Résztvevőink mondták

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia jelentkezés

Szeretettel várunk a képzést bemutató díjmentes üzleti reggelinkre 2020. szeptember 10-én. (Regisztráció kötelező.)

Üzelti reggeli Jelentkezés
VIDEÓK
Órarend 2019/20
Mindenek előtt szeretném kifejezni hálámat az egész csapat irányába, akik részt vettek a XXI. századi Csúcsvezetői Szabadegyetem létrehozásában.
Rendkívül inspiráló számomra. Nagyon sok új dologgal találkozom itt, de a már régóta ismert és alkalmazott vezetői módszereimet is lehetőségem van újragondolni az egyes találkozókon hallottak alapján.
Magabiztosan kijelenthetem, hogy bőségesen megtérül(t) számomra a megfizetett részvételi díj.
Bagossy Tamás, Webeye ex-ügyvezető XXI. századi Csúcsvezetői Szabadegyetem résztvevő
“A XXI. Századi Csúcsvezetői Szabadegyetem több szempontól is nagyon sokat segített a szó szoros értelmében vett felsővezető fejlődésemben.

Egyrészt nagyon hasznos ismereteket adott egy sor „trendy” témában, amolyan „borest” jellegűen: sok mindent kóstoltunk, mely tételekből az érdekesebbekben el lehetett merülni később.

Másrészt a kiváló külsős előadók nagyon hitelesen képviseltek egy-egy témát. Személyük, előadásmódjuk az élethez vagy az üzlethez való más megközelítésmódjuk sokszor szemfelnyitólag hatottak rám.

Harmadrészt a többi felsővezetővel való találkozás remek lehetőséget nyújtott a networkingelésre.”

Berényi Attila, Szentkirályi, Pepsi Magyarország ügyvezető igazgató

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

A XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia (korábban XXI. századi Csúcsvezetői Szabadegyetem) exkluzív, kizárólag jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek szóló képzéssorozata, limitált létszámmal, azoknak szól, akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy egy újabb lépcsőt meg tudnak „ugrani”.

Az akadémia ajtaján belépők inspiráló szellemi közegben  – más-más iparágból érkező, mégis szellemiségében hasonló “kollégák” körében – gyakorlatias képzési napok során ismerkedhetnek meg a vezetői társadalmat érintő trendekkel, unikális témákkal.

A XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia évfolyama 2020. október  8-án (csütörtökön) indul. A képzést bemutató üzleti reggelinkre 2020. szeptember 10-én várjuk az érdeklődőket.

 • Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat
 • 72 óra
 • Időtartam: 10+2 nap,  9.00-16.00
 • Időzítés: 2020. október  8. – 2021. március 25. (csütörtökönként), kétheti rendszerességgel
 • Képzési napok: 2020. október 08., 2020. október 22., 2020. november 05., 2020. november 19., 2020. december 03., 2020. december 17., 2021. január 14, 2021. január 28., 2021. február 11., 2021. február 25., 2021. március 11., 2021. március 25.
 • Helyszín: Budapest belváros
 • Képzési nyelv: magyar
 • Képzés díja: 1.198.000 Ft (Áfamentes) EARLY BIRD: 2020. augusztus 20-ig -10%

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia jelentkezés

A tréningnapok felépítése:

 • 9.00 – 10.00 Mindegyik napot egy közismert szaktekintély indítja (előadás)
 • 10.00 – 10.30 Q&A,
 • 11.00 – 16.00  Témában jártas tréner ráépíti a témára a nap hátralevő részét (gyakorlati alkalmazás)

Képzés előnyei:

 • exkluzív előadók,
 • XXI. századi legmodernebb, naprakész vezetői ismeretek,
 • gyakorlatorientáltság,
 • műhelymunkák (őszintén megosztva a tapasztalatot, tanulságokat )
 • networking, párbeszéd lehetősége

Kérdéseire örömmel válaszol a képzés vezetője

Komócsin Laura PCC

laura.komocsin@businesscoach.hu e-mail címen,

vagy telefonon: + 36 20 33 53 769.

 


RÉSZLETES PROGRAM

Vendégelőadó:

Dr. Almási Kitti

klinikai pszichológus

 

 

 

Témavezető tréner:

Vásárhelyi Judit ACC

senior executive coach, supervisor

 

 

 

Különböző mértékben ugyan, de mindannyian kíváncsiak vagyunk önmagunkra. A minőségi vezetői léthez ez a kíváncsiság és annak kielégítése elengedhetetlen, hiszen a vezető saját személyiségével dolgozik, belső mozgatórugóit, a megélt és az elszenvedett változásokat és annak személyiségformáló hatásait figyelnie, észlelnie kell önmagán. Önismeret nélkül, fejlesztendő területeink elfogadása nélkül megrekedünk. Egy cég, egy csapat teljesítményének hatékonyságát erősen csökkenti, ha olyan szakember is tartozik a csapatba, aki nem tud teljes erejével részt venni saját szervezeti egységének munkafolyamataiban, akin érződik, hogy olyan problémákkal küzd, amely redukálja saját teljesítményét és ezzel kihat a csapat többi tagjaira, azok teljesítményére is. Ahhoz, hogy egy vezető ilyen vagy hasonló problémákkal megküzdjön, kell  hogy ismerje kollégáját, át kell hogy segítse őt ezeken a helyzeteken,  emberismeretre, és önismeretre is szüksége van. Az akadémia nyitóalkalmán nemcsak a téma legújabb trendjeiről és módszereiről esik szó, hanem személyiségteszteket is kipróbálhatnak a résztvevők.

