Agilitás tréningsorozat jelentkezés
Agilitás tréningsorozat áttekintés

Agilitás tréningsorozat további tréningjei:

Agilis mindset és sprintek a gyakorlatban

Agilitás tréningsorozat 4:

Scrum Masterek coach szerepben- coachok Scrum Master bőrben?

Kiből lehet jó Product Owner? Születik valaki Scrum Masternek vagy az évek és sok tanulás teszi azzá? Mi a különbség egy agile coach, life coach, tréner és Scrum Master közt? Milyen tipikus hibákat követhet el egy agilis szervezetben a vezető? Ki az ideális leader egy önvezető csapatokból álló start-up kultúrában, mindezt nagyvállalati keretek közt? Hogyan támogassam őket? Mivel tud kisiklani egy agilis átalakulás vagy megromlani a csapatdinamika? Milyen coaching eszközöket vessünk be?

Idei tréningünk címe: Scrum Masterek coach szerepben- coachok Scrum Master bőrben?

Kiket várunk tréningünkre:

 • Junior-Senior Scrum Master-ket
 • Coachokat, HR szakembereket, trénereket, szervezetfejlesztőket
 • Üzleti elemzőket, tanácsadókat
 • Termékgazdákat, Product Ownereket
 • Scrum Master szerepbe készülő IT specialistákat
 • Vezetőket és stratégákat
 • Projekt menedzsereket

Interaktív workshopunkra olyan szakembereket várunk, akik a gyorsan változó munkaerő-piaci környezetben és agilis transzformációban lévő vállalati struktúrákban szeretnék megtapasztalni a servant leadership adta lehetőségeket. Az agilis csapatokká alakulás újrahuzalozza a vállalati értékeket és gyakorlatokat: nagyobb flexibilitást, több visszacsatolást és kommunikációt igényel, hiszen nagyobb szabadságot és felelősséget ad a csapatok és egyének szintjén. Újra kell gondolni a feladat-megosztási, döntéshozási folyamatokat, új eszközökkel kell támogatni az új hierarchikus viszonyokat, hiszen a korábbi status quo alapjaiban változhat meg. A kultúraváltás sebessége és sikeressége pedig azon múlik, milyen hitelesen és elkötelezetten tudnak az új módszertanok menti szerepkörökben működni a csapattagok, valamint milyen coaching szemléletű vezetőktől kapnak támogatást az eredmények értékelésénél és a megfelelő fejlesztési célok meghatározásánál.

Témavezető:

Lénárt Éva

Product/ Project Owner és Agile Coach

www.linkedin.com/in/eva-lenart

 

 

Y generációsként már olyan digitális világba születtem, ahol egyetlen dolog biztos és állandó – a változás. Ebben a turbulens környezetben rezílienciára van szükségünk és folyamatos önfejlesztésre, de egyedül nem boldogulhatunk: kell egy csapat és egy coach. Nemzetközi nagyvállalati, KKV és start-up munkáim során olyan agilis projekt módszertanokkal dolgoztam, melyek az egyéni és csapatszintű felelősségvállalást, kreatív problémamegoldást, innovatív értékteremtést ösztönzik a hatékonyságnövelés és servant leadership mellett. A változás mértéke viszont mindig az ember: szakmai kiteljesedésre és támogató közösségre vágyunk. Ezért a szemléletváltásért dolgozom agilis coach-ként a szervezeti transzformációkban: hogyan tartsuk a fókuszt a közös célon, adjunk biztonságot adó kereteket, mégis szabadságot és felhatalmazást a csapatoknak.

Közreműködő:

Takács István

Scaled Agile Program Consultant (SPC®)

 

 

 

X generációsként olyan világba születtem, ahol még telefont is érettségim után kapott a családom, egyetem utáni első munkahelyi projektjeimet pedig email és internet nélkül kellett koordinálnom.  Aki mindezen végigmenve érkezett a mai világba, annak valószínűleg nem kell részleteznem az első pillanattól kezdve milyen fontos változásokhoz való adaptáció képességének fenntartása, hiszen napjainkban a változás nem csökkenő, hanem egyre növekvő mértékű. Hazai és nemzetközi nagyvállalati munkáim során rengeteget dolgoztam klasszikus és agilis csapatok élén, de nagyvállalati környezetben a legnagyobb kihívást a megfelelő célra a megfelelő működés kiválasztása illetve az előbbiből az utóbbiba a kiválasztottak eljuttatása  jelenti. Ebben sikert csak strukturált megközelítés mentén lehet elérni, de az egyénre szabott támogatás is elengedhetetlen. Mindezek miatt dolgozom párhuzamosan Scaled Agile program konzultánsként és coach-ként, hogy top-down és bottom-up egyaránt segítséget tudjak nyújtani.

 • Időpont: 2019. március 13-14. (szerda-csütörtök), 9.00–16.00 óráig
 • Helyszín: Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest, Városligeti fasor 32.
 • 2 napos tréning résztvételi díja: 150.000 Ft+áfa/fő

  A díj tartalmazza: a személyes részvételt, egy Business Coach Kft. által kiállított diplomát és a kávészünetekben történő ellátást.

Agilitás tréningsorozat jelentkezés

Amennyiben kérdésed van, hívd Lénárt Évát bizalommal 06 30 2612298 telefonszámon vagy írj a az info@businesscoach.hu címre.

Szeretettel várunk!

Agilitás tréningsorozat áttekintés