CSAPATÉPÍTŐK A FENNTARTHATÓSÁG JEGYÉBEN
Zero waste csapatépítők

félnapos és egésznapos csoportos programok
egyedi igények szerint, cégreszabottan

Programjaink fő üzenete egy fenntartható lét kialakítása, egy zöldebb jövő megteremtése.
Célunk fenntartható életviteli tanácsokkal segíteni mindazokat, akik tenni szeretnének bolygónk és a gyermekeik jövőjéért.

Fenntartható Online csapatépítők

Online másfél órás workshopjainkon a résztvevők megismerkedhetnek az élhetőbb mindennapok praktikáival. Az előadások második felében valamilyen tevékeny közös munkában visszük közelebb a hallgatósághoz a fenntarthatóság lehetőségeit otthonukban. A tevékeny előadások kellékeit biztosítjuk, a workshopot megelőző napokban kijelölt átvevőpontra szállítjuk.

Témáink:

  • „Zöld baba” – előadás kismamáknak, friss családoknak
  • Hulladékmentes életmód
  • Zöld Háztartás vezetés
  • Kovászos kenyér sütése
  • Zöldségkrém készítés
  • Zöldségpalánta nevelése otthon

zerowasteTISZA

2021 júniusában több mint 5 tonna hulladékot gyűjtöttek össze a PET Kupa önkéntesei a II. Tisza-tavi PET Kupán. A főként Ukrajnából és Romániából érkező hulladékcunami felszámolására idén három pethajós versenyt szerveztek a környezetvédelmi aktivisták.

Bár a folyami versenyekre már beteltek a helyek, izgalmas és különleges csapatépítésünkkel lehetőség van részt venni ebben a nemes versenyben. A csapatépítő mini PET Kupákon az érdeklődő és hulladékgyűjtés iránt elkötelezett cégek, csapatok, 1-2-3 napos program keretében nyerhetnek rövid, bár annál intenzívebb betekintést a hulladékgyűjtés és szelektálás fortélyaiba.

https://www.youtube.com/watch?v=zuIwinFIzuQ

Partnerünk: petkupa.hu

Segédkezek karitatív csapatépítők

Különösebb szaktudást és gépesítést nem igénylő, kézi szerszámokkal elvégezhető programjaink között kertészkedés, virágültetés, kerítés-, vagy falfestés, játszótér felújítás szerepel. Fontos, hogy csak olyan és annyi munkát tervezünk, amit a nap végére biztosan be tud fejezni a csapat, és az elkészült festés, kertészkedés vagy rendrakás igazán látványos, érdemi előrehaladást jelent az adott helyszín számára. Segédkezek csapatépítőink jelszava a biztonság, így a rászoruló helyszíneket úgy válogattuk meg, hogy a felajánlás mindenki számára komfortos legyen.

Helyszíneink: természetvédelmi területek jellemzően Budapesten és a fővárostól kb. 60 km-es körzetben, ill. intézmények kertjei, szabadtéri közösségi terei. Igény szerint vidéken is!

  • Biztosított felszerelések: a felújítás kellékei, maszk, kesztyű, fertőtlenítő
  • Résztvevők száma: 20-200 fő
  • Partnerünk: Zöldövezet Társulás Környezetvédelmi Egyesület
Ajánlatot kérek!

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet a „zöld” programjaink iránt keresd szakértőnket:

Forgách Géza

geza.forgach@businesscoach.hu

Hasonló programjaink:

Virtuális csapatépítés
Outdoor csapatépítés
Tréningek