Vendégelőadó: 

Dr. Beck György 

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Elnöke

 

 

V

Témavezető tréner:

Szertics Gergely

mesterséges intelligencia bevezetési tanácsadó

 

 

Fókuszban:

Digitalizáció, ipar 4.0, blockchain, IoT, mesterséges intelligencia… olyan buzzword-ök, amikről már nehéz eldönteni, hogy mi belőlük a tartalom és mi a hozzá fújt divat. Mindenki tudja, hogy valószínűleg szükség van rájuk, de akkora a zaj körülöttük, hogy nehéz elhelyezni, hogy mit tudnak valójában.

A kurzuson a mesterséges intelligenciát és a hozzá kapcsolódó adatvezérelt szervezeti kultúra építését vesszük közelebbről szemügyre.

Áttekintjük, hogy mi a könnyedén elérhető technológia, mi az, ami még mindig csak legfeljebb kutatásokban van és hogy lehetnek ezek az új fajta intelligenciák a mi természetes intelligenciánk segítségére. Egy olyan jövő felé megyünk, ahol azok, akik használják a technológiát kiszorítják azokat, akik nem, azok akik képesek felépíteni egy adatvezérelt szervezetet kiszorítják azokat, akik csak az emberek intuícióira építenek. A kulcs az ember-gép együttműködésben és a kölcsönös megértében lesz.

Az alkalom célja, hogy beszélgetni tudjunk róla, hogy ki hol tart a saját adatvezéreltségi és technológiahasználati útján, megosszunk jó gyakorlatokat, azonosítsunk olyan lehetőségeket a konkrét esetekben, ami hatékonyság növekedést, új értékesítési lehetőségeket, vagy akár felforgató (disruptive) üzleti potenciált jelenthet.

Közelebbről:

Szterics Gergely mesterséges intelligencia fejlesztő startupot vezetett 6 évig. Most cégeknek segít eligazodni abban, hogy hol tart ez a technológia. Segít beazonosítani a használati potenciálokat, kiválasztani a megfelelő technológiát és bevezetni a szervezetbe a projektet. Emellett képzéseket, előadásokat tart, ahol saját fejlesztési tapasztalatait és az általuk kínált termékek nagyvállati tapasztalatait integrálja szervezetfejlesztési tudásával, hogy minél könnyebb legyen megérteni nekünk, természetes intelligenciával rendelkező embereknek, hogy milyen lesz együttműködni mesterséges intelligenciával rendelkező entitásokkal.

Vendégelőadó:

dr. Buda László

pszichiáter, pszichoterapeuta

 

Témavezető tréner:

Márton-Koczó Ildikó,

senior executive coach, tréner, menedzsment szakíró

 

Egy kudarc után visszatérni a mindennapok egyensúlyához, egy komoly válsághelyzetet lehetőséggé alakítani, egy rossz döntés után is talpon maradni és haladni – ezek mind olyan helyzetek, amikor a reziliencia eszköztárunkra szükség van.

A reziliencia, vagyis a rugalmas ellenállóképesség teszi lehetővé, hogy egy-egy feszült helyzet után visszatérjünk az eredeti lelkiállapotba, a hullámvölgyeket kezelni tudjuk. Reziliencia eszköztára mindenkinek van, kérdés, hogy tudjuk-e ezt tudatosan használni, bővíteni. A képzés során a résztvevők megismerik, hogyan tudjuk megőrizni a belső stabilitásunkat a folyamatos változások közepette, úgy, hogy ne ellenálljunk azoknak, hanem adaptívan megküzdjünk velük, építsenek és ne romboljanak minket.

A vezetők sokszor nehezen birkóznak meg a mindennapok teljesítménykényszerével és az időnyomással, így az egyéni energiaháztartásunkért, a mentális immunrendszerünk működéséért tudatosan kell felelősséget vállalnunk. A megbirkózási képesség fejlesztéséhez, avagy a pozitív pszichológia mindennapokban történő használatához 25 eszközt ismernek meg.

Témavezjakobsen_petraető trénerek:

Jakobsen Petra

Invitech HR igazgató

 

debreczeni_eszter

Debreczeni Eszter

tanácsadó, executive coach

Ex Microsoft Regionális HR vezető

 

 

Karrier 4.0 – Új perspektívák-Új karrierlehetőségek

 • Kinek milyen ma a sikeres karrier?
 • Önismeret, tudatos karrierépítés vagy kalandozás, korlátozó hiedelmeink megvizsgálása – miben segít mindez?
 • Mozdulás a lehetőségektől a vágyak felé, táguló világ, új döntési lehetőségek
 • Mindez a sikeres nemzetközi karrier alapja és mozgatója

Interkulturális különbségek – Kihívások és lehetőségek – avagy hogyan érezhetem otthon magam egy nagyon sokszínű, nemzetközi világban

 • A kulturális különbségek alapkövei, mérhetőségük
 • Vállalati vs. nemzeti kultúra
 • Kulturális önismereti teszt
 • Milyen kultúrákhoz illeszkedem könnyen, másokhoz pedig hogyan tudok alkalmazkodni?
 • Hogyan használhatom mindezt tudatosan a személyes céljaim támogatására – akkor is ha nem karrierváltásban, hanem többek között a vezetői hatékonyságom növelésében gondolkodom
 • Konkrét példák, izgalmas esetek a nagy, nemzetközi cégek világából

A nemzetközi karrier – „Unplugged”

 • Miről szól egy ilyen váltás, hogyan színesíti a karrieremet, ha belevágok?
 • Mit várnék tőle, mitől lehet ez vonzó a számomra?
 • Dilemmák és kihívások egy nemzetközi karrier során
 • Saját nemzetközi karrier tapasztalatok megosztása – sok személyes sztorival és tanulsággal

Vendégelőadó:

Tatár-Kiss Klára

CITI Bank

Mentor oscar nyertes.

