Résztvevőink mondták

XXI. sz. CSúcsvezetői Szabadegyetem Jelentkezés
VIDEÓK
Mindenek előtt szeretném kifejezni hálámat az egész csapat irányába, akik részt vettek a XXI. századi Csúcsvezetői Szabadegyetem létrehozásában.
Rendkívül inspiráló számomra. Nagyon sok új dologgal találkozom itt, de a már régóta ismert és alkalmazott vezetői módszereimet is lehetőségem van újragondolni az egyes találkozókon hallottak alapján.
Magabiztosan kijelenthetem, hogy bőségesen megtérül(t) számomra a megfizetett részvételi díj.
Bagossy Tamás, Webeye ex-ügyvezető XXI. századi Csúcsvezetői Szabadegyetem résztvevő

XXI. Századi Csúcsvezetői Szabadegyetem

A XXI. századi Csúcsvezetői Szabadegyetem exkluzív, kizárólag jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek szóló képzéssorozat, limitált létszámmal, azoknak akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy egy újabb lépcsőt meg tudnak „ugrani”.

Az akadémia ajtaján belépők inspiráló szellemi közegben  – más-más iparágból érkező, mégis szellemiségében hasonló “kollégák” körében – gyakorlatias képzési napok során ismerkedhetnek meg a vezetői társadalmat érintő trendekkel, unikális témákkal.

A XXI. Századi Csúcsvezetői Szabadegyetem következő évfolyama 2019. október  3-án (csütörtökön ) indul.

 • Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat
 • Időtartam: 10+2 nap,  9.00-16.00
 • Időzítés: 2019. október  3. – 2020. április 2. (csütörtökönként), kétheti rendszerességgel
 • Képzési napok:  2019. október 3., 2019. október 17., 2019. november 7., 2019. november 21., 2019. december 5., 2020. január 9., 2020. január 23., 2020. február 6., 2020. február 20., 2020. március 5., 2020. március 19., 2020. április 2.
 • Helyszín: Budapest belváros
 • Képzési nyelv: magyar
 • Képzés díja: 1.198.000 Ft+áfa

XXI. sz. CSúcsvezetői Szabadegyetem Jelentkezés

A tréningnapok felépítése:

 • 9.00 – 10.00 Mindegyik napot egy közismert szaktekintély indítja (előadás)
 • 10.00 – 10.30 Q&A,
 • 11.00 – 16.00  Témában jártas tréner ráépíti a témára a nap hátralevő részét (gyakorlati alkalmazás)

Képzés előnyei:

 • exkluzív előadók,
 • XXI. századi legmodernebb, naprakész vezetői ismeretek,
 • gyakorlatorientáltság,
 • műhelymunkák (őszintén megosztva a tapasztalatot, tanulságokat )
 • networking, párbeszéd lehetősége

Kérdéseire örömmel válaszol a képzés vezetője

Komócsin Laura PCC

laura.komocsin@businesscoach.hu e-mail címen,

vagy telefonon: + 36 20 33 53 769.

 


RÉSZLETES PROGRAM

Vendégelőadó:

Dr. Almási Kitti

klinikai pszichológus

 

 

 

Témavezető tréner:

Vásárhelyi Judit ACC

senior executive coach, supervisor

 

 

 

Különböző mértékben ugyan, de mindannyian kíváncsiak vagyunk önmagunkra. A minőségi vezetői léthez ez a kíváncsiság és annak kielégítése elengedhetetlen, hiszen a vezető saját személyiségével dolgozik, belső mozgatórugóit, a megélt és az elszenvedett változásokat és annak személyiségformáló hatásait figyelnie, észlelnie kell önmagán. Önismeret nélkül, fejlesztendő területeink elfogadása nélkül megrekedünk. Egy cég, egy csapat teljesítményének hatékonyságát erősen csökkenti, ha olyan szakember is tartozik a csapatba, aki nem tud teljes erejével részt venni saját szervezeti egységének munkafolyamataiban, akin érződik, hogy olyan problémákkal küzd, amely redukálja saját teljesítményét és ezzel kihat a csapat többi tagjaira, azok teljesítményére is. Ahhoz, hogy egy vezető ilyen vagy hasonló problémákkal megküzdjön, kell  hogy ismerje kollégáját, át kell hogy segítse őt ezeken a helyzeteken,  emberismeretre, és önismeretre is szüksége van. Az akadémia nyitóalkalmán nemcsak a téma legújabb trendjeiről és módszereiről esik szó, hanem személyiségteszteket is kipróbálhatnak a résztvevők.

