Team és group coaching tanfolyam JELENTKEZÉS
Részletes tematika 2019. év
PROGRAMNAPTÁR

DIADAL Team és group coaching tanfolyam

Végzett coach vagy? Fejleszd magad, hogy csapatokkal is hatékonyan dolgozz!

Jó hírünk van!

A Business Coach Kft. 72 órás, gyakorlatorientált és professzionális tudást átadó

DIADAL Team és group coach képzésének következő évfolyama

2020. szeptember 18-tól indul, péntekenként.

A team coaching általában egyazon szervezetben, területen dolgozó vezetők vagy vezető és munkatársai között zajló kiscsoportos fejlesztés. A group coaching a szervezet különböző területein dolgozó vezetők vagy munkatársak közös fejlesztése. Ahogy a coaching általában, a team és a group coaching is cél- és eredményorientált folyamat. A fejlesztés során valós szervezeti, stratégiai, teljesítmény-kihívások megoldása, kérdések megválaszolása, problémák feloldása a cél. A közös tanulás épít egymás meghallgatására, az egyéni bölcsességekre, a networkingre, a kohézióra, az érzelmek és gondolatok szabad áramlására. A résztvevők érzelmi, kapcsolati és megoldás síkon is rálátnak az aktuális helyzetekre, kérdésekre, kihívásokra.

A team és group coach az eredmény érdekében többféle módszertant és azok ötvözetét is alkalmazhatja. Így többek között a klasszikus kérdezéstechnikát, a pozitív pszichológia, a laterális gondolkodásmód és a különböző coaching irányzatok eszköztárát is. A lényeg, hogy fenntartsa a csapat motivációját arra vonatkozóan, hogy megoldást találjanak a kihívásaikra, növeljék önmaguk hatékonyságát, s lehetőség szerint e közben erősödjön a résztvevők közötti együttműködés.

A csapat és csoport coaching – a problémától függően – lehet egy alkalmas közös élmény, vagy folyamatelvű fejlesztés, 3 vagy akár 12 alkalmas, sőt, akár egy éven túlnyúló. Időkerete 2-3 óra és 1 nap között alakulhat alkalmanként. A résztvevői létszám 3-10 fő között alakulhat.

Van a szolgáltatásra piaci kereslet. Egyre több vállalat dolgozik azon, hogy a vezetők és a csapatok munkáját, annak minőségét és hatékonyságát támogassa. Az úgynevezett Ridler-jelentés­* tapasztalatai alapján a szervezetek 76 százaléka úgy gondolja, hogy növelni kell a csapatok együttműködését és ehhez a team coachingot tartja a legjobb módszernek.

Komplex tudást kapsz.A képzés során széleskörű ismeretekre teszel szert, hogy eredményesen tudj csapatokkal és csoportokkal dolgozni. Nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is fejlesztjük az ismereteidet. Nézd meg a tematikát, hogy milyen komplex képzés, átfogó ismeretek segítik a fejlődésed. (link) A DIADAL Team és Group Coach képzésen 10 oktatótól tanulhatsz, ők az adott témán túlmenően személyes tapasztalataikkal is támogatják a fejlődésed, szívesen válaszolnak a kérdéseidre.

Folyamatelvű képzésen veszel részt.Lesz egy évfolyam-vezetőd, akitől bármikor kérdezhetsz a képzés során, az évfolyamtársakkal páros és minicsoportos munka zajlik majd a képzési alkalmakon túl is. A gyakorlatok tényleges csapatokkal és csoportokkal zajlanak, akiktől visszajelzést is kaptok. A személyes fejlődésedet önreflexív munkalapok támogatják.

Elismert végzettséget ad. Diadal Team és Group Coach végzettséget szerzel a 72 óra elvégzése után. Az oklevél névre szóló és regisztrálunk a végzett (team és group) coachaink között.

*A Ridler-jelentés kutatási programját a Ridler & Co vezeti. A londoni székhelyű vezetői coaching elemzésekkel foglalkozó cég a coaching használatának stratégiai trendjeit vizsgálja, kizárólag a vállalatok coaching gyakorlata és adatai alapján (nem a coaching szolgáltatók adatait veszi alapul).

A hamarosan induló DIADAL Team és Group Coach képzés:

 • 12 alkalom, 72 óra, ebből 12 óra gyakorlat
 • minőségi, széleskörű és korszerű ismeretek
 • tapasztalt oktatótól történő tapasztalati tanulás
 • valós terepen, mégis biztonságos környezetben történő munka
 • az önreflexív képességek minőségi fejlődése
 • új hivatás, elismert oklevél

Nézd meg a képzés részletes TEMATIKÁJÁT!

Végzett business és executive coachokat, akik szívesen dolgoznak csapatokkal.