V


Témavezető tréner:

Komócsin Laura PCC 

senior executive coach,

Mentor Oscar zsűri elnök

A XXI. században egyre fontosabb szerepe van a sikerben, hogy a formális képzéseken kívül, a tehetséges kollégákat tovább támogassuk mentoringgal. A 2013. évi Magyarországi Mentor Kutatás eredményei alapján a megkérdezettek 97%-a nyilatkozta, hogy a a mentoringra fordított idő, energia befektetés megérte a szervezetnek, a vállalatnak és 95% pedig azt, hogy megérte magának a mentornak is. Hogyan támogassuk a kiemelt tehetségeket úgy, hogy megérje a befektetés és ne hagyják el képzetten a céget, hogyan vezessünk coaching szemléletben úgy, hogy közben ne döntésképtelennek, hanem felhatalmazó- bevonó vezetőként tekintsenek ránk a kollégáink, milyen tippek-trükkök vannak a mentoringban és coaching szemléletű vezetésben? – ezeket a kérdéseket járja körbe ez a képzési nap.

Témavezető tréner:

Szily Nóra

újságíró, executive coach

 

V

Több külföldi kutatás eredménye is azt bizonyítja, hogy ma már az Érzelmi Intelligencia (EQ) szintje fontosabb egy vezető munkájának hatékonyságában, mint a szakmai tudás. Az érzelmi intelligencia jelenléte vagy hiánya nemcsak a vezető, de a szervezet működésére, hanem annak teljesítményére is hatással van. Épp ezért a programban megismerkedhetünk azzal, hogy mi is az érzelmi intelligencia, hogyan fejleszthető, s mértéke miképp függ össze a saját stresszállapotunkkal. Megismerjük az indulatkontroll, a szociális képességeink és társas kapcsolataink minőségének összefüggéseit a kiégéssel. A burnout tüneteiről is szó lesz, s arról, miképp azonosíthatjuk a jeleket munkatársainkon vagy akár magunkon, s mi a teendő, a segítség az egyes fázisokban.

Előadó:

Pál Feri atya

 

 

 


Témavezető tréner:

Vásárhelyi Judit ACC

senior executive coach, supervisor

v

V

 

Mi az, ami mozgat, ösztönöz minket? És mi az, ami másokat inspirál? Hogyan lehet győzelemhez segíteni csapatokat, s mit kell tennünk ahhoz, hogy az ösztönzést folyamatosan fenn tudjuk tartani? Interaktív módon, valós példákon keresztül tapasztalhatjuk meg, mennyire szükségünk van az önállóságra, a szakmai igényességre és az értéknövelő célokra, valamint hogyan válnak ezek napjainkban egyre inkább belső húzóerővé. Ezen az alkalmon körbejárjuk, hogy a jutalmazás és büntetés rendszere miért működött jól a XX. században, és miért alkalmatlan a motiválására a XXI. században. Alaposan átgondolt, kutatásokkal alátámasztott eszköztárad adunk résztvevőink kezébe, s közben még azt is kiderítjük, őket mi is motiválja.


Témavezető tréner:

UJ Anikó

executive coach, vezetési tanácsadó

 

Sokan elérik azt a pontot, hogy a fiatalon megfogalmazott karriercéljaikat még a 25. érettségi találkozójuk előtt elérik. Ilyenkor körbenéznek: most akkor hogyan tovább? Már nem szükséges sem a nagyobb autó, sem a névjegykártyán a hangzatosabb pozíció, de akkor mi legyen a következő? Ezt a témát járja körbe és ad elgondolkodtató inputokat egy különleges élmény keretében a sokakat hasonló dilemmában coachként támogató Uj Anikó.

Vendégelőadó:

Gálvölgyi János

színművész

 

 

Témavezető tréner:

Márton-Koczó Ildikó,

senior executive coach, tréner, menedzsment szakíró

V

 Milyen tényezőktől függ az együttműködés, hogyan tudjuk tudatosítani a gátló tényezőket? Valóban elég a megfelelő embert a megfelelő helyre koncepció – vagy más is szükséges? A tiszta és érthető célok, az elkötelezettség, az egészséges fegyelem, a konstruktív visszajelzések, a megoldásorientált gondolkodásmód elősegíti a győzelmet, s ezt fejben professzionálisan tudjuk is, de hogyan vigyük ezt végbe a gyakorlatba? A nap végére mindenki közelebb jut saját sikerreceptjéhez, amellyel javíthat kapcsolatai, együttműködései minőségén.

