Vállalatra szabott ajánlatot kérek:

Ajánlatot kérek!

Interjú Bincze Beával ACC a TED Akadmiáról, nyilvános előadásokról, felkészülések kulisszatitkairól:

INterjú Bincze Beával ACC

TED beszéd? Beszéljünk róla!

Sok ismerősöm kérdezi meg:
„Bea, szerinted érdemes TED* beszédet tartani? Ez jó márkaépítés?”
Igen, nyilván segít az ismertség kialakításában, de nem ez a lényege. Akkor érdemes TEDx** beszédet tartani, ha van olyan ötleted, olyan üzeneted, ami releváns a hallgatóknak, amit hazavihetnek, és saját környezetükben is használni tudnak.
És itt nagyon sokan elszomorodnak. A jó hír az, hogy nem kell Nobel díjas kutatónak, világhírű művésznek vagy milliárdos üzletembernek lenni ahhoz, hogy mások számára izgalmas és hasznos ötleted legyen.

FOLYTATÁS

A HATÁSOS ÜZLETI PREZENTÁCIÓK TITKAI

Adj elő úgy, mint a TED-en!
Interaktív workshop

Szeretnél olyan előadásokat tartani, ami segíti vállalatodat vagy karrieredet? Amivel el tudod adni termékeidet, szolgáltatásaidat, vagy inspirálni tudod a kollégáidat?

Ugyanazok a módszerek, amikkel emlékezetessé teszik a előadásukat a TED előadók, eredményesen alkalmazhatók a munkahelyen és az élet többi területén is.

A workshop során felfedezzük:

 • Mitől lesz ütős egy előadás?
 • Hogyan tudod megragadni és megtartani a hallgatóság figyelmét?
 • Hogyan tudod hatékonyan eljuttatni üzenetedet a hallgatókhoz?
 • Mi segíti a magabiztos színpadi jelenlétet?
 • Hogyan csökkenthető a lámpaláz?
 • Mik a sikeres szemléltetés titkai?

Résztvevőink gyakorlatban kipróbálhatják az eszközöket, és már másnaptól tudják alkalmazni is az új tapasztalataikat.

Carmine Gallo amerikai újságíró és kommunikációs tréner könyve bemutatja, mik jellemzők a legnépszerűbb TED beszédekre, és az évezredes tapasztalatokat, és a tudomány legfrissebb felfedezéseit egyaránt bemutatja. Tanácsai segítségével a megfelelő formába önthetjük mondanivalónkat, képesek leszünk észérvekkel, és érzelmekkel is hatni a közönségünkre.

Az ő munkájára is alapozva interaktív módon, valós példákon keresztül tapasztalhatjuk meg, hogyan készíthetünk lebilincselő és emlékezetes prezentációkat. Ezen eszközök használatával és rendszeres gyakorlással mindnyájan sikeres előadókká válhatunk.

A Business Coach Kft. interaktív workshopja arra vállalkozik, hogy végigvezet azon az úton, ahogy a beszéd témájából egy lebilincselő előadás születik.


Bincze Bea ACC
, executive coach, beszéd coach, mentor és tréner

a TEDxBudapest és a TEDxYouth konferenciák felkészítőjeként szerzett személyes tapasztalatát ötvözte Carmine Gallo könyvében ismertetett rendszerrel egy gyakorlatorientált fejlesztő programmá.

Hiszünk abban, hogy programunk segít résztvevőinknek abban, hogy a megismert prezentációs technikák segítségévek sikeresebbé és elégedettebbé válhatnak, és ebben segíthetik munkatársaikat is.

Vállalatra szabott ajánlatot kérek:

Ajánlatot kérek!

Bővebb információ: bea.bincze@businesscoach.hu e-mail címen.

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés.

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés.  Ajánljuk mindazoknak, akik a coachok nemes hivatását szeretnék választani és egy nemzetközi akkreditáció útjára kívánnak lépni, vagy azoknak, akik coach készségeiket szeretnék fejleszteni akár magánemberként, akár vezetőként, akár HR területen dolgozó munkatársként.

Tovább >>

XXI. Csúcsvezetői Akadémia

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. Századi Csúcsvezetői Akadémia

A csúcson mindig van hely, de annyi sosincs, hogy le is lehessen ülni…Versenyképes tudás és networking! Kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozat, limitált létszámmal, azoknak akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy egy újabb lépcsőt meg tudnak „ugrani”. 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.

Miért válasszon minket

   • 10 coach, 200 ügyfél és több mint 5000 órányi tapasztalat
   • Munkatársaink nemzetközileg elismert szaktekintélyek
   • Tökéletes, ügyfélközpontú kiszolgálás

Rólunk mondták

„Ezek a dolgok nemcsak ügyfélként voltak számomra hasznosak, hanem coaching-szemléletű, gyakorló vezetőként is hasznosítani tudom őket”
Markhot Attila, Section menedzser, Ericsson
„Laura nagyszerű coach és mentor, egy meghatározó személyiség, a cége pedig meghatározó szereplő a magyar coaching, mentoring és tréningpiacon.”
Sávainé Ábel Anita, Képzés-fejlesztési igazgató, K&H Bank
„Az üléseink alatt úgy éreztem, hogy folyamatosan haladunk, ráadásul olyan eszközöket adott a kezembe, amelyekhez visszanyúlva újra és újra meg tudom oldani a hasonló helyzeteket.”
Kiss Enikő Györgyi, HR üzletfejlesztési vezető, IBM
“Szkeptikusoknak üzenem: Működik!”
Kevi Zoltán, Üzletág igazgató, Erste Bank
“Ezúton is köszönöm a számomra igen hasznos közös munkát!”
Mázsár Péter, Kereskedelmi igazgató, Egis
“A coaching olyan volt számomra, mint ateistának a templom, aztán mégis “hívő” lettem.”
Bajor Tamás, Inter-Európa Bank
“A coachom segített abban, hogy mint vezető, erősségeimet jobban kihasználjam, és beosztott kollégáim erényeit is jobban felszínre hozzam.”
Rowlands Teréz, Területi igazgató, Tesco
“A coachomban nagyon kedvelem a finom őszinteségét, mellyel nem engedi, hogy elegánsan elslisszoljunk a probléma mellett, nagy tapintattal vezet rá a szembesülés útjára.”
Nagy Andrea, Igazgató, Magyar Telekom
“A Business Coach kft segítségével vezetői eszköztárunk tovább fejlődött, megtanultuk, hogyan merjük kiengedni a kezünkből a gyeplőt, hogyan tudjuk inspirálni a csapatot.”
Sekerka Orsolya, Fejlesztési igazgató, Telenor
A Business Coach kft összes “megmozdulására” azt tudnánk legkifejezőbben mondani, hogy minőségi, igényes és hiteles.
Jakobsen Petra, HR igazgató, Bonafarm
“Csak ajánlani tudom!”
Bolyó Gábor, Főosztályvezető, Provident
“A Business Coach Kft coachai mind nagyon gyakorlatiasak és nagy üzleti tapasztalattal rendelkeznek.”
Kolos Gábor, Kereskedelmi és marketing igazgató, Prímagáz