervezete) által akkreditált, a DIADAL coaching modell alapjaira épülő 63 órás: ŐSZI DIADAL CSÜTÖRTÖK ESTI BUSINESS COACH KÉPZÉS.

Mondj IGENT a csapatodra! Avagy eszközök a kollégák megtartásához 2018.11.23.

Egyéb, Esemény, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

Ha szeretnéd tudni, mire érdemes még fókuszálni a munkatársaid megtartásánál, akkor érdemes eljönnöd és aktívan részt venned a Mondj igent a csapatodra! című workshopon 2018. szeptember 14-én pénteken. Lassan közhellyé válik, mégis igaz, hogy a toborzás új útja a megtartás. Ehhez kapsz szemléletbővítést és 6 konkrét eszközt a kezedbe 1 nap alatt. Neked fontos a csapatod? Szeretnéd őket tudatosan motiválni, pozitívan befolyásolni és legfőképp hosszútávon megtartani őket? Akkor mondj igent a munkatársaidra!

Szemléletváltás Interaktív Workshop 2018.11.26.

Bincze Bea, Esemény, growth mindset, manager, vezetőképzés|

Bevállaljuk vagy feladjuk? Min múlik, hogy ki melyik irányba indul? Ezt kutatta az elmúlt évtizedekben Carol S. Dweck, a Stanford Egyetem pszichológus professzora. Azt fedezte fel, hogy nagy szerepet játszik benne, hogyan vélekednek magukról az emberek, a fejlődési, vagy a rögzült szemléletmód jellemzőbb-e rájuk. Szemléletváltás - Growth Mindset workshopunkon azt fedezzük fel, hogyan tudjuk ezt vezetőként kiaknázni magunk, és vállalatunk haszn

The Trusted Executive félnapos workshop 2018.11.26.

Egyéb, Esemény, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

A BIZALOM-nak kiemelkedő szerepe van egy vállalkozás eredményességének szempontjából, különösen az olyan területeken, mint a: Hosszútávú profitabilitás fenntartása, tehetségek bevonzása és megtartása, dolgozói elégedettség növelése, vevők lojalitásának fenntartása. Ennek ellenére a tapasztalat azt mutatja, hogy a vezetők képzésében a bizalom fejlesztésének képességére irányuló programok alig kapnak szerepet. John Blakey kifejlesztett egy olyan komplex programot, melynek segítségével újra lehet építeni a bizalmat, és fenntartani az úgynevezett „triple bottom line” eredményességet.

Munkaidő utáni valós coaching ülés 2018.11.27.

Egyéb, Esemény|

Szeretettel várunk mindenkit, aki a coaching szerelmese és szeretne gyakorolni, illetve azokat a nyitott és vállalkozószellemű jelölteket, akik szívesen dolgoznak a kihívásaikon business és executive coachokkal közösen, biztonságos környezetben. Jó társaság garantált!

Nemzetközi Akkreditáció ACC ÉS PCC Előkészítő 2018.11.30.

coach, coach képzés, Egyéb, Esemény, executive|

Miért legyen nemzetközi akkreditációm? Magyarországon is egyre nő azoknak a multinacionális nagyvállalatoknak a száma, amelyek csak nemzetközi akkreditációval rendelkező coachot alkalmaznak, alkalmazhatnak vezetőik fejlesztésére, támogatására. A nemzetközi akkreditáció garancia arra, hogy az azzal rendelkező coach megfelelően képzett és tapasztalt, elkötelezett a magas színvonalú és etikus szakmai munkavégzés, valamint ügyfelei iránt. A nemzetközi akkreditáció megléte biztosítja az ügyfeleknek, hogy kockázat nélkül választhassanak coachot.

2018 december

Mentor Oscar 2018 — Pályázati határidő december 1.

Egyéb, Esemény, Mentor Oscar, mentorálás, mentoring|

Mentor Oscar Mentoring A Mentor Oscar díjat minden évben azoknak a szervezeteknek és egyéneknek ítéljük oda, akik hazánkban a legjelentősebb eredményeket érték el a mentoring és coaching szemléletű vezetés terjesztésében és/vagy [...]

Alumni találkozó 2018.12.4.

