Ajánlatot kérek!

DIADAL MINDENKINEK TÁRSASJÁTÉK

ÚJDONSÁG!

Csapatépítő, önfejlesztő társasjáték felnőtteknek.

Lényege: A DIADAL modell mentén haladva kérdések és feladatok segítségével inspirálja a résztvevőket, hogy dilemmáikra megoldási és továbblépési lehetőségeket fedezzenek fel.

A program háromféle formában is igénybe vehető:
– a résztvevő csoport tagjai egyik társuk kérdésén dolgoznak, őt támogatják a folyamat során, és segítik a megoldás megtalálásában
– a csoport egy olyan elakadást old fel, amely valamennyi jelenlévőnél fennáll (pl. időgazdálkodás)
– az azonos munkahelyen dolgozó csapat egy, a szervezetükben megjelenő helyzetre keres közös megoldást
Az ideális csapatlétszám 6-8 fő, de a program max. 12 fővel nagyon hatékony segítséget nyújt a szervezeten belüli problémák feltárásában, a megfelelő alternatíva kiválasztásában, és a megoldás kidolgozásában. Ezzel aktív szervezetfejlesztő eszközzé válik.

Mi is az a DIADAL modell:

Komócsin Laura és Benedek Nikoletta nevéhez fűződik a DIADAL modell megalkotása, amely – esetünkben – az önfejlesztő folyamat egyes fázisait szemlélteti.

DIADAL modell fázisai:

1. Diagnózis: Ebben a fázisban a jelen helyzetet mérjük fel: mi a kiindulópont, azaz honnan indul a folyamat, mik az Ön kihívásai. Ahhoz, hogy jól mérjük fel a jelenlegi helyzetet, több út is vezethet, sokfajta eszközt használhatunk.

2. Iránykijelölés: következő lépés, amikor saját maga számára meghatározza a vágyott jövőképet, kijelöli az irányt, a célt. Fontos, hogy ez egy olyan cél legyen, amelyet reálisan el is tud majd érni.

3. Alternatívák: opciókat, lehetőségeket tárunk fel annak érdekében, hogy meghatározhassuk, hogyan lehet elérni a fent kijelölt irányt, célt. Ez a szakasz azért is nagyon fontos, hogy Ön ne elhamarkodottan válasszon megoldást, hanem megalapozottan, több opciót is végiggondolva legyen lehetősége majd a következő fázisban a döntést meghozni.

4. Döntés: Ebben a fázisban kell a döntést meghozni, hogy az összegyűjtött alternatívák közül melyik utat válassza. Ilyenkor a legnagyobb segítség a pro-kontra analízis, de tucatnyi más lehetőség is megjelenik eszköztárunkban.

5. Alkalmazás: Alkalmazott eszközök segítségével támogatásra van szükség, hogy a kiválasztott utat végig is járja, el is érje a célját, ne hátráljon meg az első akadálynál. Ebben a fázisban kell, hogy Ön kilépjen a komfortzónájából, és a szokásostól eltérően gondolkodjon, cselekedjen.

6. Lezárás: Az önsegítő folyamat ideális esetben akkor zárul le, ha Ön elérte a kitűzött célját. A cél elérését minden esetben meg kell ünnepelni, és összegezni kell az elvégzett munkát.

A társasjáték önmagában nem megvásárolható, hanem képzett játékmesterek, coachok vezetik a játékokat.

Amennyiben szeretné csapatával kipróbálni ezt az egyszerre közösségépítő és személyiségfejlesztő játékot, vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessen időpontot az info@businesscoach.hu e-mail címen. Árajánlatunkat 48h belül megkapja.

Várjuk jelentkezését, illetve kérdés esetén is forduljon hozzánk bizalommal!

Ha tetszett, ajánlja tovább kollégáknak, barátoknak, ismerőseinek!

