Kik vagyunk?

Business Coach Kft. – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.

Jelenleg tizenhárom fős csapatunk – amely összességében több mint 1.500 ügyfelet támogatott már eredményesen, és amely mögött több mint 15.000 órányi tréneri, üzleti edzői tapasztalat áll – hazánk egyik legtapasztaltabb tréneri és coach csapata, akik már maguk is több száz coachot illetve mentort kiképeztek. Minden coachunk felesküdött az International Coach Federation, a legnagyobb nemzetközi coaching szervezet etikai kódexére, mely minőségbiztosításunk alapja.

Magyarország egyik meghatározó coaching- és tréningcégeként széles körű kompetenciával és óriási tapasztalattal szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Jobb vezetők, jobb világ!

Referenciáink

Rólunk

Tapasztalatunkat és kompetenciánkat arra használjuk, hogy menedzsereket és vezetőket támogassunk a szakmai sikereikhez vezető úton. Széles körű tapasztalataink lehetővé teszik, hogy szinte minden típusú kihívással szemben segítsük az ügyfeleinket.
A jelenleg 12 fős csapat – amely összességében közel 1000 ügyfelet támogatott már eredményesen, és akik mögött több, mint 15 000 órányi üzleti edzői tapasztalat áll – hazánk legtapasztaltabb tanácsadói, coach csapata.
Az elméleti tudáson túl arra törekszünk, hogy a napi rutin során felhasználható, gyakorlati eszközöket adjunk az ügyfeleink kezébe, amelyek lehetővé teszik, hogy a hétköznapjaik során is növekedjen a hatékonyságuk mind a személyes munkájukban, mind pedig az együttműködéseik területén.
Munkánk során a Komócsin Laura és Benedek Nikoletta által kifejlesztett DIADAL coaching modellt használjuk.
simteamlogo

Hogl_Högl_logo_red_background

Hogan_2013_Vertical

 

 

 

FREYWILLE_logo

Assessment System

profiles_logo

menedzsmentorlogo

Karrier_Intezet_logo_300

 

VIDEOMENTOR

KCG partners

Miért mi?

  • 12 coach, 200 ügyfél és több mint 15 000 órányi tapasztalat
  • Munkatársaink nemzetközileg elismert szaktekintélyek
  • Tökéletes, ügyfélközpontú kiszolgálás

A Business Coach csapata

Komócsin Laura PCC
Komócsin Laura PCCügyvezető, senior executive coach
Nemzetközileg akkreditált executive coach.
Az International Coach Federation magyar tagozatának alapító-elnöke.
Kollegájával, Benedek Nikolettával közösen alkották meg az első magyar coaching modellt, a DIADAL-t.
Számos nagyvállalat felsővezetőit coacholta sikerrel, mint például a PEPSI, Ericsson, Magyar Telekom, MOL, Telenor, TNT, ITSH, EGIS, AMEX, UPC stb.
4 magyar és 2 angol nyelvű könyve jelent meg.
A Haszon Magazin 25 legfontosabb magyar nő listájára választotta 2010-ben.
2011-ben az ELTE kutatása szerint a legismertebb hazai coach.
2014-ben elindította a SPARKLE self coaching globális CSR programot, melynek eBookja már 14 nyelvre van lefordítva.
Referenciáim
Publikációim
Vásárhelyi Judit ACC
Vásárhelyi Judit ACCsenior executive coach, tréner
Nemzetközi távközlési vállalatnál vezetőként, szervezetfejlesztőként , majd tanácsadóként és coachként eltöltött hosszú évek alatt szerzett széleskörű tapasztalatot a vezetőfejlesztés szinte minden területén.
A vezetőfejlesztésben, coachingban, és a coaching oktatásában ismert szaktekintély, ezért komplex programjainknak és coach-képzésünknek ő a szakmai felelőse. Rendszeresen jelennek meg írásai a Humánpolitikai Szemlében, Üzlet és Pszichológiában, a Coaching Szemlében, a HR Portálon, és más folyóiratokban.
Referenciáim
Bincze Bea PCC
Bincze Bea PCCexecutive coach, beszéd coach, mentor és tréner
“Én nem tudok, és nem is akarok senkit megváltoztatni, de ha változni akar, hatékonyan tudom támogatni.”

Több mint 20 éves multinacionális felsővezetői tapasztalat profit és non-profitot szektorban
800+ coaching óra. 7+ éven át a Toastmasters International kommunikációs és vezetői készség fejlesztéssel foglalkozó szervezet egyik európai vezetője. A Szemléletváltás és a Szokjunk rá a coachingra című könyvek szakmai lektora. Egyéni és csoportos vezetőfejlesztőként kiemelt területei:
mentorcoaching, a vezetői és a kommunikációs készségek fejlesztése, fejlődési szemléletmód, változások kezelés, hatékony döntéshozatal. Solution focus teamcoachként az együttműködés fejlesztése és célok megvalósítása. TEDx, Forbes és szakmai konferenciák felkészítő beszédcoacha.

