A Budapesti Corvinus Egyetem és a Business Coach Kft. közös egyedülálló
Vállalati belső és vezetői coach képzése
magyarul legközelebb 2023 őszén indul!

Csak felsőfokon.
Minőség, szakmaiság, exkluzív gyakorlat szinergiája egy egyetemi coachképzésben.

Összegyúrtuk a legjobbakat, hogy még sokkal jobbat nyújthassunk neked: minőség, szakmaiság, alapos és mély tudás, exkluzív gyakorlat egy helyen.

Szeretnéd a meglévő coach képzettséged beszámíttatni, fenntarthatóvá tenni és egyetemi végzettséget szereznél? 

 • ICF PCC/MCC oktatók
 • Szervezetfejlesztési szaktekintélyek.
 • ICF által jóváhagyott 88,2 órás ACSTH program azon hallgatóknak, akik az extended programban is részt vesznek.
 • Maximálisan gyakorlatorientáltság, reflexív tanulás
 • Mester coachok élőben, munka közben
 • Akvárium coaching vállalati felsővezetőkkel
 • Bővített, széleskörű tematika

Coachként szeretnél dolgozni a jövőben?​

 • 12 éves coach képzési tapasztalat
 • 700 végzett coach
 • Marketing és értékesítéshez személyreszabott támogatás
 • Tapasztalatmegosztás
 • Mester coachok, élőben munka közben
 • Akvárium coaching vállalati felsővezetőkkel
 • Bővített, széleskörű tematika

A képlet magáért beszél:

Professzionális tartalom + Exkluzív gyakorlat = Kultúraváltó vállalati coachok!

A kétféléves képzés  megnevezése:

Vállalati belső és vezetői coach (Corporate Internal and Executive Coach)

Az oklevélben szereplő, szakirányú szakképzettség megnevezése:

vállalati és vezetői coach

További információt kérek

Bővített, széleskörű tematika! Ízelítő a  témakörökből:

A klasszikus coaching szakmai témák mellett:

•Action learning
•Team coaching
•Gestalt
•Pszichodramatikus eszközök

Részletes tematika

Felmentést szeretnél néhány témából?

Nézd meg, hogy miből kaphatsz.

Felmentések

Kik oktatnak a Budapesti Corvinus Egyetem és a Business Coach Kft közös Vállalati belső és vezetői coach képzésén?

Komócsin Laura MCC
Komócsin Laura MCC senior executive coach
A Business Coach Kft. Ügyvezetője, a DIADAL coaching modell kidolgozója, az ICF magyar tagozatának alapító elnöke.
2010-ben a Haszon magazin 25 legfontosabb magyar nő, majd 2013-ban az 50 magyar fiatal vállalkozói példakép listáján szerepelt., 2011-ben az ELTE kutatása szerint a legismertebb magyar coach.
A coachingról 6 könyvet írt, abból 2-t angolul.
2014-ben Globális self coaching CSR programot indított, aminek keretében eBookja 27 nyelvre van lefordítva.
12 éve tanít coaching alapismereteket és a könyvei alapját képező 150 coaching eszközt.
Juhász Erika PCC, ACTC
Juhász Erika PCC, ACTCbusiness és team coach, tréner
Szakmai pályafutásom nagy részét , 25+ évet a recruitment (fejvadászat, executive search, talent kutatás) területén töltöttem. Jelentős projekteket vezettem szinte minden iparágban, elsősorban közép- és felsővezetői pozíciókra, illetve szakértői feladatokra vonatkozóan. Több ezer állásinterjút vezettem, így nagy tapasztalattal rendelkezem a kérdezéstechnika területén. Jelenleg a Business Coach Kft. stratégiai partnere vagyok. Vezetőfejlesztőként kiemelten foglalkozom a szakmai identitás erősítésével, a szakmai életút narratívájának feltárásával, a karrier elakadások kezelésével. További fókusztémáim a változáskezelés, a vezetői kompetencia készlet (agilis szemlélet, VUCA mindset) és az érzelmi intelligencia fejlesztése. Munkámba hatékonyan építem be a fejlesztő biblio(irodalom)terápiás tapasztalatomat is. Vezetőfejlesztőként és oktatóként is szívügyem az emberekben lévő valós motivációk feltárása és az azokban rejlő lehetőségek tudatosítása.
Bincze Bea PCC
Bincze Bea PCC executive coach, beszédcoach, tréner
“Én nem tudok, és nem is akarok senkit megváltoztatni, de ha változni akar, hatékonyan tudom támogatni.”

