Összegyűjtöttük az eddig felmerült kérdésekre adott válaszainkat a Vállalati belső és vezetői coach képzéssel kapcsolatosan.

Olvassd át őket, bízunk benne, hogy megtalálod a nyitott kérdéseidre a választ.

Ha mégsem, írj nekünk a következő e-mail címre és ebben az esetben személyesen válaszolunk neked: info@businesscoach.hu .

Tantárgyi kérdések: szakmai kérdések, beszámolás, hiányzások, tárgybeszámítás.

Év elején kell egyösszegben befizetni, vagy diákhitelt is lehet rá igényelni.

A jelentkezések érkezési sorrendjében, a jelentkezési anyag leadásához képest 2-3 héten belül online interjúkat szervezünk.

Kérjük, keresd a Business Coach Kft ügyvezetőjét (Komócsin Laura PCC, laura.komocsin@businesscoach.hu) vagy a képzésünk felelősét (Juhász Erika ACC, erika.juhasz@businesscoach.hu).

Átlagosan az órák 20%-áról lehet hiányozni.

A képzés államvizsgával zárul, ami a saját szakdolgozatod védéséből áll. Az oklevél feltétele a sikeres záróvizsga elkészítése és megvédése.

A tantárgyaknál a számonkérés módja gyakorlati jegy, tehát jellemzően az órán nyújtott teljesítményedet, aktivitásodat és a témához kapcsolódó kérdésekre készített egyéni vagy csoportos produktumot (írásbeli elemzés, prezentáció) fogják az oktatók értékelni.

Jelenlegi terveink szerint két lehetőség közül választhatsz. Az egyik csoport minden héten szerdán 9.00-16.00 közötti időszakban lesz. Ha ez neked nem megfelelő: a másik csoport heti 2 alkalommal, kedd és csütörtök esténkénti (17.00 – 21.00) elfoglaltságot jelent majd.

Terveink szerint az órák kb. 80%-án kell személyesen megjelenned, a maradék kb. 20%-án pedig lehetőséged lesz a megadott online platform (MS Teams) használatával részt venni. Természetesen, ha a tavaszi időszakhoz hasonló megnövekedett vírusveszély állna elő, online formában történő oktatásra állunk át.

A jelentkezést követően motivációs levél és felvételi elbeszélgetés alapján választjuk ki a leendő hallgatóinkat.

Igen, a felvételi döntéseket folyamatosan hozzuk meg, a maximális csoportméret elérése után “várólistára” kerülnek a jelentkezők.

2020.08.16.

Az órákon való részvételen kívül egyéni és csoportos feladatok is lesznek, a szakdolgozatodat kell megírnod és záróvizsgát kell tenned.

Mivel a képzést államilag elismert felsőoktatási intézményben végzed, ezért államilag elismerten, minden törvényi szabályozásnak megfelelően hívhatod majd magad így: egyetemi okleveles vállalati és vezetői coach.

A felmentési kérvényeket az egyes tárgyak tárgyfelelősei bírálják el a korábbi tanulmányok tematikája és a képzés tantárgyi adatlapjainak összevetése alapján. A tantárgyi adatlapok július közepéig készülnek el.

Igen, egyéni elbírálás alapján beszámítjuk. Maximum az órák 20% alól tudunk felmentést adni. Ha DIADAL vagy más ACSTH / ACTP / EMCC képzést teljesítettél, vagy ICF minősítéssel rendelkezel, akkor számíthatsz a maximális 20%-os felmentésre.

Bővebben a képzésről.

Jelenlegi terveink szerint két lehetőség közül választhatsz. Az egyik csoport minden héten szerdán 9.00-16.00 közötti időszakban lesz. Ha ez neked nem megfelelő: a másik csoport heti 2 alkalommal, kedd és csütörtök esténkénti (17.00 – 21.00) elfoglaltságot jelent majd. De a jelentkezők függvényében mérlegeljük a szombati képzést is.

Bővebben a képzésről.

“Extended Program” résztvevőinek a képzés végére 3 saját coachingfolyamat során készített hanganyagot és átiratot kell készíteniük meghatározott ütemezés szerint. Mindhárom hangfelvételről egy-egy önreflexív visszajelzést is el kell készíteni, amire a mentor coach személyre szabottan jelez vissza. Amennyiben a hangfelvétel megfelel az ICF coach kompetenciáknak, úgy a hallgató a képzés végén ICF-ACSTH képzés elvégzésére vonatkozó igazolást kap. Az “Extended Program” ára a 350.000 Ft-os tandíjon felül félévenként 100 000 Ft.

