Kedves Felsővezető és HR szakember!

Szeretettel meghívjuk Önt a felsővezetőknek és HR szakembereknek szóló, díjmentes üzleti délutánunkra, ahol hagyja, hogy áthassák a sokszor meghökkentő, ám tanulságos történetek és ismerkedjen meg a legfrissebb szakmai programjainkkal.

A Business Coach Kft.-nek kiemelten fontos, hogy biztonságos helyszínt biztosítson ezen alkalommal és bemutassuk, hogy rugalmasan kell reagálnunk a VUCA világ kihívásaira, ezért a járványhelyzet miatt az üzleti délutánunkat ONLINE tartjuk meg 2020. szeptember 21-én (hétfőn) 14 órától.

Számos érdekesség mellett az üzleti délutánunk nyitóelőadása:

Ismerjen meg 11 felsővezető hibáit, amiket lehet, hogy nemcsak a járványhelyzet miatt követtek el!

Milyen döntések amortizálják a – csapattagok között hosszú évek alatt felépített – bizalmat? Hogyan lehet gyorsan leadership brandinget rombolni a virtuális megbeszéléseken? Milyen veszélye van a vezetői alulreagálásnak? Kinek a fiaskója, ha a karantén után végre újra indult üzem pár napon belül kényszerűen ismét leáll? Milyen apró malőrök mentén kerülhet át az irányítás a véleményvezérekhez, az informális vezetőkhöz még online munkamódban is? Ilyen és hasonló kérdésekre kap választ, aki részt vesz a szeptember 21-i ONLINE üzleti délutánunkon.

Összesen 11 felső vezetővel készült anonim mélyinterjú tanulságait ismered meg arról, milyen hibákat követtek el, rossz üzleti döntéseket hoztak vagy épp helytelen attitűdöt választottak a karantén alatt és ezek hogyan befolyásolták a szervezet, a csapat és önmaguk működését. Szerencsére több esetben ezeket a bakikat helyre lehetett illetve lehet hozni, még akkor is, ha az üzlet, a szervezeti kultúra megsínylette a járvány okozta változásokat illetve a karantén során elkövetett vezetői hibákat. A bizonytalanság és a krízis idején elrontott helyzeteket, balul elsült taktikákat vagy épp az elhamarkodott döntéseket érdemes megismerni:az akzuális második járványhullám idején vagy épp bármilyen változás, krízis esetén hasznosak lehetnek.

Program
  • 13.50–14.00 Érkezés
  • 14.00–14.10 Köszöntő, COVID vezetői kutatásunk eredményének tanulságai Komócsin Laura PCC senior executive coach
  • 14.10–14.30 Ismerd meg 11 felsővezető hibáit, amiket lehet, hogy nemcsak a járványhelyzet miatt követtek el! Márton-Koczó Ildikó MCC senior executive coach, tréner, team coach
  • 14.30–14.45 Megújult Leadership Trends esti programjainak bemutatása Márton-Koczó Ildikó MCC senior executive coach, tréner, team coach és további oktatóink
  • 14.55-15.15 Gyakorlat Lisztes Henriett ACC executive coach, tréner
  • 15.15–15.45 Bepillantás az online programjainkba (inspirációk, csapatépítés, fél-egynapos workshopokLisztes Henriett ACC executive coach, tréner, Uj Anikó ACC executive coach, vezetési tanácsadó,  Juhász Erika ACC business coach, tréner
  • 15.45-16.00 Coaching Habit bemutató és könyvsorsolás Bincze Bea PCC executive coach, tréner
  • 16.00-16.15 Kérdések és válaszok

Helyszín:    ONLINE, ZOOM ( regisztráltaknak, személyesen kiküldjük)

Időpont:      2020. szeptember 21., hétfő, 14.00–16.15 óra között

Regisztráció: a rendezvény díjmentes, de az online regisztráció szükséges.

Szakmai kérdéseire örömmel válaszol Komócsin Laura személyesen vagy e-mailben az alábbi elérhetőségeken: Komócsin Laura +36-20-335-3769, e-mail: laura.komocsin@businesscoach.hu . 

Operatív kérésekkel kapcsolatosan kérjük keresse irodavezetőnket, Czinege Máriát, az alábbi elérhetőségeken: +36-70-613-18-90, info@businesscoach.hu.

Szeretettel várjuk Önt! Business Coach Kft. csapata

Programnaptár