Vendégelőadó: 

Cuba Gergő

(Red-Dot díjas tervezőgrafikus)

vv

V

Témavezető tréner:

dr. Tari Annamária

klinikai pszichológus, pszichoterapeuta

v

 

 

Jelenleg négy generáció van kint a munkaerőpiacon, a baby boomer (65 körüliek), az X (55 körüliek), az Y (35 körüliek) és a Z (húszasok) is itt vannak már, mint a legfiatalabb munkavállalók. Látjuk már, hogy az információs kor minden generációra ró valamilyen tanulási folyamatot. Különösen igaz ez a munkahelyi viszonyokra, hiszen a cégeknél ma probléma lehet a fiatal munkavállaló megtalálása, integrálása és megtartása hosszú távon. Belső céges feszültségekről számolnak be a munkáltatók, mikor felmerül a kérdés, tud-e a hatékonyságot megőrizve jól kooperálni egymással a négy generáció? Nyilván a legjobb szituáció, ha mind jól tud együttműködni egy teamban, még ha alá-fölé rendeltségi viszonyban is vannak. Ehhez képest a valóság általában az, hogy számítani kell problémákra, a cégben ugyanis megjelennek a hagyományos és a digitális generációk által képviselt kultúra elemei. Egy cég szocializációs viszonyaiban még fontosabbá válnak a jövőben azok az érzelmi viszonyok, amelyekre ma még sokszor úgy gondolunk, mint nem fontos dolgokra. Pedig ezen múlik a hatékonyság, a munkahely konstruktív légköre és a fiatal generációk megtartása.

Témavezető trénerek:

Komócsin Laura PCC

executive coach

v

 

Juhász Erika ACC

business coach

 

 

Dr. Marshall Goldsmith több mint 150 nagyvállalat vezérigazgatójának volt az executive coacha. A Forbes a világ öt legismertebb coacha közé sorolta, 197 országban vált ismertté. Könyvei bestsellerek, munkáit 28 nyelvre fordították le és több milliós példányban keltek el. Könyve elnyerte az Év legjobb üzleti könyvének díját. A Harvard Business Review az 50 legnagyobb üzleti gondolkozó között listázza.

Marshall 21 olyan tulajdonságot azonosított évtizedes vezető-fejlesztő munkája során, amelyek segítenek a ranglétra alján az előrébb lépésben, de megnehezítik a csúcs elérését. Minden vezetőnek van ToDo listája, ezen a napon viszont személyre szabott ToStop lista összeállítása lesz a cél a Dr Marshall Goldsmith  21-es listája alapján.

Témavezető tréner:

Bincze Bea ACC

executive coach, tréner, mentor

Aki egy multinacionális nagyvállalat CFO-ja volt, ahol aktívan részt vett a vállalati stratégia kialakításában és megvalósításában.

 

 

A stratégiai gondolkodás és az eredményes megvalósítás elengedhetetlen a vállalat sikeréhez. Megvizsgáljuk a stratégia fontosságát. Megismerjük a stratégiai gondolkozókra jellemző vonásokat és képességeket. Átnézzük a stratégiai gondolkodás folyamatának lépéseit.  Példákon és a szimuláción keresztül megismerjük a megvalósítás folyamatát, a stratégiai látásmód, proaktivitás, megoldás-fókuszú gondolkodás és a hatékony kommunikálás fontosságát különböző helyzetekben.

Interaktív tréningünket kiegészítjük egy nemzetközi szinten használt szimulációs gyakorlattal, amiben real time döntéseket tudnak hozni a résztvevők, és ezek elemzése további élményt, tapasztalatot jelent, ami elmélyíti a szerzett tudást. Csapatokban dolgozva mindenki aktív részt vállal a feladatokban és utána közösen feldolgozzuk a tanultakat.

Mi a SimTeam?

A SimTeam egy webes felületen működő üzleti szimulációs program. A SimTeam szimulációban a résztvevők projekt-alapon működő vállalatokat irányítanak, és komplex vállalatirányítási kihívásokkal találkoznak. A szimulációs módszertan újszerű, és teljesen magával ragadja a résztvevőket. A szimuláció célja, hogy a résztvevők megtapasztalják a stratégiai döntések, az együttműködés, és a csapatszellem fontosságát. (Bővebben a SimTeam programról: http://businesscoach.hu/simteam/)

A program célja:

Hosszú távú gondolkodás kialakítása, a komplex döntések összefüggéseinek megértése és annak felismerése, hogy a különböző funkciók együttműködése stratégiai fontosságú a vállalat sikeres működése érdekében. A szimuláció során a résztvevőknek hosszú távra kell döntéseket hozni, és összhangba kell hozni a vállalat hosszú és rövidtávú céljait. A résztvevők megismerik a stratégiai menedzsment különféle módszereit és technikáit.

A szimuláció során a résztvevők kipróbálhatják magukat a következő területeken:

 • A stratégiai gondolkodás kialakítása a fenntartható növekedéssel és az optimalizált erőforrás gazdálkodással kapcsolatban
 • A szervezet elemzése, a stratégiai irányok meghatározása
 • Megérteni a versenytársak piaci jelenlétének hatásait
 • Előnyök teremtése újítások révén: néha a szimuláció váratlan eredményeket hoz, így a vállalatoknak időben kell reagálni és új megoldásokat keresni, hogy tovább fejlődjön és versenyképes maradjon
 • A kritikus gondolkodás alkalmazása az adott problémával, helyzettel vagy stratégiai döntéssel kapcsolatban, valós életből vett esetek alapján
 • A stratégia sikerének mérésére alkalmas pénzügyi mutatók meghatározása.

Elvárható eredménye:

A résztvevők megértik, miért fontos a közös döntéshozatal, amihez valamennyi csapattag hozzájárul az általa képviselt szervezet (HR, fejlesztés, értékesítés és pénzügy) szempontjai alapján.  Megismerik a piac hatását a döntésekre, hogyan befolyásolják a piaci változások a stratégiát, és hogyan tudnak gyorsan reagálni összetett problémákra. A szimuláció során szerzett gyakorlat segíti az új tudás beépülését.