Referenciák:

Résztvevő FMCG szektorból:

„Különleges élmény volt számomra a játékest. Nem csak a csapatom többi tagját ismerhettem meg mélyebben, de egy régóta húzódó kérdésemre, problémámra vonatkozóan is elmondhatom: megoldásokat, alternatívát találtam.”

Bank szektor középvezetője:

„Micsoda friss ötlet!
Hihetetlenül érdekes volt látni és megtapasztalni, ahogy a játék közben meg tudtunk nyílni egymásnak, és különleges kapocs köt minket össze azóta a csapatommal.
Mindnyájan tanultunk is belőle. Korábban nem ismertem a DIADAL modellt, és nagyon tetszett, ahogy a fázisain végighaladva érdemi haladást tapasztalhattunk minden esetben. Ismétlem, minden esetben, hiszen egy játéknál nem hagytuk abba, a tesztkör után többen is jelentkeztek, hogy dolgozzunk az ő problémájukon, elakadásukon . Élmény volt. Minden szempontból!”

„Nagyon rövid idő alatt, jó segítő kérdésekkel, kreativitást segítő formában jutott a csapat konkrét megoldásra, akciótervre. Köszönjük!”  Jáhny-Tóth Tímea, Erste Bank, HR-generalista

„Tipikus történet volt a mai alkalom arra, hogy egy kis kommunikáció, játékos formába öntve, csodákra képes. Azt kívánom, hogy ezt az élményt éljék át minél többen, hogy sokkal több kiegyensúlyozott ember dolgozzon Magyarországon! :-)”  Rádóczkiné Szabó Noémi, Erste Bank, HR-generalista

Ajánlások megbízóktól:

„Az évek során már rengeteg csapatépítésen voltunk, de eddig ez volt számunkra a leghasznosabb. Value for money! SSC-k (Shared Service Center) fiatal vezetői gárdájának külön ajánlom!”

”Ami a DIADAL modell alapú vezetői társasjátékot illeti, annak ellenére, hogy ez csak egy demó verzió volt, és csak korlátozott idő állt rendelkezésre, nagyon hasznos volt és meglepően messzire eljutottunk a coachingfolyamatban. A kérdések néha nagyon nem odaillőnek tűnnek, de pont emiatt segítenek kizökkeni a megszokott gondolkodásból és más szemszögből (néha viccesen, néha megdöbbentően) láttatni a helyzetet.
Kedves Adrienn, magam és kollégáim nevében is köszönöm a lelkiismeretes munkádat és a professzionális levezetést!”
Böhm István – PepsiCo, Implementation & Sustaining Manager

„A játék jól felépített, ahol a résztvevők végigmehetnek egy coaching folyamat lépésein miközben a többieken keresztül, visszajelzéseik által is tanulhatnak. Nagyon jól vezetted a játékot (Adrienn), ráéreztél azokra a pontokra, kérdésekre – a szűk időkeret ellenére is – melyeknél érdemes egy kicsit megállni, „mélyebbre ásni”.
Várkonyi Piroska – Xerox Magyarország Kft.

„A DIADAL társasjátékot demo verzióban volt alkalmam kipróbálni. Az ott tapasztaltak és a kapott élmény igazán sokat jelentett nekem. A játék jól felépített, hiszen egy kiépített úton vezeti végig a csapatokat. Ügyel arra, hogy a kezdetén összehangolja a résztvevőket és a végén megoldási javaslatokat feltárva, lezárja a folyamatot. Így egy kerek élménnyel távoznak a résztvevők a társas végén. A DIADAL lépcsőfokait kiváló problémafeltáró módszernek gondolom, mely éppúgy működhet egy mérnök, mint egy pénzügyi tanácsadó csapatban.
A játék során a moderátornak kiemelkedő szerepe van, melyet dr. Bakos Adrienn képességeivel kiválóan töltött be. Ügyelt az érzékenyebb pontokra, témakörökre, feltárta előttünk minden egyes lépés során a célt, illetve rászabta az adott szituációkban a társasjáték kérdéseit. Elakadás során példáival tette gördülékennyé a folyamatot számunkra.
Köszönöm az élményt, próbáljátok ki Ti is!”
Császár Veronika – KPMG

A DIADAL társas játék kidolgozásában a Business Coach Kft-t támogatta:

Vámos Róbert coach és vezető designer, a Táblácska.hu alapítója – www.tablacska.hu

Referencia cégek

 

telenorBNP-Paribas-logo

 metem-top

humansoft

 btcitilogo
Ajánlatot kérek!

