Ha az eszközök bármelyike felkeltette érdeklődésedet, szívesen konzultálunk róla. Keress minket bizalommal az info@businesscoach.hu e-mail címen vagy kérd ajánlatunkat online.

Ajánlatot kérek

Diagnosztikai Eszközök

A szervezetek, csapatok, egyének fejlesztéséhez alapul szolgálnak a jól megválasztott diagnosztikai eszközök. A következőkben bemutatjuk a Business Coach Kft. által alkalmazott felmérő eszközöket, módszereket, amelyek segítségével eredményesen fejleszthető a résztvevők önismerete, célzottan egy-egy kompetenciája, illetve csapatok esetében az önismeret mellett a csapattagok közötti együttműködés is. Nem véletlen, hogy a vezetői és coach képzéseken is a programok részét képzik ezeknek az eszközöknek a megismerése.

Személyes kompetencia- és készségfelmérések

ProfileXT® (PXT) visszajelzéssel:

a ProfilesXT tesztek használatával a résztvevők személyes kompetenciái és motivációja mérhető fel. A kompetenciafelmérés a teljes személyiséget vizsgálja 20 kompetencián keresztül. Hatékony önismereti diagnosztikai eszköz, ami az írásos értékeléssel és az egyéni coaching során történő visszajelzéssel együtt az együttműködés fejlesztésének alapja is. Gyakran alkalmazzuk vezetői szerepre felkészítéshez, karriertervezéshez, illetve teljesítményjavításhoz – akár egyéni, akár csoportos fejlesztésekben. A Profiles XT felmérés eredményeinek ismertetése történhet egyéni vagy csoportos visszajelzéssel. Tapasztalatunk alapján a kettő kombinációja a leghatékonyabb. Az egyéni visszajelzés során a résztvevők megismerik magát a tesztet és a rájuk jellemző tulajdonságokat, és megértik, hogy minél különbözőbbek a környezetükben lévő emberek, annál könnyebb félreérteni egymást. Bővebben…

Hogan személyiségteszt és egyéni visszajelzés:


HOGAN-féle mérőeszközök széles lehetőségeket nyújtanak az egyéni készségek, motivációk és fejlesztendő területek azonosításához. Fejlesztő munkánk során leggyakrabban a három vezetői modul, a HPI (Hogan Personality Inventory), HDS (Hogan Development Survey) és MVPI (Motives, Values, Preferences Inventory) együttes használatát javasoljuk, melyek így teljes körű, komplex inputot adnak.

Mottójuk szerint “Előre jelezzük a teljesítményt. Ha a teljesítmény előrejelzéséről van szó, csak három dolog számít: el tudod-e végezni a munkád, élvezettel végzed-e a munkád, és mi az,  ami  az  utadba  állhat.”   Bővebben…

Visszajelző eszközök

360 fokos visszajelzés: 


A Business Coach Kft. az elmúlt 8 évben nagy sikerrel használja és folyamatosan továbbfejleszti saját fejlesztésű 360 fokos visszajelző eszközét, amely magyar és angol nyelven elérhető ügyfeleink számára (egyéni kívánságra további nyelvek is bekapcsolhatók). A 360 fokos felmérés során a résztvevők egy sztenderdizált, de üzleti igény szerint testre szabható kérdéssor használatával értékelik először önmagukat, majd kapnak visszajelzést felettesüktől, azonos szintű munkatársaiktól és beosztottjaiktól. A felmérés eredményét részletes, 25-30 oldalas riport ismerteti, melyet az értékelt személy kap kézhez, és egy visszajelző-értékelő coaching beszélgetés keretében szakértőnk segítségével feldolgoz.

A felmérés eredményét egyrészt a fejlesztési folyamat elején a fejlesztési célok kitűzéséhez, másrészt a fejlesztési folyamat végén, az eredmények visszaméréséhez használjuk.

