Szodorai Andrea
Szodorai Andreabusiness coach, 360 focus szakértő, marketing menedzser

Szodorai Andrea

„Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.” (Albert Einstein) 

Szodorai Andrea: Business Coach, kereskedelmi közgazdász, marketing menedzser, több mint 15 éves vállalati tapasztalattal, rálátással a multinacionális és hazai cégek sajátosságaira.

„Sales és marketing pilléreken nyugvó, előremutató, célorientált vezetőfejlesztéssel foglalkozom, amit ötvözök a challenging és a tulajdonosi szemlélettel. Főleg a „hogyanra” keresem a választ. Könnyedén megtalálom a kulcsot a különböző típusú emberekhez és hamar sikerül körvonalazni a kihívásokat, melyeken dolgoznunk érdemes. Ebben segítségemre van a számos 360 fokos felmérés elkészítéseben szerzett gyakorlatom is, amely a fő vezetői kompetenciákkal foglakozik, illetve a Profiles PXT személyiségtesztekben szerzett tapasztalatom.  Szívesen dolgozok középvezetőkkel és új generációs munkavállalókkal. A coaching folyamtaim során beazonosítjuk a coacheet érintő kihívásokat és megküzdési technikákat dolgozunk ki személyre szabottan és intelligens munkacélokkal zárjuk a folyamatot. „

“Köszönöm az együtt töltött időt, azt gondolom megérte. Úgy haladtunk előre, ahogy nekem jó volt. Érdeklődően figyeltél rám és kérdeztél, nem éreztem hogy bármit rám erőltettél volna. A coaching folyamat során sikerült elgondolkodni, jobban megérteni a multi működést, illetve elvárást.És bár a sikerélmény mentes feladatokat nem szerettem meg, remélem jobb vezető lehetek. Köszönöm!”

SK szakágvezető, Olajterv – MOL csoport