Egyéb, Esemény|

Szeretettel meghívunk 2016.november 17-én (csütörtökön) a Business Coach Kft. Alumni találkozójára, ahol találkozhatsz diáktársaiddal, megismerkedhetsz újabb „kollégákkal”, beszélgethetsz tanáraiddal és érdekes előadásokat is meghallgathatsz. DE ez az este rólad is szól, hozd el érdekes történeteidet vagy kérdéseidet oszd meg velünk, beszéljünk róla, úgy ahogy egy kellemes estén szokásos.

Agilitás tréningsorozat 1. A nagyvállalati (SAFe®) agilitás vezetése 2018.12.5.-12.6.

Egyéb, Esemény, felsővezető, leader, manager, programajánló, ügyvezető, vezető, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

Vezetői szemmel miért érdekes az eddig főleg startupokra jellemző agilitás és milyen módszerekkel terjeszthető el nagyvállalatoknál. Partnerünk, a Capture Zrt. SAFe® minősített tanácsadója ezeket a kérdéseket járja körül a Scaled Agile Institute által összeállított hivatalos tréningen amely a végén lehetőséget ad hivatalos Scaled Agilist (SA®) certificate megszerzésére.

Leadership Trends 6. modul: Veszélyes személyiségek a munkahelyen 2018.12.5.

Egyéb, Esemény, felsővezető, leader, manager, programajánló, ügyvezető, vezető, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

A vezetői munkában kiemelkedő tényező a jó együttműködés, a munkatársak kezelése, kiválasztása és megtartása, a jó munkahelyi légkör megteremtése. A jó együttműködés megteremtése nem könnyű feladat, mert igen sok tényező befolyásolhatja. Nemcsak a különféle érdekeltségeket, célokat kell figyelembe venni, hanem az emberi tényezőket, pl. generációs különbségeket, vagy különböző személyiségek kezelését. A különböző személyiségeknél pedig igen nagy gondot okoz annak felismerése, hogy egy adott embernél meddig erősség egy személyiség –tulajdonság, és mikor lehet az már káros, akár veszélyes a környezetre.

Recruitment Institute 4. modul: Interjútechnika 2018.12.7.

Egyéb, Esemény, HR, leader, manager, recruitment, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

Strukturált állásinterjú Interjútechnika Karrier coaching az állásinterjún Kérdezéstechnika Helyzetgyakorlatok

Generációk a VUCA világában. Hatékonyan, együtt! 2018.12.10.

Egyéb, Esemény, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

A folyamatosan változó (volatile), bizonytalan (uncertain), komplex (complex) és többértelmű (ambiguous), azaz a VUCA világ, merőben új kihívások elé állítja korunk vezetőit. A program célja: - új együttműködési struktúrák, módszerek tudatosítása - a vezetői szemléletformálás („from probable to possible”) - új vezetői szerepek definiálása – példakép, mentor, közösségformáló Egy sikeres 21. századi vezetői eszköztárában megtalálhatjuk - az impovizációt, - a műfajokat keresztező, többféle stílusjegyet ötvöző felfogást, a crossovert - az irodalomterápia (narratív coaching) módszertani elemeit, amiket a program bemutat, és a résztvevők kipróbálhatnak. Válaszokat keresünk arra is, hogy milyen a VUCA-ready szervezet és a VUCA-ready vezető. És körbejárjuk, hogy milyen a Super VUCA világ. A program interaktív elméleti blokkokból, kiscsoportos programelemekből, impovizációs helyzetgyakorlatokból és egy irodalomterápiás saját-élmény foglalkozásból áll.

Legyen minden nap a TE napod! – Workshop 2018.12.12.

Egyéb, Esemény|

A Minden nap a te napodat a Forbes 2016-ban a legfontosabb üzleti könyvek közé sorolta, többek között a Financial Times és a Time magazin is elismerő kritikát közölt róla. Tizenhét nyelven, több mint hatvan országban jelent meg. A könyv alapján készült tréning segít abban, hogy gyakorlatokkal, lendületesen és interaktívan sajátítsd el a könyvben leírt tanácsokat, hogy minden nap a Te napod lehessen!

Agilitás tréningsorozat 2. Scrum Masterek coach szerepben- coachok Scrum Master bőrben? 2018.12.13.-12.14.