Vendégelőadó: 

Dr. Beck György 

Vodafone Magyarország Zrt. elnöke

 

 

V

Témavezető tréner:

Szertics Gergely

mesterséges intelligencia bevezetési tanácsadó

 

 

Fókuszban:

Digitalizáció, ipar 4.0, blockchain, IoT, mesterséges intelligencia… olyan buzzword-ök, amikről már nehéz eldönteni, hogy mi belőlük a tartalom és mi a hozzá fújt divat. Mindenki tudja, hogy valószínűleg szükség van rájuk, de akkora a zaj körülöttük, hogy nehéz elhelyezni, hogy mit tudnak valójában.

A kurzuson a mesterséges intelligenciát és a hozzá kapcsolódó adatvezérelt szervezeti kultúra építését vesszük közelebbről szemügyre.

Áttekintjük, hogy mi a könnyedén elérhető technológia, mi az, ami még mindig csak legfeljebb kutatásokban van és hogy lehetnek ezek az új fajta intelligenciák a mi természetes intelligenciánk segítségére. Egy olyan jövő felé megyünk, ahol azok, akik használják a technológiát kiszorítják azokat, akik nem, azok akik képesek felépíteni egy adatvezérelt szervezetet kiszorítják azokat, akik csak az emberek intuícióira építenek. A kulcs az ember-gép együttműködésben és a kölcsönös megértében lesz.

Az alkalom célja, hogy beszélgetni tudjunk róla, hogy ki hol tart a saját adatvezéreltségi és technológiahasználati útján, megosszunk jó gyakorlatokat, azonosítsunk olyan lehetőségeket a konkrét esetekben, ami hatékonyság növekedést, új értékesítési lehetőségeket, vagy akár felforgató (disruptive) üzleti potenciált jelenthet.

Közelebbről:

Szterics Gergely mesterséges intelligencia fejlesztő startupot vezetett 6 évig. Most cégeknek segít eligazodni abban, hogy hol tart ez a technológia. Segít beazonosítani a használati potenciálokat, kiválasztani a megfelelő technológiát és bevezetni a szervezetbe a projektet. Emellett képzéseket, előadásokat tart, ahol saját fejlesztési tapasztalatait és az általuk kínált termékek nagyvállati tapasztalatait integrálja szervezetfejlesztési tudásával, hogy minél könnyebb legyen megérteni nekünk, természetes intelligenciával rendelkező embereknek, hogy milyen lesz együttműködni mesterséges intelligenciával rendelkező entitásokkal.

Vendégelőadó:

Zséda (Zsédenyi Adrienn)

többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas magyar énekesnő

 

Témavezető tréner:

Márton-Koczó Ildikó,

senior executive coach, tréner, menedzsment szakíró

 

Egy kudarc után visszatérni a mindennapok egyensúlyához, egy komoly válsághelyzetet lehetőséggé alakítani, egy rossz döntés után is talpon maradni és haladni – ezek mind olyan helyzetek, amikor a reziliencia eszköztárunkra szükség van.

A reziliencia, vagyis a rugalmas ellenállóképesség teszi lehetővé, hogy egy-egy feszült helyzet után visszatérjünk az eredeti lelkiállapotba, a hullámvölgyeket kezelni tudjuk. Reziliencia eszköztára mindenkinek van, kérdés, hogy tudjuk-e ezt tudatosan használni, bővíteni. A képzés során a résztvevők megismerik, hogyan tudjuk megőrizni a belső stabilitásunkat a folyamatos változások közepette, úgy, hogy ne ellenálljunk azoknak, hanem adaptívan megküzdjünk velük, építsenek és ne romboljanak minket.

