gyémántcsiszolda jelentkezés
“Nem véletlenül ekkora a sikere a Gyémántcsiszoldának (ld. néhány órás, gyakorlatban megszerezhető tudást ad, magánszemély számára is megfizethető, nem érinti a munkaidőt vagy csak minimálisan). Briliáns!”
Palla Zsófia , Képzési szakértő / Training specialist Magyar Suzuki Zrt.
“A Gyémántcsiszoldában megfigyelőként számomra új coaching eszközök alkalmazását láttam, mely folyamatból nagyon sokat tanultam. A tapasztalás ösztönzőleg hatott rám, hogy én is kipróbáljam őket egyes coaching alkalmakkor. Véleményadáskor jó volt látni coach társam arckifejezését, visszaigazolást kapva arról, hogy jól csinálja, azt, amit csinál.Összességében számos gyémánt csiszolódik ilyenkor, coachee, coach, megfigyelő…”
Kovács Laura, Analyst, Business Coach/ ExxonMobil
„Minden alkalommal, amikor részt veszek a programon úgy érzem, hogy sokkal mélyebbre rögzülnek a kompetenciák már csupán azáltal is, ha megfigyelőként jegyzetelek.
Tanulhatunk egymástól, meríthetünk a coach-ok eszköztárából, fejlődik az aktív figyelem, a tudatos jelenlét.
Coach-ként remek gyakorlóterep azoknak, akiknek fontos a fejlődés és a konstruktív visszajelzés.
Coachee-ként pedig örök élmény, hiszen egymás után 3 coach segít, hogy kihozd magadból a megoldást! 😉
Köszönet a programért, minden frissen végzett / nem gyakorló coach-nak felírnám receptre, a frissen végzett orvosok sem mennek egyből a műtőbe, és a jogászoknak is szükségük van gyakorlatra a szakvizsgához. Ezért aki elhivatott a coach szakma iránt, bátran gyakoroljon ebben a biztonságos közegben, hogy coachként kihozza magából a legjobbat!”
Seres Erika, HR vezető, Business Coach
“„A Gyémántcsiszolda számomra azért hasznos és értékes, mert nagyon jó látni mások módszereit, fogásait, ellesni ötleteket, és a visszajelzések segítenek abban, hogy magamat kívülről lássam, az elhangzottakat újragondoljam, fejlődjek, javítsak saját gyakorlatomon.
Ajánlom Neked, ha érdekel a coaching, de igaziból nem tudod mi is az, és hogy hasznos lenne-e Neked, ha szeretnél látni egy coaching ülést, ha coach vagy coachee szeretnél lenni, vagy még csak gondolkodsz ezen. És akkor is, ha bármelyik szerepkörben gyakorolni szeretnél. A Gyémántcsiszolda végére biztosan fényesebben-világosabban fogsz látni.”
Csőke Ágnes, Executive Coach
„Én coacheekent vettem részt a Gyémántcsiszolda programján, és nagyon izgalmas bevezetés volt a coaching világába. Lehetőségem volt nemcsak különböző stílusokkal együtt dolgozni, de részt venni az azt követő értékelésen is, ahol megbeszélhettük melyik hozzáállás miben segített. Ennyi emberrel egyszerre tanulni ritka szerencse. Ez olyannyira tanulságos volt, hogy nagyban motivált arra, hogy én is jelentkezzek coach képzésre. Természetes volt, hogy a Business Coachnál!”
Miklós Andrea, coachee
“Nagyon ​nagy ​élményben és tanulásban volt részem a legutóbbi Gyémántcsiszolda eseményen. Kevesebb, mint két órás coaching beszélgetés után kézzel fogható akciótervet állítottam össze magamnak. Nagyon érdekes az út, ahogy a coach a felszínre hozza a bennünk rejlő lehetőségeket. Mindenkinek, coach-oknak, leendő coach-oknak, valamint coachee-knak egyaránt ajánlom a Gyémántcsiszolda programot! Köszönöm Laura a lehetőséget!!”
​ ​