Előadóink, trénereink

Szeretettel várunk a képzést bemutató díjmentes üzleti reggelinkre 2020. szeptember 10-én. (Regisztráció kötelező.)

Üzelti reggeli Jelentkezés

For an English version, please click HERE.

Az előadók 80%-a elfogadta a felkérést, a többiek felkérése folyamatban

A XXI. századi Csúcsvezetői Akadémián végzettek az alábbi cégek felsővezetői:

Vendégelőadó:

Dr. Almási Kitti

klinikai pszichológus

 

 

 

Témavezető tréner:

Vásárhelyi Judit ACC

senior executive coach, supervisor

 

 

 

Különböző mértékben ugyan, de mindannyian kíváncsiak vagyunk önmagunkra. A minőségi vezetői léthez ez a kíváncsiság és annak kielégítése elengedhetetlen, hiszen a vezető saját személyiségével dolgozik, belső mozgatórugóit, a megélt és az elszenvedett változásokat és annak személyiségformáló hatásait figyelnie, észlelnie kell önmagán. Önismeret nélkül, fejlesztendő területeink elfogadása nélkül megrekedünk. Egy cég, egy csapat teljesítményének hatékonyságát erősen csökkenti, ha olyan szakember is tartozik a csapatba, aki nem tud teljes erejével részt venni saját szervezeti egységének munkafolyamataiban, akin érződik, hogy olyan problémákkal küzd, amely redukálja saját teljesítményét és ezzel kihat a csapat többi tagjaira, azok teljesítményére is. Ahhoz, hogy egy vezető ilyen vagy hasonló problémákkal megküzdjön, kell  hogy ismerje kollégáját, át kell hogy segítse őt ezeken a helyzeteken,  emberismeretre, és önismeretre is szüksége van. Az akadémia nyitóalkalmán nemcsak a téma legújabb trendjeiről és módszereiről esik szó, hanem személyiségteszteket is kipróbálhatnak a résztvevők.

Vendégelőadó: 

Dr. Beck György 

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Elnöke

 

 

V

Témavezető tréner:

Szertics Gergely

mesterséges intelligencia bevezetési tanácsadó

 

 

Fókuszban:

Digitalizáció, ipar 4.0, blockchain, IoT, mesterséges intelligencia… olyan buzzword-ök, amikről már nehéz eldönteni, hogy mi belőlük a tartalom és mi a hozzá fújt divat. Mindenki tudja, hogy valószínűleg szükség van rájuk, de akkora a zaj körülöttük, hogy nehéz elhelyezni, hogy mit tudnak valójában.

A kurzuson a mesterséges intelligenciát és a hozzá kapcsolódó adatvezérelt szervezeti kultúra építését vesszük közelebbről szemügyre.

Áttekintjük, hogy mi a könnyedén elérhető technológia, mi az, ami még mindig csak legfeljebb kutatásokban van és hogy lehetnek ezek az új fajta intelligenciák a mi természetes intelligenciánk segítségére. Egy olyan jövő felé megyünk, ahol azok, akik használják a technológiát kiszorítják azokat, akik nem, azok akik képesek felépíteni egy adatvezérelt szervezetet kiszorítják azokat, akik csak az emberek intuícióira építenek. A kulcs az ember-gép együttműködésben és a kölcsönös megértében lesz.

Az alkalom célja, hogy beszélgetni tudjunk róla, hogy ki hol tart a saját adatvezéreltségi és technológiahasználati útján, megosszunk jó gyakorlatokat, azonosítsunk olyan lehetőségeket a konkrét esetekben, ami hatékonyság növekedést, új értékesítési lehetőségeket, vagy akár felforgató (disruptive) üzleti potenciált jelenthet.

Közelebbről:

Szterics Gergely mesterséges intelligencia fejlesztő startupot vezetett 6 évig. Most cégeknek segít eligazodni abban, hogy hol tart ez a technológia. Segít beazonosítani a használati potenciálokat, kiválasztani a megfelelő technológiát és bevezetni a szervezetbe a projektet. Emellett képzéseket, előadásokat tart, ahol saját fejlesztési tapasztalatait és az általuk kínált termékek nagyvállati tapasztalatait integrálja szervezetfejlesztési tudásával, hogy minél könnyebb legyen megérteni nekünk, természetes intelligenciával rendelkező embereknek, hogy milyen lesz együttműködni mesterséges intelligenciával rendelkező entitásokkal.

Vendégelőadó:

dr. Buda László

pszichiáter, pszichoterapeuta

 

Témavezető tréner:

Márton-Koczó Ildikó,

senior executive coach, tréner, menedzsment szakíró

 

Egy kudarc után visszatérni a mindennapok egyensúlyához, egy komoly válsághelyzetet lehetőséggé alakítani, egy rossz döntés után is talpon maradni és haladni – ezek mind olyan helyzetek, amikor a reziliencia eszköztárunkra szükség van.

A reziliencia, vagyis a rugalmas ellenállóképesség teszi lehetővé, hogy egy-egy feszült helyzet után visszatérjünk az eredeti lelkiállapotba, a hullámvölgyeket kezelni tudjuk. Reziliencia eszköztára mindenkinek van, kérdés, hogy tudjuk-e ezt tudatosan használni, bővíteni. A képzés során a résztvevők megismerik, hogyan tudjuk megőrizni a belső stabilitásunkat a folyamatos változások közepette, úgy, hogy ne ellenálljunk azoknak, hanem adaptívan megküzdjünk velük, építsenek és ne romboljanak minket.