Több mint 20 éves multinacionális felsővezetői tapasztalat profit és non-profitot szektorban
800+ coaching óra. 7+ éven át a Toastmasters International kommunikációs és vezetői készség fejlesztéssel foglalkozó szervezet egyik európai vezetője. A Szemléletváltás és a Szokjunk rá a coachingra című könyvek szakmai lektora. Egyéni és csoportos vezetőfejlesztőként kiemelt területei:
mentorcoaching, a vezetői és a kommunikációs készségek fejlesztése, fejlődési szemléletmód, változások kezelés, hatékony döntéshozatal. Solution focus teamcoachként az együttműködés fejlesztése és célok megvalósítása. TEDx, Forbes és szakmai konferenciák felkészítő beszédcoacha.

Lisztes Henriett PCC
Lisztes Henriett PCCsenior executive coach, tréner, vezetőfejlesztő
17 év multinacionális pénzügyi értékesítői tapasztalat (Citibank, Erste)
Credo: A fejlődés alapja a kihívás
Fókuszok: személyes hatékonyság fejlesztése, konfliktusos, nehéz helyzetek kezelése, vezetői önismeret fejlesztése (MBTI/GPOP), értékesítéssel, ügyfélkapcsolat-kezeléssel, kommunikációval és stresszes munkakörülményekkel kapcsolatos coachingtémák, shadow coaching tárgyalásokról és ügyfélkapcsolat-kezelési folyamatokról
Coacholt óraszám: 500+
2016 óta oktat a DIADAL coach képzésen
Forgách Géza ACC
Forgách Géza ACCexecutive coach, pszichológus, tréner
Géza az elmúlt 15 évben ügyfélkapcsolati, HR és kereskedelmi területen dolgozott közép- és felsővezetőként, közgazdászként.
Ez alatt az idő alatt számos elégedett és eredményes ügyfél, és sok sikeres csapat felépítése és vezetése fűződik a nevéhez.
Hiszi, hogy gyorsuló és változó világunkban a helytállás feltétele a fejlődésre irányuló belső motiváció, a folyamatos tanulás. Ez is vezérelte, amikor pszichológus diplomát szerzett a Debreceni Egyetemen, azóta is folyamatosan képezi magát e területen. Jelenlegi fejlesztési vezetői pozíciója mellett a Máltai Szeretetszolgálat munkáját pszichológusként segíti. Legfontosabb fókuszterületnek önmagunk és környezetünk reális értékelését, és ezen keresztül a körülöttünk zajló folyamatok tényleges megértését tartja, mivel ez biztosítja a kontroll lehetőségét. A Gyémántcsiszolda nevű coaching gyakorlóműhely szakmai vezetője, ahol az érzelmek és a racionalitás megfelelő kombinációjának megtalálását tartja kiemelkedően fontosnak.
dr. Varga Eszter PCC
dr. Varga Eszter PCCexecutive coach
Varga Eszter 20 éves pénzintézeti háttérrel rendelkezik, amiből az első felét egy nagy bank vezetőjeként töltötte, majd részt vett hazánk legnagyobb bankfüggetlen faktorcégének, valamint számos pénzügyi vállalkozás felépítésben. Ő zseniálisan coachol informatikai vezetőket, mérnököket, illetve olyanokat, akiknek bátran kell tükröt tartani. 2008ban szerepelt a 25 legsikeresebb magyar nő listáján.
Barnóczki Anamária MCC
Barnóczki Anamária MCCexecutive, team és mentor coach munka- és szervezetpszichológus
2016. óta másodízben az ICF Magyar tagozatának Akkreditációs igazgatója.
Az elsők között szerezte meg Magyarországon a legmagasabb nemzetközi coach-minősítést, az ún. MCC (Master Certified Coach) szintet.
Nagyvállalatok közép- és felsővezetőit támogatja abban, hogy még jobb vezetőkké, még jobb emberekké váljanak, ezáltal egy még jobb világban élhessünk.
Kiemelt szakterületei a vezetői önismeret, a vezetői készségek fejlesztése, a konfliktus-, stresszkezelés és a karriermenedzsment.
A folyamatos szakmai fejlődésen túl fontosnak tartja az önismereti munkát. Az élethosszig tartó tanulás és a tudásmegosztás híve, ezért folyamatosan oktat coach hallgatókat.
Hankovszky Katalin M.A.
Hankovszky Katalin M.A. PCC coachtréner
Solutionsurfer, coachtréner. 1990-es évek vége óta különböző szerepekben otthonos a coaching területén.
Magyarországon 2010 óta tart coachképzéseket és akkor érzi magát igazán elemében, ha épp ügyfelei előrelépéseinek tanúja lehet. Számos megoldásfókuszú coachingköny kiadója.
Családjával Svájcban él.
Dr. Rusznák Tamás
Dr. Rusznák Tamás executive coach, tréner
Az ELTE ÁJK-n végzett jogászként.
Kodifikátorként dolgozott a Pénzügyminisztériumban és az MNB-ben, majd partnerként és speciális tanácsadóként a N&T ügyvédi irodában. Több állami intézmény és nagyvállalat közép és felsővezetője volt államtitkárként, CEO-ként ill. vezérig. helyettesként. Két évtizeden keresztül mb. óraadó és szakvizsga bizottsági tag  az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében, a Corvinuson és Bankárképzőben.
Bő 10 éve business & executive coach ill. az egyik legmeghatározóbb magyarországi business-, valamint life coach képzés alapító tulajdonosa, szakmai vezetője és trénere. Az ICF tagja.
Dr. Habil. Takács Sándor
Dr. Habil. Takács Sándortanszékvezető egyetemi tanár, a képzés szakfelelőse
Csapatépítés, Akciótanulás, Dramatikus eszközök: Tudatosan támogatom a tanuló-közösségként való működést, az egymástól tanulásra építő megközelítéseket és a dramatikus eszközök használatát a coaching során.

