Megjelent Márton-Koczó Ildikó 5. üzleti kötete!
Self-Menedzser

91 eszköz és tipp, hogy még jobb vezető légy

Egy könyv, amely vezetőknek íródott, mégis haszonnal forgathatja bárki, aki kíváncsi, hogyan edzheti lelki állóképességét, milyen módszerekkel befolyásolhatja pozitívan mások véleményét. Teszt segítségével kipróbálható, milyen kommunikációs attitűdünk van, hogyan építsük mások bizalmát vagy épp személyes márkánkat. Az is kiderül a kötetből, hogy ítélkezés helyett hogyan használhatunk praktikus kérdéseket, és miként szoktathatjuk le magunkat arról, hogy szavakkal verjünk másokat. Gyakorlatias módszerek, self-coaching eszközök, megtörtént esetek azoknak, akik úgy gondolják, hogy önmaguk és csapatuk épülésére továbbfejlődnének, akik szakértőből válnának vezetővé, vagy épp tovább erősítenék belső motivációjukat. Vagyis egy könyv a jövő vezetőinek.

„Míg korábban a HR szakemberek dolga volt a személyzetfejlesztéssel, a munkaerő-gazdálkodással kapcsolatos teendők, már ma, de a jövőben még inkább: a vezetők maguk lesznek a csapatuk HR-esei, s e mellett coachai, mentorai…” – írja előszavában a szerző. Márton-Koczó Ildikó úgy véli, ehhez a fejlődéshez kínál térképet a Self-Menedzser kötet.
A 91 eszköz és tipp a vezetői önismereti munkát segíti, arra inspirál, hogy az olvasó önmagát vegye górcső alá, célja legyen a jobb és minőségi kapcsolat önmagával illetve másokkal. A leírt eszközök és tippek olyan vezetésfejlesztési eszközök, amit coachok, teamcoachok, trénerek is hasznosíthatnak, most azonban olyan közérthető formában kerültek bele ebbe a kötetbe, hogy a vezetők saját maguk fejlesztésére alkalmazhassák őket, autodidakta módon.

Amennyiben dedikált példányt szeretne vásárolni a kötetből – akár ünnepi ajándékként:info@braintrend.hu

Amennyiben belelapozna a könyvbe: http://www.alinea.hu/self-menedzser