Vezetés az improvizáció szemléletmódjával
bemutató workshop

Innováció, kreativitás, bizalomépítés, változáskezelés.  Olyan képességek, melyeket egy modern, hatékony, emberközpontú vezető folyamatosan fejleszt magában és csapatában is.  Tapasztalatunk szerint ahhoz, hogy egy ilyen fejlesztési folyamat valódi eredményeket hozzon, nem csupán módszerek összességére, hanem egy egységes vezetői szemléletmódra van szükség. 

 Résztvevőként a bemutató workshop során épp egy ilyen szemléletmóddal lesz alkalma megismerkedni. 

Láthatja, megtapasztalhatja, és átélheti, hogy az improvizációs színház szemléletmódja — a maga könnyedségével — milyen komoly segítség egy vezetőnek, hogy csapatát emberközpontúvá, hatékonnyá, és sikeressé varázsolja.

 

IGEN, ÉS: az improvizációs színház két bűvszava.  Mit is jelentenek tulajdonképpen?  Mi adja az erejüket?  Mitől működik az improvizáció?  Mit “próbálnak” azok a társulatok, akik aztán a pillanatban alkotják meg előadásaik jeleneteit?
 
Mi köze ennek a tervezés nélküli világnak a modern vezetéshez?  Milyen improvizációs alapelveket és fogásokat leshetünk el és alkalmazhatunk a cégünk nagyon is komoly napi életében?  Hogyan leszünk ettől mi is és a cégünk is sikeresebbek egy gyorsan változó világban?
 
Ezekre és hasonló kérdésekre keressük a választ a bemutató workshopon.
 
A bemutatót ajánljuk mindazon vezetőknek, trénereknek, szervezetfejlesztőknek, akik szeretnék az IGEN, ÉS hozzáállással bővíteni eszköztárukat.  Nekik nem egy kész modellt kínálunk, sokkal inkább egy olyan szemléletmódot, amelyet saját magukra szabhatnak, és beilleszthetnek meglévő eszköztárukba.  És amely szemléletmóddal saját és csapatuk munkáját hatékonyabbá, kreatívabbá, változás-állóbbá tehetik.  IGEN, ÉS élvezetesebbé is.
  • Workshop időpontja: 2022. május 27., 09:00-12.00
  • Helyszín: Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest Városligeti fasor 32.
  • Részvétel: díjmentes, DE visszajelzést kérünk. Regisztráció szükséges. 
Regisztráció

A bemutató workshopot vezeti:

Salamon Gábor