 72 óra

 • Team és group coaching alapok
 • Csoportdinamika a gyakorlatban
 • (Team) Coaching etika haladóknak
 • Coaching eszközök használata a munka során
 • Team coaching megtérülése – ROI, érvek a team coaching mellett, illeszkedése a szervezetbe
 • Bizalom-, és kohéziónövelés a csapatban
 • Team coaching tapasztalatok Marshall Goldsmith alapján
  Őszi szünet
 • Team és group coaching modellek és típusok: DIADAL, Hackleton, CX-Ray, sales, stb.
 • 2×0,5 nap – gyakorlattal együtt! Tippek-trükkök a Team és group coaching folyamatokhoz  (gyakori kérdések, helyszín, szerződés, előkészítő munka, a team coach felkészülése, stb.  IDŐZÍTÉS: 13.00-16.30-ig gyakorlat és 17.00-20-15-ig képzés
 • Irányzatok a team és group coachingban II. High performance coaching
 • Elakadások és konfliktusok a csapatban
 • A team és group coaching folyamata a gyakorlatban
 • Improvizáció, innováció a team és group coaching gyakorlatában
 • Szimulációk, digitális megoldások és vizuális lehetőségek a team coachingban
 • Vizsga
  2020. szeptember-2020. december 12 óra önreflexiós munka, dolgozat formájában beadandó
  2020. november-2021. január 12 óra gyakorlat (ez 2×1 teljes napot jelent, figyelembe véve a group/team coachingban résztvevő szervezettel történt időpontegyeztetést)

Részletes tematika 2019. év

Vezető oktatóink:

különböző stílusú oktatók, több mint 15.000 óra coaching tapasztalattal, akik számos szakmai könyvet, publikációit tudhatnak maguk mögött.

Komócsin Laura PCC

Márton-Koczó Ildikó MCC

Lisztes Henriett ACC

Bincze Bea ACC

Uj Anikó

Juhász Erika

Prerna Sujan PCC

További tudnivalók

 • Képzés időtartama: 2020. szeptember 18.– 2021. január 22., péntek, 9.00–16.00

  Képzési napok: 2020. szeptember 18., 2020. szeptember 25., 2020. október 2., 2020. október 9., 2020. október 16., őszi szünet, 2020.november 13., 2020. november 20., 2020. november 27., 2020. december 4.,  téli szünet, 2021. január 08., 2021. január 15., 2021. január 22. Vizsganap

  Egyéb: 2020. szeptember-december: 12 óra önreflexiós munka, dolgozat formájában beadandó. 2020 november-2021. január: 12 óra gyakorlat

 • Képzés helyszíne: Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest, Városligeti fasor 32.
 • Képzés nyelve: magyar
 • Felvételi feltétel: legalább 60 órás coachképzés elvégzése
 • Részvételi díj: 520.000Ft+áfa/fő

  A díj tartalmazza: know howt, az egyes képzési napok anyagait, a gyakorlatokat, önreflexiós munkalapokat, a szupervizió költségeit, a kávészünetekben történő ellátást.

  Kedvezmény: DIADAL Coach képzésen (legalább 60 óra) végzett hallgatóknak: 470 000 Ft+áfa/fő

A képzésre online jelentkezési lap kitöltésével jelentkezhet.

Team és group coaching tanfolyam JELENTKEZÉS

A képzés szakmai vezetője, akinek felteheted a kérdéseidet:

 

Márton–Koczó Ildikó MCC,

executive coach, tréner

 ildiko.koczo@businesscoach.hu

Általános szabályok:
A programon személyesen lehet részt venni. A hallgatók max. 3 alkalommal hiányozhatnak a képzésről, ezekről az alkalmakról a képzési anyagot elektronikus formában megkapják, és skype-on egyeztethetnek az oktatóval. A képzésről történő hiányzás, az ismeretek pótlása a hallgató felelőssége.

A részvételi díjat megfizetni lehet készpénzzel vagy átutalással, számla ellenében, 15 napos fizetési határidővel, a Business Coach Kft. OTP Banknál vezetett 11705998-21279458 számú bankszámlájára. Részletfizetésre egyéni mérlegelés után van lehetőség. Ennek engedélyezése esetén max. három részletben fizetendő a részvételi díj, azzal a megkötéssel, hogy az utolsó részletet a záróvizsga előtt teljesíteni köteles a hallgató.

Visszalépési lehetőség és költségei:

 • 3 héttel a képzés megkezdése előtt: teljes pénzvisszafizetés
 • 2 héttel a képzés megkezdése előtt: 50% visszafizetése
 • 1 héttel a képzés megkezdése előtt 10% visszafizetése
 • 1 héten belül nem tudjuk elfogadni a lemondást, azonban lehetőség van arra, hogy a befizetett díj ellenében a következő a képzésen a hallgató részt vegyen.

Nem jogosult vizsgát tenni, egyúttal nem kap oklevelet, aki több, mint 3 alkalommal hiányzik a képzési napról, illetve aki a részvételi díjat legkésőbb a záróvizsga napjáig nem fizeti meg.

Vizsgára bocsátás feltételei:

 • képzési napokon való részvétel ( max. 3 alkalom hiányzás)
 • összes hangfelvétel leadása
 • képzési díj összegének kiegyenlítése
Ugrás a lap tetejére