Útmutató a Motivational Maps-hez

 

Mindenki tudja legbelül, hogy motiváció nélkül nem lehet dolgozni, nem lehet élni. Mégis sokan ezt csináljuk. Döbbenetes adat, de a legtöbb ember arra a kérdésre, hogy 0 és 100 között mennyire motivált a munkájában és a magánéletében a válasza: 60% körül. Csak úgy elpöfögünk egy bizonyos energiaszinten minden nap, és ez az átlag motivációs szint nem csak magyar, de világviszonylatban is hasonló.

.

 • Azért vagy az állásodban mert megszoktad, vagy mert nagyon szereted?
 • Mi hajt előre?
 • Mitől csillog a szemed?
 • Mi ad energiát neked?
 • És mi szívja el az életerődet?
 • Eleged van a mostani állásodból, de közben azt sem tudod mi lenne a jobb?
 • Nem tudod mi az a „jó munka”, ami igazán örömet okoz neked?
 • Mi a 3 fő motivátor jelenleg az életedben?

Ezek nagyon fontos kérdések, de sajnos az emberek nagy része nem tudja rájuk a választ. Te tudod?

A motiváció: ENERGIA! Lényegében az a hajtóerő, ami a teljesítményhez szükséges. Motivált állapotban tudod igazán kihasználni készségeidet és tudásodat. És csakis a motivátoraid ismeretében tudsz hozni jó döntéseket

Mi a Motivációs Térkép?

A Motivációs Térkép egy ISO akkreditált, online elérhető, az önmagunkról alkotott képünk alapján készített lista, afféle leltár, mely a személyiségtípusok helyett kizárólag a motivációra koncentrál. A térkép, (melynek online kitöltése 12 percet vesz igénybe,) segít megérteni mélyebben motivációinkat, és azt is hogy ennek tudatában hogyan tudjuk növelni teljesítményünket.

Mit is tud a Motivációs Térkép?

Számszerű információt ad az egyéni vagy csapat motivátorokról, motivációs érzékenységről, méri a jelenlegi motivációs szintet, megmutatja a motivációs faktorok fontossági sorrendjét és hogy ezek mennyire vannak kielégítve.

Hogyan is működik a Motivációs Térkép?

Megmutatja, hogy a sokféle motiválási eszközből kinél mikor mit, miért és hogyan alkalmazzunk. Egy kulcsot ad ahhoz, hogy milyen motivációs eszközzel lehet egy munkatársat mozgásba hozni, hogyan lehet rávenni a hatékonyabb munkavégzésre úgy, hogy jó érzéssel végezze.

A motivációs térkép 3 szinten érhető el …

 • Egyéni Motivációs Térkép

 • Csapat Motivációs Térkép

 • Szervezeti Motivációs Térkép

Egyéni Motivációs Térkép

Megmutatja az egyén motivációs preferenciáinak egymáshoz képesti erősségi sorrendjét. A kiértékelést végző Motivational Maps Licensed Practitioner segít az egyénnek és vezetőnek ezt a tudást hasznosítani, ami által saját karrierjükkel kapcsolatos jobb döntéseket hozhatnak, és erősíthetik a vezetői készségeiket.
Egyéneknek, vezetőknek és coach-oknak ideális eszköz.
                 

Csapat Motivációs Térkép

Megmutatja, hogy mi motiválja az adott csapatot. A Csapat térkép a csapattagok egyéni eredményeiből összevonva készül. A vezető a kiértékelést végző (Licensed Motivational Maps Practitioner) segítségével megértheti milyen mozgatórugói vannak a csapatnak.

Ideális eszköz vezetők, coach-ok, tanácsadók és trénerek részére

Szervezeti Motivációs Térkép

Megmutatja, hogy az ott dolgozók motivációja mennyire egyezik a cég értékeivel, küldetésével, jövőképével. A Térkép  mélyebb információt ad és mélyebb megértést biztosít, mint a hagyományos dolgozói felmérések.
Ideális eszköz a felső vezetés, L&D/OD/ HR szakemberek, coach-ok, trénerek stratégiai tanácsadók, részére

Ha érdekel a motiváció növelése és szeretnéd megismerni James Sale nemzetközi hírű Motivációs Térkép módszerét és többet megtudni a motivátorokról, ill. arról, hogy hogyan használhatod ezeket a munkádban és a karrieredben, akkor kérd ajánlatunkat, térképezd fel magad és a csapatodat vagy vegyél részt a Motivational Maps Licensed Practitioner képzésen és csatlakozz a Business Coach Motivációs Térképezők csapatához.

Ajánlatot kérek!

Forduljon hozzánk bizalommal az info@businesscoach.hu címen! Várjuk jelentkezését!

Motivational Maps Licensed Practitioner
Ajánlatot kérek!
Motivational Maps Licensed Practitioner
Programnaptár