JELENTKEZÉSI LAP

Motiváció a XXI Században

(Daniel H.Pink-től Gary Chapmanig) Interaktív workshop

Tudja-e, mi az, ami mozgat, ösztönöz minket? Ehhez tényleg pénz kell, vagy másra is szükségünk lehet?

Örömmel megy be a munkahelyére dolgozni? Ha nem, mi az amiért reggel mégis érdemes felkelnie?

Mit gondol, mi motivál egy munkavállalót 2020-ban? Megvan még az Ön belső hajtóereje?

A Business Coach Kft.interaktív workshopja arra vállalkozik, hogy megmutassa, bár gazdaságilag igen szűkös keretekkel gazdálkodhatunk, és a motiváció igen komplex jelenség, mégis vannak módszerek, eszközök arra, hogy önmagunkat és másokat ösztönözzük.

Vásárhelyi Judit, senior executive coach (ACC) több elismert és népszerű, kortárs menedzsment szakíró aktuális és okos meglátását építette be gyakorlatorientált fejlesztő programjába.

Daniel H. Pink, amerikai menedzsment szakíró megtorpedózza motivációról alkotott elképzelMotivacio_konyvéseinket. Megmutatja, mi az, ami valójában motiválja az embert, és hogyan hasznosíthatók az ösztönző erők a munkában és a magánéletben. Rámutat a belső motiváció megkeresésének fontosságára.

Az ő munkájára is alapozva interaktív módon, valós példákon, saját élményeken keresztül tapasztalhatjuk meg, mennyire szükségünk van az önállóságra, a szakmai igényességre és az értéknövelő célokra, valamint hogyan válhatnak ezek napjainkban egyre inkább belső húzóerővé. Ez azt is jelenti, hogy a régi ösztönzési elvek és módszerek mellett és helyett új és újabb eszközöket ,módszereket kell bevetniük a vezetőknek, ha egy motivált csapatot akarnak irányítani.

Programunkban körbejárjuk, hogy a jutalmazás és büntetés rendszere miért működött jól a XX. században, és miért alkalmatlan a motiválására a XXI. században.

Gary Chapman, nemzetközileg elismert író útmutatójának (A munkahelyi elismerés 5 nyelve) „segítségével” alaposan átgondolt, kutatásokkal alátámasztott eszköztárat adunk résztvevőink kezébe, s közben még azt is kiderítjük, őket mi is motiválja.

Hogy mindez ne múljon el nyomtalanul, legyen lehetőség „saját utánkövetésre” , a programon a résztvevők útravalóként megkapják Gary Chapman „ A  munkahelyi elismerés 5 nyelve „című könyvét.

Hiszünk abban, hogy programunk segít résztvevőinknek abban, hogy modern motivációs eszközökkel olyan környezetet, munkahelyi légkört teremthessenek maguk körül, ahol a munkatársak ezt erősebb elkötelezettséggel, hatékonyabb munkával viszonozzák.

JELENTKEZÉSI LAP
További információk