Teljes vezetői kört érintő, nagyszabású 360 fokos felmérési projektekben szerzett jártasságunkról elégedett ügyfeleink referenciái adnak tanúbizonyságot.
  Bővebben…

Johari-ablak valamint mentori kompetenciák Johari-ablaka, Marshall Goldsmith-féle Johari-ablak:  


Ezeknek a saját fejlesztésű online visszajelző eszközöknek a segítségével a fejlesztésben résztvevő munkatárs vagy vezető saját önértékelése mellé általa kiválasztott személyektől kérhet visszajelzést egységes kategóriarendszer használatával. Az eredeti Johari-ablak mintájára a mentori kompetenciákra illetve a felsővezetői viselkedésmintákra vonatkozó visszajelző eszközök magyar és angol nyelven elérhetők honlapunkon. Bővebben…

CX-Ray online hálózatkutatási programok:  

„Egy szervezet elsősorban belülről nézzen ki jól!” A Company Hálózatelemzés a kollegák közötti kapcsolatokat tárja fel, s a formális hierarchiára kivetítve szemlélteti őket. Ezt a szervezeti diagnózist éppen ezért a szervezetfejlesztés alapjaként a jelenbeli problémák megértésére és a jövőbeli célok elérésére is használhatjuk.
Bővebben…

Személyiségtipológiákon alapuló önismeret- és csapatfejlesztés

MBTI / GPOP teszt:  

olyan felmérő eszköz, amely megmutatja az egyének személyiségtípusát a következő dimenziók mentén: Extraverzió (E) – Introverzió (I), Információgyűjtés módja: Érzékelés (S) – Intuíció (N), Döntés módja: Gondolkodás (T) – Érzés (F), A külvilághoz való kapcsolódás iránya: Megítélés (J) – Észlelés (P). A lehetséges 16 kombinációról kutatási adatok állnak rendelkezésre, melyek jól előrejelzik az adott személy várható munkahelyi viselkedését. Az eredeti MBTI teszt továbbfejlesztett változatát használjuk, amely Golden Profile of Personality (GPOP) néven ismert. Egynapos workshopunk keretében a résztvevők a saját személyiségtípusuk megismerése mellett felderítik a különböző típusokkal való eredményes kommunikáció sikertényezőit.

Bővebben…

BELBIN-féle csapatszerepek:


a Belbin-teszt segítségével felmérhető, mely csapattagnak mik a legfőbb erősségei, hogyan tudják kiteljesíteni a bennük rejtőző lehetőségeket – ezeknek az információknak a birtokában növelhető a csapat teljesítménye, hatékonysága. A Belbin-teszt mindenki számára könnyen használható eszköz önmaga és csapattársai jobb megismeréséhez, hatékonyabb csapat, jobb együttműködés kialakításához. A sokszereplős, külső visszajelzésen alapuló online kérdőívek kitöltése után a résztvevők részletes riportot kapnak kézhez. Az eredményeket feldolgozó 1-2 napos workshop kiválóan alkalmas csapatépítésre, új csapatok „összerázására”, a csapaton belüli optimális feladatmegosztás kialakítására, a csapat potenciálisan gyenge pontjainak ellentételezéséhez, közös csapat stratégia kidolgozására.

Bővebben…

Interaktív üzleti szimulációs programok

SimTeam üzleti szimuláció:

Egy webes felületen működő üzleti szimulációs program.  A SimTeam szimulációban a résztvevők projekt-alapon működő vállalatokat irányítanak és komplex vállalatirányítási kihívásokkal találkoznak. A módszertan újszerű, teljesen magával ragadja a résztvevőket. Célja, hogy a résztvevők megtapasztalják a stratégiai döntések, az együttműködés és a csapatszellem fontosságát. A résztvevők valós idejű döntéseket hoznak csapatokban dolgozva. Mivel több csapat játszik egymás ellen „élőben”, a szimulációnak köszönhetően minden játék egyedi. Eredményesen alkalmazható diagnosztikai eszközként akár kiválasztásban („Assessment Center”), akár fejlesztésben „Development Center”) mivel nagyon jó képet ad a részvevők készségeiről vezetőként és csapattagként is. Bővebben…

