Versenyszféra&Versenysport Jelentkezés

Versenyszféra & versenysport

Mit tanulhatunk az elitsporttól? workshop

Kenyeres András workshopja – business coach, tréner, a Magyar férfi vízilabda-válogatott mentál- és kommunikációs tanácsadója, a Metropolitan Egyetem oktatója, a Győztes gondolkodás c. könyv szerzője.

Párhuzamok az elit sport világa és az üzleti szféra között, a Magyar férfi vízilabda válogatott és egyéb elit sportpéldákon keresztül első kézből.

A tréning során az elit sportban, illetve a Magyar férfi vízilabda-válogatottnál alkalmazott módszerek és tapasztalatok segítségével a következő gyakorlati témákról ejtünk szót: fókuszálás, nyomás alatti teljesítés, önbizalom-építés, önmotiváció és csapatmozgósítás, vezetési szellem, bevonás, kommunikáció, változás-menedzsment, megfelelő feedback-kultúra kialakítása, hibakezelés és attitűdváltás lehetőségei. Áttekintjük az elitsport, illetve és az versenyszféra párhuzamait, illetve a versenysportban használatos megoldási módszereket és gyakorlatokat.

A képzés célja, hogy könnyed, jó hangulatban, izgalmas történeteken és gyakorlatokon keresztül motiváljuk, elgondolkodtassuk, tettekre késztessük a résztvevőket. A válogatottunk gyakorlati példái, a tapasztalatok szerint, határozottan támogatják a fejlődési folyamatokat, az érzelmi kötődések hathatós segítségével (a történeteken keresztel egy kicsit maga a hallgató is átéli az eseményeket) újfajta, nyitottabb megközelítés mozgósítható.

A tréning elméleti alapját Kenyeres András Győztes gondolkodás c. könyve képezi (HVG könyvek).

  • Képzés ára: 60.000 Ft+áfa/fő/modul
  • Időpont: 2019. december 16. (hétfő), 9.00 – 16.00 óráig
  • Helyszín: Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest, Városligeti fasor 32.

Amennyiben kérdésed van, írj nekünk bizalommal az info@businesscoach.hu  e-mail címre.

Versenyszféra&Versenysport Jelentkezés

Kenyeres András szakmai rövid bemutatkozása:

„Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen végeztem természettudományi karokon. A kutatói pálya után multinacionális üzleti környezetben dolgoztam 13 éven át, ennek jó részét vezetőként. A multinacionális vállalati karrierem után megalapítottam önálló tanácsadó cégemet, melyben olyan szervezeteket, illetve egyéneket mentorálok, coacholok, támogatok, akik tenni szeretnének hatékonyságuk növelésének érdekében, dolgozni azon, hogy sikeresen teljesíthessék az önmaguk elé kijelölt céljaikat, hogy az egyének kiteljesedhessenek karrierjükben, illetve magánéletükben egyaránt. A Budapesti Metropolitan Egyetem oktatója vagyok, illetve 2017 januárjától a Magyar férfi vízilabda-válogatott mentáltrénere és kommunikációs tanácsadójaként is dolgozom. Saját podcast műsoromat vezetem Igenek és nemek címmel. 2019. szeptemberében jelent meg első könyvem a HVG Könyvek gondozásában Győztes gondolkodás címmel.”

Programnaptár