A vezetők sokszor nehezen birkóznak meg a mindennapok teljesítménykényszerével és az időnyomással, így az egyéni energiaháztartásunkért, a mentális immunrendszerünk működéséért tudatosan kell felelősséget vállalnunk. A megbirkózási képesség fejlesztéséhez, avagy a pozitív pszichológia mindennapokban történő használatához 25 eszközt ismernek meg.

Témavezjakobsen_petraető trénerek:

Jakobsen Petra

Bonafarm csoport Ex HR igazgató

 

debreczeni_eszter

Debreczeni Eszter

tanácsadó, executive coach

Ex Microsoft Regionális HR vezető

 

1.Karrier általában – a karrier alaptényezői:

 • Performance / Image / Exposure modell
 • Marshall Goldsmith (mik a legfőbb akadályozó tényezők)
 • Networking (belső vállalati és külső) és tudatos kapcsolatépítés
 • Önismeret (értékek mentén is akár)

2.Karrier multinacionális cégeknél

 • vállalati vs nemzeti kultúra
 • a kulturális különbségek alapkövei2.A nemzetközi karrier
 • Saját nemzetközi karrier tapasztalatok megosztása
 • Dilemmák és nehézségek egy nemzetközi karrier során
  – átmeneti vagy végleges – hazatérés vagy sem,
  – társ, párhuzamos karrier mozgások
  – gyerekek és családi támogatás, segítők használata
  – értékváltások vagy érték tisztulás
  – költözés vagy ingázás

3.Executive board szintű karrier

 • Mi kell egy magasabb szintű karrierhez?
 • Leader vs manager Hogyan szelektálnak a nagyobb multik – hogyan kerülhetünk az executive szintre?

Vendégelőadó:

Zsoldos Imre

Celanese Magyarország, pénzügyi igazgató

Mentor Oscar győztes 2017 (szervezeti kategória)

V

Témavezető tréner:

Komócsin Laura PCC 

senior executive coach,

Mentor Oscar zsűri elnök

A XXI. században egyre fontosabb szerepe van a sikerben, hogy a formális képzéseken kívül, a tehetséges kollégákat tovább támogassuk mentoringgal. A 2013. évi Magyarországi Mentor Kutatás eredményei alapján a megkérdezettek 97%-a nyilatkozta, hogy a a mentoringra fordított idő, energia befektetés megérte a szervezetnek, a vállalatnak és 95% pedig azt, hogy megérte magának a mentornak is. Hogyan támogassuk a kiemelt tehetségeket úgy, hogy megérje a befektetés és ne hagyják el képzetten a céget, hogyan vezessünk coaching szemléletben úgy, hogy közben ne döntésképtelennek, hanem felhatlmazó- bevonó vezetőként tekintsenek ránk a kollégáink, milyen tippek-trükkök vannak a mentoringban és coaching szemléletű vezetésben? – ezeket a kérdéseket járja körbe ez a képzési nap.

Vendégelőadó:

Szily Nóra

újságíró, executive coach

 

V

Témavezető tréner:

Vásárhelyi Judit ACC

senior executive coach, supervisor

 

 

 

A XXI. században egyre fontosabb szerepe van a sikerben, hogy a formális képzéseken kívül, a tehetséges kollégákat tovább támogassuk mentoringgal. A 2013. évi Magyarországi Mentor Kutatás eredményei alapján a megkérdezettek 97%-a nyilatkozta, hogy a a mentoringra fordított idő, energia befektetés megérte a szervezetnek, a vállalatnak és 95% pedig azt, hogy megérte magának a mentornak is. Hogyan támogassuk a kiemelt tehetségeket úgy, hogy megérje a befektetés és ne hagyják el képzetten a céget, hogyan vezessünk coaching szemléletben úgy, hogy közben ne döntésképtelennek, hanem felhatlmazó- bevonó vezetőként tekintsenek ránk a kollégáink, milyen tippek-trükkök vannak a mentoringban és coaching szemléletű vezetésben? – ezeket a kérdéseket járja körbe ez a képzési nap.