Egyéb, Esemény, felsővezető, leader, manager, programajánló, ügyvezető, vezető, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

Kiből lehet jó Product Owner? Születik valaki Scrum Masternek vagy az évek és sok tanulás teszi azzá? Mi a különbség egy agile coach, life coach, tréner és Scrum Master közt? Milyen tipikus hibákat követhet el egy agilis szervezetben a vezető? Ki az ideális leader egy önvezető csapatokból álló start-up kultúrában, mindezt nagyvállalati keretek közt? Hogyan támogassam őket? Mivel tud kisiklani egy agilis átalakulás vagy megromlani a csapatdinamika? Milyen coaching eszközöket vessünk be?

2019 január

Recruitment Institute 5. modul: Kiválasztás 2019.1.4.

Egyéb, Esemény, HR, leader, manager, recruitment, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

Önismeret, emberismeret Etikus tesztkultúra Tesztkörkép: Aon-cut-e, CapTain, Hogan, Profies. Ingyenes kitöltési lehetőség SimTeam szervezeti felmérés

62 órás Executive coach mélyítő képzés 2019.1.8.

coach képzés, DIADAL, Egyéb, Esemény, executive|

A végzett business coach hallgatóink részére megszervezzük az Executive Coach mélyítő képzést. Képzés célja: hogy a business coach képzést végzett coachoknak egy-egy témában (mint. pl. asszertivitás, motiváció, döntés, kiégés megelőzése stb) mélyebb ismereteket és eszközöket adjunk, hogy az ügyfeleiteknél ezekben a témákban hitelesebben és biztonsággal tudjanak munkálkodni. A nemzetközi akkreditációval rendelkező coachoknak beleszámítható az ACC végzettség meghosszabbításához.

Leadership Trends 7. modul: Networking, kapcsolatépítés 2019.1.16.

Egyéb, Esemény, felsővezető, leader, manager, programajánló, ügyvezető, vezető, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

Leadrship Trends jelentkezés Leadrship Trends komplex program Leadership Trends 7. modul: Networking, kapcsolatépítés 2019. január 16. (szerda) Az este témavezetője és vendége: Bincze Bea ACC executive coach, beszéd coach, mentor, tréner [...]

Recruitment Institute 6. modul: Preboarding, onboarding, megtartás 2019.1.18.

Egyéb, Esemény, HR, leader, manager, recruitment, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

A megtartás, mint stratégai feladat, a recruiter szemszögéből Onboarding feladatok A megtartása és a szervezeti kultúra Mentoring

Leadership Trends 8. modul: Leszokni, megszokni, átszokni 2019.1.30.

Egyéb, Esemény, felsővezető, leader, manager, programajánló, ügyvezető, vezető, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

A szokások szerves részei az életünknek: rendszert adnak, biztonságot, a mindennapok zűrzavarában segítik a kiszámíthatóságot. Ám mi történik, felfedezzük, hogy ha ezek a szokások gátolnak? Ha nem engednek változni, változtatni? Ha ellehetetlenítik a kapcsolatainkat, ha eredménytelenné teszik a munkát vagy unalmassá a hétköznapokat?

2019 február

Recruitment Institute 7. modul: A recruiter brand-je, recruiter kompetenciák 2019.2.1.

Egyéb, Esemény, HR, leader, manager, recruitment, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

Personal branding alapozó Mini kompetencia fejlelsző tréning-mix A sikeres recruiter kompetenciái

Szegedi DIADAL Coach Képzés 2019.2.4.-től

Egyéb, Esemény|

Szeged MOST a lehetőségek városa! Szeged ismét ELSŐ lehet valamiben! Számos esetben tapasztalható, hogy a minőségi szakmai fejlődésért minimum Budapestig kell utazni. Szeretnénk a Dél-Alföldi régió munkáját támogatni oly módon, hogy az ICF által akkredtitált DIADAL Business Coach képzést Szegedre visszük, hogy még több jobb vezető legyen, jobb vállalati világot teremtve ezáltal!

Karrier ÚJRATÖLTVE! félnapos workshop 2019.2.6.

Egyéb, Esemény|

„… ki-ki a maga életrajzi filmjének a szereplője, forgatókönyv írója, rendezője és producere is egyben.” (Urlich Beck) Szakmai életutunk „filmjén” fogunk dolgozni azokkal, akik karriermódosításban, elakadásban vannak, vagy egyszerűen csak változtatni szeretnének életpályájukon. Várjuk azokat a HR szakembereket is, akik belső karriertervezési szempontból szeretnék támogatni kollégáikat

Leadership Trends 9. modul: Multigenerációs munkahelyek jövője 2019.2.20.