A vezetők sokszor nehezen birkóznak meg a mindennapok teljesítménykényszerével és az időnyomással, így az egyéni energiaháztartásunkért, a mentális immunrendszerünk működéséért tudatosan kell felelősséget vállalnunk. A megbirkózási képesség fejlesztéséhez, avagy a pozitív pszichológia mindennapokban történő használatához 25 eszközt ismernek meg.

Témavezjakobsen_petraető trénerek:

Jakobsen Petra

Invitech HR igazgató

 

debreczeni_eszter

Debreczeni Eszter

tanácsadó, executive coach

Ex Microsoft Regionális HR vezető

 

 

Karrier 4.0 – Új perspektívák-Új karrierlehetőségek

 • Kinek milyen ma a sikeres karrier?
 • Önismeret, tudatos karrierépítés vagy kalandozás, korlátozó hiedelmeink megvizsgálása – miben segít mindez?
 • Mozdulás a lehetőségektől a vágyak felé, táguló világ, új döntési lehetőségek
 • Mindez a sikeres nemzetközi karrier alapja és mozgatója

Interkulturális különbségek – Kihívások és lehetőségek – avagy hogyan érezhetem otthon magam egy nagyon sokszínű, nemzetközi világban

 • A kulturális különbségek alapkövei, mérhetőségük
 • Vállalati vs. nemzeti kultúra
 • Kulturális önismereti teszt
 • Milyen kultúrákhoz illeszkedem könnyen, másokhoz pedig hogyan tudok alkalmazkodni?
 • Hogyan használhatom mindezt tudatosan a személyes céljaim támogatására – akkor is ha nem karrierváltásban, hanem többek között a vezetői hatékonyságom növelésében gondolkodom
 • Konkrét példák, izgalmas esetek a nagy, nemzetközi cégek világából

A nemzetközi karrier – „Unplugged”

 • Miről szól egy ilyen váltás, hogyan színesíti a karrieremet, ha belevágok?
 • Mit várnék tőle, mitől lehet ez vonzó a számomra?
 • Dilemmák és kihívások egy nemzetközi karrier során
 • Saját nemzetközi karrier tapasztalatok megosztása – sok személyes sztorival és tanulsággal

Vendégelőadó:

Tatár-Kiss Klára

CITI Bank

Mentor oscar nyertes.

V


Témavezető tréner:

Komócsin Laura PCC 

senior executive coach,

Mentor Oscar zsűri elnök

A XXI. században egyre fontosabb szerepe van a sikerben, hogy a formális képzéseken kívül, a tehetséges kollégákat tovább támogassuk mentoringgal. A 2013. évi Magyarországi Mentor Kutatás eredményei alapján a megkérdezettek 97%-a nyilatkozta, hogy a a mentoringra fordított idő, energia befektetés megérte a szervezetnek, a vállalatnak és 95% pedig azt, hogy megérte magának a mentornak is. Hogyan támogassuk a kiemelt tehetségeket úgy, hogy megérje a befektetés és ne hagyják el képzetten a céget, hogyan vezessünk coaching szemléletben úgy, hogy közben ne döntésképtelennek, hanem felhatlmazó- bevonó vezetőként tekintsenek ránk a kollégáink, milyen tippek-trükkök vannak a mentoringban és coaching szemléletű vezetésben? – ezeket a kérdéseket járja körbe ez a képzési nap.

Témavezető tréner:

Szily Nóra

újságíró, executive coach

 

V

Több külföldi kutatás eredménye is azt bizonyítja, hogy ma már az Érzelmi Intelligencia (EQ) szintje fontosabb egy vezető munkájának hatékonyságában, mint a szakmai tudás. Az érzelmi intelligencia jelenléte vagy hiánya nemcsak a vezető, de a szervezet működésére, hanem annak teljesítményére is hatással van. Épp ezért a programban megismerkedhetünk azzal, hogy mi is az érzelmi intelligencia, hogyan fejleszthető, s mértéke miképp függ össze a saját stresszállapotunkkal. Megismerjük az indulatkontroll, a szociális képességeink és társas kapcsolataink minőségének összefüggéseit a kiégéssel. A burnout tüneteiről is szó lesz, s arról, miképp azonosíthatjuk a jeleket munkatársainkon vagy akár magunkon, s mi a teendő, a segítség az egyes fázisokban.

Előadó:

Pál Feri atya

 

 

 


Témavezető tréner:

Vásárhelyi Judit ACC

senior executive coach, supervisor

v

V

 

Mi az, ami mozgat, ösztönöz minket? És mi az, ami másokat inspirál? Hogyan lehet győzelemhez segíteni csapatokat, s mit kell tennünk ahhoz, hogy az ösztönzést folyamatosan fenn tudjuk tartani? Interaktív módon, valós példákon keresztül tapasztalhatjuk meg, mennyire szükségünk van az önállóságra, a szakmai igényességre és az értéknövelő célokra, valamint hogyan válnak ezek napjainkban egyre inkább belső húzóerővé. Ezen az alkalmon körbejárjuk, hogy a jutalmazás és büntetés rendszere miért működött jól a XX. században, és miért alkalmatlan a motiválására a XXI. században. Alaposan átgondolt, kutatásokkal alátámasztott eszköztárad adunk résztvevőink kezébe, s közben még azt is kiderítjük, őket mi is motiválja.