Előadó:

Pál Feri atya

 

 

 


Témavezető tréner:

Vásárhelyi Judit ACC

senior executive coach, supervisor

v

V

A XXI. században egyre fontosabb szerepe van a sikerben, hogy a formális képzéseken kívül, a tehetséges kollégákat tovább támogassuk mentoringgal. A 2013. évi Magyarországi Mentor Kutatás eredményei alapján a megkérdezettek 97%-a nyilatkozta, hogy a a mentoringra fordított idő, energia befektetés megérte a szervezetnek, a vállalatnak és 95% pedig azt, hogy megérte magának a mentornak is. Hogyan támogassuk a kiemelt tehetségeket úgy, hogy megérje a befektetés és ne hagyják el képzetten a céget, hogyan vezessünk coaching szemléletben úgy, hogy közben ne döntésképtelennek, hanem felhatlmazó- bevonó vezetőként tekintsenek ránk a kollégáink, milyen tippek-trükkök vannak a mentoringban és coaching szemléletű vezetésben? – ezeket a kérdéseket járja körbe ez a képzési nap.


Témavezető tréner:

UJ Anikó

executive coach, vezetési tanácsadó

 

Sokan elérik azt a pontot, hogy a fiatalon megfogalmazott karriercéljaikat még a 25. érettségi találkozójuk előtt elérik. Ilyenkor körbenéznek: most akkor hogyan tovább? Már nem szükséges sem a nagyobb autó, sem a névjegykártyán a hangzatosabb pozíció, de akkor mi legyen a következő? Ezt a témát járja körbe és ad elgondolkodtató inputokat egy különleges élmény keretében a sokakat hasonló dilemmában coachként támogató Uj Anikó.

Vendégelőadó:

Gálvölgyi János

színművész

 

 

Témavezető tréner:

Márton-Koczó Ildikó,

senior executive coach, tréner, menedzsment szakíró

V

 Milyen tényezőktől függ az együttműködés, hogyan tudjuk tudatosítani a gátló tényezőket? Valóban elég a megfelelő embert a megfelelő helyre koncepció – vagy más is szükséges? A tiszta és érthető célok, az elkötelezettség, az egészséges fegyelem, a konstruktív visszajelzések, a megoldásorientált gondolkodásmód elősegíti a győzelmet, s ezt fejben professzionálisan tudjuk is, de hogyan vigyük ezt végbe a gyakorlatba? A nap végére mindenki közelebb jut saját sikerreceptjéhez, amellyel javíthat kapcsolatai, együttműködései minőségén.

Vendégelőadó: 

Cuba Gergő

(Red-Dot díjas tervezőgrafikus)

vv

V

Témavezető tréner:

dr. Tari Annamária

klinikai pszichológus, pszichoterapeuta

v

Milyen tényezőktől függ az együttműködés, hogyan tudjuk tudatosítani a gátló tényezőket? Valóban elég a megfelelő embert a megfelelő helyre koncepció – vagy más is szükséges? A tiszta és érthető célok, az elkötelezettség, az egészséges fegyelem, a konstruktív visszajelzések, a megoldásorientált gondolkodásmód elősegíti a győzelmet, s ezt fejben professzionálisan tudjuk is, de hogyan vigyük ezt végbe a gyakorlatba? A nap végére mindenki közelebb jut saját sikerreceptjéhez, amellyel javíthat kapcsolatai, együttműködései minőségén.

Témavezető tréner:

Mákos Nándor ACC

executive coach

v

Milyen tényezőktől függ az együttműködés, hogyan tudjuk tudatosítani a gátló tényezőket? Valóban elég a megfelelő embert a megfelelő helyre koncepció – vagy más is szükséges? A tiszta és érthető célok, az elkötelezettség, az egészséges fegyelem, a konstruktív visszajelzések, a megoldásorientált gondolkodásmód elősegíti a győzelmet, s ezt fejben professzionálisan tudjuk is, de hogyan vigyük ezt végbe a gyakorlatba? A nap végére mindenki közelebb jut saját sikerreceptjéhez, amellyel javíthat kapcsolatai, együttműködései minőségén.

Témavezető vendégelőadók:

??????????