Referenciáim
Márton-Koczó Ildikó MCC
Márton-Koczó Ildikó MCCsenior executive coach, tréner
Márton-Koczó Ildikó a coach hivatásért cserélte le anno a gazdasági újságírói pályát és a Manager Magazin főszerkesztői pozícióját. Tapasztalatai révén hiteles a vezetők személyes márkájának építésében, valamint a kommunikációs és networking kompetenciák fejlesztésében. Többek között pasztorálpszichológiát tanult, így nehéz helyzetek kezelésében is támogatást tud nyújtani. Végzett teamcoach, szívesen dolgozik a solution circle, a kreatív coaching eszköztárával. Legutóbbi könyve a Sztoriprofit, amely a story processing, vagyis a történet feldolgozás módszertanát mutatja be.
Referenciáim
Dr. Varga Eszter PCC
Dr. Varga Eszter PCCsenior executive coach
Varga Eszter 20 éves pénzintézeti háttérrel rendelkezik, amiből az első felét egy nagy bank vezetőjeként töltötte, majd részt vett hazánk legnagyobb bankfüggetlen faktorcégének, valamint számos pénzügyi vállalkozás felépítésben. Ő zseniálisan coachol informatikai vezetőket, mérnököket, illetve olyanokat, akiknek bátran kell tükröt tartani. 2008ban szerepelt a 25 legsikeresebb magyar nő listáján.
Referenciáim
Uj Anikó ACC
Uj Anikó ACCexecutive coach, vezetési tanácsadó
Uj Anikó jelenleg Németországban élő, rendszeresen hazajáró munkatársunk, aki vezetési tanácsadói, projektvezetési tapasztalatával elsősorban a multinacionális és nagyvállalati ügyfelek komplex fejlesztési programjainak és a kultúrák közötti hatékony kommunikáció és együttműködés fejlesztésének hiteles szakértője.
Referenciáim
Publikációim
Lisztes Henriett ACC
Lisztes Henriett ACCexecutive coach
Lisztes Henriett közel 20 éves értékesítői tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szektorban. Értékesítéssel, ügyfélkapcsolat kezeléssel, kommunikációval és stresszes munkakörülményekkel kapcsolatos témák szakértője. Kiválóan ad visszajelzést értékesítési folyamatokról, tárgyalásokról.
Referenciáim
Prerna Sujan PCC
Prerna Sujan PCCexecutive coach, tréner
Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a szolgáltatás területén. Wellness területen, jogász kiválasztásban, senior ügyvédek és vezetők coachingjában szerzett tapasztalatot helyi, regionális és nemzetközi cégeknél a közép-kelet-európai régióban. Gazdag élettapasztalattal rendelkezik, a keleti és nyugati kultúra egyedülálló keverékét építi munkájába. Az Ontológiai coaching irányzatot képviseli. Harmóniát teremt a nyelv, érzelmek és test tartományokban. Tükröt tart az ügyfélnek és kimozdítja a jelenlegi helyzetéből az erőteljes kérdéseivel. Ez segít nekik felfedezni az belső bölcsességüket és megtalálni a számukra legmegfelelőbb megoldást a kihívásaikra. A létezés új módját teremti meg ügyfeleivel. Élt Ázsiában, Afrikában, Észak-Amerikában és Európában. Ennek köszönhetően könnyen megérti a világ különbözői kultúráit.
Referenciáim
Publikációim, média megjelenések
Forgách Géza ACC
Forgách Géza ACCexecutive coach, pszichológus, tréner
Forgách Géza az elmúlt 15 évben ügyfélkapcsolati, HR és kereskedelmi területen dolgozott közép- és felsővezetőként, közgazdászként. Hiszi, hogy gyorsuló és változó világunkban a helytállás feltétele a fejlődésre irányuló belső motiváció, a folyamatos tanulás. Ez is vezérelte, amikor pszichológus diplomát szerzett a Debreceni Egyetemen, azóta is folyamatosan képezi magát e területen. Jelenlegi fejlesztési vezetői pozíciója mellett a Máltai Szeretetszolgálat munkáját pszichológusként segíti. Támogatói folyamataiban legfontosabbnak önmagunk és környezetünk reális értékelését, és ezen keresztül a körülöttünk zajló folyamatok tényleges megértését és ennek kontrollálását tartja.
Publikációim
Juhász Erika ACC
Juhász Erika ACCbusiness caoch, tréner
Juhász Erika közel 30 éves toborzási (fejvadászat, executive search) tapasztalattal rendelkezik. Jelentős projekteket vezetett a bankszektor, a pénzügyi tanácsadás és a telekommunikáció területén elsősorban közép- és felsővezetői pozíciókra, illetve szakértői feladatokra vonatkozó keresésekben. Felsőoktatási intézmények meghívott oktatója karriermenedzsment témában. Érdeklődési fókusza az álláskeresés módszertana, az életpálya tervezés, a karrier elakadások kezelése és a munkahelyen megjelenő generációs kihívások. Fejlesztő, támogató irodalomterápiás csoportfoglalkozásokat vezet.
Kulcu–Gusztafik Anita
Kulcu–Gusztafik Anitabusiness coach, tréner, CX-Ray szakértő
Gusztafik Anita fiatalos lendületével, ötleteivel színesíti csapatunkat. Anita motivációját a fejlődni akarástól, új gondolatoktól csillogó szemek adják. A köz- és magánszférában szerzett tapasztalatai rávilágították arra, hogy az egyének személyes és szakmai fejlődésének támogatása a legértékesebb számára. Célja, hogy értéket teremtsen, felébressze ügyfelében a belső motivációt, támogassa őket saját eszközeik megtalálásában egy tudatos, hatékony és boldog szakmai, illetve magánélet megteremtéséhez.
Szodorai Andrea
Szodorai Andreabusiness coach, marketing manager
Mottója:„Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.” (Albert Einstein)
Andrea sales és marketing pilléreken nyugvó coachinggal foglakozik, amit sikeresen ötvöz a challenging és a tulajdonosi szemlélettel. Főleg a „hogyanra” keresi a választ.” Business Coach, kereskedelmi közgazdász, marketing menedzser, több mint 15 éves tapasztalattal rálátással a multinacionális és hazai cégek sajátosságaira.

Elégedett ügyfeleink