Kedves Felsővezető, kedves HR szakember!

Szeretettel meghívjuk Önt 2019. szeptember 12-én (csütörtökön), a 09:00 órakor kezdődő, felsővezetőknek és HR szakembereknek szóló, díjmentes üzleti reggelinkre, ahol hagyja, hogy áthassák a sokszor meghökkentő, ám tanulságos történetek és ismerkedjen meg a legfrissebb szakmai programjainkkal.

Számos érdekesség mellett az üzleti reggeli nyitóelőadása:

Buldózerek és Rongybabák? Vezetői viselkedések, szerepek az üzleti életben.

A vezetők viselkedése nagymértékben hozzájárul a fluktuációhoz – állapította meg a Harvard Egyetem friss kutatása, amely a munkaerő megtartás jó gyakorlatait vizsgálta. A 2500 válaszadó több mint 80 százaléka azt állította, hogy a közvetlen vezető viselkedése, attitűdje van a legnagyobb ráhatással arra, hogy egy munkatárs a vállalatnál marad-e vagy rövid úton távozik. A kollégák megtartása iránt elkötelezett vezetők elfogadók, párbeszédet kezdeményeznek, magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek, ezen belül is kiemelkedik az önismeretük és az önkontrolljuk.  A Business Coach Kft. 2019. szeptember 12-i üzleti reggelijén a kutatás további részletei mellett azt is megismerik az érdeklődők, milyen jó gyakorlatok és rossz példák vannak az üzleti életben, a vezetői létben. Márton-Koczó Ildikó, executive-, és team coach előadásában többek között arról is mesél, hogy a legtöbb vezető ott követi el a hibát, hogy buldózerként vagy rongybabaként viselkedik a más vezetőkkel vagy épp a csapatával való együttműködése során. Hogy ez pontosan mit jelent, azt konkrét eseteken keresztül ismerjük majd meg.

PROGRAM:

  • 08.30–09.00 Érkezés
  • 09.00–11.00
    Buldózerek és Rongybabák? Vezetők az üzleti életben.
    Leadership Trends
    Márton-Koczó Ildikó senior executive coach, tréner, team coach

Tudd meg mennyire vagy XXI. századi csúcsvezető! Kutatási eredmények prezentálása
XXI. századi Csúcsvezetői Szabadegyetem és az Executive Coach és Coaching szemléletű Vezetők bemutatása Komócsin Laura PCC senior executive coach

Bepillantás az őszi egynapos workshopokba

Helyszín:    hamarosan

Időpont:      2019. szeptember 12., csütörtök 09.00–13.00 óra között

Regisztráció: A rendezvény díjmentes, de az online regisztráció szükséges.

(A résztvevők száma limitált, ezért kérjük, regisztráljon mihamarabb.)

Szakmai kérdéseire örömmel válaszol Komócsin Laura személyesen vagy e-mailben az alábbi elérhetőségeken: Komócsin Laura +36-20-335-3769, e-mail: laura.komocsin@businesscoach.hu . Operatív kérésekkel kapcsolatosan kérjük keresse irodavezetőnket, Czinege Máriát, az alábbi elérhetőségeken: +36-70-613-18-90, info@businesscoach.hu.

Szeretettel várjuk Önt! Business Coach Kft. csapata

Programnaptár