Problémás vezető vagy vezetői probléma?

Sokszor tapasztalhatjuk munkahelyünkön, hogy egy vezető viselkedése megnehezíti az egyének vagy akár egy egész csapat működését. A rossz dinamika hatással van a tagok lelki jóllétére, teljesítményére, a csapatra, sőt akár az egész szervezetre is.

Vajon a probléma gyökere a vezető személyiségében vagy a helyzet sajátosságaiban keresendő? Vagy a kettő kölcsönhatásában?

Hogyan ismerjük fel a vezető személyiségéhez köthető helyzeteket? Mit tehetünk ilyen esetekben?

Vagy lehet, hogy csak az adott szituációban nem megfelelő viselkedést mutat a vezető? Hogyan lehet a különféle helyzetekre jól reagálni?

Az workshop során ezeket a jelenségeket, helyzeteket járjuk körbe gyakorlati példákkal és a résztvevők aktuális kérdéseinek megbeszélésével.

Szakértő:

Ruttner Judit, munka és szervezet szakpszichológus, business & life coaching-pszichológus.

Judit munka- és szervezetpszichológusként közel húsz éve foglalkozik vezetők és különféle vezetési helyzetekből adódó problémákkal szervezeti, HR és tanácsadói oldalon; coaching-pszichológusként pedig közép- és felsővezetők támogatásával.

Több éve dolgozik egy munkavállalói támogatóprogramban is, ahol lehetősége van a problémás helyzetek teljeskörű kezelésére: mind a munkavállalók, mind a vezetők, mind a szervezet és a HR oldaláról megközelítve a problémákat, valamint hatékony megoldásokat kidolgozni, megtalálva az egyensúlyt és az összhangot az egyéni jóllét és a szervezeti hatékonyság között.

.

További információk:

  • Időpont: 2023. május 16.  (kedd) 17.30-20.00 óráig
  • Helyszín: Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest, Városligeti fasor 32. I. em
  • Résztvételi díj:`
    1 alkalom: 40 000 Ft + ÁFA
  • Jelentkezés az online regisztráció kitöltésével
Jelentkezés

A programsorozat szakmai vezetője

 

Forgách Géza ACC
executive coach, pszichológus, tréner
geza.forgach@businesscoach.hu

 

Pszicho-Zóna