Szervezetfejlesztési tanácsadó, pszichodráma vezető és egyetemi oktató és kutató vagyok. A Budapesti Corvinus Egyetem Vezetéstudományi Intézetének Szervezeti magatartás tanszékét vezetem, 2004 óta a Humánmenedzsment programnak, 2012 óta pedig a Flow Csoporttal közösen indított HR Business Partner programnak vagyok a szakmai vezetője; emellett a Vezetés-Szervezés mester és az executive MBA programon oktatok magyar és angol nyelven HRM, OB, személyes-, és szervezetfejlesztés témakörökben. Egyetemi szerepeim mellett tanácsadóként is dolgozom szervezeti változási folyamatokat kísérő egyéni és csoportos fejlesztési projekteken, hazai és multinacionális vállalatoknál. Fejlesztőként akcióorientált megközelítéssel dolgozom, emellett gyakran használok outdoor tréning-elemeket, tranzakcióanalízist és szervezeti pszichodinamikai elemeket ötvöző vezetői coachingot. Minősített GPOP és DISC felhasználó vagyok.

dr. Sólyom Andrea
dr. Sólyom Andreaegyetemi adjunktus
Szervezeti magatartás és vezetés: a gyakorlati esetek megértését nagyban támogatja a magatartástudományi háttér ismerete. Gyakorlati tapasztalatom példáival bemutatva könnyen megérthetővé és hasznosíthatóvá válik az elmélet.

Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner és képzési program fejlesztő egyetemi oktató és kutató vagyok. A Budapesti Corvinus Egyetem Vezetéstudományi Intézetének Szervezeti magatartás tanszékén egyetemi adjunktusként magyar és német nyelven oktatok szervezeti magatartás, kommunikációs és szervezetfejlesztési témakörökben. Egyetemi szerepeim mellett tanácsadóként, trénerként és coachként dolgozok. Fejlesztési és coaching munkáim elsősorban német autóipari multinacionális vállalatokhoz kötődnek.
Fókusz területek: Komplex vezető fejlesztés, Egyén és szervezet kapcsolata, Gyakornoki/Onboarding programok, Mérnökök soft skill fejlesztése.