​ Senior Commercial Leader in Telco and Financial sectors

Menich Gergely , Senior Commercial Leader in Telco and Financial sectors

Munkaidő utáni valós coaching ülés

Csiszolási lehetőség coachoknak, csiszolódási lehetőség coacheeknak 

Mint az élet szinte minden területén, sokaknak a coach szakmában is a kezdet a legnehezebb. Ez teljesen természetes, hiszen ilyenkor egy új területen, leggyakrabban új szerepben kell jól teljesítenünk. A legtöbben pedig már az első pillanatban is nem csak jók, hanem a legjobbak szeretnénk lenni. Valószínűleg enélkül a maximalizmus nélkül nem is tartanánk ott, hogy coachok legyünk.Coaching gyakorlás nélkül viszont ez szinte lehetetlen. Egy coach esetében a gyakorlás pedig nehéz terep, hiszen valós coachee-ra, valós problémára, elakadásra van szükség. Fontos az is, hogy a környezet biztonságos, a tényleges helyzet (a coachee és az ő elakadása) viszont ismeretlen legyen.

Amikor egy coach „élesben” dolgozik már, akkor a munkájáról, fejlesztendő területeiről közvetlen visszajelzést többé nem fog tudni kapni. Emiatt nélkülözhetetlen tehát, hogy minél több olyan gyakorlási helyzetet teremtsen magának, ahol lehetősége van mindezeket megkapni.

A Business Coach Kft. Gyémántcsiszolda programja biztosítja mindezt:

 • valós coaching helyzet
 • ismeretlen coachee-k, ténylegesen megoldandó problémájukkal, elakadásukkal
 • biztonságos akvárium környezet
 • az adott coaching ülés részletes megbeszélése, fejlesztendő területek kijelölése
 • visszajelzés a gyakorlaton résztvevő kollégáktól
 • visszajelzés a gyakorlatot vezető tapasztalt coachtól

A gyakorlaton lehetsz:

 • coach, ekkor gyakorolhatod a már korábban megszerzet ismereteidet, módszereidet.
 • coachee, hogy ezen sajátélménnyel kipróbáld, milyen a másik oldalon ülni.
 • megfigyelő, ha még bátorságot szeretnél gyűjteni, vagy a problémádon szeretnél dolgozni.

Ajánljuk neked a Gyémántcsiszoldát, ha:

 • végzett kezdő, vagy végzés felé közeledő coach vagy, és igény van benned a gyakorlásra.
 • tapasztalt coach vagy, aki  folyamatosan fejlődni szeretne és gyűjti az óraszámokat az ACC minősítéséhez (ez az időszak is beleszámít)
 • kíváncsi vagy a coaching folyamatra, esetleg azon gondolkodsz, hogy elkezdenél egy coach-képzést. olyan problémád

Műhelymunka részletei:

 • Időzítés: havonta egyszer, hétfőként, 17.30 -19.30
 • 2021. I. féléves időpontok: 2021. március 1. (ONLINE), április 12., május 10., június 14.
 • Helyszín: Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest Városligeti fasor 32., szükség esetén ONLINE paltformon
 • Belépő: 10.000 Ft/alkalom

Műhelyvezető: 

A gyakorlatokat Forgách Géza (executive coach, pszichológus és tréner) vezeti. Géza szerint a coach munkájának legfontosabb eleme az aktív-értő figyelem és elfogadás, aminek gyakorlására tökéletes terep a Gyémántcsiszolda. És erre a gyakorlásra nagy szükség is van, mert tapasztalata szerint ez nem csak a legfontosabb, de egyben a legnehezebb része is a coach munkájának.

gyémántcsiszolda jelentkezés

Lépjetek be a GYÉMÁNTCSISZOLDÁBA, közösen csiszolgassuk tudásunkat, hogy még fényesebben ragyogjunk. Hívd bátran ismerőseidet is, hiszen mindenkinek jut egy szerep.

