2022 január

Pszicho-ZÓNA: Függőségeink 2022.01.25.

coach képzés, coaching, Coaching eszközök, Esemény|

Alkohol, dohányzás, drog, munkamánia – avagy a szerhasználaton át az addiktív viselkedési szokások kialakulásáig. A káros szenvedélyek fogalmába tartoznak azok a magatartászavarok, amelyek bizonyos kémiai anyagok rendszeres fogyasztását foglalják magunkba, a szertől függőség alakul ki, azaz a személy nem tud lemondani róla, így akkor is fogyasztja, ha a testi-lelki – szociális ártalmait már érzékeli, valamint azok a kényszeres viselkedés minták, melyet az egyén abbahagyni nem képes. Mit tegyünk, ha érezzük magunkon vagy munkatársunkon a tüneteket? Hová fordulhatunk segítségért? Mikortól beszélünk egyáltalán függőségről?

Pszicho-zóna 2022.01.25.-2022.04.26.

Egyéb, Esemény|

Fontos témák, amikről nehéz beszélni Támogasd magabiztosan munkatársaidat, ügyfeleidet a pszichológia határterületein! 2021. október 5-én induló új programsorozatunkkal várjuk a témában elmélyülni kívánó vezetőket, HR szakembereket és coachokat! Havonta, esténként (17:00-19:30) megrendezésre kerülő kerekasztal beszélgetéseink keretén belül olyan témákat dolgozunk fel neves szakemberekkel, amelyek a hétköznapokban fontosságuk ellenére ritkán kerülnek fókuszba.

2022 február

Nemzetközi coach minősítés ACC ÉS PCC Előkészítő 2022.02.08.

coach, coach képzés, Egyéb, Esemény, executive|

Miért legyen nemzetközi minősítésem? Magyarországon is egyre nő azoknak a multinacionális nagyvállalatoknak a száma, amelyek csak nemzetközi minősítéssel rendelkező coachot alkalmaznak, alkalmazhatnak vezetőik fejlesztésére, támogatására. A nemzetközi minősítés garancia arra, hogy az azzal rendelkező coach megfelelően képzett és tapasztalt, elkötelezett a magas színvonalú és etikus szakmai munkavégzés, valamint ügyfelei iránt. A nemzetközi minősítés megléte biztosítja az ügyfeleknek, hogy kockázat nélkül választhassanak coachot.

HR- Zóna programsorozat 2022.02.11.-2022.6.10.

Egyéb, Esemény|

HR-sek találkozási pontja, ahol bizalmi légkörben, de szabadon megbeszélhetitek, megoszthatjátok a tapasztalataitokat. Tudás és tapasztalatmegosztást ajánlunk szakértők vezetésével a HR-Zóna keretein belül 2022 február 11-től. Tapasztalt HR-esektől, szakértőktől választ kaphatsz a kérdéseidre, gondolatébresztők inspirálhatnak a változtatásra, mellyel hatékonyabbá teheted a céged működését.

Pszicho-ZÓNA: Burn out 2022.02.22.

coach képzés, coaching, Coaching eszközök, Esemény|

Jelentkezés Burnout – ami túlzott lelkesedéssel is kezdődhet A burnout, vagyis kiégés szindróma kifejezést a pszichológia tudománya azok esetében használja, akik valamilyen érzelmileg megterhelő, jellemzően segítő munkát végeznek. Számos körülmény [...]

2022 március

Pszicho-ZÓNA: Maximalizmus 2022.03.22.

coach képzés, coaching, Coaching eszközök, Esemény|

A maximalizmus és munkamánia sokkal veszélyesebbek munkahelyi környezetben, mint első látásra tűnnek. Ennek oka, hogy a maximalizmusnak és a tökéletességre törekvésnek igenis vannak pozitív aspektusai is, hosszú távon viszont felőrlik mind az egyént, mind a munkatársait, így erősen kontraproduktívvá válnak. Hol a határ?

Vezetői kompetenciafejlesztő tréning – 21. századi 2022..03.28.- 2023.06.13.

Bincze Bea, Esemény, vezetőképzés|

DIADAL Team és group coach képzés 2022.03.29.–2022.06.14.

coach képzés, DIADAL, Egyéb, Esemény, felsővezetői coach|

Végzett coach vagy? Fejleszd magad, hogy csapatokkal is hatékonyan dolgozz! Tréner vagy? Egy remek lehetőség, hogy továbbképezd magad! Jó hírünk van! A Business Coach Kft. 72 órás, gyakorlatorientált és professzionális tudást átadó DIADAL Team és group coach képzést indít.

2022 április

Pszicho-ZÓNA: Nehéz személyiségek és kezelésük 2022.04.26.

coach képzés, coaching, Coaching eszközök, Esemény|

Munkahelyi környezetben gyakran találkozunk olyan kollégákkal, akikkel úgy érezzük, állandó harcot kell vívnunk. Sokunknak ugyancsak ismerős, hogy azt érezzük: „valami” extrém módon leszívja az energiánkat. Szintén ismerős lehet a nárcisztikus vezető, aki nem csak egy szűkebb csapat, de akár egy egész cég mindennapjaira is rányomja a bélyegét. Hogyan ismerhetjük fel, és hogyan viszonyuljunk hozzájuk úgy, hogy mi ne essünk áldozatul? Harcoljunk? Meneküljünk? Esetleg valami más stratégiát alkalmazzunk?

2022 október

2022 november

Vezetői kompetenciafejlesztő tréning – klasszikus 2022.11.10.- 2023.03.30.

Bincze Bea, Esemény, vezetőképzés|

Egy vállalat sikerességét döntően befolyásolja, hogy mennyire hatékonyak és eredményesek a középvezetői. A munkatársakkal való jó együttműködéshez, a feladatok sikeres elvégzéséhez kapcsolódó készségek fontossága kiemelkedő mai gyorsan változó világunkban, ahol a egyre nagyobb hangsúly van a tehetségek megszerzésén és megtartásán. Azért állítottuk össze 10 x 1 napos komplex vezetői kompetenciafejlesztő képzésünket, hogy az intenzív, gyakorlatias és interaktív program a résztvevők naprakész tudást szerezzenek, új módszereket és eszköztárat ismerjenek meg, amit már következő naptól kezdve alkalmazni tudnak, hogy sikeresebben oldják meg vezetői feladataikat. A tréningek során megoszthatják egymással és komoly vezetői tapasztalttal rendelkező trénereinkkel saját vezetői kihívásaikat, és a jó gyakorlataikat is.

Alumni találkozó 2022.11.15.

Egyéb, Esemény|

Szeretettel meghívunk 2021. november 15-én (kedden) a Business Coach Kft. Alumni találkozójára, ahol találkozhatsz diáktársaiddal, megismerkedhetsz újabb „kollégákkal”, beszélgethetsz tanáraiddal és érdekes előadásokat is meghallgathatsz. DE ez az este rólad is szól, hozd el érdekes történeteidet vagy kérdéseidet oszd meg velünk, beszéljünk róla, úgy ahogy egy kellemes estén szokásos.