FLIGBY® – Flow is Good Business Vezetésfejlesztő program:

a “FLIGBY” a Csíkszentmihályi Mihály professzor és a magyar tulajdonú ALEAS Simulations által megvalósított vezetésfejlesztő, kompetencia-alapú szimuláció elnevezése. A cél egy olyan online fejlesztő program létrehozása volt, amely a Flow-alapú munkakultúra kialakításához és menedzseléséhez szükséges vezetői szerepvállalásra készít fel, motiváló, de pontosan mérhető és elemezhető formában. A program által közvetített szemlélettel jelentősen erősíthető a munkatársak motivációja, bizonyíthatóan növekszik a szervezet teljesítménye. A vezetésfejlesztő szimuláció 29 alapvető leadership készséget tesztel és mér 150 döntési helyzetben. Bővebben…

Ha az eszközök bármelyike felkeltette érdeklődésedet, szívesen konzultálunk róla. Keress minket bizalommal az info@businesscoach.hu e-mail címen vagy kérd ajánlatunkat online.

Ajánlatot kérek

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés.

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés. Ajánljuk mindazoknak, akik a coachok nemes hivatását szeretnék választani és egy nemzetközi akkreditáció útjára kívánnak lépni, vagy azoknak, akik coach készségeiket szeretnék fejleszteni akár magánemberként, akár vezetőként, akár HR területen dolgozó munkatársként.

Tovább >>

Csúcsvezetői Szabadegyetem

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. Századi Csúcsvezetői Szabadegyetem

Március és november között, kéthetente, 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

 • exkluzív előadóktól,
 • XXI. századi legmodernebb, naprakész vezetői ismeretek,
 • gyakorlatorientáltan,
 • networking, párbeszéd lehetősége

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.

Miért válasszon minket

   • 12 coach, 200 ügyfél és több mint 15 000 órányi tapasztalat
   • Munkatársaink nemzetközileg elismert szaktekintélyek
   • Tökéletes, ügyfélközpontú kiszolgálás

Rólunk mondták

„Ezek a dolgok nemcsak ügyfélként voltak számomra hasznosak, hanem coaching-szemléletű, gyakorló vezetőként is hasznosítani tudom őket”
Markhot Attila, Section menedzser, Ericsson
„Laura nagyszerű coach és mentor, egy meghatározó személyiség, a cége pedig meghatározó szereplő a magyar coaching, mentoring és tréningpiacon.”
Sávainé Ábel Anita, Képzés-fejlesztési igazgató, K&H Bank
„Az üléseink alatt úgy éreztem, hogy folyamatosan haladunk, ráadásul olyan eszközöket adott a kezembe, amelyekhez visszanyúlva újra és újra meg tudom oldani a hasonló helyzeteket.”
Kiss Enikő Györgyi, HR üzletfejlesztési vezető, IBM
“Szkeptikusoknak üzenem: Működik!”
Kevi Zoltán, Üzletág igazgató, Erste Bank
“Ezúton is köszönöm a számomra igen hasznos közös munkát!”
Mázsár Péter, Kereskedelmi igazgató, Egis
“A coaching olyan volt számomra, mint ateistának a templom, aztán mégis “hívő” lettem.”
Bajor Tamás, Inter-Európa Bank
“A coachom segített abban, hogy mint vezető, erősségeimet jobban kihasználjam, és beosztott kollégáim erényeit is jobban felszínre hozzam.”
Rowlands Teréz, Területi igazgató, Tesco
“A coachomban nagyon kedvelem a finom őszinteségét, mellyel nem engedi, hogy elegánsan elslisszoljunk a probléma mellett, nagy tapintattal vezet rá a szembesülés útjára.”
Nagy Andrea, Igazgató, Magyar Telekom
“A Business Coach kft segítségével vezetői eszköztárunk tovább fejlődött, megtanultuk, hogyan merjük kiengedni a kezünkből a gyeplőt, hogyan tudjuk inspirálni a csapatot.”
Sekerka Orsolya, Fejlesztési igazgató, Telenor
A Business Coach kft összes “megmozdulására” azt tudnánk legkifejezőbben mondani, hogy minőségi, igényes és hiteles.
Jakobsen Petra, HR igazgató, Bonafarm
“Csak ajánlani tudom!”
Bolyó Gábor, Főosztályvezető, Provident
“A Business Coach Kft coachai mind nagyon gyakorlatiasak és nagy üzleti tapasztalattal rendelkeznek.”
Kolos Gábor, Kereskedelmi és marketing igazgató, Prímagáz