Egyéb, Esemény, felsővezető, leader, manager, programajánló, ügyvezető, vezető, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

A napunk mottója: "Aki ma nem ér rá a munkától tanulni, az holnap nem tud a tudatlanság miatt dolgozni." (egy "Baby boomer" gondolata egy generációs kutatásból)

Marshall Goldsmith teszt és workshop 2019.2.22.

Egyéb, Esemény, executive, Marshall Goldsmith, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

Hagyj fel a 21 bosszantó tulajdonságoddal, amik akadályozzák, hogy tovább lépj a karrieredben! Dr. Marshall Goldsmith 21 olyan tulajdonságot azonosított évtizedes vezető-fejlesztő munkája során, amelyek segítenek a ranglétra alján az előrébb lépésben, de megnehezítik a csúcs elérését. Mivel minden vezetőnek van To-Do listája, ebből a 21 tulajdonságból TO-STOP listát állított össze.

Marshall Goldsmith teszt és workshop 2019.2.22. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Diadal Coach Képzés Bemutatása Üzleti reggeli 2019.2.27.

Egyéb, Esemény|

Meghívó! 2019. február 27-én díjmentes üzleti reggelit szervezünk, ahol azon kívül, hogy belekóstolhat egy kicsit coach képzésünkbe, megismerkedhet tematikánkkal, oktatóinkkal, válaszokat kaphat még olyan kérdésekre, amelyek segíthetnek Önnek eldönteni, hogy elindul-e ezen az úton, részt vesz-e a képzésen, illetve hogy a business vagy az executive képzés-e a legmegfelelőbb Önnek.

2019 március

Leadership Trends 10. modul: Transzformációs együttműködések 2019.3.6.

Egyéb, Esemény, felsővezető, leader, manager, programajánló, ügyvezető, vezető, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

A külpolitikából átvett kifejezés a transzformációs együttműködés nem jelent mást, mint a különböző, akár ellentétes érdekek ellenére is építhető kapcsolatok. Lényege, hogy nem a különbözőségekre, hanem a hasonlóságokra, a közös lehetőségekre és az ezek megtalálásához szükséges bizalomra épít

125 órás DIADAL Executive Coach képzés 2019.3.27.–2019.11.27.

coach képzés, DIADAL, Egyéb, Esemény, felsővezetői coach|

Vezető? Újonnan kinevezett vagy épp megújulásra kész? Támogatás, fejlesztés, mentoring, .. mindennapi szavak a munkájában? Gondolkozott már az eszköztára bővítésén? A coaching eszköztára megkönnyíti munkáját és a coaching személetű vezetés rövidtávon sikerhez vezet.

DIADAL Coach Képzés 63 órás 2019.3.27.-6.5.

coach képzés, DIADAL, Egyéb, Esemény|

Jó lenne több lábon állni, új szakmát tanulni? Szeret emberekkel foglalkozni? Szívén viseli más emberek sorsát, fejlődését köztük önmagáét is? Segítő szakmája van és szeretné tudását, eszköztárát bővíteni? Otthonosan mozog az üzleti világban, vagy érdekli az üzleti világ?

Leadership Trends 11. modul: Agilis mindset és sprintek a gyakorlatban 2019.3.27.

Egyéb, Esemény, felsővezető, leader, manager, programajánló, ügyvezető, vezető, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

Számos fórum foglalkozik a hatékony változásvezetés és innovációt ösztönző módszertanok problematikájával vállalati környezetben. Hogy gondolkodnak a startupperek? Hogyan aknázhatjuk ki a szinergiákat, ha a csapat tagok életkora, adottságai és tapasztalatai, munkastílusa eltérő, ráadásul a világ más-más pontján ülnek? Milyen technológiai eszközökre és módszertanra támaszkodjunk? Hagyományos, hibrid vagy agilis keretet válasszunk?

2019 június

Nyári intenzív DIADAL Coach képzés 2019.6.17.-2019.8.30.

Bincze Bea, coach képzés, Egyéb, Esemény|

Élmény dús, tartalmas szabadság, amikor van időd önmagadra, fejlődésre? Ezt kínáljuk Neked, bónuszként rövid idő alatt egy új szakmát sajátíthatsz el. DIADAL business coach képzésünkkel egy nyár alatt professzionális coach lehetsz.