Pulse kiadvány 2020
További CX-Ray hálózatkutatási eszközök
„Általában nem én állok az első sorban akkor, amikor látóterembe kerül egy új tool – akármilyen célra is. A CX-Ray viszont valamiért rögtön megfogott. Annyira egyszerű az elindítása is, a napi használata is, hogy rögtön a fejemhez kaptam – „és ez eddig nekünk miért nem jutott eszünkbe…?” És azonnal éreztem, hogy egyáltalán nem csak a HomeOffice időszak alatt szeretném használni, hanem utána is. Legyünk őszinték: a munkanapok nagy részén mi vezetők legfeljebb hőkamerával tudjuk követni kollégákat. Nem feltétlenül tudjuk, pontosan min dolgoznak – még kevésbé azt, hogy milyen napi élményeik voltak. A tool kínál egy felületet, ahol nagyon egyszerűen kapcsolódhatunk hozzájuk anélkül, hogy tolakodónak, vagy számonkérőnek tűnnénk.”
Kapros Gábor Evosoft

CX-Ray Pulse felmérés

Hatékonyság vagy hangulat változás felmérése a csapatodnál!

PULSE FELMÉRÉS

A Pulse Felmérés egy olyan szervezeti szintű, hangulatfigyelő eszköz, amely egyetlen kérdés segítségével képes nyomon követni csapatunk hangulatát. A feltett kérdésre (pl. „Mennyire vagy boldog ma?”) a kollegáknak egy hatfokozatú, hangulatjelekből álló skálán kell bejelölniük az aznapi hangulatukat, amit utána akár szövegesen is kifejthetnek. A felmérés folyamatos, szövege és kitöltési gyakorisága egyaránt megválasztható (lehet napi kétszeri, napi egyszeri, heti és havi is). S hogy mire hivatott a CX-Ray Pulse?

  • Megerősíti a vezető és a csapat közötti összhangot.
  • Segít kialakítani egy hatékony visszajelzési kultúrát.
  • Megmutatja, hogy miként hat kollégáinkra egy adott változás.
  • Láthatóvá teszi, hogy meddig érezhető egy adott változás hatása.
  • Áttekintést nyújt mindazokról, akiknek segítségre van szükségük.
  • Segít a fontos bejelentések időzítésében.
Ajánlatot kérek!

CX-Ray programokkal kapcsolatosan keresse Gusztafik Anita kolléganőnket: anita.gusztafik@businesscoach.hu

Vállalati belső és vezetői coach képzés

2021. őszétől

Vállalati belső és vezetői coach képzés

Vállalati belső és vezetői coach (Corporate Internal and Executive Coach) kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

A képzéssel célunk, hogy a Corvinus és a Business Coach Kft. a szakmai tartalmat tekintve a igazán nívós coach képzést hozza létre nemcsak a hazai, de a régiós piacon is, és garancia legyen arra, hogy a képzésen részt vevők megbízható szakmai tudás birtokosai.

Tovább >>

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

A XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia exkluzív, kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozata, limitált létszámmal, azoknak szól, akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy képesek a vezetői lét újabb algoritmusainak, készségeinek megismerésére, fejlesztésére, tudatosítására. Az akadémia ajtaján belépők inspiráló szellemi közegben – más-más iparágból érkező, mégis szellemiségében hasonló nagy tapasztalatú vezetők körében – gyakorlatias képzési napok során ismerkedhetnek meg a vezetői társadalmat érintő trendekkel, unikális témákkal.

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.