Self-Coaching jelentkezés
“Ezúton is köszönöm a self-coaching délelőttöt, ami igazán érdekes és előremutató volt számomra. Ráadásul a kapott eszközök nemcsak hasznosak, hanem újrahasznosíthatóak is, ami a mostani, fenntartható fejlődés irányába navigáló világunkban korántsem elhanyagolható szempont. :).”
Vezsenyiné Barta Ágnes

SELF-COACHING

Szakmámból adódóan hiszek az élethosszig tartó tanulásban, fejlődésben. Ennek rengeteg módja van, nagyon sokféleképpen fejleszthetjük magunkat. Járhatunk képzésre, konferenciára, lehet coachunk/mentorunk, olvashatunk könyveket, folyóiratokat.  Az eddig említetteknél mindig lehet valami kifogás. Lehet az, hogy drága, vagy épp nem elérhető. De magadra biztosan számíthatsz, mindig elérhető vagy magadnak és a legjobbat akarod magadnak és a saját életedet Te ismered a legjobban. Ezért hasznos a self coaching.

A self-coachingban is ugyanazon az úton kell végigmennünk, mint az egyéni coaching folyamatban a DIADAL modell mentén, azaz itt is van egy Diagnózis fázis, hogy hol vagyunk, kik is vagyunk mi, ezt követi az Iránykijelölési fázis, azaz mi is a célunk, hova szeretnénk eljutni. Ezt követi az Alternatívagyűjtési fázis, hiszen a célunkat nagyon sok úton elérhetjük. Majd Döntést kell hoznunk melyik utat is választjuk. Ezt követi a legnehezebb fázis, az Alkalmazás, amikor is ki kell lépnünk a komfortzónánkból és meg is kell tennünk azokat a lépéseket, amiket elterveztünk. Majd jön a Lezárás, amikor visszanézünk honnan indultunk, mit értünk el és megünnepeljük. Self-coachingban is működik ugyanez a folyamat.

A worskshop a résztvevőknek egy eszköztárat ad, amit saját magukon is kipróbálhatnak a helyszínen illetve elérhető 21 nyelven az alábbi linken: http://businesscoach.hu/en/self-coaching/

Komócsin Laura PCC

  • A SPARKLE SELF-COACHING GLOBAL CSR PROGRAM ötletgazdája és nagykövete 2014.-óta.
  • Az International Coach Federation magyar tagozatának alapító-elnöke (2008-2010).
  • Kollegájával, Benedek Nikolettával közösen alkották meg az első magyar coaching modellt, a DIADAL-t.
  • Számos nagyvállalat felsővezetőit coacholta sikerrel, mint például a PEPSI, Ericsson, Magyar Telekom, MOL, Telenor, TNT, ITSH, EGIS, AMEX, UPC stb.
  • 4 magyar és 2 angol nyelvű könyve jelent meg.
  • A Haszon Magazin 25 legfontosabb magyar nő listájára választotta 2010-ben.
  • 2011-ben az ELTE kutatása szerint a legismertebb hazai coach.
  • ICF Advisory Board tagja 2018.-óta

Aki az úton végig kísér:

 Komócsin Laura PCC

senior executive coach

 

 

 

Időpont: 2020. szeptember 23. (szerda) 9.00-12.00

Félnapos képzés díja:  29 500 Ft+áfa/fő

Azoknak a vezetőknek és HR szakembereknek, akik 2020-ban veszítették el az állásukat a résztvétel ingyenes.

Helyszín: Business Coach Kft. Iroda, Budapest, VI. ker., Városligeti fasor 32.

Self-Coaching jelentkezés