Kérdéseitekkel keressetek bennünket bizalommal: info@businesscoach.hu

Vállalati belső és vezetői coach képzés

2021. őszétől

Diadal Coach Képzés

Vállalati belső és vezetői coach (Corporate Internal and Executive Coach) kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

A képzéssel célunk, hogy a Corvinus és a Business Coach Kft. a szakmai tartalmat tekintve a igazán nívós coach képzést hozza létre nemcsak a hazai, de a régiós piacon is, és garancia legyen arra, hogy a képzésen részt vevők megbízható szakmai tudás birtokosai.

Tovább >>

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

xkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.
Ismerd meg még jobban a vezetés algoritmusát!
2021. október 7-től

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

A XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia exkluzív, kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozata, limitált létszámmal, azoknak szól, akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy képesek a vezetői lét újabb algoritmusainak, készségeinek megismerésére, fejlesztésére, tudatosítására. Az akadémia ajtaján belépők inspiráló szellemi közegben – más-más iparágból érkező, mégis szellemiségében hasonló nagy tapasztalatú vezetők körében – gyakorlatias képzési napok során ismerkedhetnek meg a vezetői társadalmat érintő trendekkel, unikális témákkal.

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.

Miért válasszon minket

   • 10 coach, 200 ügyfél és több mint 15 000 órányi tapasztalat
   • Munkatársaink nemzetközileg elismert szaktekintélyek
   • Tökéletes, ügyfélközpontú kiszolgálás

Rólunk mondták

„Ezek a dolgok nemcsak ügyfélként voltak számomra hasznosak, hanem coaching-szemléletű, gyakorló vezetőként is hasznosítani tudom őket”
Markhot Attila, Section menedzser, Ericsson
„Laura nagyszerű coach és mentor, egy meghatározó személyiség, a cége pedig meghatározó szereplő a magyar coaching, mentoring és tréningpiacon.”
Sávainé Ábel Anita, Képzés-fejlesztési igazgató, K&H Bank
„Az üléseink alatt úgy éreztem, hogy folyamatosan haladunk, ráadásul olyan eszközöket adott a kezembe, amelyekhez visszanyúlva újra és újra meg tudom oldani a hasonló helyzeteket.”
Kiss Enikő Györgyi, HR üzletfejlesztési vezető, IBM
“Szkeptikusoknak üzenem: Működik!”
Kevi Zoltán, Üzletág igazgató, Erste Bank
“Ezúton is köszönöm a számomra igen hasznos közös munkát!”
Mázsár Péter, Kereskedelmi igazgató, Egis
“A coaching olyan volt számomra, mint ateistának a templom, aztán mégis “hívő” lettem.”
Bajor Tamás, Inter-Európa Bank
“A coachom segített abban, hogy mint vezető, erősségeimet jobban kihasználjam, és beosztott kollégáim erényeit is jobban felszínre hozzam.”
Rowlands Teréz, Területi igazgató, Tesco
“A coachomban nagyon kedvelem a finom őszinteségét, mellyel nem engedi, hogy elegánsan elslisszoljunk a probléma mellett, nagy tapintattal vezet rá a szembesülés útjára.”
Nagy Andrea, Igazgató, Magyar Telekom
“A Business Coach kft segítségével vezetői eszköztárunk tovább fejlődött, megtanultuk, hogyan merjük kiengedni a kezünkből a gyeplőt, hogyan tudjuk inspirálni a csapatot.”
Sekerka Orsolya, Fejlesztési igazgató, Telenor
A Business Coach kft összes “megmozdulására” azt tudnánk legkifejezőbben mondani, hogy minőségi, igényes és hiteles.
Jakobsen Petra, HR igazgató, Bonafarm
“Csak ajánlani tudom!”
Bolyó Gábor, Főosztályvezető, Provident
“A Business Coach Kft coachai mind nagyon gyakorlatiasak és nagy üzleti tapasztalattal rendelkeznek.”
Kolos Gábor, Kereskedelmi és marketing igazgató, Prímagáz