Témavezető tréner:

UJ Anikó

executive coach, vezetési tanácsadó

 

Sokan elérik azt a pontot, hogy a fiatalon megfogalmazott karriercéljaikat még a 25. érettségi találkozójuk előtt elérik. Ilyenkor körbenéznek: most akkor hogyan tovább? Már nem szükséges sem a nagyobb autó, sem a névjegykártyán a hangzatosabb pozíció, de akkor mi legyen a következő? Ezt a témát járja körbe és ad elgondolkodtató inputokat egy különleges élmény keretében a sokakat hasonló dilemmában coachként támogató Uj Anikó.

Vendégelőadó:

Gálvölgyi János

színművész

 

 

Témavezető tréner:

Márton-Koczó Ildikó,

senior executive coach, tréner, menedzsment szakíró

V

 Milyen tényezőktől függ az együttműködés, hogyan tudjuk tudatosítani a gátló tényezőket? Valóban elég a megfelelő embert a megfelelő helyre koncepció – vagy más is szükséges? A tiszta és érthető célok, az elkötelezettség, az egészséges fegyelem, a konstruktív visszajelzések, a megoldásorientált gondolkodásmód elősegíti a győzelmet, s ezt fejben professzionálisan tudjuk is, de hogyan vigyük ezt végbe a gyakorlatba? A nap végére mindenki közelebb jut saját sikerreceptjéhez, amellyel javíthat kapcsolatai, együttműködései minőségén.

Vendégelőadó: 

Cuba Gergő

(Red-Dot díjas tervezőgrafikus)

vv

V

Témavezető tréner:

dr. Tari Annamária

klinikai pszichológus, pszichoterapeuta

v

 

 

Jelenleg négy generáció van kint a munkaerőpiacon, a baby boomer (65 körüliek), az X (55 körüliek), az Y (35 körüliek) és a Z (húszasok) is itt vannak már, mint a legfiatalabb munkavállalók. Látjuk már, hogy az információs kor minden generációra ró valamilyen tanulási folyamatot. Különösen igaz ez a munkahelyi viszonyokra, hiszen a cégeknél ma probléma lehet a fiatal munkavállaló megtalálása, integrálása és megtartása hosszú távon. Belső céges feszültségekről számolnak be a munkáltatók, mikor felmerül a kérdés, tud-e a hatékonyságot megőrizve jól kooperálni egymással a négy generáció? Nyilván a legjobb szituáció, ha mind jól tud együttműködni egy teamban, még ha alá-fölé rendeltségi viszonyban is vannak. Ehhez képest a valóság általában az, hogy számítani kell problémákra, a cégben ugyanis megjelennek a hagyományos és a digitális generációk által képviselt kultúra elemei. Egy cég szocializációs viszonyaiban még fontosabbá válnak a jövőben azok az érzelmi viszonyok, amelyekre ma még sokszor úgy gondolunk, mint nem fontos dolgokra. Pedig ezen múlik a hatékonyság, a munkahely konstruktív légköre és a fiatal generációk megtartása.

Témavezető trénerek:

Komócsin Laura PCC

executive coach

v

 

Juhász Erika ACC

business coach

 

 

Dr. Marshall Goldsmith több mint 150 nagyvállalat vezérigazgatójának volt az executive coacha. A Forbes a világ öt legismertebb coacha közé sorolta, 197 országban vált ismertté. Könyvei bestsellerek, munkáit 28 nyelvre fordították le és több milliós példányban keltek el. Könyve elnyerte az Év legjobb üzleti könyvének díját. A Harvard Business Review az 50 legnagyobb üzleti gondolkozó között listázza.

Marshall 21 olyan tulajdonságot azonosított évtizedes vezető-fejlesztő munkája során, amelyek segítenek a ranglétra alján az előrébb lépésben, de megnehezítik a csúcs elérését. Minden vezetőnek van ToDo listája, ezen a napon viszont személyre szabott ToStop lista összeállítása lesz a cél a Dr Marshall Goldsmith  21-es listája alapján.

Témavezető tréner:

Bincze Bea ACC

executive coach, tréner, mentor

Aki egy multinacionális nagyvállalat CFO-ja volt, ahol aktívan részt vett a vállalati stratégia kialakításában és megvalósításában.

 

 

A stratégiai gondolkodás és az eredményes megvalósítás elengedhetetlen a vállalat sikeréhez. Megvizsgáljuk a stratégia fontosságát. Megismerjük a stratégiai gondolkozókra jellemző vonásokat és képességeket. Átnézzük a stratégiai gondolkodás folyamatának lépéseit.  Példákon és a szimuláción keresztül megismerjük a megvalósítás folyamatát, a stratégiai látásmód, proaktivitás, megoldás-fókuszú gondolkodás és a hatékony kommunikálás fontosságát különböző helyzetekben.

Interaktív tréningünket kiegészítjük egy nemzetközi szinten használt szimulációs gyakorlattal, amiben real time döntéseket tudnak hozni a résztvevők, és ezek elemzése további élményt, tapasztalatot jelent, ami elmélyíti a szerzett tudást. Csapatokban dolgozva mindenki aktív részt vállal a feladatokban és utána közösen feldolgozzuk a tanultakat.

Mi a SimTeam?

