Terembérlés

Business Coach Kft. Irodája a világörökség részét képző Andrássy út szomszédságában helyezkedik el, a VI. kerületben a Városligeti fasor 32-es számú épületének I. emeletén. Egy  kellemes kertben található villaépület, a lengyel, kínai valamint indonéz nagykövetség szomszédságában, ebben a házban élt és alkotott Csók István. 

Irodánk modern, letisztult vonalakat követ, három különböző méretű helyiségből áll, ebből kettő bérelhető: coaching szoba, tréning terem. A helyiségek korszerűen felszereltek, kivállóan alkalmasak 1 to 1 megbeszélésekre, coachingra, üzleti tárgyalásokra, képzésekre. Reprezentatív, rugalmas, kényelmes és költséghatékony megoldás, olyanok számára, akik időszakosan vagy  akár rendszeresen bérelnének termet. 

A termek a hét minden napján bérelhetőek 8-18:00 között. 

Az iroda jól megközelíthető gyalogosan érkezőknek, az M1-es metro Bajza utcai megállójától vagy a 70-es troli azonos nevű megállójától néhány perces sétával, valamint számos parkolási lehetőség van a környéken az autóval érkezők számára is.

Parkolás: A Városligeti fasor szervízútjának páros oldalán ingyenesen lehet parkolni, de emiatt elég nehéz szabad parkolóhelyet találni. Mivel az utcában több nagykövetség is van, figyelni kell, hogy nehogy a részükre fenntartott szakaszon álljanak meg, mert akkor elszállítják az autót. A páratlan oldal fizetős. Amennyiben az utcán nem találnak parkolóhelyet, ajánljuk a Városligeti fasor 25. alatt elhelyezkedő kültéri parkolót.

Az utcai parkoláson túlmenően további lehetőség a Múzeum Mélygarázs:
https://ligetbudapest.hu/latogatoknak/muzeum-melygarazs

Fizetési lehetőségek: fizető automatáknál bankkártyával és készpénzzel; zónakód alapon többféle mobilalkalmazással és SMS-ben (zónakód: 5580); Parkl applikációval

Tréning terem

Méret: 47m2

Berendezés: 8 asztal, 16 szék, kávésarok, 2 asztal, 6 szék, mozgatható projektor állvány hordozható projektorral, flipchart állvány, papírral, flipchart tollak, hosszabbító

Ár: 40.000 Ft+áfa/nap

Coaching szoba

Méret: 18 nm

Berendezés: 3 szék, dohányzóasztal

Ár: 10 000 ft+ áfa/ nap

AKCIÓ: -20% hétvégenként

Hozzánk csak a gondolatait  kell hoznia, minden mást mi biztosítunk!

 • Internet: ingyenes wifi kapcsolat.

 • Catering: korlátlan kávé, tea, aprósütemény fogyasztás 2.000 Ft/fő.

  Figyelünk a részletekre, egy jó kávé, már jó alapja a tárgyalásnak, tréningnek. NESPRESSOVAL az ön sikereit igyekszünk támogatni.

 • Flipchart papír és filc használata ingyenes.

 • Projektor használata ingyenes.

 • Tréningteremben: OKOSFAL használata.

 • Laptop bérlés lehetősége.

 • Fénymásolás lehetősége (fekete-fehér, színes, leválogatás, tűzés, scannelés).

Árlista

Bérléssel kapcsoltban keresd irodavezetőnket, az alábbi elérhetőségeken:

CZINEGE MÁRIA

maria.czinege@businesscoach.hu

06 70 613 1890

A terembérlés lemondási feltételek az alábbiak:

 • Az oktatás megtartása előtt 15 napon felüli lemondás, vagy változtatás díjmentes.
 • Az oktatás megtartása előtt 3 és 15 munkanap közötti lemondás esetén a díj 50%-a fizetendő.
 • Az oktatás megtartása előtt 3 munkanapon belüli lemondás esetén a díj 100%-a fizetendő.
„A Business Coach termei gyönyörűen és hasznosan lettek berendezve, minden kényelmet és funkciót megkaptunk, amire szükségünk volt. Fantasztikus környék, ahol a régi és az új is a legszebb arcát mutatja. A nagyterem tágas és világos, tökéletesen alkalmas megbeszélések, workshopok és tréningek számára. A berendezés mobil, az elrendezés tetszőlegesen változtatható. A csapat rendkívül kedves és segítőkész, minden kérésünket igyekeznek maximálisan teljesíteni.”
Romsics Zsuzsa, Roche
„A Business Coach Kft. tréning terme az eddigi legjobb képzés helyszínünk volt.

Tágas, világos, modern, praktikus, jól felszerelt es nagyon kellemes az atmoszférája.

A tréning résztvevőinek is nagyon tetszett, a szünetekben jokat beszélgettek a nagy asztal korul. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki igazan igényes es hangulatos termet keres. „

Zádrovich Aliz , coach, test-lelek terapeuta, szomatodráma játékvezető
„” A napfény birodalma…
Egy vezetői Management Akadémia – tréningsorozat helyszíneként ismertük meg a Business Coach Kft Városligeti fasori irodáját – tréningtermeit.

Világos, kellemes tájolású és felszereltségű szobái a tréningjeink során minden elképzelésünkhöz ideális helyszínt biztosítottak, legyen szó 15 fős csoportos tréningről, aktivitásokról, kiscsoportos workshop-okról vagy egyéni coaching-okról egyaránt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ismerje meg a helyszín. Utána már könnyű a döntés.”

Reszkető Péter, HR vezető
„Nagyon nyugodt és kellemes környezet. Még a vidékről érkező ügyfelünk is teljesen elégedett volt a megközelíthetőségével. A kisterem ideális volt 2 személyes coachingra: nemcsak modern, hanem ízléses is a berendezés. A bekészítés nagyon bőséges volt, és még a kávé is finom! 😊”
Katona Veronika, konzultációs igazgató, coach, Executive Success Kft.