Bővebben a képzésről

 

A 2021 év képzés ára hamarosan.

Bővebben a képzésről.

Jelen ismereteink szerint nem. Amennyiben a 2020. tavaszihoz hasonló korlátozások lépnek életbe a képzési idő során, akkor online platformon folytatjuk a képzést.

Bővebben a képzésről.

Az órák maximum 20%-áról kaphatsz felmentést, és körülbelül az órák 1/3-án lesz lehetőséged online platformon keresztül résztvenni.

A szakdolgozatot 2021. április végéig adhatod le és a záróvizsga június végén lesz, de későbbi leadásra és védésre is lehetőség van.

Bővebben a képzésről

A szakdolgozat hosszára vonatkozó formai követelmény: 20-25 oldal felvezető/magyarázó folyószöveg plusz kb. 15 diát tartalmazó diasor, amely egy gyakorlati eset elemzésére és kapcsolódó szakirodalom feldolgozására vonatkozik.

Bővebben a képzésről.

Egy csoportban minimum 20, maximum 30 hallgató lesz. Bizonyos tantárgyak (pl. Action Learning, Akvárium coaching) a csoportok tovább lesznek bontva.

Bővebben a képzésről.

Az oktatás nyelve magyar.

Az egész napos csoport félévenként várhatóan 10 oktatási nap lesz. Az esténként tartandó képzés félévenként kb. 20 estédet fogja igénybe venni.

Bővebben a képzésről.

Az online elérés tantárgyanként eltérő mértékű és előre fix, normál működés esetén nem minden tantárgy teljesíthető online platformon.

Bővebben a képzésről.

A Business Coach Kft. székhelyén, Budapesten, a Hősök terétől kb 5 percnyi sétára, a VI. kerület, Városligeti fasor 32. szám alatt.

Bővebben a képzésről.

https://www.uni-corvinus.hu/fooldal/kepzes/szakiranyu-tovabbkepzes/#vallalati-belso-es-vezetoi-coach

Előzetes jelentkezésedet az alábbi elérhetőségre küldd: Horváth Tímea, E-mail: timea.horvath2@uni-corvinus.hu

Add meg neved, elérhetőséged (telefon/e-mail), felsőoktatási intézményben szerzett okleveled végzettségi szintjét (BA,MA,főiskolai/egyetemi).

Bővebben a képzésről.

Összesen 180 egyetemi kontaktóra, egyenletesen elosztva a két félév között.

Bővebben a képzésről.

A képzés 2 féléves, várhatóan 2020. őszén (szeptember/október) indul és 2021. júniusáig tart.

Bővebben a képzésről.

Oktatóinkat IDE KATTINTVA ismerheted meg részletesen.

A képzési terv összeállításánál különös hangsúlyt fektettünk a gyakrolatorientáltságra. A gyakorlati fókusz nemcsak a tantárgyak összeválogatásánál volt fontos, de az egyes tantárgyak tematikájában is erősen megjelenik. Például 3-szor annyi akvárium coaching lesz, mint a sztenderd DIADAL képzésben, összességében a gyakorlat és az elmélet aránya kb 70%-30%.

Bővebben a képzésről.

Bármilyen, felsőoktatási alapképzésben szerzett fokozattal felvételt nyerhetsz a programba. Tehát alapszakos (BA, BSc), mesterszakos (MA, MSc) és osztatlan képzéses diplomával egyaránt.

Bővebben a képzésről

Igen. A képzés tematikáját úgy építettük fel, hogy teljes értékű ismereteket nyújtson egészen az alapoktól kezdve, de már “haladó” coachoknak is értéket képviseljen.

További információ

Nem. Amennyiben igazolhatóan olyan képzésen vettél részt, amely lehetőséget ad számunkra, hogy bizonyos tárgyakból felmentést adjunk, de július előtt nem kap diplomát senki.

A programot elvégző hallgatók a Budapesti Corvinus Egyetem szakirányú továbbképzésének oklevelét kapják.

 

Bővebben a képzésről