MEGHÍVÓ 2021. szeptember 23. (csütörtök)

Szeretettel meghívunk az Első ÉN térKÉPem és Az ÉN térKÉPem köteteink könyv bemutatójára, ahol maguk a szerzők mutatják be nekünk a könyvet nem rendhagyó módon!

Ha szeretnél reszt venni a könyv bemutatón, kérlek regisztrálj, minél hamarább mert a helyek korlátozottak és ha betelt utána már csak a várólistára tudsz felkerülni.

Néhány gondolat a szerzőktől:

Keresed ki vagy? Néha bizonytalan vagy? Nem tudod, hogy merre kéne menned? Melyik a te utad? Gyere el könyvbemutatónkra, tudd meg, hogyan készíthetsz térképet magadhoz és az életedhez!

 

Az Első ÉN térKÉPem és Az ÉN térKÉPem köteteink bemutatóján ne számíts a hagyományos “mi beszélünk, te meg hallgatod” típusú eseményre – akárcsak a könyvek, természetesen ez is rendhagyó lesz!

Nemcsak fiataloknak! Az önismeretről, önfejlesztésről szóló könyveket fiataloknak írtuk, de bárkinek hasznos, aki válaszokat keres a benne lévő kérdésekre.

Szívesen ajánljuk továbbá szülőknek, osztályfőnököknek, coachoknak, mentálhigiénés szakembereknek is, és mindenkinek, aki fiatalokkal foglalkozik vagy él.

  • Mikor? 2021.szeptember 23. (csütörtök) 19.30-20.30
  • Hol?  Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest Városligeti fasor 32.

  • Résztvételi díj: díjmentes

Szeretettel várunk mindenkit:

Ságodi Sturm Hajni és Horváth Ria

Regisztráció