Dr. Dunavölgyi Mária
Dr. Dunavölgyi Mária
Toarniczky Andrea
Toarniczky Andrea
Lapu Klára PCC
Lapu Klára PCCbusiness coach
2006. óta foglalkozom szervezetfejlesztéssel, személyes és teamfejlesztéssel. A PWC London által akkreditált Change Mangement folyamattanácsadó vagyok.
Magyarországon az első között szereztem meg az ICF PCC minősítését 2013-ban. Megoldásfókuszú coach, teamcoach, Wingwave Business coachként dolgozom egyénekkel, vállalatokkal a Flow Magyarország színeiben. A jelen képzésben a Briefcoaching tárgyat tanítom. Kiemelt szakterületem a coach készségek fejlesztése, vezetői és együttműködési készségek fejlesztése, stresszkezelés, reziliencia.
Örök tanuló vagyok, három coaching irányzatban mélyültem el (TA, Brief, Wingwave). Vallom, hogy nem a módszer a lényeg, hanem az eredmény.
Az élethosszig tartó tanulás és a tudásmegosztás híveként 8 éve tanítok coachképzéseken.
Miskó Diána
Miskó Diánaszervezetfejlesztési tanácsadó
Pszichológusi és pszichodráma vezetői végzettséggel rendelkezem, és 9 évet töltöttem nemzetközi és magyar nagyvállalatok HR csapatában szakértőként és vezetőként. 2008. óta vagyok a Flow szervezetfejlesztési tanácsadója, partnere, és leggyakrabban vezetés-fejlesztéssel foglalkozom.
A tanácsadás mellett tanítok, többek között a Corvinus HR Business Partner képzésén, fő tantárgyaim a változás-menedzsment, az action learning és a coaching.
2009. óta dolgozom coachként, ahol elsősorban Gestalt, megoldásfókuszú, „appreciative” és dramatikus megközelítést és módszereket alkalmazok. Abban támogatom ügyfeleimet, hogy a félelmeik helyett az álmaik és céljaik vezéreljék őket. Fontos számomra a felismerések akcióba fordítása is a konkrét mindennapi gyakorlat során, a kézzelfogható előrelépés és ezek nyomonkövetése.
Action learninggel 2012. óta fejlesztek vezetői csapatokat, a módszert a londoni Action Learning Associates-nél tanultam.
Zöldi Zsófia
Zöldi Zsófiaszenior tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó, executive coach
Szeretek coaching üléseken lenni és szerintem a vezetők is, akikkel dolgozom. A találkozás öröme, a megismerés izgalma, a változás megélése, és az elengedés szomorúsága inspirál arra, hogy ismét ott legyek.

Gestalt szemléletű coach, Action Learning facilitátor, GPOP és HS tanácsadó, pszichodráma vezető asszisztens vagyok, eredetileg szociológus végzettséggel.
Az elmúlt 10 évben számos vállalat vezetőjét coacholtam. A Corvinus HRBP képzése mellett, a BGE Business Coach képzésén, illetve a Flow Coaching Schoolban is tanítottam, dr. Erős Ila mentorálásában, akitől a gestalt szemléletet tanultam.
A coaching mellett a Human Telex Consulting egyik vezetőjeként dolgozom, szenior szervezetfejlesztési szakemberként, immáron több mint húsz éve.

Képzés jellemzői összefoglalva:

Az alapképzési szak megnevezése: Vállalati belső és vezetői coach

Képzési terület: Gazdaságtudomány

Képzési idő félévekben: 2 félév

Összes kontaktóra: 180 óra

Képzés nyelve: Magyar

Telephely: Budapest

Tagozat: Levelező

Képzési típus: Hagyományos

Kiegészítő modul: “Extended Program” 

Regisztráció hamarosan.


Túljelentkezés esetén: várólista készül

 

 

 

Mit jelent az “Extended Program” ?

“Extended Program” résztvevőinek a képzés végére 3 saját coachingfolyamat során készített hanganyagot és átiratot kell készíteniük meghatározott ütemezés szerint. Mindhárom hangfelvételről egy-egy önreflexív visszajelzést is el kell készíteni, amire a mentor coach személyre szabottan jelez vissza. Amennyiben a hangfelvétel megfelel az ICF coach kompetenciáknak, úgy a hallgató a képzés végén ICF-ACSTH képzés elvégzésére vonatkozó igazolást kap. 

Leggyakrabban előforduló kérdésekre adott válaszokat itt olvashatod:

Gyakori kérdések
További információt kérek
Látogatás a Budapesti Corvinus Egyetemre

Honlapunk tartalmát folyamatosan frissítjük!

