“Mi mélyen hiszünk benne,hogy egy fejlődési szemléletmódra alapuló kultúrármicrosofta van szükségünk.”Satya Nadella, Microsoft Vezérigazgatója

 

  • Bosszantja, hogy gyakran megoldások helyett kifogásokat hall?
  • Előfordul, hogy a visszajelzés során defenzív lesz a kollégája, és nem éri el a kívánt cél?
  • Szeretné, ha innovatívabb lenne a vállalata, de az emberek nehezen lépnek ki a komfort zónájukból?


Bevállaljuk vagy feladjuk?

Min múlik, hogy ki melyik irányba indul? Ezt kutatta az elmúlt évtizedekben Carol S. Dweck, a Stanford Egyetem pszichológus professzora. Azt fedezte fel, hogy nagy szerepet játszik benne, hogyan vélekednek magukról az emberek, a fejlődési, vagy a rögzült szemléletmód jellemzőbb-e rájuk.

Szemléletváltás – Growth Mindset workshopunkon azt fedezzük fel, hogyan tudjuk ezt vezetőként kiaknázni magunk, és vállalatunk hasznára.

A workshop során felfedezzük:hal

·         Miért nem elég a tehetség és a tudás a sikerhez?
·         Hogyan motiváljunk eredményesebben?
·         Lehetnek-e a dicséreteknek veszélyei?
·         Hogyan tűzzünk ki célokat, amik elősegítik fejlődésünket?
·         Miért innovatívabbak a fejlődési szemléletű vállalatok?
·         Hogyan tudjuk megváltoztatni a szemléletmódunkat?

Carol S. Dweck, amerikai pszichológus könyve átértékeli az intelligencia és a képességek szerepét, és segít új növekedési pályára állni olvasóit. Az ő munkájára is alapozva interaktív módon, valós példákon keresztül tapasztalhatjuk meg, hogyan ismerhetjük fel a különféle szemléletmódokat, és hogyan tudjuk elkerülni a ránk leselkedő csapdákat.

Felfedezzük, hogyan változtatható meg a szemléletmód!

Az egyéni fejlődés mellett komoly eredményeket érhetünk el a munkahelyeken is a fejlődési szemléletmód kialakításával. A Business Coach Kft. interaktív workshopja arra vállalkozik, hogy megmutassa, hogyan befolyásolja a szemléletmód a fejlődéshez való viszonyunkat életünk valamennyi területén.

Hiszünk abban, hogy programunk segít résztvevőinknek abban, hogy a különféle szemléletmódok felismerésével és megváltoztatásával sikeresebbé és elégedettebbé válhassanak, és ebben segíthetik munkatársaikat is.

Bincze Bea, business coach, mentor és tréner saját tapasztalatát ötvözte Carol S. Dweck könyvében ismertetett rendszerrel egy gyakorlatorientált fejlesztő programmá.

Hogy mindez ne múljon el nyomtalanul, legyen lehetőség „saját utánkövetésre”, a programon résztvevők útravalóként megkapják Carol S. Dweck magyarul megjelent könyvét.

 

Workshop díja: 60.000 Ft+áfa/fő, (ár tartalmazza Carol S. Dweck könyvét)

Nyitott workshop időpontja: 2019. november 11. (hétfő) 9:00-16:00 óra

Helyszín: Business Coach Kft. Iroda 1068 Budapest Városligeti fasor 32.

Szemléletváltás workshop jelentkezés