„Segítsünk másokon! Mert a mások is mi vagyunk.”
Martin Luther King

2022.09.15-én átadták a “Jobb vezetők, jobb világ” díjakat!

Rendkívüli szárazság, erdőtüzek, váratlan időjárási események, pandémia. Nem is soroljuk tovább, hiszen a felsoroltak bármelyikéről is görcsbe rándulhat  a gyomrunk, nem hogy ennyi kihívástól egyszerre. Változásokra van szükség – minden területen. A második alkalommal átadott “Jobb vezetők, jobb világ”-díj idén is azokat a vezetőket ismerte el, akik nemcsak hisznek egy igazságosabb, egymásra jobban figyelő társadalomban, hanem vezetőként sokrétűen tesznek is ennek megvalósításáért.

Közhely, de igaz: “Ahogy fent, úgy lent, ahogy lent, úgy fent” – mindannyiunk feladata katalizálni a változást és a jó vezetői példák megsokszorozhatják, megerősíthetik a pozitív hatásokat.

Tisztán látják ezt azok a vezetők is, akik idén beküldték pályázataikat a Business Coach Kft. által hirdetett Jobb vezetők, jobb világ pályázatra.

A Business Coach Kft. pályázatot hirdetett olyan felsővezetőknek, akik a pozíciójuk betöltése mellett mást is tesznek azért, hogy jobb legyen a világ

A pályázat lezárult és szeptember 15-én a New York Kávéházban ünnepélyes keretek között átadták a díjakat.

Egyre több az olyan sikeres felsővezető, aki amellett, hogy kiemelkedően ellátja munkahelyi pozícióját, (a vállalati CSR programokon túl) személyesen is hozzájárul a társadalmi felelősségvállaláshoz. 

Ennek a társadalmi felelősségvállalásnak számtalan formájával találkoztak a zsűritagok az idei pályázat esetében is. 

A pályázatra jelölt vezetők közül vannak, akik daganatos vagy hátrányos helyzetű gyerekeket támogatnak, vannak, akik a közelünkben zajló háború kapcsán buzdítottak összefogásra. Vannak, akik kifejezetten a helyi értékekre, kisközösségi fejlesztésre fókuszálnak és vannak, akiknél a jövő generációjának mentorálása van a fókuszban.

A második alkalommal meghirdetett „Jobb vezetők, jobb világ!” pályázatra az ország számos, neves intézményének vezető beosztású dolgozói pályáztak idén is.

A 2022. szeptember 15-én, a New York Palace Caféban tartott díjátadón a következők részesültek elismerésben:

A XXI. századi Csúcsvezetői Akadémián való részvételi lehetőséget nyert:
Gothárdi Ibolya, 4iG Nyrt., HR Igazgató
Juhász Attila, újHÁZ Piramis Építőház Kft., ügyvezető

A XXI. századi Csúcsvezetői Klubon előadási lehetőséget nyert:
Gazsi Zoltán, Eisberg Hungary Kft., ügyvezető

A pályázatok elbírálói: 
Komócsin Laura, a “Jobb vezetők, jobb világ!” pályázat alapítója és zsűrielnöke, Risztov Éva olimpiai bajnok, Balatoni József (Jocó bácsi világa) bestseller ifjúsági regényíró, Nagy Réka, Ökoanyu, Greskovits György, Milestone Intézet Oktatási programvezető.

A pályázat 2023-ban is kiírásra kerül, addig is 2023. április 1-ig a Mentor Oscar díjra lehet pályázni a https://mentoroscar.hu/  oldalon.

Díjátadó pillanatai

Jobb vezetők, jobb világ! Pályázat felsővezetőknek.
Határidő 2024.04.01.

Pályázati kiírás a XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia ingyenes részvételére és/vagy a XXI. századi Csúcsvezetői Klubon való előadási lehetőségre.

A Business Coach Kft (melynek mottója: Jobb vezetők, jobb világ!) pályázatot hírdet olyan felsővezetőknek, akik a pozíciójuk kiemelkedő betöltése mellett mást is tesznek azért, hogy jobb legyen a világ.
​Egyre több az olyan sikeres felsővezető, aki amellett, hogy kiemelkedően ellátja munkahelyi pozícióját, (a vállalati CSR programon túl) személyesen is hozzájárul a társadalmi felelősségvállaláshoz. Van aki fákat ültet, van aki felkarol egy szegénysorsú gyereket, mentorál munkanélkülit…

A pályázat nyertese(i) ingyenes részvételi lehetőséget kapnak a 2024. évi XXI. századi Csúcsvezetői Akadémián és/vagy a XXI. századi Csúcsvezetői klubon való előadásra.