Ha  szeretne értesülni a képzéssel kapcsolatos aktuális hírekről, akkor töltse ki a “További információt kérek” űrlapunkat.

Tanítványaink a coachingról, coachképzésről

Nagyon örülök, hogy sikerült olyan coach képzést találnom, ami a belső vállalati coach szerepkörre is felkészít, és a kifejezetten szakma-specifikus tantárgyak mellett olyan ismereteket is adott akár a szervezetfejlesztés vagy a vezetői kommunikáció területén, amelyeket HR szakemberként azonnal tudok kamatoztatni a mindennapi munkám során.
Pokol-Oláh Tünde, HR Manager, Semcon Kft.
A képzés során rendkívül gyakorlatorientált módon ismerkedtem meg a szükséges elméleti tudással, amelyet fokozatosan tudtam átültetni a vezetői munkámba. Nemzetközi igényekre fejlesztő kkv ökoszisztémában működő vezetőként számomra a coach képzés új nézőpontokat, eddig észre nem vett megoldási lehetőségeket és fejlettebb kommunikációs képességet adott, valamint coaching szemléletű vezetéssel és coaching módszerek kísérletezésével sikerült olyan irányba fejlődnöm, amit korábban elvártam ettől a képzéstől. Önálló coachként most még nem látom magam, sokkal inkább felnőttebb vezetővé válásom céljából tervezem fejleszteni magam coach kompetenciák mentén ezután is.
Magyar Zoltán, qsd2 Kft.
Hasznosnak találtam a képzést, mert sok nyitott kérdésre kaptam választ a coachinggal kapcsolatban. Egy-egy témát pedig segített elmélyíteni, még jobban megérteni és alkalmazni a gyakorlatban. Külön tetszett, hogy sok eszközt adott, több területről, többek között Gestalt, TA, Megoldásfókusz, Action learning. Tetszett az is, hogy foglalkoztunk a marketinggel és a coaching szerződéssel, etikával is.
Első körben annak ajánlom a képzést, aki az üzleti életben kíván coacholni és már van coaching alapismere, valamint némi gyakorlata abban, hogyan zajlik egy-egy ülés coach és coachee oldalról is. Köszönöm a lehetőséget!
Mánássy Ildikó , Tréner, Coach
Már gyakorlott coachként vágtam neki a képzésnek, ami megerősítette és hozzátett a tudásomhoz a komplexen kialakított szakmai és extended programjával, hiszen a coaching ismereteken felül kiemelt szerepet kapott a szervezetfejlesztés és leadership is. Kiváló az alkalmazhatósága a gyakorlati életben, vezetői minőségben és coach szerepben egyaránt fejlesztette a kompetenciáimat. A csoportom remek összetétele egyedi lehetőséget adott a kapcsolatépítésre, inspirálódásra, különböző stílusok és nézőpontok, egyéniségek megismerésére. A Peer coaching lehetősége is olyan utakat nyitott meg, ami emberi és szakmai szinten új távlatokat adott.
Pap Edina, Coach, Szervezetfejlesztési tanácsadó, Tréner
25 év multikultúrában szerzett vezetői tapasztalat után nálam is előjött az egzisztenciális kérdés:
Hogyan lehetnék értékesebb ember?
Elindultam egy önismereti úton és közben elkezdtem a kurzust.
Ez tanulás nem csak abban segített, hogy hatékonyan tudjak támogatni és fejleszteni másokat, hanem abban is, hogy közelebb kerülve önmagamhoz, megtaláljam a jövőbeni identitásomat.
Csörnök Csaba, sales director
Örülök, hogy belevágtam. Kiváló oktatók segítettek minket abban, hogy ízelítőt kapjunk a különféle coaching irányzatokból. Olyan eszközöket tanultunk, amelyek mind a magánéletben, mind a munkában alkalmazhatóak és segítettek az önismeretem és önreflexióm fejlesztésében is. Az alkalmak során kialakított és fenntartott bizalmi légkör garantálta a mély és tartalmas esetfeldolgozást.

