2022 február

HR- Zóna programsorozat 2022.02.11.-2022.6.10.

Egyéb, Esemény|

HR-sek találkozási pontja, ahol bizalmi légkörben, de szabadon megbeszélhetitek, megoszthatjátok a tapasztalataitokat. Tudás és tapasztalatmegosztást ajánlunk szakértők vezetésével a HR-Zóna keretein belül 2022 február 11-től. Tapasztalt HR-esektől, szakértőktől választ kaphatsz a kérdéseidre, gondolatébresztők inspirálhatnak a változtatásra, mellyel hatékonyabbá teheted a céged működését.

2022 június

Nemzetközi coach minősítés ACC ÉS PCC Előkészítő 2022.06.16.

coach, coach képzés, Egyéb, Esemény, executive|

Miért legyen nemzetközi minősítésem? Magyarországon is egyre nő azoknak a multinacionális nagyvállalatoknak a száma, amelyek csak nemzetközi minősítéssel rendelkező coachot alkalmaznak, alkalmazhatnak vezetőik fejlesztésére, támogatására. A nemzetközi minősítés garancia arra, hogy az azzal rendelkező coach megfelelően képzett és tapasztalt, elkötelezett a magas színvonalú és etikus szakmai munkavégzés, valamint ügyfelei iránt. A nemzetközi minősítés megléte biztosítja az ügyfeleknek, hogy kockázat nélkül választhassanak coachot.

2022 szeptember

Üzleti reggeli Felsővezetőknek és HR szakembereknek 2022.9.15.

Egyéb, Esemény, fooldalra|

Egy reggel kizárólag felsővezetőknek a siker mögött álló eddigi láthatatlan történetekkel és networking lehetőségével. Töltse velünk 2022. szeptember 15-én a délelőttöt és térjen vissza a munkahelyére értékes gondolatokkal.

DIADAL Team és group coach képzés 2022.09.20.–2022.12.13.

coach képzés, DIADAL, Egyéb, Esemény, felsővezetői coach|

Végzett coach vagy? Fejleszd magad, hogy csapatokkal is hatékonyan dolgozz! Tréner vagy? Egy remek lehetőség, hogy továbbképezd magad! Jó hírünk van! A Business Coach Kft. 72 órás, gyakorlatorientált és professzionális tudást átadó DIADAL Team és group coach képzést indít.

Önbizalomnövelde 2022.9.29.

Egyéb, Esemény, fooldalra, jövő, manager|

Önbizalomnövelde programot Komócsin Laura mestercoach fejlesztette ki, miután a Coaching kézikönyv Önbizalom fejezetétébe csokorba gyűjtötte azon eszközöket, melyeket a leghasznosabbnak tartott a témában.

2022 október

2022 november

Vezetői kompetenciafejlesztő tréning – klasszikus 2022.11.10.- 2023.03.30.

Bincze Bea, Esemény, vezetőképzés|

Egy vállalat sikerességét döntően befolyásolja, hogy mennyire hatékonyak és eredményesek a középvezetői. A munkatársakkal való jó együttműködéshez, a feladatok sikeres elvégzéséhez kapcsolódó készségek fontossága kiemelkedő mai gyorsan változó világunkban, ahol a egyre nagyobb hangsúly van a tehetségek megszerzésén és megtartásán. Azért állítottuk össze 10 x 1 napos komplex vezetői kompetenciafejlesztő képzésünket, hogy az intenzív, gyakorlatias és interaktív program a résztvevők naprakész tudást szerezzenek, új módszereket és eszköztárat ismerjenek meg, amit már következő naptól kezdve alkalmazni tudnak, hogy sikeresebben oldják meg vezetői feladataikat. A tréningek során megoszthatják egymással és komoly vezetői tapasztalttal rendelkező trénereinkkel saját vezetői kihívásaikat, és a jó gyakorlataikat is.

Alumni találkozó 2022.11.15.

Egyéb, Esemény|

Szeretettel meghívunk 2021. november 15-én (kedden) a Business Coach Kft. Alumni találkozójára, ahol találkozhatsz diáktársaiddal, megismerkedhetsz újabb „kollégákkal”, beszélgethetsz tanáraiddal és érdekes előadásokat is meghallgathatsz. DE ez az este rólad is szól, hozd el érdekes történeteidet vagy kérdéseidet oszd meg velünk, beszéljünk róla, úgy ahogy egy kellemes estén szokásos.