MEGHÍVÓ 2023. január 30. (hétfő) a DIADAL Coaching kézikónyv 2. című könyv bemutatójára

Sok szeretettel meghívunk az új coaching kézikönyvünk könyvbemutatójára.

Újabb nagy örömömet osztom meg veletek: megjelent a Coaching kézikönyv 2. kötete!
Ez ismételten egy grandiózus munka volt, rengeteg embernek vagyok hálás azért, hogy ez létrejöhetett.  Hálás vagyok a szerzőtársaknak, hogy szakmailag olyan anyagot raktak össze, ami kiemelkedően hasznos coachoknak és coaching szemléletű vezetőknek (abc sorrendben): Bedecs Andrea ACC, Bince Bea PCC, Bódi Iván, Ferencsák Tímea ACC, Forgách Géza ACC, Juhasz Erika PCC, Lisztes Henriett PCC, Székely András, Szirtesi-Nagy Réka ACC, Uj Anikó ACC, dr. Varga Eszter PCC és hálás vagyok nektek a sok pozitív visszajelzésért, amellyel bátorítottatok bennünket a következő könyv megírására.


Szeretnénk közösen megünnepelni veletek ezt a sikeres csapatmunkát és ezért sok szeretettel meghívunk benneteket a DIADAL coaching kézikönyvünk 2. kötetének
könyvbemutatójára 2023. január 30-án 18 órára.

.

.
v

  • Mikor? 2023. január 30. (hétfő) 18.00-19.00
  • Hol?  Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest Városligeti fasor 32.
  • Résztvételi díj: díjmentes

Szeretettel várunk mindenkit!

Regisztráció

A bemutató házigazdája maga a könyv szerkesztője:
Komócsin Laura MCC

AJÁNLÁSAINK

Már a tartalomjegyzék is nagyon izgalmas: napjainkban releváns és fontos témákat ígér! A könyvben pedig gyakorlatias és átfogó ismereteket kaphat az olvasó, tele inspiráló gondolatokkal. Az átlátható struktúra lehetővé teszi, hogy ezt a tudást könnyen megoszthassuk másokkal is, illetve ajtókat nyit számunkra, hogy egy-egy témában tovább elmélyülhessünk. Jó szívvel ajánlom minden vezetőnek és a coachingban érintett szakembernek!
Vörös Mónika, Employee Experience terület vezetője az Unilever kelet-európai régiójában
Hajlamosak vagyunk bonyolult kérdésekre egyszerű válaszokat adni, amikről aztán előbb-utóbb kiderül, hogy helytelenek. Ilyen kérdés sokszor az ember is, mi magunk is. Laura és csapata nem csak egy sztorit mond az emberről. Annál többet: A vállalati lét bármely szakaszában, minden vállalati élethelyzetre ad olyan eszközt, ami nem csak a coachnak, hanem a könyvet olvasva bármely vezetőnek, sőt magának az érintettnek is ad fogódzkodót, hogy jobban értse magát és ezen keresztül másokat is.
Dr. Bauer Dávid, MOL Magyarország HR igazgató
A könyv értékes tudást oszt meg, egyfajta szerszámkészlet, azonnal bevethető gyakorlati ismeretekkel. Tematikája átfogó, jól strukturált és kiválóan illeszkedik egy mai cégvezető mindennapi kihívásaihoz. Az egyes fejezetek önállóan is kerek egészet alkotnak, így segítséget nyújthatnak aktuális, specifikusvezetői problémáink megértésében és megoldásában. Szívből ajánlom nem csak a coachok, hanem a gyakorló menedzserek részére is.
Dr. Ludvig László, Siemens Mobility Kft. CEO
Gyakorló coachok és vezetők számára egyaránt nagyon értékes kötet. Az egyes elméleti részekhez tar-tozó konkrét esetleírások nagyban segítik és még közelebb hozzák az adott téma megértését mindkét oldal számára. A könyv által sok hasznos tippet kaptam mind a csapattagjaim segítésében használt ve-zetői eszköztáram szélesítéséhez, illetve az esetleges egyéni elakadásaim hamarabbi felismeréséhez.
Pósfai Gábor, Decathlon Ausztria ügyvezető
Mindenkori sikerünk egyik fontos alkotóeleme a megfelelő önismeret. Egy átfogó eszköztárral felvérte-zett coach hatékonyan tud minket önismeretre ébreszteni, valamint mind magán-, mind szakmai életünk dilemmáira a megoldó kulcshoz elvezetni. A „szerszámosláda” széles választékából az adott helyzethez testreszabott eszközt kiválasztva, azt jól használva garantált az eredményességed.
Uher Zoltán, Grundfos gyárigazgató
A könyv témakörei lefedik az üzleti szervezetekben előforduló coachinghelyzetek 90%-át és hasznos át-tekintést nyújtanak a magyarul hozzáférhető szakirodalomról. Konkrét coachinghelyzetben hasznos lesz majd újra átolvasni egy-egy fejezetet. A „trénerikézikönyv-jelleget” a szerzők néhány szakmaieset-bemu-tatással ellensúlyozták, miközben a fejezetek olvasása során sok tudást és információt csipegethettem fel szakmai ars poeticájukról és személyes gyakorlatukról is.
Dr. Takács Sándor, egyetemi tanár, a Budapesti Corvinus Egyetem Vállalati Belső és Vezetői Coach szakirányú továbbképzési program szakfelelőse