Regisztráció

Visszajelzés és teljesítménymenedzsment a homeofficeban és azon túl 

Félnapos workshop

Pozitív visszajelzést adni és kapni is egyformán jó, és ezen a nehezített körülmények sem változtatnak. Ugyanakkor a nehezített körülmények, úgy mint a járványhelyzet, a
stresszhelyzetek és a home office miatti fizikai távolság nagyobb odafigyelést és több tudatosság igényelnek a vezetők és kollégák részéről.
Ha részben home officeban vannak a munkatársak vagy már lassan elkezdenek visszaterni a munkahelyükre, érdemes erőforrások szemlélettel és megoldásfókusszal visszajelzést adni nekik és megerősíteni őket.
A workshop során olyan szemléletet és eszközöket próbálunk ki, amelyeket online és offline, home officeban és a munkahelye egyaránt hatékonyan lehet alkalmazni visszacsatolás, megerősítésre, erőforrások feltárásra.

  • Workshop időpontja: 2020. július 6. (hétfő), 13:00-16.00
  • Részvételi díj: 29.500 Ft+Áfa
  • Helyszín: a résztvevő igényeihez igazítva vagy ONLINE ZOOM platformon vagy személyesen a Business Coach Kft. Irodájában (1068 Budapest, Városligeti fasor 32.). A preferált helyszínt a regisztrációkor kell megjelölni.
Regisztráció

Workshopot vezeti:

Szirtesi-Nagy Réka

Szirtesi-Nagy Réka coaching szemléletű tréningeket tart, élmény és tapasztalati tanulás alapú programokat valósít meg, egyéneket és csoportokat támogat elakadások feltérképezésében, saját megoldásaik megtalálásában, ötletgenerálásban.

Kérdéseiddel keresd Őt bizalommal: reka.nagy@businesscoach.hu