VRezi VR program

Szabaduljatok ki a várbörtönből! Vajon sikerül?

Félnapos csoportos program.
Egyedi igények szerint, cégreszabottan, magyar és angol nyelven.

A VRezi egy világszinten is egyedülálló hazai fejlesztés, amely mind a vállalati képzések (az egyszerű betanítástól a speciális készségfejlesztő tréningekig), mind a  toborzási és kiválasztási programok részeként is használható, úgy, hogy jelentősen növeli az alkalmazást használó vállalatok munkáltatói márkáját, korántsem csak a fiatal munkavállalók körében.

A program során a résztvevők átélhetik – mindannyian VR szemüveget viselve – egy interaktív és kooperatív feladat közös megoldásának élményét a virtuális valóságban. A játékszerű környezetben nem tűnik föl, hogy hétköznapi munkaszituációkat modelleztünk, az azokra történő reakció megmutatja a résztvevők erősségeit éppen úgy, mint a bennük rejlő potenciált és a fejlesztendő területeket. Különleges és egyedi andragógiai módszertan került kidolgozásra amely a vezetők/fejlesztők/trénerek munkáját is segíti abban, hogy a feladat végrehajtása közben szerzett tapasztalatokat milyen módon lehet kamatoztatni a vállalati hatékonyság fejlesztése érdekében.

A programról amit még tudni érdemes:

 • Bármilyen soft skill tréning része lehet  illetve kiválasztási folyamatokhoz (főleg AC-k/DC-khez) is jól igazodik.
 • Időkeret:

  (A két csoportnál a folyamat is eltérő.)

  • a, Normál csoport (4-10 fő): minimum 100, maximum 200 perc, egy vagy két szünettel
  • b, Nagy csoport (11-20 fő): minimum 120, maximum 240 perc, legalább két szünettel (átszerelés a két csoport között)
 • Technikai igény:

  A program előtt és után kb. 15-20 perc szükséges a ki- illetve bepakolásra, ami lehet szünetben, „B” helyszínen vagy szélsőséges esetben tréning közben is. Egyetlen 220V-os konnektorra van csak szükség a teremben természetesen a résztvevőknek és a trénereknek székek, esetleg két asztal, hogy ne a földön legyenek az eszközök.

Ajánlatot kérek

Mennyire ismeri szervezetét?

Szervezetfejelsztési gyorsteszt
Szervezetfejelsztés