Szodorai Andrea
Szodorai Andreabusiness coach, 360 focus szakértő, PXT tanácsadó, marketing menedzser
„Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.” (Albert Einstein)

Szodorai Andrea: Business Coach, kereskedelmi közgazdász, marketing menedzser, több mint 15 éves vállalati tapasztalattal, rálátással a multinacionális és hazai cégek sajátosságaira.

„Sales és marketing pilléreken nyugvó, előremutató, célorientált vezetőfejlesztéssel foglalkozom, amit ötvözök a challenging és a tulajdonosi szemlélettel. Főleg a „hogyanra” keresem a választ. Könnyedén megtalálom a kulcsot a különböző típusú emberekhez és hamar sikerül körvonalazni a kihívásokat, melyeken dolgoznunk érdemes. Ebben segítségemre van a számos 360 fokos felmérés elkészítéseben szerzett gyakorlatom is, amely a fő vezetői kompetenciákkal foglakozik, illetve a Profiles PXT személyiségtesztekben szerzett tapasztalatom.  Szívesen dolgozok középvezetőkkel és új generációs munkavállalókkal. A coaching folyamtaim során beazonosítjuk a coacheet érintő kihívásokat és megküzdési technikákat dolgozunk ki személyre szabottan és intelligens munkacélokkal zárjuk a folyamatot. „

“Teljes mértékben elégedett vagyok. A közös munkánk során Andrea, már az első alkalommal tükrözte a professzionális coach személyiségjegyeit, mindig felkészült volt, könnyű volt bizalommal lennem felé. Élveztem minden alkalmat, és úgy gondolom sokat fejlődtem az iránymutatásával. A kezdeti kétségeimet a karrierutamban rögtön elrendezte bennem, és a derűlátásával a fejlődési lehetőségeimben motivált. A coaching során tudatosult bennem, hogy a tudatos és megfelelő munkaszervezés nemcsak a munkahelyi életben, de a magánéletre való hatásában is profitálódik.”

HSZ Process Excellence and Projects at Bosch Magyarország

“Kezdetben csak nagyon körvonalaiban voltak elképzeléseim, hogy miről is fog szólni ez a foglalkozás. Az első alkalom után azonban már láttam a konkrét tervet, tartalmat a következő találkozókra. A tematikát menet közben is formáltuk, alakítottuk, pl. ahhoz is, hogy a 3.-4. foglalkozás körül már a karrierrel szorosan összefüggő, kezdetben meghatározott témákat lezártuk, ezért más, a sikerhez, célokhoz közvetve hozzájáruló dolgokon kezdtünk el dolgozni. Nagyon szerteágazó új ismeretekre tettem szert magammal, a céljaimmal, az azok eléréséhez szükséges lépésekkel, általánosságban a prioritásaimmal, erősségeimmel, gyengeségeimmel kapcsolatban. A témaindító kérdések, gondolatok tartalmas, elgondolkodtató beszélgetésekhez vezettek. Andrea felkészült, éber és empatikus volt. Fogalmazásmódja elősegítette, hogy őszintén válaszoljak és kritikái is célt értek, nem érződtek támadásnak. Mindenkinek ajánlanám személyét és a foglalkozást is. Még egyszer hálásan köszönöm a közösen eltöltött időt, nagyon hasznosnak találom.”

Tamas Kenyeres design engineer-BOSCH
AE/EAB1

“Köszönöm az együtt töltött időt, azt gondolom megérte. Úgy haladtunk előre, ahogy nekem jó volt. Érdeklődően figyeltél rám és kérdeztél, nem éreztem hogy bármit rám erőltettél volna. A coaching folyamat során sikerült elgondolkodni, jobban megérteni a multi működést, illetve elvárást.És bár a sikerélmény mentes feladatokat nem szerettem meg, remélem jobb vezető lehetek. Köszönöm!”

SK szakágvezető, Olajterv – MOL csoport