Ajánlatot kérek!

BELBIN®csapat szerepek felmérés és workshop

Szeretné, hogy jobban teljesítsen a csapata?

A Belbin-teszt segítségével felmérheti, kinek mik a legfőbb erősségei, hogyan tudják kiteljesíteni a bennük rejtőző lehetőségeket, ezáltal növelheti csapata teljesítményét.

Hozza ki a legtöbbet a csapatából a Belbin-teszt segítségével!

Hosszú évek kutatásai alapján Belbin kilenc különböző típusú viselkedést azonosított a csapatok működésében. Ezeket nevezzük csapat szerepeknek. Minden sikeres csapatban minden csapat szerep megjelent. Ez nem azt jelenti, hogy minden csapatnak kilenc tagúnak kell lennie, mert egy személy akár több csapat szerepet is tud képviselni .

A Belbin-teszt az egyes személyek viselkedéséről ad visszajelzést egyéni és csapat szinten. Az eredményekről szóló riport leírja, egy adott csapatban a tagok milyen csapat szerepeket preferálnak, mik ezeknek a legfőbb erősségei és gyengeségei.

A kilenc Belbin-féle csapat szerep 

A Belbin-féle csapat szerepekről további információ (angol nyelven) ITT

Belbin-workshop: csapatépítésre, együttműködés fejlesztésére

Akkreditált Belbin-trénerünk segítségével a legtöbbet hozhatja ki csapatából és a teszteredményekből: a fél vagy egynapos workshop keretében közösen dolgozzuk fel a Belbin-tesztek eredményét. A résztvevők megértik a Belbin-féle csapat szerepek modell részleteit és az egyéni riportokban foglalt információk logikáját, tanulságait. Ezek után kerül sor a csapat szintű eredmények bemutatására, a csapat egészéről kialakult kép értelmezésére és feldolgozására – mindez könnyed, mindenki számára érthető és azonnal hasznosítható formában.

Kérje részletes ajánlatunkat:

Uj Anikó ACC

Belbin-akkreditált tréner

aniko.uj@businesscoach.hu

Ajánlatot kérek!

Vállalati belső és vezetői coach képzés

2021. őszétől

Vállalati belső és vezetői coach képzés

Vállalati belső és vezetői coach (Corporate Internal and Executive Coach) kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

A képzéssel célunk, hogy a Corvinus és a Business Coach Kft. a szakmai tartalmat tekintve a igazán nívós coach képzést hozza létre nemcsak a hazai, de a régiós piacon is, és garancia legyen arra, hogy a képzésen részt vevők megbízható szakmai tudás birtokosai.

Tovább >>

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.
Ismerd meg még jobban a vezetés algoritmusát!
2021. október 7-től

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

Március és november között, kéthetente, 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

  • exkluzív előadóktól,
  • XXI. századi legmodernebb, naprakész vezetői ismeretek,
  • gyakorlatorientáltan,
  • networking, párbeszéd lehetősége

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>