Jelentkezés

Függőségeink – avagy a szerhasználaton át az addiktív viselkedési szokások kialakulásáig

Alkohol, dohányzás, gyógyszer, drog, munkamánia – Érzékeny téma, ezért vajon mennyire rossz a helyzet? Lehet-e a cégemnél szerfüggő?

A szerhasználattól az addiktív viselkedési szokások kialakulásáig. Ami mindenkit érdekel: mikortól beszélünk függőségről? Legtöbbször a választól azt reméljük, hogy megnyugtathatjuk magunkat.

Függeni sok mindentől lehet, de miért olyan jó? Van-e könnyű drog? Kívánja a testünk, kívánja a lelkünk és kimagyarázzuk, hogy miért vagyunk kiszolgáltatva a helyzetnek. Pedig a cselekvés lehetősége épp a saját kezünkben van. Valójában ezért tehetjük meg azt is, hogy függők vagyunk!

Hogyan lesz egy káros szenvedélyből magatartászavar és onnét van-e visszaút? Hazatértek-e Vietnámból az amerikai katonák? Nem csak a covid mozdít ki a komfortzónánkból. A reziliencia, avagy megküzdés jó eszköz, de nem varázsszer.

Van-e hasznos függés? Függés-e egy szokás? És hogyan lehet leszokni egy szokásról?

Mit tegyünk, ha érezzük magunkon vagy munkatársunkon a tüneteket? Hová fordulhatunk segítségért? Bármi jobb, mint halogatni!

„Uraim, ne feledjék: egy szivar néha csak egy szivar.” (anekdota Freudról)

Szakértő: Keresztfalvi László – pszichológus, coach, IT vezető

A változatos emberek érdekesebbek lettek számomra, mint a kiszámítható számítógépes rendszerek. A pszichológiának számos területe érdekel, mert mind hozzátesz ahhoz, amit az emberről gondolunk. Klienseimmel üzleti vagy életvezetési nehézségeken dolgozom, ami változatossá teszi a munkámat. Minden esetben fontos számomra, hogy az érzelmek és a gondolatok egymást támogatva szolgálják a kitűzött célt.

További információk:

  • Időpont: 2022. január 25.  (kedd) 17.00-19.30 óráig
  • Helyszín: Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest, Városligeti fasor 32. I. em. 5.
  • Résztvételi díj:`
    • 1 alkalom: 35 000 Ft + áfa
  • Jelentkezés az online regisztráció kitöltésével
Jelentkezés

A programsorozat szakmai vezetői:

 

Forgách Géza ACC
executive coach, pszichológus, tréner
geza.forgach@businesscoach.hu

 

v

V

Aradi Rita
szervezetfejlesztő, tréner, coach
rita.aradi@businesscoach.hu