A SimTeam egy webes felületen működő üzleti szimulációs program. A SimTeam szimulációban a résztvevők projekt-alapon működő vállalatokat irányítanak, és komplex vállalatirányítási kihívásokkal találkoznak. A szimulációs módszertan újszerű, és teljesen magával ragadja a résztvevőket. A szimuláció célja, hogy a résztvevők megtapasztalják a stratégiai döntések, az együttműködés, és a csapatszellem fontosságát. (Bővebben a SimTeam programról: http://businesscoach.hu/simteam/)

A program célja:

Hosszú távú gondolkodás kialakítása, a komplex döntések összefüggéseinek megértése és annak felismerése, hogy a különböző funkciók együttműködése stratégiai fontosságú a vállalat sikeres működése érdekében. A szimuláció során a résztvevőknek hosszú távra kell döntéseket hozni, és összhangba kell hozni a vállalat hosszú és rövidtávú céljait. A résztvevők megismerik a stratégiai menedzsment különféle módszereit és technikáit.

A szimuláció során a résztvevők kipróbálhatják magukat a következő területeken:

 • A stratégiai gondolkodás kialakítása a fenntartható növekedéssel és az optimalizált erőforrás gazdálkodással kapcsolatban
 • A szervezet elemzése, a stratégiai irányok meghatározása
 • Megérteni a versenytársak piaci jelenlétének hatásait
 • Előnyök teremtése újítások révén: néha a szimuláció váratlan eredményeket hoz, így a vállalatoknak időben kell reagálni és új megoldásokat keresni, hogy tovább fejlődjön és versenyképes maradjon
 • A kritikus gondolkodás alkalmazása az adott problémával, helyzettel vagy stratégiai döntéssel kapcsolatban, valós életből vett esetek alapján
 • A stratégia sikerének mérésére alkalmas pénzügyi mutatók meghatározása.

Elvárható eredménye:

A résztvevők megértik, miért fontos a közös döntéshozatal, amihez valamennyi csapattag hozzájárul az általa képviselt szervezet (HR, fejlesztés, értékesítés és pénzügy) szempontjai alapján.  Megismerik a piac hatását a döntésekre, hogyan befolyásolják a piaci változások a stratégiát, és hogyan tudnak gyorsan reagálni összetett problémákra. A szimuláció során szerzett gyakorlat segíti az új tudás beépülését.

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés.

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés. Ajánljuk mindazoknak, akik a coachok nemes hivatását szeretnék választani és egy nemzetközi akkreditáció útjára kívánnak lépni, vagy azoknak, akik coach készségeiket szeretnék fejleszteni akár magánemberként, akár vezetőként, akár HR területen dolgozó munkatársként.

Tovább >>

Leadrship Trends esti trendi vezetőképzés

Ultramodern ismeretek és tudás – információéheseknek!.

Leadrship Trends

Két-három hetente, szerda esténként a Leadership Trends program keretein belül, 3 óra, 17 – 20 óráig.

Ez az az este, ahol frissen tarthatod a tudásod!

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.

Miért válasszon minket

   • 12 coach, 200 ügyfél és több mint 15 000 órányi tapasztalat
   • Munkatársaink nemzetközileg elismert szaktekintélyek
   • Tökéletes, ügyfélközpontú kiszolgálás

Rólunk mondták

„Ezek a dolgok nemcsak ügyfélként voltak számomra hasznosak, hanem coaching-szemléletű, gyakorló vezetőként is hasznosítani tudom őket”
Markhot Attila, Section menedzser, Ericsson
„Laura nagyszerű coach és mentor, egy meghatározó személyiség, a cége pedig meghatározó szereplő a magyar coaching, mentoring és tréningpiacon.”
Sávainé Ábel Anita, Képzés-fejlesztési igazgató, K&H Bank
„Az üléseink alatt úgy éreztem, hogy folyamatosan haladunk, ráadásul olyan eszközöket adott a kezembe, amelyekhez visszanyúlva újra és újra meg tudom oldani a hasonló helyzeteket.”
Kiss Enikő Györgyi, HR üzletfejlesztési vezető, IBM
“Szkeptikusoknak üzenem: Működik!”
Kevi Zoltán, Üzletág igazgató, Erste Bank
“Ezúton is köszönöm a számomra igen hasznos közös munkát!”
Mázsár Péter, Kereskedelmi igazgató, Egis
“A coaching olyan volt számomra, mint ateistának a templom, aztán mégis “hívő” lettem.”
Bajor Tamás, Inter-Európa Bank
“A coachom segített abban, hogy mint vezető, erősségeimet jobban kihasználjam, és beosztott kollégáim erényeit is jobban felszínre hozzam.”
Rowlands Teréz, Területi igazgató, Tesco
“A coachomban nagyon kedvelem a finom őszinteségét, mellyel nem engedi, hogy elegánsan elslisszoljunk a probléma mellett, nagy tapintattal vezet rá a szembesülés útjára.”
Nagy Andrea, Igazgató, Magyar Telekom
“A Business Coach kft segítségével vezetői eszköztárunk tovább fejlődött, megtanultuk, hogyan merjük kiengedni a kezünkből a gyeplőt, hogyan tudjuk inspirálni a csapatot.”
Sekerka Orsolya, Fejlesztési igazgató, Telenor
A Business Coach kft összes “megmozdulására” azt tudnánk legkifejezőbben mondani, hogy minőségi, igényes és hiteles.
Jakobsen Petra, HR igazgató, Bonafarm
“Csak ajánlani tudom!”
Bolyó Gábor, Főosztályvezető, Provident
“A Business Coach Kft coachai mind nagyon gyakorlatiasak és nagy üzleti tapasztalattal rendelkeznek.”
Kolos Gábor, Kereskedelmi és marketing igazgató, Prímagáz