Jelentkezés
A legutóbb részt vettem a Business Coach Kft. által szervezett “Vezetés 2021” tréning online változatán, amit mindenkinek szívből ajánlok. Márton-Koczó Ildikó nagyon friss, jó minőségű elméleti háttéranyaggal készült, maga a tréning pedig interaktív tudott maradni az online térben is. Most sokkal tisztábban látom, hogy a rengeteg lehetséges megoldás közül mik azok az eszközök, amelyek leginkább beválnak ebben a rendkívüli helyzetben. Klassz volt különböző iparágakból jövő vezetőkkel tapasztalatot cserélni, és nagyon jól esett végre egy kis “networking”!
Adler Péter, Vodafone Group
„A Vezetés2021 aktualitása megfogott. Nagyon jól reflektál a jelenlegi pandémiás helyzetre és az előadáson résztvevők között tovább erősödött a kapcsolati háló. Jól tudtunk egymáshoz kötődni és ezáltal kiváló példák is elhangzottak mindhárom területre, amit az előadás során körbejártunk – Reziliencia fejlesztése, Korlátozó hiedelmek, Bizonytalanság csökkentése. És a legfontosabb, hogy ezek a példák jórészt azonnal implementálhatók, így például azonnal be is vettem őket a soron következő tárgyalásaimon (MAD model, a sztorik). A megközelítési célokkal kapcsolatos rész pedig kiválóan illeszkedett az örök pozitív hozzáállásomhoz. Egy újabb model ami “nekem” készült, mert a pozitívumokra fókuszál mint én, annak ellenére, hogy sokszor felerősített veszteségek vesznek körül. Köszönöm még egyszer a lehetőséget!”
Kovács Ernő, Exxonmobil

Workshop felső-, és középvezetőknek, a HR terület kompetens szakemberei számára!

A koronavírus járvány átszabta a mindennapjainkat, újratervezés zajlik az üzletben, a munkahelyeken, a korábbi célok finomhangolása is folyamatban van. Az üzleti megfigyelések, trendek, kutatások is módosultak, így vakmerő húzás lenne most arról beszélni, mi lesz 5 év múlva… A COVID 19 egy olyan világkrízis lett, amely miatt öt évvel ezelőtt indított programunk most nem előre néz, hanem a jelenre fókuszálva ad praktikus módszereket a vezetőknek.   

A képzés során a jelennel és a közeli jövővel foglalkozunk. Ránézünk a pandémiás helyzet okozta változásokra, azokra a vezetői kompetenciákra, amelyek egy ilyen helyzet kezeléséhez és az újraindításhoz, valamint egy szervezet, egy csapat rugalmasságához szükségesek. Kitérünk arra is, mit lehet kezdeni a bennünk és a munkatársakban lévő bizonytalansággal és egyáltalán, hogyan lehet a válságban jól irányítani. A résztvevők egy 20 lépéses cselekvési tervet is kapnak a program részeként.

Felkészülni, rajt, az elkötelezett, okos vezetők a tegnap tapasztalatait szintetizálva, már ma készülnek a jövőre!

Aki a jövőbe vezet minket: 


Márton-Koczó Ildikó MCC

senior executive coach, tréner, team coach

 

 

Workshop új időpontja: 2021. január 22. (péntek) 1 nap, 9.00-15.00

Helyszín: ZOOM platformon, online

Workshop díja : 49.000 Ft+áfa/fő

Jelentkezés

Bővebb információ: ildiko.koczo@businesscoach.hu

Várunk szeretettel!