OUTDOOR CSAPATÉPÍTÉS 

félnapos és egésznapos csoportos programok
egyedi igények szerint, cégreszabottan, magyar és angol nyelven

Van, hogy a hagyományosnak tekinthető módszertanokon túl, valami más szükséges. Amiért igazán hiszünk ebben az pont az, hogy a résztvevők gyorsabban hagyják el komfortzónájuk határait és mint tudjuk a tanulási zóna az, ahol intenzívebben megélik, átélik és elsajátítják új, vagy újabb készségeiket, illetve felszínre engedik az önmagukban rejlő igazi erőt.

A játékos feladatok mindig meghívják a résztvevőket, ahogy Platón mondta: „Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt.”

Ami az ilyen típusú feladatokban segíti a résztvevőt és a fejlesztőt az az, hogy a valódi, természetes „énnel” dolgozunk, így az élmények és ezáltal a megváltoztatni kívánt attitűd mélyebbek és tartósak lesznek. Az általunk képviselt és megtartott programok komplexek és egymásra építve, fokozatosan segítik a résztvevőket a beilleszkedésben, így az együttműködési készség is nagyobb mértékű.

Ajánlatot kérek!

Térképes feladataink népszerűségének oka, hogy a csapattagok igazából egymásra vannak utalva. Nagyon jól és gyorsan felszínre kerülnek a valódi értékek és készségek, amik az egyéni kompetenciákból csapat szintű teljesítményt hoznak ki. A csoportok rendkívül gyorsan átlendülnek a forming és strorming határokon, hiszen a közös cél és az egészséges versenyszellem az, ami igazi motivációs erővel bír. A döntési mechanizmusok és saját hibáinkból történő tanulás pedig mindig komoly relevanciát jelent a mindennapi működés kapcsán.

Extrém és alternatív személyiségfejlesztő gyakorlataink jelentik a csúcsát annak, ami valódi -akár életre szóló – élménnyel ajándékozzák meg a résztvevőket, hiszen a több méter magasban elvégzett gyakorlatok, vagy a barlangból „kimentett” társak olyan rejtett (vak) erőforrásokat tárnak fel, melyek sokszor még a résztvevők számára is ismeretlenek voltak. A több száz fokos parázsonjárás után értjük meg sokszor a szavak mögött meghúzódó igazi tartalmat: a valódi gátak kizárólag bennünk vannak!

Felsővezetők számára pedig egyéni, vagy kiscsoportos foglalkozások formájában van, hogy négylábú társakat hívunk segítségül. A képzett kutyákkal történő programokon olyan visszajelzéseket kapnak a résztvevők, melyre mi emberek nem vagyunk képesek, hiszen ezek az élőlények a non-verbális kommunikáció igazi nagymesterei és az elvégzendő feladatokat, akkor képesek tökéletesen végrehajtani, ha a „feladatgazda” teljes mértékig hisz annak sikerében. Persze van, hogy épp ellenkezőleg állítjuk kihívás elé a résztvevőket és az állatok adnak feladatot nekik, amire az egyik legjobb példa a nyájterelés, hiszen ezen a programon kizárólag a teljes – csapaton belüli – összhang lehet a siker záloga.

Amiért hiszünk az outdoor programok erejében az éppen a tanulási piramis struktúrájából következik, hiszen ezek a módszertanok kivétel nélkül az aktív tanulási metodika képviselői. A feladatok megoldása közben a résztvevők folyamatosan konzultálnak egymással, amire egy-egy blokk után külön lehetőséget is biztosítunk, miközben azonnal ki is próbálhatják magukat, vagy a tanult módszertanokat, melyek rögzülését követően az így megtapasztalat tudást már sokkal hitelesebben képesek átadni munkatársaiknak.

Ajánlatot kérek!
Virtuális csapatépítés
Tréningek