Milyen kihívások várnak Önökre, mint vezetőkre?

Legyen az a felsővezetői utánpótlás kinevelése, a vállalati kultúránk fejlesztése, a meglévő tudás megőrzése és továbbadása, a mentoring egy eredményes és költséghatékony eszköz.

Akár tapasztalt mentor, vagy mentoring program vezető, akár most gondolkoznak egy program kialakításában, vagy csak szeretne többet megtudni a mentoringról, és tapasztalt mentorokkal beszélgetni, csatlakozzon hozzánk!

Coffee-Cups-London

2015.szeptember 10-én

17 órától várjuk az Andrássy út 98-ban

a Business Mentor Clubban.

 

 

Programról részletesebben:

A találkozó elején a 2014. évi Mentor Oscar győztesei közül Martin Coulam (Tesco Globál Áruházak Zrt.), és Nagy Terézia (Ericsson Magyarország Kft.) lesz a kerekasztal beszélgetés vendége, majd Mentor Caféval folytatjuk a programot.
A májusi Business Mentor Clubon izgalmas beszélgetéseket folytattunk a mentoring szerepéről, a hasonlóságokról és a különbségekről a start upok és a nagy cégek között.
Gothárd Ibolya a Vodafone-nál, és non-profit szervezeteknél szerzett tapasztalatait osztotta meg velünk, Ács Zoltán pedig a Design Terminál programján keresztül bepillantást nyújtott a tehetségek támogatásának fontosságába a start up programoknál. Ezután a Mentor Café során valamennyi vendégünk bekapcsolódott a beszélgetésbe. Új ötletekkel és ismeretségekkel gazdagodva tértünk haza.

A Mentor Café során szeretnénk a vendégek részére legfontosabb kérdésekkel foglalkozni. Amennyiben szeretné, hogy az Ön számára fontos témával is foglalkozzunk, kérjük küldje el szeptember 7-ig házigazdánk, Bincze Bea részére a bea.bincze@businesscoach.hu címre.

Időpont:      2015. szeptember 10 (csütörtök), 17:00-19:00 között

Helyszín:      Magnet-ház, Budapest, VI. Andrássy út 98.  HELYSZÍN VÁLTOZÁS! ÚJ helyszín: Munkácsy27 Oktatóközpont (1063 Budapest, Munkácsy u. 27. I.3.)

Tagdíj 1 főre (átruházható): 30.000 Ft + Áfa/év (Az ár tartalmazza a frissítők árát is.)

REGISZTRÁCIÓ ITT  (Meglévő tagoknak is szükséges a regisztráció)

A 2015 évi utolsó rendezvénye:  2015. november 12.

Bővebb információ: http://businesscoach.hu/business-mentor-club/


Tovább: http://businesscoach.hu/business-mentor-club/