Kaszab Stella, H1 Systems Mérnöki Szolgáltatások Kft
Ajánlom a képzést azoknak akik most ismerkednek a coachinggal, de azoknak is akik már gyakorlott coachként szeretnének diplomát szerezni ezen a területen. A Corvinus elismertsége és a Business Coach Kft. szakmai hitelessége és több évtizedes tapasztalata a garancia arra, hogy a gyakorlatban jól alkalmazható, eszenciális tudást sajátítson el az aki elvégzi a képzést. Féltem hogy túl elméleti lesz a képzés, ezzel szemben nagyon gyakorlatias, üzleti életből hozott példákkal, helyzetekkel, szereplőkkel találkoztam. Hasznos annak is, aki esetleg nemzetközi akkreditációt szeretne szerezni coachként, mert a kiegészítő képzés felkészít az ICF ACC minősítés megszerzésére. Nagyon örülök, és büszke is vagyok rá, hogy része lehettem az első évfolyamnak és egy új szakmát szereztem ezáltal.
Németh Lénárd , Managing Partner LogiqonLabs Kft.
Nagyon örülök, hogy ilyen jó döntést hoztam és a Business Coach Kft. és a Budapesti Corvinus Egyetem közös Vállalati Belső és Vezetői Coach képzésén részt vettem és ennyi professzionális szakembertől, Coach-tól és tanártól volt lehetőségem tanulni. Kiemelem a képzés gyakorlati fókuszát, és a képzés ívét: az alapoktól, a módszertanon át a coaching irányzatokig, majd team coaching, gestalt és action learning, leadership és szervezetfejlesztés, mind hasznos és értékes tudást adott. Nagyon értékelem az etikai képzést, ahol betekintést nyertünk az ICF etikájába is, és hasznos tudást kaptunk arról is, hogyan is kezdjünk el igazi profi Coachként működni, és Coach identitásunkat a piacon hogyan mutassuk meg. Nagyon tetszett az egész képzés lendülete, tartalma és energiája. Csak ajánlani tudom, aki professzionális Coach képzésben szeretne tanulni és fejlődni.
Reichenbach Petra, HR szakember és Karrier-tanácsadó
Giorgio Armani szerint a stílus abban rejlik, hogy megtaláljuk az egyensúlyt három tényező közt: kik vagyunk, mi áll jól nekünk, és hová tartunk.
A coaching tanulás folyamata hasonló út. A képzésen, jó válaszokat találhattunk ezekre a kérdésekre, akár kezdő-, akár gyakorló coachok vagyunk.
Hartmann Krisztina, Szervezetfejlesztő, business coach
Egy remek együttállás jött létre, melyben a Corvinus színvonal és a Business Coach Kft szakmai tudása fonódott össze.
Nagyon örülök, hogy belső coachként nemcsak az gyakorlatot, hanem egyetemi szintű elméleti tudást is kaptam az oktatóktól. A coaching szinte minden területébe betekintést nyertünk, így számos lehetőség adódik a további irányok kijelölésére és a specializációra. Az oktatók igyekeztek az online képzés alatt is interaktív gyakorlatokkal színesíteni minden alkalmat, a teljesen kezdő coachok is kipróbálhatták magukat az akvárium coaching során. Ajánlom a képzést minden business coachinggal foglalkozó vagy foglalkozni vágyó, de nem teljesen kezdő coachnak, hogy szintetizálni tudja eddigi tudását és eszköztárát. Köszönöm a lehetőséget, hogy a legnagyobbaktól tanulhattam!
Kósa Krisztina, Takarékbank, Employer Branding vezető, belső coach
Számomra nem is volt kérdés, hogy a Corvinus egyetem vállalati belső és vezetői coach képzésén vegyek-e részt, mert Komócsin Laura és a Business Coach Kft. csapata volt a garancia arra, hogy a szakma legjobbjaitól tanulhatok.

Bevallom, az első képzési napom még kétségeim voltak, hogy hova fogok itt eljutni, de megfogadtam az oktatók tanácsát, belevetettem magam a gyakorlásba és szépen lassan letisztult minden. Az órákon elhangzottakat pedig rendszeresen be tudtam építeni a coaching folyamataimba.

Ami nagyon tetszett még, hogy több coaching irányzatba is betekintést nyertünk, így már a többség azt is tudta a képzés végére, hogy milyen irányba szeretne tovább fejlődni. Nekem megérte várni erre a képzésre várni másfél évet és csak ajánlani tudom azoknak, akik számára fontos, hogy olyan alapokat kapjanak, ami egy sikeres coaching praxishoz/business-hez elengedhetetlen.

Bóné Ágnes, HR Professional, Business Coach