A XXI. századi Csúcsvezetői Akadémiáról  az alábbi linken olvashat: https://businesscoach.hu/vezetokepzes/komplex-vezetokepzo-programok/xxi-szazadi-csucsvezetoi-akademia/

A  XXI. századi Csúcsvezetői klubról az alábbi linken található információ: https://businesscoach.hu/csucsvezetoi-klub/

A pályázatba az alábbi információkat kérjük:

 • Név:
 • E-mail cím:
 • Jelenlegi cég:
 • Pozíció:
 • Vezetett csapat létszáma:
 • Hány évnyi vezetői tapasztalata van:
 • Linkedin profil linkje:
 • Mit szeretne megpályázni: 2022. évi XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia ingyenes részvételét és/vagy a XXI. századi Csúcsvezetői klubon való előadási lehetőséget
 • Egyéni, személyes társadalmi felelősségvállalásának megfogalmazása legfeljebb 3 mondatban:
 • Mikor kezdte (évszám) ezen társadalmi felelősségvállalást?
 • Mi volt az indító oka, miért pont ezt választotta?
 • Hogyan épül az erősségeire ez a tevékenyég?
 • Mik az eddig elért eredményei ezen a területen és mik a távoli céljai?
 • Egyéb, a pályázat elbírálásához hasznos kiegészítő információ.

A pályázatokból cikket írunk (kérésre név nélkül) így nagyobb nyilvánossághoz jut a projektjük és több támogatottságot kaphat.

Pályázatokat (mely terjedelme minimum 1000 legfeljebb 2000 szó) 2024.04.01-ig várjuk a laura.komocsin@businesscoach.hu e-mail címre.

Sikeres pályázást!

A Business Coach Kft csapata

Ajánlás!

Felnőtt életünk során szerencsések vagyunk, ha olyan vezetőkkel sikerül találkoznunk vagy együtt dolgoznunk, akik inspirálnak bennünket és a mindennapi munkájuk mellett, még  képesek energiát fordítanak arra is, hogy egy jobb világ vegyen körül bennünket és mindezt teszik őszintén és példaértékűen.

Ha Te is azok közé a szerencsések közé tartozol, akik ilyen vezetőkkel találkoztak, elismerésed képpen, küldd el számunkra ajánlásodat, hogy szerinted ki érdemelné meg a „Jobb Vezetők, Jobb Világ” 2024. díját. Mi pedig felkeressük őt és meghívjuk a pályázatra. Nem kell mást tenned csak kérjük töltsd ki az ajánlást:

AJÁNLÁS

Bemutatkozik a zsűri:

A Jobb vezetők, Jobb világ! pályázat a társadalmi felelősségvállalásról szól, ezért a zsűritagokat az élet különböző, de számunkra nagyon értékes területeiről kértük fel. Mivel a megcélzott jobb világot a jövő generációjának is szeretnénk biztosítani, ezért azzal a szemmel gyűjtöttünk különböző forrásokból ötleteket a zsűribe, akik a fiatalokat is ismerhetik, példaképeik. Így van köztük best seller ifjúsági regényíró, sportoló, különleges oktatási intézmény vezetője és a magyar Greta Thunberg is.

Komócsin Laura  „Jobb vezetők, jobb világ!” pályázat alapítója és zsűrielnöke

Risztov Éva olimpiai bajnok

Balatoni József (Jocó bácsi világa) best seller ifjúsági regényíró

Nagy Réka  Ökoanyu

Greskovits György Milestone Intézet Oktatási programvezető

Visszatekintő

2020. évi nyerteseink

A Business Coach Kft. 2020. évi  Jobb vezetők, jobb világ!  pályázat nyerteseinek 2020. szeptember 30-án  a New York Kávéház Fehér szalonjában ünnepélyes keretek között átadták át a díjakat.

Egyre több az olyan sikeres felsővezető, aki amellett, hogy kiemelkedően ellátja munkahelyi pozícióját, (a vállalati CSR programon túl) személyesen is hozzájárul a társadalmi felelősségvállaláshoz. Van, aki fákat ültet, van, aki felkarol egy szegénysorsú gyermeket, van aki állatokat ment… Végtelenségig sorolhatnánk még az önzetlen társadalmi akciókat.

Az első alkalommal meghirdetett „Jobb vezetők, jobb világ!” pályázatra tizenhárman pályáztak az ország számos neves rangú intézményének vezető beosztású dolgozói.

 

 

 

Díjazottak:

Fogarasi Norbert, Morgan Stanley Magyarország, Ügyvezető igazgató
Hegedűs László, BlackRock Magyarország, HR igazgató
dr. Ábrahám László, Sensirion Hungary, Ügyvezető igazgató
Schubauer Krisztina, Hiventures, Marketing és Kommunikációs Igazgató

A pályázatok elbírálói Komócsin Laura, a pályázat alapítója és a Business Coach Kft. vezetője, Risztov Éva, olimpiai bajnok, Balatoni József (Jocó bácsi világa), best seller ifjúsági regényíró, Nagy Réka, Ökoanyu és Greskovits György, a Milestone Intézet oktatási programvezetője.

Kezdetektől az első nyertesekig!
Spájz – hétköznapok kincseskamrája 2020.10.06.

 

Rádióriport
XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia
XXI. századi Csúcsvezetői Klub

Click edit button to change this text.