Szalay Péter

(IBM Magyarország Ügyvezető igazgató)

 

 

 

 


Ságodi Attila

(KPMG Partner)

 

 

Milyen tényezőktől függ az együttműködés, hogyan tudjuk tudatosítani a gátló tényezőket? Valóban elég a megfelelő embert a megfelelő helyre koncepció – vagy más is szükséges? A tiszta és érthető célok, az elkötelezettség, az egészséges fegyelem, a konstruktív visszajelzések, a megoldásorientált gondolkodásmód elősegíti a győzelmet, s ezt fejben professzionálisan tudjuk is, de hogyan vigyük ezt végbe a gyakorlatba? A nap végére mindenki közelebb jut saját sikerreceptjéhez, amellyel javíthat kapcsolatai, együttműködései minőségén.

For an English version, please click HERE.

Az előadók 80%-a elfogadta a felkérést, a többiek felkérése folyamatban

A XXI. századi Csúcsvezetői Szabadegyetemen végzettek az alábbi cégek felsővezetői:

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés.

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés. Ajánljuk mindazoknak, akik a coachok nemes hivatását szeretnék választani és egy nemzetközi akkreditáció útjára kívánnak lépni, vagy azoknak, akik coach készségeiket szeretnék fejleszteni akár magánemberként, akár vezetőként, akár HR területen dolgozó munkatársként.

Tovább >>

Csúcsvezetői Szabadegyetem

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. Századi Csúcsvezetői Szabadegyetem

A csúcson mindig van hely, de annyi sosincs, hogy le is lehessen ülni…Versenyképes tudás és networking! Kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozat, limitált létszámmal, azoknak akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy egy újabb lépcsőt meg tudnak „ugrani”. 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.

Miért válasszon minket

   • 12 coach, 200 ügyfél és több mint 15 000 órányi tapasztalat
   • Munkatársaink nemzetközileg elismert szaktekintélyek
   • Tökéletes, ügyfélközpontú kiszolgálás

Rólunk mondták

„Ezek a dolgok nemcsak ügyfélként voltak számomra hasznosak, hanem coaching-szemléletű, gyakorló vezetőként is hasznosítani tudom őket”
Markhot Attila, Section menedzser, Ericsson
„Laura nagyszerű coach és mentor, egy meghatározó személyiség, a cége pedig meghatározó szereplő a magyar coaching, mentoring és tréningpiacon.”
Sávainé Ábel Anita, Képzés-fejlesztési igazgató, K&H Bank
„Az üléseink alatt úgy éreztem, hogy folyamatosan haladunk, ráadásul olyan eszközöket adott a kezembe, amelyekhez visszanyúlva újra és újra meg tudom oldani a hasonló helyzeteket.”
Kiss Enikő Györgyi, HR üzletfejlesztési vezető, IBM
“Szkeptikusoknak üzenem: Működik!”
Kevi Zoltán, Üzletág igazgató, Erste Bank
“Ezúton is köszönöm a számomra igen hasznos közös munkát!”
Mázsár Péter, Kereskedelmi igazgató, Egis
“A coaching olyan volt számomra, mint ateistának a templom, aztán mégis “hívő” lettem.”
Bajor Tamás, Inter-Európa Bank
“A coachom segített abban, hogy mint vezető, erősségeimet jobban kihasználjam, és beosztott kollégáim erényeit is jobban felszínre hozzam.”
Rowlands Teréz, Területi igazgató, Tesco
“A coachomban nagyon kedvelem a finom őszinteségét, mellyel nem engedi, hogy elegánsan elslisszoljunk a probléma mellett, nagy tapintattal vezet rá a szembesülés útjára.”
Nagy Andrea, Igazgató, Magyar Telekom
“A Business Coach kft segítségével vezetői eszköztárunk tovább fejlődött, megtanultuk, hogyan merjük kiengedni a kezünkből a gyeplőt, hogyan tudjuk inspirálni a csapatot.”
Sekerka Orsolya, Fejlesztési igazgató, Telenor
A Business Coach kft összes “megmozdulására” azt tudnánk legkifejezőbben mondani, hogy minőségi, igényes és hiteles.
Jakobsen Petra, HR igazgató, Bonafarm
“Csak ajánlani tudom!”
Bolyó Gábor, Főosztályvezető, Provident
“A Business Coach Kft coachai mind nagyon gyakorlatiasak és nagy üzleti tapasztalattal rendelkeznek.”
Kolos Gábor, Kereskedelmi és marketing igazgató, Prímagáz