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés.

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés. Ajánljuk mindazoknak, akik a coachok nemes hivatását szeretnék választani és egy nemzetközi akkreditáció útjára kívánnak lépni, vagy azoknak, akik coach készségeiket szeretnék fejleszteni akár magánemberként, akár vezetőként, akár HR területen dolgozó munkatársként.

Tovább >>

Csúcsvezetői Szabadegyetem

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. Századi Csúcsvezetői Szabadegyetem

Március és november között, kéthetente, 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

 • exkluzív előadóktól,
 • XXI. századi legmodernebb, naprakész vezetői ismeretek,
 • gyakorlatorientáltan,
 • networking, párbeszéd lehetősége

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.

Miért válasszon minket

   • 12 coach, 200 ügyfél és több mint 15 000 órányi tapasztalat
   • Munkatársaink nemzetközileg elismert szaktekintélyek
   • Tökéletes, ügyfélközpontú kiszolgálás

Rólunk mondták

„Ezek a dolgok nemcsak ügyfélként voltak számomra hasznosak, hanem coaching-szemléletű, gyakorló vezetőként is hasznosítani tudom őket”
Markhot Attila, Section menedzser, Ericsson
„Laura nagyszerű coach és mentor, egy meghatározó személyiség, a cége pedig meghatározó szereplő a magyar coaching, mentoring és tréningpiacon.”
Sávainé Ábel Anita, Képzés-fejlesztési igazgató, K&H Bank
„Az üléseink alatt úgy éreztem, hogy folyamatosan haladunk, ráadásul olyan eszközöket adott a kezembe, amelyekhez visszanyúlva újra és újra meg tudom oldani a hasonló helyzeteket.”
Kiss Enikő Györgyi, HR üzletfejlesztési vezető, IBM
„Szkeptikusoknak üzenem: Működik!”
Kevi Zoltán, Üzletág igazgató, Erste Bank
„Ezúton is köszönöm a számomra igen hasznos közös munkát!”
Mázsár Péter, Kereskedelmi igazgató, Egis
„A coaching olyan volt számomra, mint ateistának a templom, aztán mégis „hívő” lettem.”
Bajor Tamás, Inter-Európa Bank
„A coachom segített abban, hogy mint vezető, erősségeimet jobban kihasználjam, és beosztott kollégáim erényeit is jobban felszínre hozzam.”
Rowlands Teréz, Területi igazgató, Tesco
„A coachomban nagyon kedvelem a finom őszinteségét, mellyel nem engedi, hogy elegánsan elslisszoljunk a probléma mellett, nagy tapintattal vezet rá a szembesülés útjára.”
Nagy Andrea, Igazgató, Magyar Telekom
„A Business Coach kft segítségével vezetői eszköztárunk tovább fejlődött, megtanultuk, hogyan merjük kiengedni a kezünkből a gyeplőt, hogyan tudjuk inspirálni a csapatot.”
Sekerka Orsolya, Fejlesztési igazgató, Telenor
A Business Coach kft összes „megmozdulására” azt tudnánk legkifejezőbben mondani, hogy minőségi, igényes és hiteles.
Jakobsen Petra, HR igazgató, Bonafarm
„Csak ajánlani tudom!”
Bolyó Gábor, Főosztályvezető, Provident
„A Business Coach Kft coachai mind nagyon gyakorlatiasak és nagy üzleti tapasztalattal rendelkeznek.”
Kolos Gábor, Kereskedelmi és marketing igazgató, Prímagáz